Második interjúm

Sziasztok!

Készítettek velem egy interjút. Nagyon szépen köszönöm a Follow your dreams oldalnak!




~ Elsőként megköszönném, hogy elfogadtad a felkérésemet! Mit gondoltál először amikor elolvastad az e-mailemet?


Nekem kell köszönetet mondanom, hiszen ez rengeteget jelent számomra! Nagyon meg voltam illetődve, sosem gondoltam volna, hogy valaki ismét kíváncsi lesz rám. Természetesen egyből feldobta a napomat, boldogan válaszoltam minden kérdésre.

~ A blogod nagy népszerűségnek örvend! Gondoltad volna, hogy ennyi olvasód lesz, amikor belekezdtél?

Iszonyatosan örülök, hogy ennyi ember olvassa az írásom, el sem tudom hinni mikor ránézek a mutatóra. Nem, sosem gondoltam volna, a történetet nem tartom annyira eredetinek és jónak, hogy ekkora ismertséget megérdemeljen. Ettől függetlenül hatalmas boldogság tölt el, hogy mégis érdekli őket az irományom. Imádom az olvasóimat, nem tudom nekik elégszer megköszönni a támogatásukat.



~ Mi vitt rá, hogy te is belevesd magad a bloggerek világába? Mikor kezdtél blogolni?
Ez az a kérdés, amire mindig nehéz válaszolni. Azt hiszem az egész úgy kezdődött, hogy volt egy unalmas délutánom, mire az egyik ismerősöm küldött pár jó blogot, amit olvashatnék. A legtöbb fanfiction volt, én pedig nagy lelkesedéssel vetettem bele magamat ebbe a világba. Megnyitottam az első blogomat, ami nem volt túl sikeres, megjegyzem, ennek meg volt az oka. Csapnivalóra sikerült az egész, nekem se lett volna kedvem olvasni. Utána azt valahogyan lezártam és kitöröltem, utána következett a második kitalált történetem. Ebbe talán már jobban belevetettem magamat, azonban még így is harmatgyengének éreztem a végén. Azt is rövidesen befejeztem, és elérkeztünk ide.
A bloggerkedést 2012 májusában kezdtem, tehát pontosan egy éve annak, hogy publikálni kezdtem.

~ Ez ugye egy 1D fanfic aminek Zayn a főhőse. Miért pont őt választottad az öt fiú közül?
Odavagyok Zayn külsejéért, és az a fiú is szimpatikus, akit a média mutat felénk. Niall mellett mondhatni a kedvenc bandatagom, bár tudjuk, hogy a srácokat csak egy hajszál választja el egymástól ezen a téren, mindegyiküket szeretem, ha lehet ilyet mondani. Ezen kívül semmi különösebb oka nincsen.

~ Van olyan szereplő, akivel jól tudsz azonosulni vagy magadról mintáztál, esetleg egy körülötted élő emberről?
Szerintem ez egy bizonyos szintig elengedhetetlen, hiszen akaratlanul is teszek bele olyan dolgokat, amiket én is képviselek. Deon karakterét nem magamról kezdtem el, egyáltalán nem vagyok nagyszájú, motoros kemény csajszi, mint ő. Azonban egyre jobban kialakult a szerepe, mondhatni önállóan kezdett gondolkozni, cselekedni. Ahogy észrevettem egyre jobban visszafogott lett, talán ezt a szerelem tette vele, és hogy rájött a sebezhetőségére. Sok dologban hasonlítunk, azonban még így is rengeteg dolog van, ami eltér. A többi szereplőt is ( Zayn kivételével persze ) én magam formáltam meg, senkiről nem mintáztam.

~ Honnan jött a sztori ötlet? Mit csinálsz, ha éppen nincs ihleted?
Szerintem az ötlet nem annyira különleges, de talán kicsit eltér a többitől. Nem volt nehéz kitalálni, sok olyan blogot láttam, ahol a lány valamelyik bandatagnak a testvére, és a One Direction is úgy jön be a képbe. Ezt én egy kicsit tovább vittem, így született meg a sztori alapja.
Uh, tényleg van olyan, de szerintem ez mindenkinél megesik. Szerencsére én hetente hozom a részeket, így ha nincs ötletem, nyugodt szívvel rakhatom félre, elég időm van még visszatérni rá. Ha már sürget az idő, akkor mindenképpen félreteszem a zenét, mert különben csak összezavar.

~ Mit csinálsz a szabadidődben, a sulin és blogozáson kívül?
Igazándiból tipikus szobába zárt lány vagyok, nem nagyon járkálok el sehova. Szeretek sorozatokat nézni, azonban a filmeket és tévét ritkán nézek. Oda vagyok az olvasásért, a zene hallgatásért és a röplabdáért. Most ugyebár év vége van, így a legtöbb időmet a tanulás tölti ki, de a nyárra rengeteg tervem van, többnyire utazások és a munka, ősztől pedig szeretnék visszatérni a sporthoz, így nem hiszem, hogy unalmasak a napjaim.

~ Egy olyan blog, ahol a One Direction nagyobb szerepet kap, mindig előkerülnek a rajongók. Mint író, mennyire érzed azt fontosnak, hogy a médiát is beleírd a történetedbe?


Ebbe a blogba én nem igazán raktam bele a rajongókat, úgy gondoltam, hogy csak a két főszereplőre koncentrálok, nem éreztem magamat elég ügyesnek ahhoz, hogy élethűen vigyem bele az ezzel járó dolgokat. Nem érzem fontosnak, szerintem úgy is megállja a helyét egy sztori, hogy az teljesen mentes a médiától. Néha persze elengedhetetlen, de meg lehet találni az egyensúlyt a kettő között.

~ A végére Happy End- re gondoltál, vagy inkább igazi, kíméletlen Depi End- re?

Nem igazán tudom, hogy melyikkel lenne ütősebb és kerekebb a történet, így ezt a titkot egészen az epilógusig fogom tartogatni. Úgy gondolom, hogy a vége nagyon fontos, hiszen az ad neki egyfajta lezárást, de remélem, hogy mindenképpen öröm lesz visszagondolni erre a blogra.

~ Eddig összességébe mennyire vagy megelégedve a történeteddel?
Amikor megírok egy részt, akkor iszonyatosan büszke vagyok rá, hiszen mindegyik fejezet egy lépés előre, biztosít arról, hogy meg tudom csinálni, végig tudom írni a blogot. Visszaolvasva természetesen nagyon furcsák lettek, szerintem rengeteget változtam közben. De természetesen meg vagyok vele elégedve, mert ez az első igazi blogom, amibe tényleg mindent beleadtam. Másodjára sem csinálnám máshogyan, szükségem van arra az útra, amit az első részektől idáig megtettem.:)

Még egyszer nagyon szépen köszönöm az interjút, sokat jelent!

6 megjegyzés:

  1. Annyira tetszett ez az interjú! Jók voltak a kérdések és nagyon érdekesek a válaszok. Ezáltal még jobban megismertünk téged! :)

    puszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Juj, ennek nagyon örülök, és boldog vagyok, hogy így gondolod! <3
      Puszi

      Törlés
  2. Szia! :)
    Miközben olvastam az interjút, közben is még jobban megbizonyosodtam abban, hogy mennyire szeretem az írásod. Egyet értek az előttem szólóval, így még közelebb kerültél a szívemhez, Komolyan imádlak csajszi, annak ellenére, hogy még nem is találkoztunk! :) Fantasztikus lány lehetsz. ( Én pedig mindig csak áradozni tudok rólad és az alkotásodról.:') )
    Kívánom neked a legjobbakat, drága Azy!<3
    Ölel, Betti xo
    P.s.: Megkérdezhete hogyan csináltad a csillagokat a kurzorhoz? Mellesleg csodálatosan néz ki az egész blog. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!:)

      Ezt igazán jó olvasni, borzalmasan boldog vagyok, hogy ezeket írtad. Igen, szerintem is ezáltál jobban meg lehetett ismerni. Juj, én imádlak Téged! El sem hiszed mit jelentenek szavaid, jól esik, hogy úgy gondolod fantasztikus lehetek...:') <333 Köszönöm:)

      Puszi, Azy

      UI: http://kritikaknektek.blogspot.hu/2013/05/nehany-munkam-karakterek-1-bloghatterek.html :) Nagyon szépen köszönöm!

      Törlés
  3. Drága Azy !
    Szeretnék szívből gratulálni a második interjúdhoz, abszolút megérdemelted !

    Szeretettel, Covergirl

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Drága!

      Én pedig szeretném szívből megköszönni, sokat jelent, hogy elolvastad!:') <3

      Puszi, Azy

      Törlés