Interjú

Sziasztok!

Szörnyen boldog vagyok, hiszen elkészült az első interjúm. Nagyon szépen köszönöm Diana Brunwin! Diana blogja megtekinthető ITT!


1. Bárhol kerestem, de nem találtam sehol sem másik történetedet. Ez az első blogod?
Azy: Nem, már előtte is voltak gyenge próbálkozásaim az írással. Az első blogomat ki is töröltem úgy ahogyan van, mert szégyelltem. Csak nekem van már meg, lementettem.
A második blogomra már igenis büszke vagyok, nagyon sok mindent tanultam meg, miközben írtam. Csupán elrejtettem, és csak az tudja, hogy az enyém, aki olvasta, vagy már előbb is ismert. :)

2. Előre írod a fejezeteket, vagy mindig miután feltetted az adott részt elkezded írni a következőt?
A.: Részenként haladok, azonban a terv már megvan az egész blogra, a részek írása során csupán kidolgozom őket. Azonban az általam kiszabott teóriától nem térek el sose. Folyamatosan írom, viszont amikor ihlet jön természetesen többet. Néha napokig nem haladok semmit, ilyenkor nem erőltetem.

3. Mit gondoltál akkor, mikor megláttad, hogy felkértelek az interjúra?
A.: Nagyon boldog voltam, hiszen ez az első interjúm. Szeretném ismét megköszönni a felkérést, sokat jelent. 

4. Rengeteg feliratkozóval büszkélkedheted a blogod. Gondoltad volna, hogy ennyi olvasód lesz?
A.: Megmondom őszintén álmomban se gondoltam volna. Azért vicces, mert az egész apránként történik, időm nincsen rádöbbenni. Először csak 3 rendszeres olvasó, majd 47, s máris 92-nél tartunk! Elképesztő, valahogyan még mindig nem sikerült felfognom, hogy erről álmodtam, mikor elkezdtem a blogot, s megtörtént!

5. Mit érzel akkor, mikor olvasod a pozitív kommentárokat?
A.: Borzasztóan örülök nekik, imádom az olvasóimat, nagyon sokat jelent a véleményük! Az pedig külön jóérzés, hogy pozitív kritikákat kapok.

6. A jövőben tervezel másik történetet? Vagy még nem gondolkoztál ezen?
A.: Tervezek, az ötlet már meg is van, és a prológus készen van. De még nem kezdem el teljesen, hiszen erre a blogra szeretnék koncentrálni inkább.

7. Olvasol más blogokat? Ha igen ki tudsz emelni egy említésre méltó írót?
A.: Nagyon kevés szabadidőm van, így nem olvasok túl sokat. Azonban régóta a kedvenceim közé tartoznak FantasyGirl és Tyra írásai. 

8. Ha már meg van a fejezet témája szoktál képeket nézni, vagy zenét hallgatni, hogy egyszerűbb legyen megírni a fejezetet?
A.: Minden fejezethez két képet szoktam csatolni. Az egyik automatikusan Zayn-re koncentrál, utána nem kell keresgélnem. A második kép már több gondot okoz, általában WeHeartIt-en szoktam nézegetni, s az segít.
Zenét mindig hallgatok közben, azonban semmiféle hatással nincs rám.

9. Van példa képed, ha igen csatolsz egy képet róla?
A.: Az egyik ismerősöm a példaképem, de Demi Lovato-ra mindig is felnéztem. 

2 megjegyzés:

  1. Sziaaa!
    Blogomon van neked egy kis meglepi :P

    http://potter4e.blogspot.hu/2013/03/1-dijjam_2748.html

    :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Nagyon szépen köszönöm, sokat jelent!:') <3

      Puszi, Azy

      Törlés