9. rész - Ivós játék Louis módra

Nagyon nagyon nagyon köszönöm! Igazán hálás vagyok Nektek mindenért, elmondani is képtelen vagyok mennyire!Remélem mindenkinek kellemesen telt a szünete, illetve szilveszterkor is jól fogja érezni magát! Kellemes ünnepeket! :)

Feldúltan rontok be a szobámba. A kezem ökölbe szorulva áll, teljes görcsben. Tombolni akarok, összetörni mindent, hogy megmutathassam annak a felfuvalkodott hólyagnak, hogy erős vagyok. Fekete tincseim az arcomba hullanak, mire erőszakosan visszatűrőm őket a fülem mögé. Hogy gondolja, hogy egyszerű lánynak néz?
Hatalmas sóhaj hagyja el a számat, ezzel minden feszültséget, és idegességet próbálok kiszorítani a testemből. Körülnézve a szobámban megállapítom, hogy teljes káosz uralkodik. Karácsonyi ajándékaim halma az ágyam mellett hever, kabátom leesett a székről, a fehérneműim szétdobálva. Teljesen szétcsúsztam az ünnepek között. Nyúzottan megdörzsölöm az arcomat, majd munkához látok.
Először is felkötöm a hajamat egy kócos kontyba a fejem tetején, utána berakom a fülembe az Ipodom. Lindsey Stirling hegedűjének hangja megnyugtat. Mosoly kúszik az arcomra. Jó kedvvel könnyebb takarítani.
Felszedem a csomagolópapírokat a földről. Pár méter távolságból egyesen beletalálok a kukába, amit büszkén könyvelek el magamban a mégis igen gyenge kosártapasztalatomnak.
A takarómat fellendítem a levegőbe, ami érintetlenül hull vissza. Ráterítem az ágytakarót. A cipőimet rendbe visszateszem a gardróbba, ahol belecsusszanok a pandás mamuszomba. Rendet vágok az íróasztalomon, ahol a kezembe akad az egyik négyes dolgozatom.
Ettől eszembe jut, hogy hamarosan újra vissza kell térnem a gimibe, ahol az utolsó évemet töltöm. Az ottani barátaimra gondolok, és arra, hogy mindenki most a sítáborban van. Eléggé szomorú, hiszen így minden bennfentes poénból ki fogok maradni, de csak magamat hibáztatom. Miért nem gyűjtögettem többet az év során? Eléggé húzós lett volna bevállalni, tehát inkább lemondtam róla.
Inkább bedobom a fiókomba, és elhessegetem a kellemetlen gondolatot. Még jobban a takarításra összpontosítok. Konkrétan teljesen bezsongok. Felporszívózok, felmosok, port törlök, szín szerint rendezem a ruháimat, a kifogyott körömlakkokat kidobom, a törülközőimet kimosom, a karácsonyi fényektől megszabadulok, az ajándékokat pedig szépen egy kupacba gyűjtöm. Mindent, hogy eltereljem a gondolataimat.

Öt órakor fáradtan és izzadtan dőlök le az ágyamra. Azt hiszem egy perc alatt bóbiskolok el. Már csak arra eszmélek fel, hogy valaki gyengéden megráz.
Nagyokat pislogva tekintek fel. A hímnemű egyed, aki ismételten betört a szobámba, mosolyogva fürkész.
- Deon, nyolc lesz. Fel kéne kelni, egy óra, és itt vannak a fiúk.
Nyűgösen fúrom az arcomat a takaróba, ami időközben rám került.
- Mi ez rajtam? - nyögöm, miközben a szürke kötött takarót piszkálom.
- Rád raktam, mert úgy láttam, hogy fázol - vonja meg a vállát, majd feláll, így fel kell néznem, ha látni akarom.
Csokoládébarna szemei élénken csillognak, talán valaminek örül? Fekete hajának kusza tincsei az égnek meredeznek, mint mindig. Ő már átöltözött, lecserélte a melegítőt, most ismét egy fekete felső és farmer van rajta.
- Szuper. Te mond csak, nincs más ruhád? - nyújtózkodok egy nagyot, majd felülök.
- Te mond csak van olyan fejed, ami normálisan néz ki? - válaszol reflexből.
- Seggfej - vigyorgok rá erőltetetten, amire hasonlóval reagál.
- Picsa.
Mielőtt felháborodhatnék előrántja a rezgő telefonját, majd a készüléket a füléhez szorítva kisétál a szobámból.
- Levegőt ki-be! - suttogom halkan magamnak.
Sajnos más módszer már nem használ ennél az idiótánál. Félrelököm a takarót, és elvonszolom magamat a szekrényemig. Nem tudom miben menjek.
Kezemet végighúzom a ruhákon, végignézem, mim van. Bulizni fogunk, nem? Egyértelműen nem szeretnék feszengeni a ruhámban, és az olcsó lotyó kinézetet is kerülni szándékozom. Ezért egy fehér 'Dreams never end' feliratú fehér bő felsőt választok, egy krémszínű farmerrel. Lehetséges, hogy nem vagyok benne sem szexi, sem szívdöglesztően jó nő, de legalább én vagyok.
A tágas fürdőszobámban a hajamat kifésülöm, majd hagyom, hogy a vállamra omoljon. A sminket sem viszem túlzásba, szemceruzával húzok csak végig, majd a szempilláimat spirállal dúsítom, és növesztem meg.
A tükörbe nézve elfintorodom. Túlságosan átlagos kinézetem van.
Felaggatom magamra a kedvenc ékszereimet, majd befújom magamat egy kis Channel parfümmel. Késznek nyilvánítva magamat, bezárom a szobám ajtaját. Semmi szükség arra, hogy az én szobámba is betekintést nyerjenek, habár most már szép tisztaság és rend van benne.
A konyhában Zayn már felhalmozta a piákat és kajákat. A pulton rengeteg bor, pezsgő, sör sorakozik.
- Ezt mind mára vetted? - hüledezek.
- Bizony - vigyorodik el - Az ősök már elmentek, a fiúk pedig hamarosan megérkeznek.
- Még csak kilenc óra - tekintek furcsállva a fali órára.
- Igen, de a srácokat egy órával hamarabb hívtam - magyarázza, miközben már megelőlegezve magának, kinyit egy sört. - Kérsz?
- Igen - fogadom el a fémdobozt, majd felpattanok Zayn mellé a pultra.
- Látom megfogadtad a tanácsomat, és nem öltöztél ki - néz rajtam végig.
- Nem miattad van, nem kell beleélned magad - hangolom rögtön le. - Egyszerűen nem volt kedvem ahhoz, hogy beszólogassanak.
- Hát, engem nem zavar. Én már úgyis láttalak - vigyorodik el, majd belekortyol a sörébe. - Azt meg, hogy ezt csak nekem mutogatod, nem bánom.
- Hű, mekkora tapló vagy - jelentem ki hitetlenül. - Tudod, te is csak annyit láttál, mintha fürdőruhában lennék. Nem nagy szám, főleg nem annyira, hogy neked tartogassam. Ha már itt tartunk, honnan veszed, hogy nincs barátom?
Egy pillanatra megáll a kezében a doboz. Kicsit megdöbben. Barna szemeivel az én türkizemben keresi a választ a kérdésre.
- Mert egy ilyen lány nem áll össze akárkivel - mondja.
Megbabonázva figyelem arcának mindegy egyes négyzetcentiméterét, ami most a kelleténél jóval közelebb van hozzám. Arca borostás, szája túl hívogató, azok az íriszek pedig rabul ejtenek. Érzem a testéből áradó hőt. Hallom ahogyan szaporán veszi a levegőt. Talán szaporábban, mint illene.
- A magamfajta lány nem áll össze senkivel - suttogom. - Mert senki nem bírja elviselni.
Egyikünk se mozdul. Vagy mindketten élvezzük a helyzetet, vagy túlságosan gyávák vagyunk, hogy lépjünk.
A csengő hangos jelzésével szakítja meg a kettőnk között lévő szikrát. Lassan elhúzódok, majd leugrom a pultról. Zayn elindul az ajtó felé, én pedig idétlenül ácsorgok.
Hogy a francba történhetett ez meg? Megőrültem? Azt akarom, hogy elcsábítson, és képtelen legyek bántani? Nem szabad hagynom, hogy máskor ennyire közel kerüljek hozzá. Ő maga a tűz, és könnyen megégethetem magamat. A kettőnk között lévő fizika vonzalom csak pusztán ennyi. Vonzalom. Nem lehet belőle több. Ő egy seggfej.
Mélyeket lélegzek. Négy srác jött át, akikkel még az első nap ment vásárolni. Egy szőke és három barna, plusz Zayn. 
- Sziasztok! - köszönök, mire felém fordulnak.
- Ja, igen. Fiúk, ő itt Deon - mutat rám, majd sorra elmondja a névét a barátainak is. - A göndör Harry, a tüsi Liam, a szöszi Niall lenne, illetve a nagyon mókás Louis.
- Amikor a múltkor találkoztunk nem mutatott be minket rendesen Zayn. De azért így másodjára is szia - mosolyog rám Liam, amire én is benyögök egy sziát.
- És te is velünk fogsz bulizni? - kérdi Harry.
- Csak ha nem gond.
- Á, van kaja! - kiált fel euforikus mosollyal az arcán Niall, majd megrohamozza a tálakat.
Begyűjt magának egy csomót, olyan, akár egy kis hörcsög.
- Én nem ápollak, ha megint hányni fogsz - figyelmezteti Louis nevetve.
- Én meg nem takarítok fel - nyögi elkeseredetten Zayn.
Louis és Harry lazán leülnek a kanapéra, láthatólag teljesen otthon érzik magukat. Liam az egyik babzsákra csücsül le, míg Zayn kirángatja Niall-t a konyhából. Őt nem nagyon érdekli, ügyet sem vetve rá, zabál.
- Azért nem kéne az első öt percben megenni mindent! - hőbörög Zayn, de a mosoly a szája sarkában elárulja, hogy igazából nem neheztel az ír fiúra. - Mindenki szeret enni, hagyj nekünk is! 
- Aáo - nyögi ki a magánhangzóit a bocsánatkérő szavacskának Niall, és kézfejével letöröl egy kis morzsát a szája szegletéből.
Mindketten lehuppannak a kanapéra, ahol már nem igazán van hely mind a négyüknek. Ezt látva Harry gyorsan kiiszkolva a tömegnyomorból, a Liam melletti babzsákot választja.
- Lou féle játék! - kiált fel hirtelen a kékeszöld szempárral rendelkező férfi egyed, és máris felpattan a helyéről, és a nappali szőnyegére törökülésben ül le.
- Végre! - csillan fel Niall szeme, majd rögvest a kajahalom egy részét elrejtve az egyik párna mögött (?) foglal helyet Louis mellett.
- Ne ismételjük meg ami a múltkor történt, csináljunk mást - szól Liam, akinek arcképéből ítélve nem nagyon tetszik a helyzet.
Zayn szó nélkül kuporodik le Niall mellé. Harry pedig a konyhából tér vissza egy üveg borral a kezében, miközben boldogan veri hátba az ötletgazdát.
- Liam, gyere már! - fogja meg a karjánál fogva Zayn, és lerántja maga mellé.
Én eközben csendesen figyelem őket az ajtófélfának dőlve. Nem tartozom közéjük, kizárt, hogy bepofátlankodjak.
- Deon, nem jössz? - pillant rám hatalmas őzike szemekkel Niall, miközben kérdőn tekint a többi fiúkra.
- De jön - jelenti ki nemes egyszerűséggel Louis, kezével int egyet.
Nem tudom mikor lettem ilyen szégyenlős, de zavarba hoznak.
- Hát, rendben - sóhajtom.
Ellököm magamat a faltól, majd leülök közéjük, Liam és Harry közé.
- A játék lényege, az, hogy valaki kérdez tőled. A válaszodat a többiek megvitatják, és ha a többség nem tartja őszintének, akkor le kell húznod ebből az üvegből - magyaráz Niall, de Louis közbevág.
- Én vagyok a játékvezető, és aki nincs 175 cm felett, csak maradjon csendben - inti le, mire a másik duzzogva kap be egy újabb falat kukoricapelyhet. - Tehát ez csak ilyen kérdéses-ivós játék - egészíti ki, majd elfordítja a tekintetét, és Niall kezébe nyújtja az üveget. - Te kezdesz!
Lereagálni nincs időm, de azért csendesen bólintok egyet. A játék elkezdődik. Mintha egy béna Fűrész filmbe csöppentem volna.
- Niall kedves, kitől szeretnéd hallani a kérdésed? - bájvigyorog Zayn.
Az ír fiú meglehetősen kétségbeesett tekintettel szemlélődik, majd rajtam állapodik meg.
- Deon kérdezzen - mutat rám diadalittasan.
- De hát ő nem is ismer téged jól - vonja össze a szemöldökét Harry.
- Ez a lényeg. Nem tud olyat kérdezni, ami kínos volna nekem - dörzsöli össze a kezeit izgatottan. - Halljam!
Meglepődök, de ha ezt akarja... A gond az, hogy nem tudom milyen kérdést kellene neki feltennem. Tényleg nem ismerem, még úgy sem, mint egy normális rajongó.
- Nem tudok kérdezni! - sóhajtok fel csalódottan.
- Lou, segíts neki!
Louis egészen közel hajol a fülemhez. Meleg lehelete csiklandozza az arcomat, ahogyan mély hangján belesúgja a kérdést.
- Kérdezd azt, hogy mikor mit érez a egy bizonyos Grace iránt.
Lou eltávolodik tőlem, de már ott ül egy sokatmondó vigyor az arcán. Sajnálom szegény szőke srácot, de nem tudok mást tenni.
- Rendben Niall. Mit érzel egy bizonyos Geraldine...
- Grace! - csap a homlokára Louis nevetve.
- Öhm, igen, szóval Grace iránt? - befejezem be.
Alsó ajkamat már rég szétrágtam az idegességtől. Még a lány nevét is elbénáztam!
Ennek ellenére mindenki Niall arcát fürkészi. Láthatólag szegény eléggé zavarban van, mert teljesen elpirult. A fiúk ezt meg élvezik. Mekkora szemetek! Vagy talán csak nekem furcsa, hogy a piszkálódások ellenére mennyire képesek szeretni a másikat. Nem látni ilyet túl gyakran, hogy öt különböző fiú ennyire egy hullámhosszon legyen.
- Tulajdonképpen nem tudom. Kedvelem, meg jó barátok vagyunk, de ennyi - válaszol végül. Szőkés barnás tincsei az égnek meredeznek, kék szemei pajkosan csillognak. Ahogyan ott ül magához szorítva egy párnát leginkább egy édes hat éves szerepében tetszeleg. Roppant cuki, annak ellenére, hogy van egy szexis kisugárzása, ami azt sugallja, hogy közel nem egy pár gombóc édesség szintjén áll. Sokkal több rejlik benne, mint hogy úgy néz ki, mint egy nagyra nőtt kölyök.
- Hát nem tudom. Én amikor láttam, ahogy megcsókoltad, nem pont ez jött le - borítja ki a bilit Zayn.
Harry elfojtott nevetésbe kezd, míg Liam inkább apai módon csak gratulál Niall-nek, akinek láthatólag nem pont erre lenne szüksége.
- Mi?! Ti..hogyan? - habog össze-vissza.
- Máskor vigyázz, hogy mit csinálsz egy stúdióban! - pacsizik össze Harry Zayn-nel.
- Én erről miért nem tudtam? - háborodik fel Louis.
- Mert nem voltál velünk. Ez még régebben volt, mikor kerestük Niall-t, aztán végül meglett - magyarázkodik Zayn hatalmas mosollyal az arcán.
- Igaz ez, kicsi Nialler? - fordul felé Lou, és megcirógatja az arcát.
- Oké, igaz, de ne piszkáljatok ezzel! - adja meg magát bánatosan.
- Akkor húzd meg az üveget! - buzdítja Harry, mire Niall jókorát kortyol.
- Rendben, én kérdezek. Mondjuk Zayn-től. Mit gondolsz Deon-ról? - tekint felém Niall, miközben vigyorogva rám kacsint.
Kellett nekem megszívatnom. Csak magamat hibáztathatom ezért.
- Gyerünk Zayn! Szerinted milyen ember Deon? - biztatja Liam, úgy tűnik ez a téma nagyon bejön neki, bár tudnám miért.
Zayn tétovázva rám néz, én pedig elkapom a pillantását. Perzsel a tekintete, de állom. Tényleg. Vajon hogy lát engem?

14 megjegyzés:

  1. Egyre csak jobban írsz! *-* Nagyon tetszett ez a rész.. Úgylátszik nemsokára tényleg elkezdődnek majd a fontosabb események is. ;) Siess a következővel, már alig várom! *-* :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Nagyon szépen köszönöm, igen, beindulnak a dolgok. Sietek, csak nagyon kevés időm van...:)

      Puszi, Azy

      Törlés
  2. Nagyon jól írszz!!! :) sokkal másabb és jobb a történet mint a többi 1D-s blog ◕‿‿◕ kiváncsi vagyok mit fog mondani Zayn remélem nem bántja meg Deon-t:)igazából engem csak az zavar egy ici picit hogy Deon mindig csúnyán beszél:/tudom hogy ien a karaktere csak engem zavar ,de ne vedd bántásnak;) Imádom a blogod és várom a kövii részt(!!):DD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Nagyon szépen köszönöm, örülök, hogy tetszik. Sajnálom, majd próbálok kevesebb trágár szót rászabni.:) Igazán hálás vagyok, sietek.:)

      Puszi, Azy

      Törlés
  3. ÁÁÁÁÁÁÁ IMÁDOM*-* MOSTMOSTMOSTMOSTMOST AZONNAL AKAROM AZ ÚJ RÉÉÉSZT:$

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Áááá! Nagyon szépen köszönöm, annyira hálás vagyok, amiért így gondolod, sietek.:')

      Puszi, Azy

      Törlés
  4. ÚÚÚÚÚ...NAGYON IMÁDOM! MINDIG A LEGIZGALMASABB RÉSZNÉL HAGYOD ABBA.:O SIESS A KÖVETKEZŐ RÉSSZEL! :D *Fancsooo

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Istenem, annyira boldog vagyok a szavaidtól. Köszönöm, sietek.:)

      Puszi, Azy

      Törlés
  5. Te jóóóó isten :D imádom mindent imádok ebben a blogban :D nagyon várom a kövi részt :D kérlek siess <3 *-*bubi*-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Nagyon, nagyon, nagyon szépen köszönöm. Sietek. :')

      Puszi, Azy

      Törlés
  6. juj, imádom ezt a részt..csak úgy forr köztük a levegő *.* alig várom a folytatást, mert majd megől a kíváncsiság, hogy mi lessz a válasza :) siess vele *.*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Nagyon szépen köszönöm, sietek, amint tudok. :)

      Puszi, Azy

      Törlés
  7. huu siess a kövivel nagyon imádom!:DD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Nagyon hálás vagyok, köszönöm, sietek. :)

      Puszi, Azy

      Törlés