Kritika

Sziasztok!

Hoztam nektek egy kritikát, amit Abelena Blanchette tett közzé nem rég a Soar your fantasy oldalon. Ismételten szeretném megköszönni neki! :)

Kinézet: Bár a színek gyönyörűen össze lettek hangolva, maga a kinézet egyáltalán nem nyerte el a tetszésem. A fejléced egyáltalán nem tetszik - nem azt mondanám, hogy összecsapott munka, de a két főszereplő, Deon és Zayn képein kívül semmi nincs rajta, és az előtérbe helyezett lány is csúnyán van kivágva. A cím betűtípusa nem tetszik, és úgy tűnik, hogy a készítő nevére nagyobb hangsúlyt fektettek, hisz az 'Azy' feliratot hosszú időbe telt míg megleltem. A modulok össze-vissza vannak, szerintem a történet rövid leírását, a könyvborítót és a statisztikákat feljebb, a chatet, elérhetőségeket, további blogjaidat, és egyebeket lejjebb helyezhetnéd. Az oldalak rendezettek, viszont azt javasolnám, hogy vedd egy kicsit nagyobbra a címüket a fejléc alatti sávban, mert igen nagy ott az üres, kihasználatlan hely.

Történet: Be kell valljam, vonakodva kezdtem bele a történetbe, hisz bár sok jót hallottam róla a közelmúltban, nem csigázott fel kellőképpen egy fanfiction olvasása. Nehézkesen rágtam át magam az első húsz fejezeten, de ekkor, mint derült égből villámcsapás, a dolgok érdekes fordulatot vettek, és egyre inkább belemerültem a blogregénybe - megszerettem, hogy szüntelenül összegabalyítod a szálakat, néha pattanásig feszítve a karakterek idegeit, az olvasókról nem is beszélve. Értelmet nyert számomra a szereplők egymáshoz  és szituációkhoz való viszonyulása, és most egy csepp tétovázás nélkül jelenthetem ki, hogy jó író vagy. Hisz mindenképpen tehetség kell ahhoz, hogy sikerüljön megutáltatni a szereplőket az olvasóiddal, viszont ezzel együtt elfogadtatni velük vonásaikat, és képtelen életfilozófiáikat. Ügyesen, és gördülékenyen fogalmazol, bár néhol - zavaró módon - hiba csúszik a szövegbe, és a szavak sorrendjét is felcseréled. Javaslom, hogy egy új rész közzététele előtt mindig olvasd el figyelmesen azt, kiszűrve így az esetleges bakikat. Ezen kívül, csak így tovább!

UI:

  • A kritika óta megváltoztattam, amit tudtam!
  • Kellemes nyarat kívánok nektek, pihenjetek sokat!
  • Köszönöm a szavazatokat!
  • Szombaton jön a 37. rész! :)


Rengeteg puszi, Azy

6 megjegyzés:

  1. Szia Azy! Bárki bármit mond én imádtam a régi és az új fejlécet..abban viszont teljesen eggyet értek hogy egy nagyszerû és tehetséges író vagy!!! :) Csak így tovább. Nagyon várom az új részt Xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Drága!

      Elmondhatatlanul sokat jelent, hogy így gondolod, nem győzök hálálkodni! :') <3 Köszönök mindent!

      Puszi, Azy

      Törlés
  2. Szia!

    A blogod igen nagy népszerűségnek örvend, ami nem csoda hiszen tényleg remekül írsz! Azonban vannak olyan írók, akik ugyanilyen tehetségesek, de kevesen tudnak történetük létezéséről. És én ebben szeretnék nekik segíteni. Van egy blogom amely reklámozással foglalkozik. Kirakok egy blogot, amit megpróbálok minél több emberhez eljuttatni. Ebben szeretném kérni a segítséged. Ha benne vagy, készítenék egy közérdemű közleményt, amit kirakhatnál a blogodra, és ezzel segíthetnél. A blog, amelyet először reklámozok, az Summer B.-től a Paradise ( http://paradise-sb.blogspot.hu/) Kérlek minél előbb jelezz nekem vissza, hogy benne lennél e.Ha nem nagy kérés, kérlek e-mailben válaszolj (roza.patakfalvi@gmail.com) Segítségedet, előre is köszönöm!

    Maggie D.

    U.I.:
    Itt van az én reklám blogom, ha gondolod majd nézz be, puszi!
    http://stories-from-all-corners-ofthe-wolrd.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Ígérem, hogy még ma válaszolok Neked emailben.:)

      Puszi, Azy

      Törlés
  3. szia Azy!
    nagyon szépen kérlek téged hogy légszíves csinálj nekem egy fejlécet.Hogy ha megcsinálod akkor legszi rakdrá zayn és brittani underwood-ot.nagyon számítok rád.

    ui:ha te nem szeretnéd megcsinálni akkor elmondod hogy hogy kell? vagy javasolsz valakit? előre is köszi.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!:)

      Én imádok szerkeszteni, más dolog, hogy nem nagyon tudok. Az összes ilyen oldal szünetet tart, így nem tudok kit linkelni, viszont van egy tehetséges lány, aki nekem egyszer csinált. Fogalmam sincs, hogy még készít-e fejlécet, azért próbáld meg, hátha. Az email címe: itsmediana1d@citromail.hu
      Remélem fog tudni segíteni!

      Puszi, Azy

      Törlés