40. rész - A döntés, avagy egy történetnek vége

Sziasztok, egyetlen, drága Olvasóim!

Úgy terveztem, ide fogom leírni mit jelentett a blog, de egyelőre képtelen vagyok, hisz még nem zárult le teljesen, egy hét múlva érkezik az epilógus, inkább ott szedem össze a gondolataimat. Remélem tetszeni fog az utolsó rész, rengeteget jelentene!:)
Rengeteg puszi és ölelés, Azy


Untitled
Döbbenet. Tanácstalanság. Méreg és düh. Valami ilyesmit várok, mikor a ruhám fodrait piszkálgatva ülök. A nappali kanapéján helyezkedik el anya és Yaser, míg én és Zayn a szembe lévő foteleket választottuk. A szemeimet lesütve készülök villámlásra és mennydörgésre. De az elmarad.
- Azt hiszitek hülyék vagyunk? - sóhajt hatalmasat anya. 
Meglepődve nézek össze Zayn-el, aki zavart röhögés kíséretében hajtja le a fejét.
- Hála az égnek! - suttogja megkönnyebbülten, azonban én még mindig feszült vagyok.
- Nem hisszük - rázom a fejemet, ajkamat harapdálva nézek farkasszemet azzal a nővel, aki felnevelt. Így nézve a dolgokat, kicsit abszurdnak tűnik, hogy azt feltételeztem róla, nem ismer eléggé. Vagy legalábbis ehhez kevésnek gondoltam a szeretetét és figyelmét. 
- Akkor kérlek ne lepődjetek meg, de mi már észrevettünk dolgokat, elvégre a gyerekeink vagytok - magyarázza egyszerűen Yaser. 
- Ettől függetlenül nem akartok megölni minket? - vonja fel furcsállva a szemöldökét Zayn.
- Akartunk, ó de még mennyiszer - legyint anya. 
- Ellenben nem gondoljuk, hogy egy jó szülő nem fogadja el a gyerekét, úgy, ahogy van. Ha eltiltanánk titeket a másiktól, valószínűleg csak még inkább vonzóbb lenne az együttlét. Amúgy sem fordult meg a fejünkben ilyesmi - néz ránk szelíden Zayn apja, mire a fiú hálásan mosolyodik el.
- Rettentően bizarr volt az elején ez a dolog, elvégre mostohatesók vagytok - dörzsöli meg fáradtan az arcát anya. - Viszont a ti választásotok, eléggé nagyok vagytok egy ilyen döntéshez.
- Nem fogunk meggátolni, ha így boldoggá teszünk benneteket - fejezi be Yaser, mire kínosan röhögök fel.
- De nem akarunk együtt lenni!
Lehet a mesénket azzal kellett volna kezdeni mi történt a parkolóban. Így most sokkal egyszerűbb lenne, és négy szempár sem képedne el.
- Akkor miért mondtátok el? - teszi szét értetlenül a karjait anya.
- Mert Zayn... - kezdeném el, de a szavak nem jönnek a számra, ezt olyan ciki pont velük megvitatni.
- A lényeg a következő: - szakít félbe Zayn, fejét vakargatva. - Lebuktunk, valamit muszáj kezdeni a helyzettel, még nem voltam a neten, de valószínűleg olyan, mintha bomba robbant volna. 
- Te jó ég! - suttogja kétségbeesetten anya. 
- Rengeteg nem fogadott hívás, csomó sms - folytatja rendületlenül Zayn, mire gyilkos nézéssel fojtom belé a szót. Nem kell még jobban tetézni. 
- Mit fogtok tenni? - váltogatja a tekintetét közöttünk Yaser.
- Nem tudjunk - túrok bele a hajamba reménytelenül.
- Ezt még meg kell beszélünk rendesen - vallja be az igazat Zayn.
- A ti életetek. Mit szeretnétek? - kérdezi anya, mintha olyan egyszerű lenne erre válaszolni. Tényleg. Mit is szeretnék? 

Zayn ágyán ülök,  figyelem folyamatosan járkáló alakját, fel nem tudom fogni, miképpen képes ilyen helyzetben is törni a fejét.
- Tagadjuk le? De mit mondanánk?  - csattanok fel kétségbeesetten, egyáltalán nem Zayn-re haragszom, csupán idegesít az, hogy mindenféleképpen mondanunk kell valamit az embereknek. 
- Tudod... - pillant rám, előre félve, mit fogok reagálni. - Mi lenne, ha inkább vallanánk? 
Elképedve fürkészem az arcát, fogalmam sincs, viccel-e.
- Mi van? - nyögöm ki végül értelmesen.
- Azt hiszed előbb-utóbb nem jönnek rá maguktól? A rajongóink nem hülyék, sokkal rosszabb, ha annak nézzük őket - magyarázza határozottan.
- Nem teheted ezt velem - rázom a fejemet. - Eric nem tudja kivel jártam előtte, és ez jobb is így. Nem akarom hallgatni, mennyire bolond voltam. Nem, letagadjuk - jelentem ki egyértelműen.
- Deon, én nem fogok hazudni - háborodik fel idegesen. 
- De fogsz - pattanok fel az ágyról, így végre egy magasságban lehetünk.
- Nem - méreget.
- De - préselem össze az ajkaimat, belül már forrongok a dühtől. 
- Hogyan fogsz megállítani? - vonja fel a szemöldökét immáron vigyorogva.
Már kinyitnám a számat, viszont képtelen vagyok előállni egy remek tervvel. Nem tehetek semmit. 
- Gyűlöllek - sziszegem neki, legszívesebben levakarnám az elégedettséget az arcáról. Heves léptekkel hagyom el a szobáját, az enyém felé tartok.  
Hátamat nekidöntöm a faajtónak, szépen lassan lecsúszok, míg végül a földön kötök ki. Fejemet a lábaimra támasztom, szemeimet szorosan lehunyva karolom át magamat. Először csak igyekszem nem sírni, aztán már inkább a hangerőt akarom lejjebb venni. Nem bírom elviselni a gondolataimat. Folyamatosan az jár a fejemben: mi lesz velem? 
Halk kopogás csapja meg a fülemet, amit automatikusan hagyok figyelmen kívül. Aztán az ajtó kinyílik, a testem arrébb csúszik, elég rés van ahhoz, hogy Zayn bejöjjön. Bár nem látom, megcsap az illata. Nem nézek fel, még jobban rejtem el az arcomat a kezeimmel. 
Leguggol elém, habozva, de óvatosan megsimítja az alkaromat. Összerezzenek az érintésétől, talán észre sem veszi.
- Kérlek ne sírj - suttogja, eredménytelenül. Továbbra is csak a zokogásom töri meg a csendet. - Deon, ne haragudj - sóhajt fel, után leül a földre. - Sajnálok mindent... a csókot, a rengeteg ordibálást, az értelmetlen vitatkozásokat.
Lassan emelem fel a fejemet, könnyeimet le se törlöm, nem sok értelme lenne. Szomorúan vizslatom az arcát, el se hiszem, ami velünk történik. Annyi mindenen mentünk keresztül, mégis képtelenek vagyunk jól csinálni a dolgokat. 
- Miért? Miért nem vagy képes soha elmondani mit érzel pontosan? Sokkal egyszerűbb lenne - bámulok bele hatalmas barna szemeimbe, amivel úgy néz, mint régen. 
- Minek? - mosolyodik el fanyarúan. - Adjak esélyt a visszautasításra? Hallgassam végig megint, hogy szálljak le rólad, van barátod? - Elkomolyodik az arca. - Ha nem akarsz engem, nem fogok többet miattad szenvedni, bocsánat - rántja meg a vállát.
Szomorúan kapom el a tekintetemet, csak úgy cikáznak a fejemben a gondolatok, mit mondhatnék. Tehát a válaszomra vár, ahogyan a visszatérésem óta. A szemem előtt volt, mégsem volt nyilvánvaló. Hiszen mióta itt vagyok, mást sem csinál, csak tesztel. Hidegen viselkedik velem, úgy csinál, mintha idegen lennék, hirtelen megcsókol, elvisz kocsival, bevallja, hogy fél tőlem, újra érzéketlen, most pedig... Igaza van, nem fair, amit csinálok. 
- Adj egy kis időt - kérem meg, újra felé fordulok. - Valljuk be az igazat, én beszélek Eric-kel, valamit meg kell tudnom - motyogom halkan. 
- Rendben - bólint, és feláll. Mielőtt kimenne még egy utolsó pillantást vet rám. - Én ma visszamegyek a lakásomba. Nem fogom még egyszer végig hallgatni miért nem. Holnap este gyere el, ha igen - pásztáz, majd  már menne el, de megállítom.
- Mi van, ha nem?
- Akkor nem akarlak többet látni.

Egész este Zayn és Eric képe cikázott a fejemben. Tudtam, hogy elegem van. Ahogy azt is:, ezt az egészet én okoztam magamnak. Olyan döntésre kerül a sor, amit ténylegesen nekem kell meghoznom. A sablonos, közhelyes kérdés a következő... A szívemre vagy az eszemre hallgassak? Eric mellett biztonságban vagyok, semmi bántódásom sem eshet. Zayn maga az időzített bomba, nem lenne egyszerű. És nélkülük? Még nem gondoltam arra, milyen lenne egyedül. Lassan két éve csak Zayn vagy Eric körül forog minden. Miért kellene bármelyiküket is választanom? 
Reggel aztán ismét tanácstalanul ébredek, de tiszta fejjel. Úgy döntök, kizárok minden zavaró gondot. Egyelőre nyugodtnak kell lennem, ha beszéltem Eric-kel, és megtudom, amit akarok, minden egyenes lesz. Minden kételyem el fog oszlani. Legalábbis ebben bízom.
Miután rövidnadrágot és ujjatlan felsőt húzok, kisminkelem magamat, továbbá várom, hogy Zayn megjelenjen. El kell mondania, miképpen fogjuk mindenki tudomásra hozni a kettőnk között lévő dolgot. Lesétálok a konyhába, elveszek az üvegtálról egy almát, aztán a pultra felpattanva nézegetek ki az ablakon. Igazából csak egy kósza pillantást akarok vetni, de megakad a szemem legalább három tucat lányon. Félreteszem a gyümölcsöt, odarohanok, teljesen elhúzom a függönyt.
A látvány elkeserítő, hiszen rajongókon kívül fotósok és tévések vannak. Nem sokan, de öt-hat biztosan. Elképedve rántom vissza a virágos anyagot, hátat fordítok. Körbe megyek a házon, mindenhol lehúzom a redőnyt vagy a függönyt. Semmi szükség arra, hogy képeket készítsenek. De mire várhatnak?
A válasz hamarosan megérkezik, pontosan Zayn személyében, mikor hangos sikítások hallatszódnak fel, illetve ordítozó kérdések. Többet is ki tudok venni belőlük, miszerint mi van köztem és közte, én vagyok-e az új barátnő, mit szólnak a szülők.
A kezeimet tördelve várom, hogy az ajtó végül kinyíljon, és Zayn siessen be. Rögtön becsapja maga mögött, hangosan fújja ki a levegőt. Ő is ujjatlan pólót visel, kiemeli az izmos kezét. Mindazonáltal fehéret, pont mint én. A nadrágja továbbra is hosszú, egyszerű szürkés árnyalatú farmer.
- Mond csak, muszáj volt összeöltöznünk? - hőbörgök.
- A franc tudta, mit veszel fel  - háborodik fel, aztán elkomolyodik. - Sajnálom, ami kint van - túr bele szénfekete hajába.
- Így fogjuk kinyilvánítani? - vonom fel kételkedve a szemöldököm. - Kimegyünk, és beszélünk?
- Nem tudom, tényleg jó ötlet-e ez az egész - rázza meg a fejét, aztán a falnak dől.
- Mi van? - képedek el. - Zayn, ne szórakozz, most már látták, hogy itt vagy, ebből nem tudunk úgyse kimászni - hadarom idegesen, kezeimmel hadonászva.
- Viszont nem gondoltam bele, mi lesz ezután, vágod?! - kiált rám, mégis úgy látom, inkább magára mérges. - Nézd, az oké, ha azt mondjuk együtt voltunk, de... - hagyja félbe, öklét idegesen veri bele a fehérre festett falba.
- De...? - rántom meg a vállam, amolyan "mondd, akkor mégis mi lesz" stílusban.
- Bántani fognak - jelenti ki dühösen.
Egy ideig összezavarodottan nézek rá, próbálom felfogni kiről van szó.
- Zayn, a rajongóid szeretnek, elfognak fogadni így is - próbálom megnyugtatni.
- Te jó ég, nem magamról beszélek! - fogja meg a fejét hitetlenkedve. - Deon, nem akarom, hogy miattam bármiféle utálatot kapj! - kel ki magából, hangosan ordítva.
Szó szerint lesokkolva állok, nehezemre esik elfogadni a tényt, miszerint rólam beszélt. Megköszörülöm a torkom, csakhogy megtörjem a csendet
- Nem kell féltened - tekintek rá egy halvány mosoly kíséretében, de hazudok. Nem gondoltam bele, mi lesz ezután a sorsom, hogyan fogok szembenézni több összetört szívű lánnyal. Sértegetni fognak, kritizálni minden mozdulatomat. Lehajtom a fejemet, a szőnyeget kezdem fürkészni, igyekszem valami meggyőző monológgal előállni.
- Tudom, mikor hazudsz - röhög fel keserűen.
- Akkor? - tárom szét a kezeimet tehetetlenül egy szomorkás mosollyal az arcomon. Mivel választ nem kapok, folytatom: - Most már mindegy, el kell mondanunk. Idővel megszoknak, nem? - rántom meg bátortalanul a vállam.
Zayn feszülten néz rajtam végig, ezt követően egy fáradt sóhaj szökik ki belőle.
- Menjünk - int az ajtó felé, mire félénken követem. Egyáltalán nem vagyok biztos magamban, ahogyan már semmiben ebben az őrült világban. Biztosan mindenki érezte már magát úgy, hogy túl kicsi. Nem eléggé nagy ahhoz, hogy mindennel megküzdjön egyedül. Valahogyan én is így vagyok.  - Nem vagy egyedül - mondja pont ekkor Zayn, én pedig rémülten bámulok fel rá. Olvas a gondolataimban?
- Te sem - erőltetek magamra bátorságot.
Aztán... aztán kiléptünk, elviseljük a vakuk folyamatos villanását, a rajongók tömegét, a töménytelen záporozó kérdést, a kamerákat az arcunkban, a pletykalapok képviselőinek erőszakos ordibálását, a tévések mikrofonját, ahogyan minden egyes szót rögzítenek, amit Zayn mond. Én is mondok pár szót arról, hogy sajnáljuk, amiért nem mondtuk el, de nincs köztünk  már semmi.
Hirtelen arra leszek figyelmes, hogy egy gyűlölködő szempár égeti a bőrömet, ami egy tizenhárom éves lányhoz tartozik, Mrs. Malik feliratú pólóban. Utál, tudom, legszívesebben megtépne, amiért nem az övé a srác, aki mellettem áll. Hatalmasat nyelek, leszegezem a fejemet, s mivel szorosan az ajtónál állunk, senki nem látja a kezünket, félelemben megkeresem Zayn-ét, majd a hátunk mögött rászorítok. Nem vagyok egyedül.

Eric gépe délután száll le, én pedig a körmömet rágva várom, hogy ígéretéhez híven ötkor betoppanjon a londoni kis albérletébe. Én addig tehetetlenül járkálok az igencsak kicsi lakásban. Elidőzik a tekintetem az asztalra helyezett bekeretezett képen, ami rólunk készült. Sokáig tanulmányozom az arcunkat, és rájövök arra a valamire, amit kerestem, amit meg akartam tudni. De nem a hely az oka, végig előttem volt, csupán vak voltam.
- Én... - mondanám ki hangosan is, azonban az ajtó nyitódása félbeszakít, illetve egy bőröndökkel érkező Eric. Megpördülök a tengelyem körül, tétován motyogok egy köszönés-félét.
- Szia - köszön mosolyogva, teljesen bejön, lerakja a cuccait az ajtó mellé. Ahogy mindig, most is oda megyek hozzá, szorosan ölelem meg a nyakánál fogva. - Hiányoztál - nyom egy puszit az arcomra.
Azt kéne mondanom, hogy "te is nekem", de bűntudat mardos belülről, könnyítem kell a lelkemen.
- Beszélnünk kell - nyögöm inkább könyörgő pillantással.
- Előbb lezuhanyzok - vigyorodik el sármosan, közelebb lép, forró csók nyomát hagyja az ajkaimon. - Képzeld egy vagy százhúsz kilós pasi volt a másik oldalamon, elaludt a vállamon, úgyhogy... - meséli szórakozott fintorral, miközben elővesz egy tiszta alsót. Bezárkózik, így már nem hallja a válaszom:
- Rendben - dörzsölöm meg a homlokomat, kétségbeesetten lépkedek az erkélyhez, ahova kitérve felülről szemlélem London nyüzsgő városát. A nap narancssárga fényével árasztja el az utcát, olyan, mintha búcsúzna. Vajon ő is tudja, hogy ma estére el fog dőlni a jövőm?
Hosszan körbenézek, tudatára ébredek, hogy az a pár óra még kínzóan hosszú lesz. Még egy ideig filózok, végszóra viszont Eric félmeztelen felsőtesttel lép ki a fürdőből. A kockái kétségkívül vonzóak, nem beszélve az igencsak helyes arcáról.
- Légy szíves, essünk túl rajta - csapom össze inkább a tenyereimet befelé menet, megvárom, míg felöltözik. Mikor ez megtörténik, kölyökkutya pofival kérlel:
- Nem lehet a meccs után, már behűtöttem egy sört - int a konyha felé, és el is indul a kiszemelt helyiség felé.
- Eric, nem! - fogom meg kétségbeesetten a fejemet. - Fontos, kérlek, hallgass meg!
- Oké, oké - fordul gyorsan meg, védekezően teszi fel a kezeit. - Tudod, hogy utálom, ha idegbeteg vagy - húzza a száját.
Szándékosan figyelmen kívül hagyom a sértegetését, nem haladunk előre, ha leállok vele veszekedni.
- Nem meséltem az előző kapcsolatromról, igaz? - harapok az ajkamba, félve kémlelem, amint lehuppan a kanapéra.
- Igaz - nyögi fáradtan, elnyújtózkodik, aztán teljesen rám koncentrál.
- De a mostohatesómról igen - folytatom, finoman akarom adagolni a dolgot.
- A One Direction-os srác, emlékszem - szűkíti össze a szemeit.
- Hát, a kettő személy tulajdonképpen egy - bukik ki belőlem.
- Oké, ezért még nem foglak felakasztani - röhög fel, és már nyúlna a távirányítóért.
- Nincs  még vége - hívom fel rá a figyelmét. - Tegnap azt kértem, bizonyítsa, hogy nem szeret, mire megcsókolt. Most már mindeni tudja, mi volt közöttünk - hadarom el gyorsan.
Eric arca lefagy, először csak felül, arcát a kezeibe temeti, végül hatalmas levegővétellel áll fel. Lecövekel nem messze tőlem, zavartan, mégis szomorúan vigyorodik el.
- Ha annyiszor tíz fontom lenne, amennyiszer tudtam - túr bele fáradtan a hajába.
- Mit? - gyűröm le a gombócot a hasamban.
- Hogy még nem zártad le - mondja, mint aki már nem bírja elviseli ezt az újra felmerülő témát. - Ne gondolj idiótának, pontosan tisztában vagyok azzal mit nem érzel - lép teljesen közel, megemeli az államat, kényszerít, hogy a szemébe nézzek.
- Kezdődik meccs - jelenti ki végül, ezzel minden szálat összegabalyítva a fejemben. - Gyere vissza, ha vége, feltéve, hogy még akarod ezt a szarságot folytatni kettőnk között - emeli el az arcát hidegen. Ismerős déja vu érzés kerít hatalmába. Muszáj csak azért ugyanazt kérdeznem tőle:
- Mi van, ha nem? - veszek mély levegőt. A válasz nem meglepő, most az egyszer száz százalékosan ugyanolyanok.
- Akkor nem akarlak többet látni.

*A nap lement, a simogató sugarak eltűntek, egyedül maradtam, hatalmas szürke felhőkkel beborított esti égbolttal. Az eső rákezdett, az ablakomon ütemesen kopog még most is. Villámok cikáznak, amiket hangos dörgések követnek, még a ház is majdnem beleremeg.
A tükör előtt állok, elkeseredetten bámulok a saját tükörképemre. A kérdéseimre választ kaptam, minden egyértelmű végre. Ki vagyok, mit akarok, hogyan. Merre kell tartanom, hogy megmaradjon az igazi énem. Végre tudom, félek-e Eric-től vagy Zayn-től, szükségem van-e bármelyikükre is. Nincsenek kétségeim azt illetően, a szerelem mellettem áll-e még. A döntésem megszületett, és tőle függetlenül biztos vagyok benne: boldog leszek. 

73 megjegyzés:

  1. Annyira annyira jo.lett.:)) bar en azt vartam a vegere hogy vegre isszejojjenek.zaynel...egy kis urreseget erzek..felek hogy nem zaynt valassza majd.....bat ketsegtelen ok ossuetartoznk..eric meg..."ezt a szarsagot kettonk kozott.."at szep mondhatom...zayn nagyon aranyos volt .:)) remelem ennyi szenvedrs utan vegre egyutt lesznek mert ha Deon egyedularadna csak rosszabb.lenne neki....tokeletes resz lett mint mindig.<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Drága!

      Örülök, hogy tetszett a rész. Hát, az epilógus még hátravan, így lehetséges, hogy az az űr be fog töltődni, majd meglátjuk. Igen, tudom, szinte mindenki Zayn-t szeretné, nem vagy egyedül. :) Köszönöm szépen, hogy írtál, hálás vagyok! <3

      Puszi, Azy

      Törlés
  2. nagyon remélem, hogy Zaynt választja! Nem bírok egy hétig várni! Tényleg jó lenne. ha végre teljesen és titokmentesen együtt lennének boldogan! Tökéletes!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!:)

      Látom Te is azt szeretnéd, ha Zeon lenne, teljes boldogságban. Nos, most már tényleg nem kell sokat várni, hogy megtudd a végét. :) Nagyon köszönöm a kommentedet, boldoggá tett! <3

      Puszi, Azy

      Törlés
  3. Úristen! Teljesen lenyűgöztél, mint mindig. Szerintem az egész néptánctábor alatt végig fogok izgulni, a körmeimet már így is sikerült az izgalomtól lerágni! Annyira várom!:) Kíváncsi vagyok, végül hogyan dönt Deon.
    Imádtam a részt!:)
    xoxo

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Juj, akkor ezt most bóknak veszem, ha nem baj. Jaj, nem kell ám izgulni, a vége mindenképpen boldog lesz! Örülök, hogy tetszett rész, és nagyon köszönöm, hogy írtál! <3

      Puszi, Azy

      Törlés
  4. Ezt nem teheted! Itt kell, hogy vége legyen?!?! Remélem Zayn-t választja... Ha nem akkor megkereslek!!! Alig várom már és el sem hiszem, hogy már az epilógusnál tartunk...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Sajnálom, hogy így fejeztem be, de hiszen még ott az epilógus! :) Én sem hiszem el, annyira gyorsan végigírtam...:( Hálás vagyok, amiért írtál! <3

      Puszi, Azy

      Törlés
  5. Drága Azy!

    Ó, te jó Ég... szörnyű érzés kerített hatalmába... miszerint nem Zayn-t fogja választani... Az, hogy nem Eric-et, az már számomra biztos, hiszen... Egyszerűen csak tudom és kész. :D
    Viszont... Félek, hogy nem lesznek együtt, hogy Deon egyedül lesz... Én azt vettem ki a végéből, meg úgy, az egészből. Ugyan az a válasz, így Deon marad... Örülök neki, ha boldog lesz, de... ajj nem bírnám ki, ha nem Zayn-t választaná. XDDD Jó, vicceltem. Valahogy túltenném magam rajta ˇ^ˇ :DDD
    Istenem, nem bírom kivárni... Kellően felcsigázol ezzel... Ha emiatt lesznek álmatlan éjszakáim, az a te lelkeden szárad :DD <33
    xx. S

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Stella!

      Nos, nem mondhatok semmit, de jó olvasni hogyan vélekedsz a történetről. Hát, attól függ a választása, hogy ki mellett érzi magát boldognak vagy éppenséggel nem annak. Igen, mindenképpen boldog lesz, ettől nem kell tartani. Jaj, szerintem se lenne akkor trauma. Semmiképpen nem szeretnék álmatlan éjszakákat okozni, hamarosan úgyis megtudsz mindent! :)
      Köszönöm szépen, hogy ismételten megleptél egy kommenttel, a legnagyobb boldogsággal olvasom mindig! <3

      Puszi, Azy

      Törlés
  6. Szia Azy! :))
    KERLEK,KERLEK,KERLEEEEEEK! ZEON trendet fogok tartani,ez mar biztos! De megis.. olyan rossz erzesem van,miszerint, Deon Eric-et fogja valasztani..:( Ne erts felre.. Orulok,ha boldog,de azt szeretnem,ha Zayn mellett lenne az..:)<3
    A remeny hal meg utoljara! En nagyon bizom a kettojuk szerelmeben!(Zayn es Deon)
    Nem birok egy hetet varni..:|:'D Nagyon siess a kovetkezovel..<33
    Sok-sok puszi: Lizi*-*
    U.i.: Amugy,nagyon fantasztikus lett a resz!<33 es nagyon remekul irsz<3:)!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Lizi! :)

      Hát, a Zeon trend felőlem aztán mehet, rajta!:D Igen, mindenképpen boldog lesz a vége, bárkit (vagy senkit) válasszon is. Örülök, amiért elfogadod a boldogságát, ez sokat jelent számomra. Jaj, figyeld meg, igazán hamar el fog menni az az egy hét, hozzáteszem, sajnos, mert igazán hiányozni fog ez a blog.:( Hűha, ne mond ezt, köszönöm, köszönöm! <33

      Puszi, Azy

      Törlés
  7. Áhhhhh nagyon nagyon kíváncsi vagyok hogy kit választ. Egy hétig ezen fogok agyalni :D Amúgy pedig egyrészt nagyon szomorú vagyok hogy vége lesz a kedvenc blogomnak,másrészt pedig örülök hogy kiderül majd minden. Egyébként elképesztő rész lett ez is :)) <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Ne aggódj, elfog menni az az egy hét, hamarabb, mint gondolnád! Juj, el se tudom mondani, mennyire jó érzés azt olvasni, hogy a kedvenceid között van a blogom, rengeteget jelent! Köszönök szépen mindent, tényleg! <3

      Puszi, Azy

      Törlés
  8. Drága Azy!

    Itt ülök a gép előtt, bámulom a monitort, és egyszerűen szóhoz sem jutok. Ismételten a hatalmába kerített az egész rész, csak úgy faltam a sorokat. Az egész fejezet alatt arra gondoltam: istenem Deon, térj észhez neked Zayn kell! És mit bizonyít ez a gondolat? Azt, hogy remekül írsz, Azy. Minden gondolat, minden mozzanat olyan, mintha én magam csöppentem volna bele ebbe a világba.
    Igazából ambivalens érzések kavarognak bennem a jövőhéttel kapcsolatban. Hiszen felkerül az Epilógus, a folytatás, amit tűkön ülve várok! Viszont az, hogy itt a vége, elszomorít.
    Na de nem kesergek (még!/annyira), hiszen ott a jövőhét! :)
    Remekül sikerült ez a rész is, mint a többi,fantasztikus vagy, más szóval lehetetlen lenne illetni téged és a munkád!<3

    Sok puszi, Lily


    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Lily!

      Remélem jót jelent, hogy nem jutsz szóhoz. Boldoggá tesz, ha sikerült átadnom a rész hangulatát. Hát, Deon megtudta, amit szeretett volna, amit keresett, csak az a kérdés, hogy Zayn vagy Eric mellett, esetleg egyedül. Hűha, számomra sokat jelent, hogy bele tudtad magadat képzelni a helyébe, ez nekem iszonyat fontos.
      Pontosan, az epilógus a jövő héten kerül fel, a szívem is összeszorul, amiért vége lesz. Jól látod a dolgot, mégsincs ok kesergésre, hiszen van egy epilógus még. Jaj, igazán Te vagy a fantasztikus, rengeteget jelentenek a szavaid, hiszen csodalatos, tehetséges írónő vagy, ezért megtiszteltetés pont Tőled kapni ezt a jelzőt! <3

      Sok puszi, Azy

      Törlés
  9. Drága Azy !

    Minden rész számomra lenyűgöző és hihetetlen , hogy ilyen jól fogalmazol. Imádom amit csinálsz. El sem hiszem , hogy már a végénél tartunk. Kíváncsi vagyok Deon hogyan dönt. Az számomra is egyértelmű , hogy Eric a megjegyzésével elásta magát ( vagy nem ? ) , viszont az , hogy újra Zayn mellett lesz -e boldog ... Bízom Deon-ban ( és persze Benned) , és tudom , hogy a befejezés is ugyan olyan tökéletes lesz mint az egész történet.

    Puszi: V.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Vanessa!

      Én pedig Téged imádlak, rengeteget jelentenek a szavaid, hálával tartozom értük! Én sem hiszem el, annyira hamar vége lett... Hát igazándiból nem hiszem, hogy Deon-t ez valamennyire befolyásolja, hiszen érthető a dühe. Nagyon remélem, hogy tényleg tetszeni fog a befejezés, hiszen boldog lesz, bármi is legyen Deon döntése. :) Köszönöm, amiért írtál, annyira édes vagy! <3

      Puszi, Azy

      Törlés
  10. Drága Azy ♥!

    Imádtam, nagyon de nagyon ♥ :) Valahogy sejtettem, hogy a szülők majd engedékenyek lesznek Deon-ékkal :) Mégis rossz érzés volt azt olvasni, hogy Deon és Zayn vergődik azon, hogy most legyen titokban vagy hozzák nyilvánosságra a kapcsolatot :$ Eric-nél pont ezt sejtettem, hogy majd jön a hülye kifogásaival, Deon meg pipa lesz... Nem tévedtem :D Szombatig fejtörő lesz számomra, hogy Deon végül hogy döntött :D" Ha se Eric-t, se Zayn-t nem választotta, akkor marad a 'Forever Alone' című kategória...

    Tűkön ülve várom az Epilógust ♥! További szép estét és kellemes hétvégét kívánok ♥! Köszönöm a kommented, imádlak ♥!

    Love Ya,
    Mace

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Macy!

      Én pedig Téged, de nagyon! Igazándiból kicsit vicces, hogy a történetünk egy hét eltéréssel végződik be, pontosan tudhatod mit érzek... Hát igen, de bárhogyan is dönt, boldog lesz, remélem ez mindenképpen elég lesz. :) Köszönöm szépen, hogy írtál, tudod, hogy sokat jelent! <3
      Neked is további szép napot kívánok!

      Puszi, Azy

      Törlés
  11. Édes kedves drága Azy! Ezt a részt egyszóval tudom jellemezni mégpedig a FANTASZTIKUS jelzővel illetném a fejezetet! :) Nem írok sokat mert késő van és sajnos még kismillió dolgom van...szóval, remélem hogy Deon Zayn választja és egyedül semmiképpen nem marad! És még annyit hogy most ülök a gépem előtt és bőgők (na jó ez egy kicsit túlzás de potyognak a könnyeim!)mert már csak egy rész van hátra!! Úristen belese merek gondolni hogy mi lesz majd a jövő héten! Puszi:Jázmin

    UI: Csodás író vagy! Hajrá zeon! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága, kedves, édes Jázmin!

      Hűha, nagyon örülök, amiért fantasztikusnak ítéled a részt, sokat jelent. Persze, igazán megértem, hogy nem tudsz hosszút írni, nekem ez is tökéletesen megfelel! Azta, ezt igazán nem gondoltam volna! Hogy ekkora hatást képes vagyok kiváltani, hatalmas bók számomra! Én sem, még kihasználom az időt, hogy nincs vége...:(
      Köszönöm szépen az aranyos (bár túlzó) szavaidat, te vagy a csodálatos, hálás vagyok mindenért! <3

      Puszi, Azy

      Törlés
  12. Drága Azy!
    OMG... Istenem, kikészítesz ezzel a befejezéssel. Utálom amikor így lesz vége egy résznek... :( Viszont annyira, de annyira jól írod le a dolgokat, egyszerűen fantasztikus! Ez a kedvenc blogom és nem tudom, hogy hogy fogom túltenni magam azon, ha vége lesz.Esetleg írhatnál egy folytatást.:) Gondolkozz rajta!:D
    Amúgy szerintem még 1x végig fogom olvasni ezt az Isten(vagyis Te, Azy) adta remekművet!
    Wááá... Olyan izgatott vagyok az epilógus miatt!
    Zeon-Zeon-Zeon!!!!
    Nagyon tehetséges Író vagy! Nagyon át tudom érezni minden egyes érzését Deon-nak, hála Neked!

    Ámuldozó Rajongód,
    Darku

    UI: Lehet nem valami jól írtam le a gondolataimat és ezért bocsánatot is kérek, de teljesen megbabonáztál! *.* :D



    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Darku!

      Sajnálom, hogy a vége nem tetszik annyira, remélem az epilógus már jobban fog. Jaj, ne is mondj ilyet, kis híján megkönnyezem a soraidat, rengeteget jelent, hogy a kedvenceid tartod számon a blogot! Én sem tudom mi lesz ezután, de folytatást nem igazán tudok elképzelni, így is eléggé hosszú ideig húztam-vontam a dolgokat. :) De az, hogy ez megfordult a fejedben igazán megtisztelő, köszönöm!
      Jaj, ne viccelj! Egyébként nagyon boldoggá tesz, ha még egyszer elolvasod a történetet. Hűha, el sem tudom mondani mit érzek, mikor ezeket olvasom, hálás vagyok, KÖSZÖNÖM! <3

      Puszi, Azy

      Törlés
  13. Drága Azy!
    Ez a rész....húúú. nem találok.szavakat és sokkos állapotban vagyok. teljesen összezavartál. Eddig úgy gondoltam Zaynt fogja választani, de most már fogalmam sincs. bízom benne, hogy az igaz szerelem győz és Deon rájön végre: Nem tud Zayn nélkül élni! És ez fordítva is igaz! Komolyan, olyan jók együtt, hihetelen! Ezért nagyon szépen kérlek hozd össze őket kééérlek! :( Nekik együtt kell lenniük ebben biztos vagyok! Nagyon szomorú vagyok, amiért elérkeztünk a történet végéhez, de még ott van nekem az Angyal az éjben :3 köszönöm, hogy részese lehettem ennek a csodálatos történetnek, köszönöm, hogy ilyen izgalmakkal teli részeket írtál, és köszönöm, hogy az olvasódnak mondhatom magam <3 Biztosan sírni fogok az epilóguson...már előre félek és persze iszonyatosan izgulok! Fantasztikus vagy, Azy!
    puszi <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Drága!

      Ezt akkor most jónak veszem, hiszen, ha hatással volt Rád a történet, az mindenképpen remek És örülök annak, hogy nem egyértelmű a döntés. :) Az epilógusban el fogom oszlatni az összes kérdésedet, és nagyon remélem, hogy tetszeni fog a vége. Igen, én is szomorú vagyok, el sem tudom képzelni mi lesz ezek után...Talán a másik blog, ahogyan mondod, nyújt egy kis vigaszt. Én köszönöm, hogy az olvasóm vagy, rengeteget jelentenek a szavaid, rettenetesen sokat jelent! Te vagy a fantasztikus, hálás vagyok! :') <3

      Puszi, Azy

      Törlés
  14. Drága Azym!

    Hát... komolyan nem tudok mit mondani! Lenyűgöztél, mint mindig. Annyira érdekel már, hogy végül miképp döntött Deon!
    Nem győzöm hangsúlyozni: I-M-Á-D-O-M! ♥

    Puszi, Tina x

    Ui: Bocsi a rövid kommentért, de már alig élek!:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Tinám!

      Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszett a rész. Nem kell sokat várni, az epilógus mindjárt itt van, én pedig Téged imádlak, köszönök szépen mindent! <3

      Puszi, Azy

      Törlés
  15. Draga Azym!
    Ez a nem akarlak latni mondat sziven utott... igaz, csak akkor, mikor Zayn mondta. Remelem hogy Deon boldog lesz, ahogyan a vegen gondolta. Drukkolok neki, hogy megtalalja a boldogsagat, remelem Zayn szemelyeben. :) Imadtam ezt a reszt, imadlak Teged, es izgatottan varom az epilogust.
    Puszillak, Bius

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Biusom!

      Hát igen, nem volt túl szép, de mindkettő fiú szereti Deon-t, és belefáradtak abba, hogy nem tudja mit csináljon. Ezért érthető, ha azt akarják, döntsön végre. A boldogságot mindenképpen megtalálta, csak az a kérdés, hogyan. Én is imádlak Téged, hálás vagyok, amiért mindig írsz, KÖSZÖNÖM! <3

      Puszi, Azy

      Törlés
  16. Édes Azym!
    Egyszeruen imadtam ezt a blogot, mindig ezert vartam a szombat esteket, az uj reszek awww ... Es a vegehez, remelem meggondolod magad es lesz 2.fejezet!!!!!!! Az annyira jo lenne! Es remelem Zaynt valassza!!! Őt kell valasztania!!:P<3
    Imadlak,szeretlek:*<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Édes Jenim!

      Jaj, ezt olvasni, igazán sokat jelent, elmondani nem tudom mit érzek, mikor elolvasom, kit hogyan érint a blog, köszönöm szépen, hogy ezt megosztottad velem. Az epilógusban minden kérdésedre választ fogsz kapni, és őszintén remélem, hogy tetszeni fog!:) Imádlak, szeretlek, úgyszint! <3

      Puszi, Azy

      Törlés
  17. Úristan Azy :D el sem hiszem, h a végéig képes vagy húzni az idegeinket :D én örökre Zayn párti maradok, szóval nagyon remélem, h őt fogja választani :) viszont a szívem most szakadt meg h már tényleg csak 1 rész lesz :'( imádtam a blogod minden egyes szavát :) imádom ahogyan írsz, ahogy megfogalmazod az emberek gondolatait :) neked a jövőben tényleg az írással kéne foglalkoznod :D nah de elég is a fecsegésemből :D IMÁDLAK :D fantasztikus volt :) köszönöm hogy megosztottad az írásodat a világgal :D soha ne hagyd abba <3 *-*bubi*-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Drága!

      Jaj, hát én is sokáig őrlődtem, hogy kinyilvánítsam-e ebben a részben a döntését, de végül amellett döntöttem, hogy jobb, ha a következőbe teszem. Nekem is rettentően fog hiányozni, rettenetesen sajnálom, hogy vége lesz! Jaj, nagyon sokat jelent, ha szeretetted a blogod, hálás vagyok! IMÁDLAK! <3 Én köszönöm, hogy elolvastad!:')

      Puszi, Azy

      Törlés
  18. Szia Azy!

    Nagyon jó volt! Tökéletesre sikerült szerintem. A végét imádtam, hogy nem árultad el, hogy kit választ. Persze, mint mindenki én is remélem, hogy Zayn lesz a szerencsés nyertes. :)
    Kíváncsian várom az ígért Epilógust, remélem, abból kiderül minden.

    Puszi Vi :*

    U.i.: Lenne egy önző kérésem: Ha vége a történetnek, légyszíves ne töröld a blogodat! Szeretném később is visszaolvasni és felidézni, milyen jó volt olvasni és át szeretném élni némi nosztalgiával a történeted és annak hangulatát, amit mindig nagyon ügyesen megteremtesz! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Vi!

      Juj, boldog vagyok, amiért ezt gondolod, sokat jelent. Igen, mindenki ezt reméli!:) Köszönöm szépen, hogy írtál! <3

      Puszi, Azy

      UI: Nem fogom törölni, ne aggódj, és örülök, amiért még vissza fogsz ide nézni! :')

      Törlés
  19. Drága egyetlen ölelni való Azym!

    Elmehetnél forgatókönyv írónak és tuti Oscar-t kapna a film. Komolyam mondom az életem részévé váltál Szombatonként 2-3 óránként ránézek a blogodra hogy raktál-e valamit ki. Többet foglalkozol az olvasóiddal (szerintem mindt bármive és ez FANTASZTIKUS) ilyen ember a világon nincs mint te. Amúgy a szókincsed elképesztö. Gondolom milyen érzések kavarognak benne. Szerintem ahogy az írásodból kiderült te nagyon boldog lehetsz. Nem tellik el nap hogy rád ne gondolnák. A történetedbe nincs tulzás sehol azon gondolkodom hogy még egy párszor el szeretném olvasni a blogodat. És a másik is blogod is hihetetlen. (Bocsii a szó ismétlésér.) Az epilogust meg szerintem mindenki várja. Szivem több nem jut az eszembe mit irhatnêk de ha eszenbe irok. Az irást meg nehogy abba hagyd mert nem tudom mit csinálok veled. Soha ne add fel. Jó szöveg csak nehéz megtartani.

    Millió meg egy pusziiiiiiiiiii : Zsófii<3 <3 <3 :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága egyetlen, kedves, imádni való Zsófim!

      Juj, ez igazán kedves gondolat, nem is tudom mit mondjak, köszönöm! Igen, nekem pedig az írása vált az életem részéve, szerintem sose fogom elfelejteni milyen volt minden szombaton leülni, és belemerülni ebbe a világba. Az, hogy úgy látod, sokat foglalkozom az Olvasóimmal, vagyis Veletek, igazán sokat jelent. Én nagyon szeretlek Titeket, komolyan nem tudom elégég meghálálni azt a rengeteg támogatást, amit adtok!:') <3
      Iszonyatosan boldoggá tesz, ha még szeretnéd elolvasni a történetet! :') Nem szeretném abba hagyni, imádom, ahogyan Téged is! <3 KÖSZÖNÖK MINDENT!

      Puszi, Azy

      Törlés
  20. Drága Azy!

    Hihetetlenül izgalmas volt ez a rész!!!
    Teljesen kész vagyok nagyon remélem az ùtolsò mondatok Zaynre vonatkoznak. Ő nagyon figyelmes és Deon is őt szereti igazán.
    Zayn olyan édes volt, hogy folyton a lányt féltette és mikor mondta neki hogy "nem vagy egyedül" , énelolvadtam.
    Viszon elég fura volt Erictől hogy nem hallgatta meg azonnal Deont hanem elment fürdeni meg állandòan a meccsen járt az esze. Zayntől ilyet sosem tapasztalt Deon.
    Már vártam ezt a részt hogy válasszon végre Deon. Nagyon várom a folytatást. Sajnálom hogy már csak egy rész lesz! Borzasztòan szeretem ezt a blogot!

    Tűkön ülök!
    Puszi, Bius

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Bius!

      Boldoggá tesz, amiért izgalmasnak tartod a részt. Elhiszem, hogy Zeon-nak szurkolsz, szerintem mindenki, de az epilógus hamarosan jön, és ki fog derülni a döntése. :) Igen, jól látod, Eric most máshogyan reagált, mint szokott, az elején pusztán nem sejtette, hogy fontos dolgot akar Deon, utána meg szerintem megalázó volt neki a helyzet...:( Én is sajnálom, hogy vége lesz a blognak, hiányozni fog.
      Iszonyatosan köszönöm, amiért írtál, hálás vagyok, és tényleg sokat jelent! <3

      Puszi, Azy

      Törlés
  21. Ez nagyon jó lett és gratulálok a sikeres blogodhoz....Szomorú vagyok és már csak egy epilógus maradt mert tényleg szeretem a blogodat! Imádom olvasni csak sajnos már nem sokáig tudom...Tűkön ülvede kicsit félve még annál is jobban várom azt a fantasztikus végét mert szerintem az lesz ha te írod........
    Puszi liza.....<3<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Először is nagyon szépen köszönöm, amiért ezt mondod, másodszor pedig boldog vagyok, amiért elnyerte a tetszésedet a rész, sokat jelent! Én is nagyon szomorú vagyok, eszméletlenül hiányozni fog. Köszönöm szépen az eddigi összes kommentedet! <3

      Puszi, Azy

      UI: Rettenetesen aranyos dolgokat írtál, hálás vagyok! <3

      Törlés
  22. Azy!
    Uram segíts. Ez nagyon nagyon jó lett. Bár melyik nem? De most ez... ez tényleg csodás. Ó, ha én is így tudnék írni. Remélem jól fog végződni (vagyis Zeon-nal). Nagyon várom az epilógust. Imádlak. Fantasztikus vagy. <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!:)

      Jaj, ennek kifejezetten örülök. Ne viccelj, bárki tud így, sőt jobban is, ebben biztos vagyok! Hát, mindenképpen boldog lesz a végén Deon, nem kell emiatt aggódni. Én is imádlak, irtózatosan kedves Olvasóm vagy! <3

      Puszi, Azy

      Törlés
  23. Drága!
    Lassan vagy is nem is mert olyan gyorsan telnek a hetek, főlleg így a nyáron meg gyorsabbnak tűnik, vége ennek a csodás blognak. 1. olvasott blogomat elvesztettem, egy gépcsere miatt és nem találtam(megmindigkeresem) aztán újra elkezdtem olvasni blogokat, Bri-től az I wantfly volt az a blog ami az elvesztett után a kedvencem lett, sok blogot olvasok és nagyon jónak kell lennie ahhoz hogy kedvencem legyen hisz sok blogot olvasok mostanában One Directonosatkat ès azzok köül ez 3 plusz most lett még egy. De mindegy is szóval elvesztettem az első kedvencem majd Bri - től az I want fly-t aminek vége lett 66 része. és most ennek a blognak is nem sokára vége. Sajnálom mert tényleg mint írtam kedvenc blog volt ès marad is és majd ha az új kedvencemnek vége akkor oda fogok pár sort írni erről a blogról hogy ez és az I wantfly-t mennyire szerettem ès mennyire szeretem.
    És kitudja lehet sőt úgy érzem hogy majd újra kezdem olvasni a blogod és izgalommal agódoan fogom olvasni.
    Ui.: készülök az utolsó komimra egy het mulva.:/
    Ui2.:nem felejtettem el azt hogy megigertem a hossu komit de maj csak jovo heten lesz.
    Ui.3: Zeon-t<3<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Drága!

      Sajnálom, hogy elvesztetted egyszer a kedvencedet, de örülök, amiért megtaláltad ismét. Én is sokszor szemezgettem Bri irományaival, azt hiszem el is akarom majd kezdeni valamelyiket, ha lesz egy kis időm. Megértem, amiért imádod azt a blogot. És még boldogabbá tesz, hogy ezt is sikerült megkedvelned, sokat jelent, ahogy a kommented is. Nagyon örülnék, ha újra elolvasnád!:)
      Köszönöm szépen, hogy ismét írtál, igazán hálás vagyok! És már előre izgatottan várom azt a jó hosszút az epilógusnál. Mindent köszönök, iszonyatosan drága vagy! <3

      Puszi, Azy

      Törlés
  24. Kedves Azy!

    Kétségek között maradtam, mert most egyáltalán nem tudom elképzelni, hogy mi lesz a vége. Reménykedem, hogy Zayn és Deon összejönnek a végére, viszont mégis ott van az érzés bennem, hogy mégsem, hanem Eric-kel marad. Illetve, az az eset is fenn áll, hogy szakít Eric-kel, mert nem szereti, és nem megy vissza Zayn-hez, mert túl zűrös. Úristen, elvesztem, fogalmam nincs mi lesz itt. De nagyon reménykedem benne, hogy pozitívan alakul (Zayn-Deon páros), és ezáltal szép befejezése lesz. Bár kinek mi a szép. Bocsánat, fecsegek itt össze-vissza, lehet, hogy a meleg miatt. :)

    Viszont az, hogy kétségek közt hagytál, bizonyítja, hogy mennyire fantasztikus író vagy! Ezt még talán nem mondtam, de így ismeretlenül is imádlak és felnézek rád, amolyan példaképnek tekintelek. Iszonyat kedves vagy és segítőkész, nagyszerű író és azt gondolom csodálatos ember. Eddig sajna nem volt időm olvasni a másik blogod, de ha ennek vége, akkor rákattanok és ott folytatom a kommenteléseket. :)

    Várom az epilógust, kíváncsi vagyok mit tartogat!

    millió puszi és még annál is több
    Cami

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Cami!

      Hűha, csak remélni tudtam, hogy nem lesz egyértelmű a választás. Igyekeztem úgy kavarni a szálakat, hogy mindegyik variáció elképzelhető legyen, és hatalmas öröm jár át, mikor azt olvasom, sikerült. Az epilógus már nem sokára jön, abban most már nincs más választásom, végleg kiderül mi lesz a vége. Egyáltalán nem fecsegsz, élvezet olvasni a soraidat.:)

      Aztán, TE JÓ ÉG! Szerintem még csak nem is sejted, mennyire meghatódtam, mikor végig olvastam mit írtál, bekönnyeztem, és arra gondoltam: megérte. Sosem reménykedtem benne, hogy valakinek egyáltalán tetszeni fog az írásom, arról pedig álmodni sem mertem, hogy valakinek talán példakép lehetek. A feltételezésed, miszerint csodálatos vagyok, nekem pontosan azt jelzi, hogy Te vagy szívmelengetően édes, kedves, aranyos és drága, azt sem tudom milyen jelző illik még Rád... egyszerűen imádni való vagy! Nagyon nagyon megszerettelek így a blogon keresztül, mindig írtál, támogattál, fogalmam sincs mivel érdemeltem ki, köszönöm, köszönöm és még egyszer köszönöm! <3

      Végtelennél is több puszi, Azy

      Törlés
  25. Szia :)

    Nem is tudom már komolyan mit mondjak annyira jó lett ez a rész is *-* tetszett a végén a titokzatosság hogy nem lehet egyértelműen kivenni hogy kit is fog választani Deon. Persze remélem hogy Zaynt :D Nagyon várom az új részt de szomorúsággal is tölt el hogy ez lesz az utolsó :( de remélem jó vége lesz akár hogy is alakul :) <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Igazán boldog vagyok, ha tényleg így gondolod, sokat számít a véleményed. Igen, azt hiszem 99%-ban mindenki Zayn-t pártolja...:) Engem is szomorúsággal tölt el, fogalmam sincs mit fogok nélküle kezdeni.:(
      Igazán hálás vagyok, amiért írtál, köszönöm szépen! <33

      Puszi, Azy

      Törlés
  26. Drága Azi!

    Te jóságos ég! Ez volt az első reakcióm. Minden egyes mozzanatot legalább kétszer elolvastam. Imádom a történetet és azt kivánom bárcsak sose lenne vége.

    Őszintén remélem, hogy Deon Zayn-t választja majd(ha nem a szivem fog meghasadni :P ), akármennyire sokat is veszekedtek nagyon aranyosak voltak együtt, és boldogok.

    Tűkön ülve várom az utolsó részt. Egeszen biztos vagyok benne, hogy remek befejezést találtál ki. :)

    XOXO Jule

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Jule!

      Hűha, nem is tudom mit mondjak, hálás vagyok, amiért szereted a történetet. Én is ezt kívánom, hidd el...:( Hát, most már nem kell sokat várni a válaszra, őszintén reménykedem benne, hogy nem fogok csalódást okozni. :) Köszönöm, amiért írtál! <3

      Puszi, Azy

      Törlés
  27. Drága Azy!

    Bocsánat a késői kommentért. Hamarabbra terveztem, de így sikerült. Mindegy a lényeg, hogy itt vagyok.
    Meglepődtem auon, hogy Deon-ban ennyi kétség van. Valamilyen szinten megértem, de én a helyében a szívemre hallgatnék ami az ő esetében Zayn felé húz mIg az esze Eric felé. Remélem Deon is a szívére fog hallgatni.
    A szülők nagyon kedvesek és megértőek voltak. Igazuk van abban, hogy ez az ő döntésük. Zayn nagyon édes ahogy aggódik Deon ért és az ilyen cselekedetei mint például a vigasztalása bizonyítja szeretetét.
    Eric nekem furcsa volt valamiért. Nem értem miért vette félvállról a dolgot. Lehet csak nekem tűnt így de én ebből azt vettem ki, hogy nem teljes szívéből szereti Deon-t.
    Kíváncsi vagyok a fejlenémyekre. Szomorú vagyok, mert már csak egy rész és vége viszont izgatott is vagyok mert megtudom a végét. Rettentően jól írsz és tényleg fantasztikus vagy. Megint beletudtam élni magam a helyzetbe hála csodálatos leírásaidnak. Fantasztikus vagy és már várom a jövőhetet hogy végre tőled olvashatok valamit!

    Puszi, Jordi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága, édes Jordi!

      Pontosan, az a lényeg, hogy megint itt vagy, amit ismételten csak nem tudok kellőképpen megköszönni neked.
      Deon karakterét már magam sem tudom miért formáltam ilyenre, azt hiszem tényleg már önállósodni kezdett, de én is úgy éreztem, ha nem lennének kétségei, most nem lenne itt. A szív-ész dilemma válasza pedig úgyis kiderül hamarosan, igazán bízom benne, hogy tetszeni fog. :) Hűha, képzeld el pontosan a szülőkkel voltak fenntartásim. Iszonyatosan tartottam attól, hogy túl lazának fog tűnni a kezelésük, de ha megérted őket, akkor megnyugodtam. Eric...Hűha, szerintem ő az, akit éppen csak belevittem a történetbe, nem volt elég ideje. Azt hiszem sokáig volt együtt Deon-nal, és érezte/tudta, hogy nem szereti igazán. És éppen ezért, neki is könnyebb inkább már elengedni...
      Én is iszonyatosan sajnálom, de kis vigaszt jelent, hogy nem csak nekem fog hiányozni. Jaj, el sem tudom mondani mit érzek, mikor dicsérsz, rettentően hálás vagyok. Őszintén azt gondolom, hogy nem érdemellek meg Téged, mint Olvasót, eszméletlen vagy! <3

      Puszi, Azy

      UI: Tényleg köszönöm!

      Törlés
  28. Drága Azy!

    Nos eddig csak a másik blogodhoz írtam kommentet amit nagyon sajnálok, de azért mint tudod megrögzött rajongója vagyok a történetnek.
    Sejtettem, hogy a szülei tudnak a dolgokról hiszen mint mondták "nem hülyék". De nagyon tetszett ahogy reagáltak és nem "ölték meg" őket, ahogy azt Zayn és Deon hitték.
    Igaza van Jordinak, Zayn nagyon cuki ahogy aggódik Deonért.
    Van egy olyan rossz érzésem, hogy egyiket sem választja és "csak Deon" (értelmesen fogalmazok:DD) marad.:(
    Ettől függetlenül én Neki (direkt nem mondok nevet, te úgyis tudod kiről van szó mert mindig rád zúdítom az imádatom Vele szemben:DD)szurkolok és remélem vele marad... De tudom bármi is lesz a vége imádni fogom.
    Szóval nagyon várom már a következő részt!!<33

    Ui.: FANTASZTIKUS ÉS CSODÁLATOS VOLT A FEJEZET, AHOGY TE IS AZ VAGY! Remélem sosem hagyod abba az írást mert vétek lenne a világgal szemben!:'))

    Puszi, Vanessa

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Vanessa!

      Igen, és szavakkal kifejezni nem lehet mennyire boldoggá teszel vele! Hűha, elolvastad Jordi kommentjét? (Ez azért vicces, mert már is csinálta ezt az Angyal az éjben-nél...) Nem kell sokat várni, és a rossz érzésed beigazolódik vagy elmúlik. Ígyis-úgyis, de valami lesz. :) Azért szórakoztató olvasni, hogy valaki még "Neki" szurkol "Vele" szemben...Haha, tudom, de élvezetes mindig újra meghallgatni Téged, mindig az!
      Komolyan gondolom, hogy TE vagy a csodálatos és fantasztikus, folyamatosan írsz vagy itt vagy emailen keresztül, meg se bírom rendesen hálálni! :') <333 Rettenetesen köszönök mindent, amit eddig adtál nekem!

      Sok puszi, Azy

      Törlés
  29. Szia!
    Hát engem a szívinfarktus közeli állapot kerülget.. Azt hittem ma végre minden tisztázódik, erre csak több kérdésem lett, és még jobban elbizonytalanodtam a döntést illetően. Ez borzalmas XD
    A rész nagyon tetszett, és sziklák zuhantak le a szívemről, hogy ezt ilyen diplomatikusan fogadták, s kezelték a szülők.
    Az a beszélgetése, azok a mozdulatok, a könnyes szemek, a ki nem mondott kérdésre a válasz.. mind mind azért kiált, hogy utoljára pártfogoljam Zayt, és érveljek, hogí ZAYN,ZAY,ZEON! <3
    Nagyon édes jelenet volt, mikor Zayn óvta Deont a bántó gesztusoktól, engem meghatott. Remélem, őt válassza!
    Eric.. eddig sem volt szimpatikus, most sem lett az, sőt.. és nem is kommentálnám tovább.
    Nagyon hatásos, hogy ugyanazt a kérdés-válasz pár játszódott le a srácok illetve Deon között, legalábbis számomra hatásos volt.

    Nagyon várom a jövő szombatot a válaszokkal együtt, a részt pedig imádtam!
    Puszi Jenni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Jenni!

      Egyáltalán nem szerettem volna a szívinfarktus-dolgot, de azért titkon örülök, legalább valamilyen hatást kiváltottam. A célom az volt, hogy ne legyen egyértelmű kit válasszon, jó olvasni, hogy sikerült. :)
      Hát, Zeon, Deric vagy szimplán Deon maradjon, nem számít, boldog vége lesz, engem ez a tudat nyugtat. Igen, azok a jelentetek nekem is belopták magukat a szívembe, boldoggá tesz, ha a tiedbe is. Hűha, akkor Eric-et tényleg ne firtassuk. :)
      Köszönöm szépen, amiért írtál, gondolom, hogy bizonyára neked is lett volna jobb dolgod, hálás vagyok! <3
      Én pedig Téged imádlak!

      Puszi, Azy

      Törlés
  30. Azy!
    A rész megint kifogástalan lett!!Nagyon várom, az epilógust, de nagyon sajnálom, hogy lassan vége.. Úgy olvasnám még!!
    Annyira tetszett amikor a szülőkkel beszéltek, vagy amikor kiléptek a házból a kamerák elé! Előttem volt az egész jelenet!
    Hát, sok sikert az epilógushoz! :((

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!:)

      Juj, köszönöm szépen, örülök, ha tetszett! Engem is elkeserít, legszívesebben még pár hónapon keresztül írnám, de úgy gondolom, ennek a történetnek ennyi már bőven elég volt. :) Ha előtted volt, azt jelenti, hogy valamennyire élethűre sikeredett, boldoggá tesz, ahogyan a kommented is, igazán köszönöm!:') <33

      Puszi, Azy

      Törlés
  31. Szia! Nagyon tetszett ez a rész is és nagyon fog hiáníozni. Olyan rossz hogy már mindjárt vége. Már várom szombatot akkor minden kiderül.
    Pusszy Macy

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Ugye? Már olyan kevés van hátra, én is sajnálom...De azért örülök, hogy tetszett a rész, remélem az epilógus is fog! :) Köszönöm, hogy írtál!

      Puszi, Azy

      Törlés
  32. Szép Napot!

    Továbbra is lenyűgöz a stílusod! Úgy rejtesz el utalásosakat, hogy észre sem venni. Csak, hogy példát említsek, mikor Deon magában utalást tett arra, hogy valamit meg kell tudni, majd később rá is jött erre, az csodás volt. Azért hoztam fel éppen ezt, mert emiatt most furdal a kíváncsiság...
    Kicsit tartok az epilógustól, mivel megrendült az a fene nagy önbizalmam, miszerint Zayn lesz a befutó, kicsit-nagyon- elbizonytalanodtam, de várom az ítélethirdetést.

    Magyar Emília

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Neked is szép napot kívánok!:)

      Hűha, ez kifejezetten jól esik, köszönöm! Igen, boldoggá tesz, hogy észrevetted, és ne aggódj, az epilógusban arra is fény fog derülni. :) Pont ez volt a célom, nem akartam egyértelműre a bejezést. Köszönöm, amiért írtál, akaratlanul is mosolyogtam rajta! <3

      Puszi, Azy

      Törlés
  33. Jajj Azy nemáááár!!!!! 1 hétig várjam ennyire kíváncsian, hogy Deon hogyan döntött? Ez már szó szerinti kínzás.. Jajj.
    Amúgy nagyon sajnálom, hogy mindjárt vége a blognak.. Mindig ezek a részek aranyozták be a szombat (néha más napi) délutánjaimat.:)) Imádtam/imádom!!!!! <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Sajnálom, sajnálom, sajnálom. De akkor egy hét már mit számít, nem igaz?! Jó, rendben, akkor is erős húzás volt, bocsánat!:( Hasonlóképpen vagyok vele, hiányozni fog. Jaj, rettenetesen jól esik ilyet olvasni, ha tudtam egy kis boldogságot okozni vele, már teljesen megérte megírni! Én pedig Téged imádlak, köszönöm a folyamatos támogatást!:') <3

      Puszi, Azy

      Törlés
  34. Szia Azy, a kedvenc bloggerinám! ♥
    Én egyszerűen imáádlak!:3 Olyan tehetséges vagy, olyan ügyes és olyan ááá... Nem tudom megfogalmazni mit akarok mondani, mert még mindig le vagyok sokkolva a 40.fejezet után.! Mond miért teszed ezt velem, és velünk??? Annyira fog hiányozni a blogod, ha vége én akkor is elolvasom újra és újra, amíg meg nem unom.. Mondjuk az nem lehetséges!:D
    Adom a többiek véleményét! Bárcsak inkább Zeon maradna, ne Deric vagy szimplán Deon. Mivel mondtad, hogy happy end lesz, ezért sejek valamit, de nem mondok semmi sem, inkább;) Kíváncsian várom az epilógusodat!!!!! Fogadjunk,hogy én leszek az első aki elolvassa, és akkor majd dagadni fog a mellem, mert ekkora pró vagyok*___*
    Szeretlek, szeretem a blogodat, imádom ahoyan írsz!!!!!! Tudom már mondtam, nem baj:$
    Köszönöm szépen, hogy ezzel a bloggal szebbé és fényesebbé tetted az olykor szomorú és üres napjaimat! Mert ahányszor unatkoztam, vagy ideges voltam valakire, elgondolkoztam, hogy vajon mit is csináljak?! "Olvassuk el előröl A legjobb ellenséget!:)" És tádááám. Máris jobb kedvem lett!^^
    Szóval hálás köszönetem a halálodig üldözni fog, mert ennyire köszönöm neked a blogot, és hogy olvashattam! ♥♥♥
    Ezermillió puszi, ölelés és mindenféle kedves gesztus Tőlem Neked!*_*
    xoxo Odett, a legnagyobb rajongód! ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia kedves, hihetetlen Olvasóm!

      Hűha, ne mondj ilyeneket, komolyan nem érdemlem meg, köszönöm, köszönöm, köszönöm! Én is tanácstalan vagyok, hogyan fejezzem ki mennyire hálás vagyok. Minden egyes szó, és mondat, amit leírtál annyira, de annyira boldoggá tesz. Ahogyan az is, hogy várod az epilógust, rengeteget jelent! Én is szeretlek Téged, iszonyatosan drága vagy, de komolyan! Ha tényleg úgy van, mint mondtad, és tudtam egy kis apró örömöt okozni, már teljesen megérte! Őszintén kijelenthetem, hogy megkönnyeztem a megjegyzésedet. Ne viccelj, én tartozom köszönettel mindenért, irdatlanul hálás vagyok! Aranyos vagy, hogy írtál, nem is tudom miképpen köszönjem meg! <3333

      Eszméletlenül sok puszi, ölelés, Azy

      UI: Jaj, még most is kevésnek érzem a kommentemet, tényleg KÖSZÖNÖM, Te vagy az egyik legédesebb, legkedvesebb Olvasó a világon! <3

      Törlés
  35. imadooom a blogoood<3

    VálaszTörlés
  36. Szia ! 2 napja kezdem el olvasni és hát most a 40. fejezet végénél járok . Elképesztő ahogy írsz egyszerűen képtelen voltam letenni a gépet ! Imádom a blogod ! Remélem hogy Zaynt választja Deon és boldogok lesznek ! :) Sajnálom hogy vége van ! :'(

    Puszi : Kata :*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Mindig elképeszt, ha valaki ennyi idő után is rászánja magát a blog olvasásra, nem kelhetett hozzá kevés türelem, le a kalappal! Sokat jelent, hogy ha így van! Ahogyan az is, hogy elnyerte a tetszésedet! Hálás vagyok mindenért! <3

      Puszi, Azy

      Törlés
  37. Mr. Money Casino | Dr. Maryland
    Mr. Money Casino is 당진 출장안마 the premier Maryland-based gambling establishment with the vision to bring 제주도 출장안마 excitement 양주 출장샵 to our customers 김제 출장마사지 with an array of games including video poker ‎Deposit Options 서울특별 출장샵 · ‎Promotions · ‎Promotions

    VálaszTörlés