34. rész - A reménytelenség és némaság küszöbén

Sziasztok! Nagyon szépen köszönöm a díjakat, megjegyzéseket, feliratkozókat és a több, mint 100 000 ezer oldalmegjelenítést. Rengeteget jelentenek ezek a dolgok, elmondani se tudom mennyire. 

Large
Érdeklődve fordulok a srác felé, aki nagyon vidáman fedezi fel, hogy már ismer. Eric haja sötétebb lett, szemei még mindig azúrkéken csillognak, mint az enyémek, hófehér fogsorát teljesen megmutatja, ahogyan vigyorog.
- Téged aztán nem kerülhet el könnyen az ember - csóválja a fejét mosolyogva.
- Tudod ki ő? - fordul felé a másik "bűntárs" megdöbbenve.
- Ez a csaj volt az, aki rám öntötte a kávéját szándékosan - világosítja fel a tudatlan barátot Eric.
- Akkor jó fej lehetsz - löki meg játékosan a vállamat, mire csak egy halovány mosoly hagyja el a számat. Most hogyan tudnám kezeli ezt a helyzetet? Nem beszélek, hadd csacsogjanak csak el magukban.
Eric egy könnyed mozdulattal vágja fejen a barátját, majd gátlástalanul motyogja:
- Buzi vagy, Mark!
- Inkább te, Cheston! - vág vissza  Mark, és tüstént belebokszol Eric vállába.
Úgy döntök, hogy magukra hagyom őket, semmi kedvem végignézni, ahogyan megölik egymást. Elnéző tekintettel kerülöm ki Eric-et, de egy hirtelen mozdulattal karon ragad, és megfordít.
- Eléggé piros a szemed alatt, nem kéne borogatni? - kap el még gyorsan, valószínűleg csak azért, hogy ne ő legyen a felelőse, ha komolyabb ügy következik ebből. 
Mark és Eric várakozva fordulnak felém, tisztán látszik rajtuk, hogy aggódnak a testi épségem miatt, nem venné ki magát jól, ha holnap egy vörös horzsolással az arcomon kezdeném a tanévet. Elgondolkozva nyugtatom rajuk a tekintetemet, és végül megrázom a fejet, jelezve, hogy nem kérek segítséget. 
- Mond csak, nem szólalsz meg soha? - fonja a karjait össze maga előtt Mark furcsán méregetve.
- Hülye vagy? Már meséltem, hogy beszéltem vele régebben! - röhög fel hitetlenül Eric, de ő is elbizonytalanodik. - Válaszolj már, azt hiszi néma vagy! - csattan fel, hátha be tudja bizonyítani az igazát.
Nem sokat tétovázok, sarkon fordulok, hogy újra ott hagyjam őket, de semmi haszna, mert ketten vannak, én meg egyedül, és úgy tűnik kemény fából faragták őket.
- Esküdj, hogy egy szó sem hagyja el a szádat - képed el Mark, miközben követnek, akár a kiskutyák. Komolyan ilyen nehéz elhinni, hogy nem beszélek velük? Egyre gyorsabb léptekkel haladok, minden erőmmel azon vagyok, hogy lerázzam őket. Nem kell két kolonc a nyakamba, hagyjanak csak békén!
- Szerintem csak minket nem csíp - jegyzi meg félvállról Eric.
Egy szemforgatás kíséretében közelítem meg a folyosó végén látható lépcsőt, minden reményem abban rejlik, hogy ott már le fognak kopni. Ha nem, akkor fogalmam sincs meddig fognak még üldözni. 
Karjaimat egyre sebesebben lóbálom magam mellett, és mintha csak védelmi zónába érnék könnyebbülök meg, mikor a lépcsőhöz érek. Kis híján elesek, de szerencsére megőrzöm az egyensúlyomat.
- Basszus, ez a csaj közveszélyes! - röhög fel a hátam mögött Mark, mintha nem hallanám.
- Mondtam, hogy fura - hallom Eric hangját sokkal halkabban. 
Mire összeszedem magamat már teljesen beérnek. Mi van már?! Mit akarnak tőlem?
- Le vagy amortizálva, állj már meg - csap derekasan hátba Mark, mire szúrósan nézek rá. Kikerekedett szemmel reagál. - Hű, tényleg van olyan tekintet, ami többet mond minden szónál - veszi le gyorsan a kezét rólam.
- Nem ismered a szabályokat? - húzza fel kérdőn a tekintetét Eric. - Bármilyen sérüléssel hozzánk kell fordulni. Nem vagyunk ám ennyire rámenősek, de ha valami történik, akkor intézkedünk kell ezzel a barommal - mutat a vállát vonogató haverjára.
Jobban megnézem magamnak, így feltűnik, hogy rengeteg dologban eltérnek. Mark szőke hajjal, zöld szemekkel rendelkezik, de ehhez egy furcsa elegáns öltözködési stílus társul, nem úgy, mint Eric-hez, aki mindig a lezserséget és a kényelmet részesíti előnyben. 
Szívesen vágnám hozzájuk, hogy tényleg semmi bajom, de nincs kedvem kinyitni a számat.
- Ha nem kell segítség, akkor mond azt - néz rám kérlelően Eric. 
- És békén hagyunk. De mi vagyunk az egészségügyisek ebben az évben, hidd el, nekünk se nagyobb öröm ezt csinálni - húzza a száját a másik.
- Tavaly tisztaságiak voltunk, állandóan szemetet szedtünk - fintorognak egymásra, felidézve a rossz emlékeket. Aha, ezek szerint eggyel felettem járnak!
- Szóval, ha nem kell segítenünk, akkor szólalj meg - fonja össze a karjait össze maga előtt Eric, és hatalmas a csábítás, hogy meg is mondjam nekik. De megfogadtam, hogy senkihez nem szólok. Elvből sem szabad ezt megszegnem.
- Oké, gyere, beborogatunk - ragad egyszerűen kézen Mark, és elkezd húzni vissza a folyosón. Inkább már hagyom magamat, mert talán úgy hamarabb túl jutok rajtuk. Csak engedem, hogy tegyék a dolgukat, utána már nem lesznek ennyire akaratosak.
Mark, amint észreveszi, hogy nem ellenkezek és magamtól tartok velünk, elengedi a kezemet, és csak megy előre. Átvágunk a nemrég érkező kollegistákon, egyenesen vissza arra, amerről jöttem. Újra le a lépcsőn, de az udvar helyett jobbra fordulunk, egészen addig, míg egy eldugott sarokban meg nem érkezünk az orvosi szobába.
Eric előkapja a kulcsot, könnyedén nyitja ki az ajtót. Kitárja előttem, én pedig kissé szégyenlősen lépek be. Az első gondolatom, hogy minden fehér. Fehér falak, fehér asztal, fehér ágy, fehér lepedő... minden. Ha valaki még nem volt beteg, ettől az egyszínűségtől biztos az lesz. Ráadásul a szoba egy szertárhoz képest is kicsi.
Engedelmesen ülök le az ágyra, várom, hogy ellássák a szörnyen súlyos sérüléseimet. De hatalmas megdöbbenés ér, mikor ez nem következik be. A két fiú egymással versenyezve szalad az asztalhoz. Feltépve a felső fiókot előhalásznak egy kék mappát, majd egy kis eszköztartóból lopnak egy tollat. Várakozva dugják az orrom alá a papírt.
- Kérlek írd alá, hogy elláttunk - nyomnak a kezembe a golyóstollat, és nem nyílik más lehetőség csak elvenni tőlük a szükséges dolgokat. Aláfirkantom a nevet, a D betűt külön megcifrázom, ahogyan szoktam.Visszaadom nekik, és kérdőn nézek rájuk, magyarázatot várok.
- Tudod, minél többet segítünk az éppen kiosztott poszton, annál több pontot kapunk - magyarázza lelkesen Mark.
- Ja, és ha a mi osztályunk nyer, akkor eléggé bő pénzért mehetünk el valahova, azt már mi döntjük el hogy hova - rántja meg a vállát Eric, mintha ez a dolog csak semmiség lenne.
- Szóval kösz, ezért már rögtön az első nap tíz ponttal indulunk - pacsiznak össze, engem pedig elfog a düh, hogy egy eszköz voltam a nyerésre.
Idegesen lepattanok az ágyról, és hangosan becsapva magam mögött az ajtót indulok el újra kifele az udvarra. Nem nézek hátra, elegem van mindenkiből ezen a világon! Hogy lehettek ilyen szemetek? Még én is érzem legbelül, hogy kicsit eltúlzom a dolgokat, de ez kifejezetten jól esik, hiszen kitombolhatom magamat.
Átvágok az udvaron, nagy léptekkel jutok el a lépcsőig, és egyenesen a lány részeg felé megyek. Ha erről az oldalról közelítem meg már sokkal könnyebb megtalálni, de ha az épület másik részéről igyekszem ugyanezt tenni, akkor már teljesen káosz. 
A szobámba érve észreveszem, hogy valószínűleg nem lesz lakótársam, egyedül fogom tengetni a napjaimat a kis szobában. Bár, ezt nem is bánom, mert jobb egyedül.
Az ágyam mellé állva elkezdek kipakolni, és meglepődve találom meg a ruhák között a madaras nyakláncomat. Egyáltalán nem emlékszem, hogy betettem volna. Ha anya ennek az okozója, akkor biztos, hogy iszonyatosan meg fogja ezt még bánni. 
Hogy miért? Azért, mert eszembe jut Zayn. A nevetése, hangja, illata, ölelő karjai, csókolgatni való ajkai, fekete és puha haja, önzetlen szavai... Mindene. A szívem hirtelen szaporábban kezd verni, úgy érzem ki fog szakadni a mellkasomból. Lerogyok az ágyamra, karjaimmal próbálom összetartani magamat, nehogy szétessek. A sírás környékez.
Abban a pillanatban kopognak a szobám ajtaján, én pedig minden erőmet összeszedve állok talpra, hogy kinyissam. De bár ne tettem volna.
Eric áll ott egy fehér fémdobozt szorongatva, amin egy piros plusz jel díszeleg. Bűnbánatosan néz rám. 
- Bocs, bunkók voltunk - vallja be, majd mindenféle invitálás nélkül lép be a szobámba. Lerakja a bőrönd mellé a magával hozott elsősegély készletet. Becsukom mögötte az ajtót, érdeklődve figyelem, hogy mikor veszi észre magát és húz el a francba. Láthatóan ez nem fog eljönni, mert máris odáig vette a bátorságot, hogy felemeli a nyakláncot az ágyról. Fintorogva nézi meg, majd őszintén véleményt nyilvánít. - Annyira átlagosak az ilyen medálok, akár csak randin a virág és csoki. 
Felmegy bennem a pumpa, automatikusan védeném meg a Tőle kapott ajándékot. Nyugalmat erőltetek magamra.
- Mindegy  - legyint egyet, majd mosolyogva felém fordul. - Ülj le az ágyra, most tényleg lekezellek - jelenti ki, bele se gondol, hogy ez hogyan is hangzik. Összehúzott szemöldökkel méregetem, amit észre is vesz, majd észhez kap. - Mármint nem úgy.
Sóhajtva teszek eleget a kérésének. Lehunyt szemmel várom, hogy beborogassa a felhorzsolt területet. Amikor a felforrósodott bőrömhöz hozzáér a vizes fáslival, kiráz a hideg, libabőrös leszek. Megremegek, amit ő is észrevesz.
- Bocs - suttogja, és csak ekkor tudatosul bennem, hogy mennyire benne van a személyes teremben. Bár nem látom, érzem a légzését, a teste közelségét.
Lassan nyitom ki a szememet, meglepődve veszem észre, hogy megbabonázva figyel. 
- Ugyanolyan szemünk van, ez csak jelent valamit - mosolyodik el szemtelenül, mire távolabb lököm magamtól. Értetlenül figyel, hitetlenül neveti el magát, majd visszapakol a ládikába. - Nem értem miért nem adsz egy esélyt nekem.
Fel sem fogom a szavai értelmét, egyáltalán milyen esélyre érti? Értetlenül követem a szememmel, a tudtára szeretném adni, hogy teljesen összezavarodtam a kijelentésétől.
- Nézd, én egy hónapig nem beszéltem senkivel, és pontosan tudom, hogy mi volt az oka. Teljesen megértem, hogy félsz meg minden, de ez hülyeség. Attól, hogy vannak rossz dolgok az életben, tilos figyelmen kívül hagyni a jókat. Ettől lesz kerek a világ - emeli rám a tekintetét, várja, hogy felfogjam, mire érti.
Jóérzés tölt el, úgy érzem, hogy teljesen igaza van és meg is ért. De akkor miért tűnik fel Zayn képe a fejemben, mikor fog már eltűnni? Kérlelően bámulok Eric-re, aki nem mozdul egy tapodtad sem, a dobozzal a kezében áll az ágyam előtt. 
Large- Ha akarod segítek elfelejteni - suttogja szomorúan mosolyogva. 
- Hogyan? - kérdezem tőle olyan halkan, hogy én is alig hallom. Meglepődök, hogy hozzá szóltam, sutba vágva minden fogadalmamat.
Eric leteszi az ágyam felett felszerelt polcra a készletét. Minden szó nélkül felhúz az ágyról, és egészen közel von magához. Megrémít, hogy ezt teszi velem, de semmi erőm ellenkezni, teljesen gúzsba vág a szeme, az ajka és az, ahogyan végig simít az arcomon. Ujja megállapodik az államon. Figyelmeztetés nélkül szorítja ajkait az enyémre, amibe beleremeg minden tagom. Mielőtt még összeesnék, erősen magához szorít a csípőmnél, így még lehetőségem sincs szabadulni, nem mintha akarnék.
- Így - szakad el tőlem, én pedig zihálva veszem tudomásul, hogy levegőt is alig vettem. - Használ?
- Nem tudom - vallom be az igazat, fogalmam sincs, hogy Zayn emlékképe ettől ki fog-e menni a fejemből. - Próbáljuk meg megint - kérlelem könyörögve, mert annyira vágyok rá, hogy érezzek valamit a fájdalmamon kívül. És Eric készségesen csókol meg újra és újra, egészen addig, míg abban a pillanatban már nem létezik más számomra csak ő és én.

Fogalmam sincs, hogy mit vegyek fel a randira, amit Eric szervezett, de elvileg csak tekézni megyünk, így talán eltekinthetek attól, hogy nagyon kiöltözzek. Így egy farmeren és fodros sárga pólón kívül nem viselek mást. A sminkelést meg az apró fürdőszobában végzem, mivel csak ott van tükör. Eléggé szívás, hogy ketten kell megosztoznunk rajta... Mivel végül nem maradtam szobatárs nélkül, hétfő reggel már jött is egy tündér csaj, de annyira nagyszájú, hogy olyat még a világ nem látott. Pedig apró termetéhez, vállig érő bronzbarna hajához, csillogó barna szemeihez egyáltalán nem illik hangos természete.
- Dee, kész vagy már? - dörömböl be a fürdőajtón.
- Bee, nem! - ordítok ki, csak azért őt is a becenevén szólítva, hiszen a neve Beele Lorena, de a Bee édesebben hangzik, így eképpen hívatja magát. 
A két hét alatt rendesen összebarátkoztunk, hiszen annyira nyitott minden felé, hogy nehéz nem kedvelni. Így esett, hogy kialakult egy egészen jó egyetértés kettőnk között, megkönnyítve az együttélést.
- Végeztem - lépek ki, szabaddá téve neki a helyet.
- Remek - sóhajt fel drámaian, és bespuriz a felszabadult tükörhöz. 
- Én megyek is el - rántom magamra a cipőmet, s a táskámat is a hátamra csapom. - Eric két perc múlva itt lesz.
- Ami azt illeti már itt is vagyok - nyit be abban a pillanatban az említett személy, jó szokásához híven kihagyva a kopogásos részt. 
Odalépve hozzám szenvedélyesen megcsókol, a falhoz nyom, ujjait máris összekulcsolja az enyémmel. 
- Tűnés van, fiatalok, ne itt erőszakoljátok meg egymást - hallatszik ki Bee hangja, mire mindketten elnevetjük magunkat.
- Itt se vagyunk - lépek ki az ajtón, de Eric imádja húzni Lorena agyát, így még nevetséges cuppogós hangot hallat. 
- Cheston, tudom hol a szobád - fenyegeti meg a pasimat, mire inkább csak gyorsan elslisszolunk.
Izgatottan nézek elébe az estének Eric-kel, hiszen nevetségesen rövid idő alatt jöttünk össze, mégis úgy érzem, hogy ez most így jó. Elkezdtünk járni, és szépen fokozatosan megismerjük a másikat. Teljesen más, mint Zayn-nel, és már-már annyira egyszerűen megy minden, hogy elgondolkozom lehetséges-e ez. De úgy tűnik igen, és ez nekem bőven elég arra, hogy ne kiszeressek Zayn-ből, csupán egyenlőre kitöröljem a fejemből. Eric pedig van győződve arról, hogy bárki is volt, aki miatt ilyen lettem, neki sikerül elfelejtetnie velem. Remélem, hogy neki van igaza, mert ha nem, akkor siralmas jövő vár rám. 

48 megjegyzés:

  1. Egyszerűen imádom!!! :)))) x

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Juj, ezt borzalmasan jó olvasni, köszönöm!:') <3

      Puszi, Azy

      Törlés
  2. Nagyon jò lett! Kívàncsi vagyok lesz-e valami folytatása Zayn és Deon kapcsolatànak. Ùgyhogy érdeklődve vàrom a kövi részt!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Köszönöm szépen, hogy írtál, és majd természetesen az is ki fog derülni.:)

      Puszi, Azy

      Törlés
  3. Drága Azy!

    Háhá! Tudtam, hogy Eric az.:)
    Szerintem tudod, mit mondanák, de azért leírom: fantasztikus volt! Már annyiszor, és annyiféleképp dicsértelek, hogy már nem tudok mit mondani.:D
    Imádom! Imádlak!

    Puszi, Tina xoxo

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Tina!

      Hát igen, azt hiszem ez nem volt nagy meglepetés. Juj, tényleg? Hihetetlen érzés ezt olvasni, köszönöm!:') Én is imádlak! <3

      Puszi, Azy

      Törlés
  4. Drága Azy ♥!

    Amikor megláttam a képet, elvigyorodtam és ezt mondtam magamban: Tudtam! Tudtam, hogy jól tippeltem ;) :D Megmondtam, hogy Eric lesz az :DD

    Imádtam ♥! Bár már nyűgös és álmos vagyok, nem bírtam kihagyni ezt a remekművet :D Szívből örülök Eric-nek és Deon-nak, de ha nagyon szemét akarok lenni, akkor valahogy Deon Zayn-nel illik össze jobban :$ :) Mégis van valami Eric-ben, ami szerethetővé és olyanná teszi, amivel leveszi a nőket a lábukról :D Bee karakterét imádom, bár még csak ebben a részben ismertem meg :D Remélem, jól sikerül majd Deon és Eric randija :D

    Tűkön ülve várom a folytatást, most már mindegyik blogodon ♥! További szép hétvégét és a jövőhéthez kitartást kívánok ♥!

    Love Ya,
    Mace

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Macy!

      Igen, tényleg Eric volt az, jól tippeltél. Huh, annyira elképzelhetetlen, hogy még fáradtan is elolvasod... Köszönöm! Hát én most pártatlan maradok, mert nem akarom lelőni a poént, hogy kivel fog végül együtt maradni, de jó, hogy igazándiból kedveled Eric-et, mert így a végétől függetlenül tetszeni fog (remélem). Én is kedvelem Bee-t, örülök, hogy te is.:))
      Igazán köszönöm a szavaidat, rengeteget jelentenek, és további szép hetet kívánok! <3

      Puszi, Azy

      Törlés
  5. Szia , nagyon fantasztikus lett, de azért remélem, Zaynnel is lesz még folytatás, vagy egy Zayn szemszög vagy valami ilyesmi.... Es ha vége lesz (remélem nem lesz szomorú ) mármint nem hal meg Deon ,vagy Eric vagy Zayn , mert már olvastam olyan blogot , azota is utálom magam hogy elolvastam. . Szoval ha ilyen meghalos lesz, akkor barmennyore is faj nem olvasom tovabb a blogot , nem akkorok megint 1évig sirni :(( szoval remélem happy end lesz. Puszii :)<3<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Zayn szemszögöt nem tervezek, de száz százalék, hogy még szerepelni fog. Juj, ne aggódj, halált nem terveztem bele, és bármilyen vége lesz, úgy szeretném tálalni, hogy kerek legyen a történet. Szóval ne aggódj, semmiképpen nem lesz annyira szomorú vége, hogy sírni kelljen miatta!:)
      Elmondanám, hogy hihetetlenül boldog vagyok, mikor a soraidat olvasom, hálás vagyok! <3

      Puszi, Azy

      Törlés
  6. Naaaaa! Valahogy Eric szimpatikusabb mint Zayn és Deon kapcsolata... Nagyon várom a kövit!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Juj, hát akkor azt hiszem, hogy újabb szavazás lesz a következő résznél, mert kíváncsi vagyok, mekkora arányban és ki nyer. Eléggé megosztóak a vélemények.:) Köszönöm szépen, hogy írtál!

      Puszi, Azy

      Törlés
  7. Drága Azy !
    Most nem érkezem valami nagyon hosszú kommenttel, de igyekszem a legtöbbet kihozni belőle így is.
    Nos, akkor...EZ ESZMÉLETLENÜL, ELKÉPESZTŐEN, FANTASZTIKUSAN, FENOMENÁLISAN, ISZONYÚAN, FRENETIKUSAN JÓ LETT !!! Mikor elolvastam, nem is tudtam szóhoz jutni...huhh, ez fantasztikus lett ! Gondoltam, hogy Eric-kel fut össze az előző részben !
    Majdnem sírva fakadtam amikor Eric drága megkérdezi, hogy segítsen-e elfelejteni. Istenem ! Most itt vigyorgok sírógörccsel, és úgy érzem magam, mintha engem cskolt volna meg az a jóképű fiúcska ! Kicsit meglepett, hogy Deon ilyen könnyen megadta magát, bevallom. De hát természetes, hogy igencsak megtört a két, számára legfontosabb ember miatt. Tetszett, mikor Deon némasági fogadalmat tesz a két jómadár előtt, és azok meg próbálják szóra bírni, mosolyogva olvastam. Egyébként nekem Eric sokkal, de sokkal szimpatikusabb, mint Zayn, és tegyük hozzá, hogy helyes kis pofival rendelkezik Logan Lerman. Huhh, ne haragudj, hogy így összevissza írok, de nem volt időm rendesen összeszedni a gondolataimat, mert gyorsan akartam neked írni, hogy nehogy megint lemaradjak egy héttel !
    A végére hagytam az imádatot : Azy frenetikus vagy ! Á, sosem fogom megérteni, hogy hogyan pattannak ki a fejedből ezek a csodálatos részek ! De nem elég, hogy ennyire jól kitalálod, meg is kell írni ! És neked mindkettő tökéletesen szokott sikerülni ! Annyira, de annyira szépen fogalmazol, hogy csodállak érte !
    Legutolsósorban had gratuláljak a több, mint 100.000 oldalmegjelenítéshez, valamint az 5 híjján 200 feliratkozódhoz és a 99 díjadhoz ! Mint már említettem, mindet abszolút megérdemled ! Látok itt a blogok világában rengeteg olyan bloggerinát, akinek nulla az írástehetsége, mégis legalább olyan népszerű, mint te, és ilyenkor rádöbbenek, hogy hova süllyed ez a világ. Te büszke lehetsz, mert mindenzt jogosan kapod a kreativitásod és az íráskészséged miatt, de a többiek csak összecsapnak valami béna fanfictiont, valami béna sablon sztorival, és igazán igazságtalannak tartom, de mindegy. A lényeg, hogy te mindent megérdemelsz és biztos vagyok benne, hogy egyszer még ennél is többre viszed ! És ne feledd, első leszek aki megveszi az első könyved ! Ha kell a kiadó előtt éjszakázom, mint már említettem !
    Csak így tovább, drága Azy ! ♥

    Puszi, Tia

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Tia!

      Elsőként hadd mondjam el, hogy imádom az új nevedet, nagyon jó választás volt. Másodjára azzal folytatnám, hogy: KÖSZÖNÖM! Tényleg úgy érzem, hogy nem tudom elégszer elmondani, de borzalmasan hálás vagyok, hogy írtál, mindig megmosolyogtat! <3
      És igen, úgy látom itt egy újabb Eric-párti!<3 Teljesen megértem, hogy furcsa volt Deon könnyelműsége, de itt csak arról van szó, hogy hirtelen új kapcsolatba lép, és hiába vidám, nem nagyon boldog. Eric iránt még nincs olyan érzése, mint Zayn iránt, talán idővel lesz, ez majd ki fog derülni.:)
      Aaaaaaahw, ne mondj ilyeneket, mert tényleg mindjárt elsírom magamat. Sőt, már be is könnyeztem. Hihetetlen dolgokat írsz, fogalmam sincs hogyan kéne lereagálnom, de azt hiszem megint csak KÖSZÖNÖM, hálás vagyok, elmondani nem tudom mennyire. Végtelenül sokat jelent, hogy így gondolod, te jó ég! Huh, büszke is vagyok, de nem a blogra, hanem arra, hogy ilyen csodálatos olvasóm van, lefogadom, hogy nem mindenkinek adatik meg!
      És tényleg elképzelhetetlen számomra, hogy kiadjak egy könyvet, de be kell vallanom, hogy iszonyatosan boldog lennék tőle. Köszönöm, hogy úgy gondolod a jövőben képes leszek rá! <3333 Imádlak!

      Millió puszi, Azy

      Törlés
  8. Drága Azy! :)

    Fúha, nekem kell egy Eric! :o Komolyan, most azt hiszem, belezúgtam. :"D xD Nem tudom, miért, talán jobban szeretem, mint Zayn-t ebben a történetben, és ez nálam nagy szó... Félek is magamtól! :D
    Csatlakozom Tiához, majd találkozunk mi ketten és letáborozunk. :DD Viszek csokit. :3 :D
    Úristen... Komolyan, már pofátlanság, hogy milyen jól írsz! :D Énisakaroooook! :c :DDDD
    Alig várom a jövő szombatot! És akkor már nyári szünet! *w* c:
    xx. S

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Stella!

      Ééés igen, újabb Eric-pártival találkozhatunk. Azt hiszem tényleg nagyon meg lehetett kedvelni a rész alapján. Ha Deon a végén nem őt választja, akkor biztosítom, hogy felkeressen a szépfiú! Huh, nem kell, mások is Eric oldalára állnak, mindenkinek szimpatikusabb! :))
      Iszonyatosan köszönöm a szavaidat, és hogy Te is hiszel bennem, annyit jelent, hogy nem tudom leírni szavakkal, de tényleg... Végre valahára tényleg szünet lesz, remélem, majd jól telik el!:)

      Puszi, Azy

      Törlés
  9. Egyszerűen imádom!!:) Fantasztikusan írsz.:) Eric pedig annyira aranyos *-*-* Nagyon várom a folytatást!!:))<3 xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Köszönöm szépen, boldog vagyok, hogy így gondolod!:') Mééég egy voks akkor Eric-re, juj azt hiszem le fogja gyűrni Zayn-t...:)

      Puszi, Azy

      Törlés
  10. Drága Azym!

    Az előző kommentemre válszoltál, na most én válaszolok arra. Hát igen, sajnos olyan vagyok mint Te, amiről persze nem sokan tudnak, mert már zseniálisra fejlesztettem a "jól vagyok" eljátszást és igen én is tudom hogy ez nem jó ahogy Te is, de szerintem az hogy felismertük ezt magunkban az már egy jó kezdet. :) Nem? Végülis csak pozitívan.
    A részed megint iszonyatosan jó lett, megértem Deon viselkedését és szívből remélem hogy hatni fog Eric "segítsége" bár én mégis azt sejtem hogy egy törött szívet igazán az tudja begyógyítani aki sebet ejtett rajta. :I Most remélem nem lesz igazam, vagyis szeretném ha kibékülnének Zaynnel, de nem tudom te mit tervezel még a hátralévő 6 részben. Ja és óóóóó már csak annyi van! :'( Egyik kedvenc blogom, hiányozni fog, bár olvasom a másik 2 blogodat is, de akkor is.

    Pusz, Dodó

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Dodóm!

      Akkor valóban hasonlóak vagyunk, a "jól vagyok" nekem is eléggé használatos mondat. Igen, teljesen egyetértek, legalább jó úton indultunk el, sokkal könnyebb, ha tudjuk, hogy ez egy kellemetlen hiba.:)
      Na, azt hiszem akkor hűségesen kitartasz Zayn mellett, de nem ígérhetem, hogy vele fog összejönni, ahogyan azt sem, hogy Eric-kel. A mondatod, miszerint: a sebet csak azt tudja begyógyítani, aki ejtette... hát nagyon megfogott! Igen, már csak tényleg hat rész van hátra, és huh még mennyi mindent terveztem, remélem meg tudom majd valósítani őket.
      Juj, ennek nagyon örülök! Szeretném megköszönni, hogy mindig írsz, a támogatásod nagyon sok erőt ad! <3

      Puszi, Azy

      Törlés
  11. Jáááááj :D hát ez nagyon jó rész volt :D kicsit most össze vagyok zavarodva, h akkor ennyi volt Deon és Zayn között?? vagy Eric csak tényleg segít neki begyógyítani a sebeket :/ nah mindegy a következő részből úgyis ki fog derülni amit már nagyon várok ^^ jaaah és ugye most már mindhárom blogodat olvasom hát mindegyik nagyon fantasztikus eldönteni nem tudom h melyik a legjobb de nem is akarom, mert egyszerűen imádom mindegyiket ;) <3 *-*bubi*-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Teljesen megértem az összezavarodásodat, ezért gondolom, hogy inkább most leszögezem, hogy Zayn még szerepelni fog, és ha a végén nem is jönnek össze, lesz lezárása a kapcsolatuknak. :) Juj, borzalmasan örülök neki, hogy mindhármat olvasod, és köszönöm a véleményedet róluk! <3 Köszönök mindent!

      Puszi, Azy

      Törlés
  12. Drága Azy!

    Ez a rész is tökéletes mint a többi! Egyszerűen nincsenek szavak, hogy mennyire szeretem a blogod remélem, hogy a vége Happy End lesz!

    xoxo

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Drága!

      Ah, köszönöm, hogy ezt írod, sokat jelent! Arra nincsenek szavak, hogy én mit érzek mikor olvasom az ilyen kommenteket!:') Nem tudom, hogy mi lesz a vége, mert kétféle verzióm van, de azt biztos, hogy nem lesz szenvedés már benne, úgy értem, bárhogyan is alakulnak majd a dolgok, Deon nem lesz szomorú.:)
      Köszönöm, hogy írtál!

      Puszi, Azy

      Törlés
  13. Azy!
    Már megint elámultam rajta!!Hihetetlen, hogy Eric-et ilyen gyorsan közel engedte magához, ez meglepett.!Nagyon szimpi a kapcsolatuk és Bee is, de valahogy azt kívánom végül Zayn mellett találja meg a boldogságot, mert....egyszerűen ő Zayn és..nem tudom :DD Szóval fantasztikus, így tovább!!<33

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Drága!

      Elhiszem, hogy meglepett, de érzelmileg nem engedte magához közel, csupán együtt vannak, és ismerkednek. Deon még nem felejtette el Zayn-t, de így el tudja... Akkor Te is hűségesen Zayn mellett tartasz ki. Nem garantálhatom, hogy végül őt választja, de szerintem jó lesz a vége mindenképpen!:)
      Köszönöm szépen a szavaidat, elmondani nem tudom mennyit jelentenek, hálás vagyok! <3

      Puszi, Azy

      Törlés
  14. Drága Azy♥!
    Minden elismerésem a tiéd!
    Rész gyönyörűen csodálatos volt!
    Puszil: Sipos Zsófi
    U.i: Van új rész a blogomon: jeninelifebyzs.blogspot.hu

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!:))

      Köszönöm szépen, örülök, hogy így gondolod.<3 Mint már mondtam, el fogom olvasni, és írni is fogok, de nincs sok időm. Remélem megérted, hogy nem tudom a blogodat minden elé helyezni.:)

      Puszi, Azy

      Törlés
  15. Drága Azy!

    Mint mindig most is csak azt tudom mondani, hogy fantasztikus lett a részed! A leírásaid gyönyörűek és ahogy lefested nekünk a szereplők érzéseit elképesztő.
    Örülök neki, hogy Deon boldog és, hogy megpróbálják Eric-kel a dolgot azt viszont sajnálom, hogy nem békültek ki Zayn-nel. Mark vicces egy figura remélem többször fog szerepelni így feldobva mindenkit. Nagyon jó lett az egész. Remélem mostmár minden rendben lesz Deon életében és felhőtlenül boldog lesz.
    Már nagyon várom a folytatást! Mellesleg nagyon jó az új fejléced ! :)

    Puszi, Jordi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Jordi!

      Juj, eszméletlen, hogy ezt írod, iszonyatosan hálás vagyok, elmondani nem tudom mennyire. Örülök, hogy szimpatikusak a szereplők. Sajnos nem mondhatom el, hogy mi lesz, de kíváncsi leszek majd a reakciókra!:') Köszönök mindent! A gyönyörű fejléc Anastasia Hannah Chapes munkája. <3

      Puszi, Azy

      Törlés
  16. :O Azy... IMÁDOM:)<3 Nagyon jó lett.:) Siess a kövivel!:)<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Nagyon nagyon nagyon nagyon szépen köszönöm, boldog vagyok, hogy így gondolod! <33

      Puszi, Azy

      Törlés
  17. Azy!!! :)
    Ez megint fantasztikus lett. Még mindig imádom ahogyan írsz, ebből nem lehet kiszeretni. kíváncsi vagyok a folytatásra.;))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Huh, iszonyatosan hálás vagyok, hogy ezt írod, rengeteget jelent!:') <333

      Puszi, Azy

      Törlés
  18. Szervusz!
    Tudom, hogy nem ide illik általános kérdést feltenni, de úgy gondoltam így a legegyszerűbb. Lenne egy dolog amit nem igazán értek, és esetleg te tudnál segíteni.
    Nem szeretnék kritikus dolgokat írni, mert nem hiszem, hogy jobb író volnék bármelyikőtöknél, de kedves Azy, úgy érzem néha túlságosan is tisztában vagy a tehetségeddel, sőt amikor lehetőséged adódik másokról véleményt írni, porig alázod őket.
    Olyan hibákat emelsz ki ilyen alkalmakkal, amiket te is elkövetsz, de te nem kapod meg kritikában, így lehet, hogy nem is tudod magadról...
    Ezt nem egy bunkó, negatív kritikának, inkább gondolkodtatónak vagy visszajelzésnek szántam.

    K.F.D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Azzal kezdeném az egészet, hogy nem gondolom magamat tehetségesnek. Csak hogy ezt már az elején leszögezzük.
      Nézd, nem nagyon ismersz, és fogalmad sincs az életemről. Így amikor már a személyes okaim miatt adódva elfáradva nyitom meg azt a blogot, amimre már sokszor megkértek, hogy írjak véleményt; bevallom, hogy kicsit ingerült az állapotom. Én is ember vagyok, nem véges a türelmem és vannak olyan napok, amikor nehezemre esik kedvesnek lenni. Lehet, hogy tényleg durva voltam, de nem állt szándékomban megbántani senkit.
      Ismét nem tudom, hogy hogyan jön ide az én blogom, de akkor rajta, ugorjunk bele ebbe megint. SOHA nem mondtam senkinek, hogy "az én blogom jobb", "jobban írok" stb. Sőt, én simán felvállalom, hogy nem vagyok tehetséges, a blogjaim sem olyan eredetiek, mint sokatoké. Nem tudom mikor, de valahol írtam, hogy mindig voltak, vannak és lesznek hibáim, amiken javítani akarok. Ezt még midig így gondolom, és ha valakinek valami nem tetszik, nyugodtan megírhatja, mert nem támadok neki, igyekszem változni.
      Sajnálom, ha úgy tűnt, mintha bárki felé helyezném magamat, mert nem így van. Mindenesetre, megfogadom ezt a "visszajelzést".

      Azy

      Törlés
    2. Köszönöm, hogy válaszoltál. Valóban nem vagyok tisztában a háttereddel, és elismerem jogtalanul vágtam ezeket a fejedhez. De nem rosszindulatból tettem.
      Azért írtam neked, mert az egyik barátom kapott tőled 'kritikát', és én ezt nagyon felfújtam. (A nevetséges az egészben az, hogy még csak nem is ő akadt ki...) Én szúrtam el, és ahogy te is mondtad, egész más lelkiállapotban -feldúltan, idegesen-ültem le, hogy írjak neked, és hogy megvédjem a barátomat. Csakhogy ezzel nemhogy nem segítettem, de sikerült megbántanom téged, és megannyi rajongódat. Tényleg nem mondtad, hogy a tied jobb, sőt te segíteni próbáltál.
      Bocsánatot kérek mindazért amivel megbántottalak és jogtalanul vádoltalak.
      Gerinctelen húzás az interneten keresztül így megbántani valakit. Sajnálom.
      És nagyon sajnálom azt is, hogy miattam nem véleményezel több blogot, pedig lehet, hogy szükségük lenne a szavadra.
      Kérlek ne haragudj, hogy meggondolatlanul olyan hibát követtem el amit egész életemben bánni fogok. Remélem az íráshoz való hozzáállásodon nem változtatott, mert szerintem jó író vagy. Tudom milyen amikor leszólják a munkádat, és elnézést kérek amiért ezt tettem. A blogod nagyon jó, nagyon tetszik. Tehetséges író vagy, én pedig egy hülye.
      Kérlek ne fogadd meg a visszajelzést"!!!


      K.F.D

      Törlés
    3. Huh, őszintén nem tudom, hogy erre most hogyan reagáljak... Iszonyatosan boldog voltam, amikor elolvastam, őszinte öröm töltött el a véleményed megváltozása miatt. Én is szeretnék bocsánatot kérni ismét, ha valakit vagy Téged megbántottam, mert tényleg nem állt szándékomban. Nem kell ennyire szabadkoznod, rengeteg dolog, amit mondtál, úgy érzem jogos, mert durván írtam a barátnődhöz, és az sem lehet kifogás, hogy milyen lelkiállapotban voltam. Igazán nem szükséges bűntudatot érezned emiatt. Köszönöm, hogy mégis sikerült megbeszélni ezt a dolgot, és Te sem neheztelsz rám a szavaim miatt.

      Törlés
    4. Köszönöm, hogy megbocsátasz, de nem kell bocsánatot kérned.

      Most végre szeretnék írni egy rendes kommentet, mert már régóta meg akartam tenni. :) Szerintem nagyon jó a blogod, már korábban is olvastam. Nem nagyon szeretem a One Direction-s blogokat, az irrealitásuk miatt. De a tiéd nagyon tetszik, mert különleges. Bevallom, talán éppen ezért egy kicsit Ericnek szurkolok (ne haragudj miatta), tudom hogy semmi esélye és nem is olyan férfias mint Zayn, de nekem szimpatikus.
      Talán Sandy és Zayn az árulásuk miatt süllyedtek ekkorát a szememben...hihetetlen, hogy az ember hogy bele tudja élni magát a történetedbe...
      Egy szóval már nagyon nagyon várom a következő részt!!! :)

      Szeretettel ölel: Anna
      (eredetileg K.F.D de az nagyon hülyén hangzik, és így sokkal egyenesebb, ha a saját nevemet használom. Kérlek bocsásd meg, hogy nem az elejétől kkezdve tettem így...)

      U.i.: Ha nem gond, (és meg is találom az e-mail címed a profilodon... :D) küldenék egy levelet. De csak ha megengeded, és nem zavar...

      <3

      Törlés
    5. El nem tudom mondani, hogy mennyire boldog vagyok, főleg amiért leírtad a véleményedet a történetről, igazán sokat jelent. Köszönöm szépen, hogy ezt megtetted nekem. Nekem egyáltalán nem számít, hogy Eric-nek vagy Zayn-nek szurkolsz, mert teljesen érthető mindkettő oldal. Azért is hálás vagyok, hogy megmondtad, hogy Anna a neved, így sokkal könnyebb számomra, és nagyon tisztelem benned, hogy ezt megtetted. Egyáltalán nem haragszom, tényleg felejtsük el az egészet. :)
      Persze, nyugodtan írhatsz, hogy ne kelljen keresgélned inkább leírom, rendben?:) azybloggerina@gmail.com Egyáltalán nem gond, örömmel várom a leveled!

      Puszi, Azy:)

      Törlés
  19. Drága Azy!
    Nagyon meglepődtem azon, hogy Deon összejött Erickel, nem számítottam erre. Remélem, hogy Zaynnel visszatalálnak egymáshoz. Bárhogy alakuljon, akkor is imádom, és mint mindig, most is várom a következőt! ♥
    Puszillak, Bius

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Bius!

      Elhiszem, hogy meglepődtél, azonban remélem, hogy ezt nem negatívumként érted. Juj, akkor ismét egy Zayn párti olvasóval van dolgom. Hát, nem szeretném lelőni a poént, hogy Zayn, Eric vagy egyikük se, de borzalmasan boldoggá tesz, hogy ettől függetlenül imádod a történetet!:') <333

      Puszi, Azy

      Törlés
    2. Nem, nem negatívum, egyáltalán. :) Szerintem nem tudsz olyat írni, amit ne imádnék, és ez fura is, mert eddig nem nagyon volt ilyen :D
      Puszi ♥

      Törlés
    3. Te jó ég, mennyire jó ezt olvasni! Ne is mondj ilyeneket, mert komolyan nem érdemlem meg!:') <333 Rengeteg puszi

      Törlés
  20. Ez nagyon jó,mikor jön a kövi?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszik. Szombaton hozni fogom az új részt.:)

      Puszi, Azy

      Törlés
  21. Kedves Azy!:)

    Nemrég találtam rá a blogodra és már a prológus rögtön elnyerte a tetszésem:) Fantasztikusan írsz.Imádom*-* Várom a következő részt:)
    Puszi,Andi.xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!:)

      Juj, el se hiszed, hogy ennek mennyire örülök. Köszönöm szépen, hogy időt szakítottál a blogomra, sokat jelent!:')

      Puszi, Azy

      Törlés