#SOS

Sziasztok!

Azért írok, mert hamarosan megnyílik az új blogom, viszont az első résznél - ami afféle bevezetőként szolgál majd - tovább nem fogom addig írni, míg ezt nem fejezem be. Így is lenne az első részre érdeklődés, vagy várjak vele, ameddig ez ténylegesen lezárul?:)
Kérlek kommentben írjátok le mit gondoltok erről, mert szükségem van a segítségetekre!

Előre is köszönöm!
Puszi, Azy

18 megjegyzés:

 1. Szia :D
  Hát engem nagyon érdekelne, de azért függ attól is, hogy ez meddig tart még... mert ha két, három hétről van szó akkor jó figyelemfelkeltés, de ha például két hónap -amit remélek, mert ezt valami örökkévalóságig tudnám olvasni- akkor én még nem tenném ki.
  Mindenképpen elolvasom, de az időzítés fontos :d Szerintem nem előnyös ha valami sokáig folytatás nélkül marad!
  Viszont nagy érdeklődéssel várom azt a blogot is :)
  Jenni

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Drága Jenni!

   Ne aggódj, még egy ideig tartani fog a blog!:) Akkor hallgatok Rátok, és nem rakom még fel! Köszönöm, hogy elmondtad a véleményed!:)

   Puszi, Azy

   Törlés
 2. Nem sokára vége a blogodnak.??ne máár:(( ez a kedvencem!Engem is érdekel a másik blogod,de nem szeretném ha ennek vége lenne:"( És szerintem is,az nem jó ha van egy rész és utána egy csomó ideig nincs új..Sok sikert!!:))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!

   Nem, ne aggódj! Nincs még vége, tart még egy ideig. De el sem tudod hinni mennyire boldog vagyok, amiért ennyire szereted!:') <3 Köszönöm, hallgatok Rád!:)

   Puszi, Azy

   Törlés
 3. Szerintem az úgy lenne jó, hogy kb. 2-3 résszel a zárás előtt tedd fel a másikat is. Mert akkor mindenki boldog, hogy semmire nem kell várnia és az nem is olyan sok idő!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!

   Igen, igazad lehet, így is fogom csinálni. Köszönöm, hogy írtál!:)

   Puszi, Azy

   Törlés
 4. Én szívesen olvasnám bármikor teszed fel! :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!

   Ez nagyon aranyos, de akkor úgy fogom csinálni, hogy előbb ennek a végére érek, s a bejező rész előtt pár résszel rakom fel. :) Köszönöm Neked is, hogy időt szántál az írásra.:)

   Puszi, Azy

   Törlés
 5. Szia, drága ♥!

  Ha engem kérdezel, akkor úgy lenne a tanácsos, ha ezt a történetet tisztességesen, minden sietség nélkül befejeznéd - ami remélem, nem 2 rész után következik be, mert ki fog törni a III. világháború - és csak akkor kezdenél bele az új, számomra még ismeretlen remekművedbe ;)

  Love Ya,
  Mace

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Drága Macy!

   Teljesen egyetértek Veled, s így is fogok tenni. A 3. világháború, haha! Szerintem azért nem lenne ekkora megbotránkozás, hidd el!:) Köszönöm, sokat jelent, hogy írtál, és hallgatok Rád!:)

   Puszi, Azy

   Törlés
 6. Szia ♥
  Én azt mondom, hogy majd a befejezés előtt csigáz fel a nagyközönséget :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!:)

   Mindenki ezt mondja, s az hogy Te is, csak megerősít abba, hogy tényleg így kellene tennem. Köszönöm, hogy írtál és elmondtad, hogy szerinted így kéne csinálnom!:)

   Puszi, Azy

   Törlés
 7. Szia!
  Szerintem is az lenne a legjobb, ha mielőtt ezt a történetet befejezed, akkor raknád fel a másik blog bevezetőjét.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!

   Köszönöm Neked is, hogy írtál. Hallgatok Rád, és így is fogok cselekedni!:)

   Puszi, Azy

   Törlés
 8. Hát én igyis úgyis elfogom olvasni úgyhogy nem rajtam múlik! Mondjuk szerintem nincs értelme felrakni a bevezetőt ha utána meg sokáig nincs új rész, de te tudod! ;)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Barbi!

   Ez nagyon kedves Tőled!:') Igen, igazad van, ezért akkor várni fogok. Köszönöm, hogy írtál, örülök neki!

   Puszi, Azy

   Törlés
 9. szia:) nemrég találtam rá a blogodra, de imádoom;) ha belekezdenél egy másikba tuti hogy számíthatsz rám mint rendszeres olvasód...addig is:) vár egy meglepetés onedirectionanddina.blogspot.hu

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Dorinaa!:)

   El sem tudom mondani mennyit jelent, hogy tetszik a történet, s most írtál is!:') Nagyon szépen köszönöm, illetve a díjat is!:') <3

   Puszi, Azy

   Törlés