39. rész - Félek tőled

Sziasztok!
Most pontokba szedem a viszonylag gyors mondanivalómat, hiszen így valamennyire átláthatóbb.
  • Külön köszönet az előző részhez érkezett 64 - 32(!) kommentért, iszonyatosan sokat jelent mindegyik! 
  • Sajnálom, hogy ilyen későn "publikáltam" ezt a fejezetet, és mivel késő van, lehetnek benne szóismétlések, gépelési hibák. Ezeket kérlek nézzétek el nekem, illetve jelezzétek!
  • Őszintén remélem, hogy elnyeri a tetszésetek az eheti irományom, hiszen ez az utolsó előtti rész. ( Tudom, hogy mindig leírom, de epilógus is lesz, így akkor nem is az utolsó előtti... ) 
  • Ha érdekel valakit a másik blogot idő és energia miatt zártam le, sajnálom.
  • Tényleg igazán hálás vagyok, amiért ennyire imádni valóak vagytok, köszönöm, köszönöm, köszönöm! 
  • Az epilógushoz köszönetnyilvánítást terveztem, ezért úgy gondoltam, hogy a 40. rész elején elmondom nekem mit jelentett a blog.
  • Sok a történetben a "félsz", "félek" stb. szó, tisztában vagyok vele, szándékosan ilyen, azt ne számítsátok szóismétlésnek! :) 

Millió puszi, Azy

Candy Love | via Tumblr
- Azonnal szállj be a kocsiba! - parancsol gyorsan, mire körberohanom az autót, a szatyrokat hátravágom, és beövezem magamat. Zayn ugyanígy tesz, aztán erősen rámarkol a kormányra, egy perce azt hiszem, hogy le is fogja fejelni, de végül tövig nyomja a gázt, továbbá idegbeteg módjára kifarol a parkolóból.
- Zayn! - szólok rá harmatgyenge hangon, azonban nem érdekli mit mondok, pusztán száguldozik tovább az utcákon. Amikor elhajt a házunk előtt, úgy érzem, muszáj szóra bírnom. - Mégis hova mész? - fordulok felé kicsit túlságosan is kétségbeesetten.
- Gondolkoznom kell - közli összeszorított fogakkal, aztán megelőz vagy három autót, éppen csak visszatudunk érni a mi sávunkba, mielőtt szemből nekünk jönnének.
- Normális vagy, meg akarsz ölni? - kiáltok rá halálsápadtan. Egy másodpercre rám pillant. Valószínűleg látja, hogy nem viccelek, komolyan megijeszt az eszeveszett vezetési stílusa. - Kérlek! - suttogom, nem állok messze a sírástól. 
Zayn lelassít, de még mindig feszült. Elhiszem, hogy nem könnyű felfognia mit tett, mikor megcsókolt, viszont ezért nem lehet felelőtlen, az életünkkel játszik.
Nehézkesen folytatjuk az utat, én pedig meg sem merek szólalni, nehogy felmérgeljem. Egyébként nekem is szükségem van időre, míg próbálok kitalálni valami rendes kifogást a történtekre. Kibámulok az ablakon, az elsuhanó épületek egyáltalán nem adnak biztonságérzetet, egy olyan helyre lenne szükségem, ahol senki nem jár. Láthatólag Zayn hasonlóképpen van vele, mert a városból kifele menő utat választja, rátér az autópályára. Elszakítom az arcáról a tekintetemet, inkább nekidöntöm a fejemet az üvegnek, lehunyt szemmel igyekszem normálisra venni a szívem dobogásának ütemét. 
Fogalmam sincs mennyi idő telik el pontosan, talán háromnegyed óra, amíg mindketten a saját gondolatainkkal elfoglalva ülünk. A légkondi halk zúgásán nem zavarja meg semmi a csendet. Mire feleszmélek Zayn egy szörnyen kis városba ér, ott párszor lefordul, és a rétek közötti földúton indul el. Ahogyan elhaladunk, felkavarodik utánunk a por. Körülöttünk zöldellő füvek kaptak helyek, amik eléggé elhanyagoltnak tűnnek, ezzel szemben rengeteg pitypang van, csodálatos látványt nyújtanak.
Egy ideig még haladunk előre, de bármerre is nézek, erdőkön és mezőkön kívül nem látok sokat, egy árva lélek nem jár erre. Aztán egyszer csak leáll a motor, mire Zayn-re emelem a szememet.
Nem szól semmit, kiszáll a kocsiból, és jó hangosan csapja be maga után. Egy ideig habozok, hogy kövessem-e, végül igennel döntök. Ketten vagyunk benne ebbe, nem lenne szerencsés, ha egymás ellen fordulnánk.
Kiövezem magamat, és kiszállok. A napsugarak kellemesen perzselik a bőrömet, a szellő pedig lágyan kap bele a hajamba. Gyönge virágillat csapja meg az orromat, illetve hallom a tücskök ciripelését. Más esetben lehunyt szemmel élvezném a nyugalmat és békességet, ami a természetből árad, ennek dacára mégsem teszem. 
Zayn egy picit elkorhadt fakerítés legfelső fokán helyezkedett el, onnan bámul el a távolba. Mély levegőt veszek, és felülök mellé. Legalábbis így terveztem. Azonban a lábam átlendítésekor beverem a sípcsontomat, ezért lecsúszok, és földön végzem, a porban. 
Erősen szorított ajkakkal próbálom összekaparni a megmaradt méltóságomat, de nem megy, mert elkapom Zayn pillantását. Egy ideig némán nézzük egymást, aztán egy halvány mosoly fut át az arcán.
- Nem változtál - rázza a fejét, majd a kezét nyújtja. 
- Te sem - fogadom el a segítségét, és feltápászkodom. Másodjára sikeresen felülök, összezavar, hogy közel van hozzám. Túlságosan is közel. Annyira, hogy érzem az illatát, ami régen egy perc alatt meg tudott nyugtatni. Annyira, hogy látom oldalról merengő arcát, amit már sokszor tanulmányoztam, mégis képtelen voltam megfejteni vajon mire gondolhat. Annyira, hogy akaratlanul is hatalmas sóhaj szökik ki belőlem, amiért múlt időben van minden.
- Miért jöttünk ide? - kérdezem tőle halkan, inkább egy kiválasztott pitypangra szentelve figyelmem nagy részét. 
- Londonban brutálisan sokan vannak. Lehetetlen lenne egyedül maradni - magyarázza meg egyszerűen, továbbra is messzire elnézve.
- Most sem vagy egyedül - hívom rá fel a figyelmét suttogva.
- Te kivétel vagy - veti nekem, mintha ez egyértelmű lenne. - Mindig is az voltál.
Fogalmam sincs mit mondhatnék erre, ezért a körmeimet kezdem piszkálni. Talán két másodpercig vagyok csak el ezzel, utána felszegem a fejemet, nem bírom tovább, muszáj megkérdeznem tőle, ami már egész ide út alatt nem megy ki a fejemből.
- Miért csókoltál meg? - fordulok felé határozottan. 
Nem kapok rögtön választ, de a türelmem győz, kivárom, amíg felfogja, hogy reagálnia kellene. Fürkészve kémlelem az arcát, azonban semmit nem tudok róla leolvasni. Utána megszólal, hideg hangon, mintha egy perc alatt más ember lett volna belőle. 
- Azt kérted bizonyítsak - vonja meg a vállát. - Megcsókoltalak, nem éreztem semmit, így szerintem egyértelmű, hogy már nem érdekelsz.
Leforrázva ücsörgök, pontosan ez az olyan helyzet, amit nem bírok rendesen kezelni. Talán más leszegett állal elvonulna, de számomra abszurd lenne ez a megoldás. Előfordulhat a túlzott büszkeségem az oka mindennek. Dühössé tesz, amiért megalázottnak érzem magamat. 
- Nem éreztél semmit? - kényszerítek magamra egy kis erőt. 
- Nem hát - feleli könnyedén, és még arra sem veszi a fáradságot, hogy megnézze mit vált ki a szavaival. Lefogadom, sose tudta pontosan milyen fájdalmat képes okozni nekem. 
- El se tudod képzelni milyen jól jártam, mikor Eric mellett kötöttem ki - rázom a fejemet hitetlenül és a legnagyobb titokban sértetten is. - Úgy szeret, mint Te sose - vágom a képébe, hevesen ugrok le a kerítésről. Legszívesebben elfutnék, messze el a semmibe, csak ne kelljen látnom őt.
- Ugyan, ne nevettess - támad nekem, csak úgy csöpög a gúnytól minden szava. - Hogy mered azt mondani, hogy nem szerettelek? - mászik le ő is, szemben áll velem, mérgesen tornyosul felém.
- Képzeld ő az a srác, aki soha nem bánt meg - ordítok, szemeim könnyel telnek meg. Nem azért, mert szomorú lennék, sokkal inkább a tehetetlenség motivál. Zavar, hogy újra olyan körülmények közé kerültem, amiknek megoldáshoz kevés vagyok egyedül. 
- És tudod miért nem? - emeli feljebb a hangját ő is. - Mert nem képes! - Összezavarodottan ráncolom a homlokom, de mielőtt megtudakolhatnám, hogyan érti, megelőz. - Ne aggódj, tudom mi van az egész mögött. Te félsz tőlem! - vigyorodik el, de van benne valami szomorkás. Hiába hitte azt, ettől minden tiszta lesz, tévedett, én ettől csak még inkább értetlen leszek.
- Mi van? 
Zayn kínosan nevet fel, kezével a halántékát dörzsölve dől neki az autó motorháztetőjének. A kezébe temeti az arcát, majd egyenesen a szemembe néz. 
- Félsz, mert szeretsz. Félsz, mert meg tudlak bántani, ahogyan más nem. Félsz, mert nem éreztél még ilyet, és ez megrémít. Félsz, mert attól tartasz, össze foglak törni. Félsz, mert nem vagy biztos benne, mindig melletted leszek -e. És legvégül félsz, mert bármennyire is próbálsz gyűlölni vagy elfelejteni, nem megy. 
Higgadtan mondja, egy szava sem vicc vagy poén. Nem mosolyog, nem mérges, nem ideges. A győztesek nyugalmával közli velem.
- Honnan veszed ezt? - röhögök fel keserűen, vele ellentétben én olyan feszült vagyok, mint még soha. 
- Onnan, hogy én félek tőled, basszameg  - csattan fel, ellöki magát az autótól, és hátal beáll nekem.
Az ajkaim erőtlenül nyílnak szét, bármennyire is akarok, nem tudok megszólalni. Zayn arcát nem látom, így gőzöm sincsen mi mehet végbe benne. Ezek utána végre vissza fordul, de érzelemtől mentes hangon szólal meg: - Mindegy, mert már te továbbléptél, és vége. 
Az, ahogyan rám néz megrémít, bármit megadnék, hogy sose többé ne kelljen látnom. Nem csalódottan, sose mutatná ki, ha az. Inkább az elszántság az ijesztő. Zayn seperc alatt képes egy szerelmi vallomás után megkeményedni, mintha lelketlen állat lenne. Azt hiszi, ha eljátssza, hogy nincsen szíve, akkor azzal megvédi  magát a sebektől?
- Menjünk haza, jobb lenne, ha apa nem az újságokból tudná meg mi történt - ráz ki a gondolataim közül, határozottan intézi hozzám a szavait. - Utána beszélek a menedzserrel, közlöm vele, hogy nem fogom letagadni a parkolóban lejátszó csókot - tép fel az ajtót, nagy lendülettel be is vágja maga után. 
Ingerülten néz rám az ablakon keresztül, nyilván arra vár, hogy szálljak be én is. Nem teszem, ledermedve szobrozok előtte. Mikor elveszíti a türelmét, kénytelen újra kijönni.
- Mi a bajod, gyere már?! - háborodik fel.
- Eric - kiáltok rá dühösen. - Most miattad el fogom veszíteni - fogom meg a fejemet kétségbeesetten, úgy érzem a világ forogni kezd velem. - Biztosan nem marad velem, egyedül leszek - suttogom rémülten, és borzalmas szédülés fog el. 
- Ne kend már rám! - hördül fel. - Amúgy meg rohadtul nem érdekel, ha elhagy a drágalátos Eric-ed - morogja.
- Seggfej - suttogom, körbe-körbe járkálok a földes úton, folyton az jár a fejemben mi lesz velem.
- Önző lelketlen dög - vesz rajtam elégtételt, visszapattan a menő verdájába, hátratolat, megfordul és elhajt. 
Kitágult szemekkel bámulom a felkavarodott port, amit maga után hagyott. Igen, mert csak ennyi maradt, annak jeleként, hogy nem egyedül voltam a semmi közepén. A tehetetlenség és a düh kavarodik fel bennem egyszerre, ami egy üvöltésként távozik.
- NEM FÉLEK TŐLED! 

Jó volna azt mondani, hogy Zayn kedvesen és aranyosan farolt vissza értem egy tíz perc után, de nem így lett. Egyedül hagyott a semmi közepén, pont mint mikor kiszöktünk a tetőn, és elhúzott a haverjaihoz. Azonban reméltem, hogy most más lesz. Elvégre azóta eltelt másfél év.
- Gyűlöllek - suttogom tulajdonképpen saját magamnak. És legvégül félsz, mert bármennyire is próbálsz gyűlölni vagy elfelejteni, nem megy. - Hülyeség - motyogom.
Megrázom a fejemet, inkább a telefonomat veszem elő, de nincs térerő, semmit nem ér az egész. Pedig akartam hagyni Eric-nek egy üzenetet, hogy azonnal beszéljünk, amint tudunk. Nem akarom, hogy azt higgye, el akarnám tussolni az ügyet. 
Fél óra után döntötök úgy: addig várok, ameddig kell. Csak ő tudja, hol vagyok, nincs más lehetősége, mint visszajönni értem. 
Ezért hát átmászok a kerítésen, és hanyatt fekszem a pitypangok között. Felhúzom a hasamról a pólót, lesütöm a szemem, és élveztem, ahogyan a nap fénye nyalogatja a bőrömet. A szél csak kicsit fúj, éppen jól esik. A kezeimet és a lábaimat csillag alakzatban teszem szét. Úgy érzem magamat, mintha egy fontos filmnek a jelenetében szerepelnék. 
Még harminc perc telik el, úgy hogy Zayn nem tűnik fel a színen, s a reményem is szertefoszlani látszanak. Felállok a fűről, kirázom a hajamból a beleragadt növényeket, visszamászom a kerítésen, összehúzott szemmel nézem az utat, ahol eltűnt.
- Akkor gyalog - sóhajtom mérgesen. Csendesen átkozom magamat, amiért a táskámat is a kocsiban hagytam. 
Nekikezdek visszafelé sétálni, karomon nagyokat lendítek magam mellett, ezzel is gyorsabb gyaloglásra ösztönözve a testemet. Talán tíz percet sem haladok előre, mikor megpillantom az autót, a mező szélén kinőtt kósza fa árnyékában. Zavarodottan bámulom a kocsi tetején fekvő srácot, amint egy cigit szív. 
Nem vagyok messze tőle, ezért az utolsó métereket kocogva teszem meg. Amikor közel érek, lelassítok.
- Mit csinálsz? - tátom el a számat, annyira meglep a helyzet, hogy furcsán reagálom le. Zayn meglepetten pillant le a tetőről. - Nem hagytál itt? - csodálkozom.
Azt hiszem, az én értetlenségem az ő logikus gondolatait is összekavarja. 
- Tessék? - húzza össze a szemöldökét.  Ezek szerint csak el akart menni egy kicsit, szeretett volna egyedül lenni.
- Öhm, semmi - legyintek inkább egy kis habozás után. Mindenképpen feldob a tudat, hogy nem történt meg a régebbi eset. Elkomolyodok, aggodalmasan mérem végig a könnyed pózt felvevő srácot. Meg kell neki mondanom. - Egyébként én... - félek tőled.
Mielőtt befejezhetném, Zayn feltornázza magát, lábait lelógatja azon az oldalon, ahol én is állok. Érzelemmentes arccal fürkész, ami nem annyira segít, hogy kinyögjem, amit akarok.
- Beszéljünk anyáékkal - nyögöm ki inkább, és sietősen beszállva az autóba az arcomat a kezeimbe temetem.
Kisvártatva követ az útitársam is, gondolom még elszívta a cigit. Nem mond semmit, meg se kérdezi mit akartam. Talán jobb így, elvégre nem lenne értelme belemenni még egy kapcsolatba vele. Túl sok a rizikó. Bárhogyan is, legalább megbizonyosodtam arról, mit érez. De vajon ettől nem leszek-e még inkább felelőse annak, ha a döntésem miatt szenved?

Az utat átaludtam, egyrészt, mert tényleg fárasztó volt a Zayn-nel való kiabálás, másrészt akartam vele beszélgetni. Jobb így mindkettőnknek.
- Megjöttünk - rezzent fel a hangja. Kinyújtóztatom elgémberedett tagjaimat. Zayn kiövezi magát, de még a kocsiban marad, így van esélyem, hogy hosszasan a szemébe nézzek. Aztán elkapom a fejemet, riadtan közlöm:
- Én nem... nem állok erre készen - nyögöm.
- Nyugi - mondja halkan. - Nem lesz gond.
Szótlanul bólintok, és bűntudatom támad, amiért erőt merítek belőle. Igaza van, önző vagyok. Csak magamra vagyok képes gondolni. 
- Zayn - suttogom. Lassan fordul felém, és elkeserítően merev az arca. 
- Hm? 
Mély levegőt veszek, aztán elhadarom:
- Önző vagyok, sajnálom, hogy nem gondoltam bele mit érezel - vallom be, megváltás várta.
- Azt hiszed, nem ismerem a hibáid? - nevet fel keserűen. - Deon, nem fogok emiatt máshogyan nézni rád, ha ettől tartasz - rázza meg a fejét lemondóan. - Gyere, tartozunk egy vallomással a szülőknek, bár fogadnék rá, hogy már a sátorozás óta tudják - vigyorodik el, és szerintem nem is sejti, de ezzel megnyugtat.
Akaratlanul mosolyodok el, beleegyezően bólintok, és őszintén remélem, hogy igaza van, és már sejtik vagy tudják a dolgot. Ha mégsem tudják, azt hiszem rosszabbul járunk velük, mint a médiával...

61 megjegyzés:

  1. Drága Azy!

    Hihetetlen mennyire jó részt hoztál össze - ismételten. Furcsa, hogy már csak két rész van vissza az epilógussal együtt, hiszen annyira a szívemhez nőtt ez a történet!
    Biztos vagyok benne, hogy egy-két hétig még a történet befejezése után is felfogok járni ide, már csak megszokásból is!
    Nagyon csodállak azért, amilyen tehetséged van az íráshoz! Egyszerűen csak úgy falom az általad írt történeteket ! :)
    Most sem okoztál csalódást, és ismét egy csodás részt tudhatsz a hátad mögött! :)

    Nagyon-nagyon várom a következő részt!

    Puszi, Lia :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Lia!

      Sokat jelent, hogy így gondolod, köszönöm szépen. Nekem borzalmasan fog hiányozni ez a blog...:( Jaj, ne mondj ilyet, egyáltalán nincsen hozzá tehetségem! De azért nagyon köszönöm el sem tudom mondani mennyire boldog vagyok a szavaid miatt! Tényleg, komolyan, hálás vagyok, KÖSZÖNÖM! <3

      Puszi, Azy

      Törlés
  2. Wihííí imádom nagyon jó és megérte leellenőrizni, hogy van e új rész:) Olyan jó és kíváncsi vagyok a folytatásra!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Hűha, akkor rettenetesen örülök, remélem tetszeni fog az utolsó rész is. :)

      Puszi, Azy

      Törlés
  3. sziaa! <3
    Annyira de annyira aranyosak! Száz százalékosan biztos vagyok benne, hogy szeretik egymást *-* A szerelem sosem egyszerű, de viszont ha mégis az nem szerelem. Deonnak a Zaynnel való kapcsolata bonyolult de talán ettől olyan szép! És Eric...Vele minden olyan siralmasan egyszerű! És egyszer élünk, éljünk hát izgalmasan! Zeon forever <3 Azy, te pedig egyszerűen fantasztikus vagy! Bár ez a jelző rád olyan lapos....inkább mondanám, hogy "hiperszuper extra fantasztikus" :D <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Te vagy az aranyos, komolyan rengeteget jelent, hogy leírod, amit gondolsz, mindig is kíváncsi voltam/vagyok a véleményetekre. Jaj, tényleg ne mondj ilyeneket, de attól még iszonyatosan köszönöm, édes vagy, hogy így túlzol. <3 Hálás vagyok, amiért írtál, "hiperszuper extra fantasztikus" Olvasónak mondhatod magad, meg sem érdemellek :')

      Puszi, Azy

      Törlés
  4. Sziaa.:)) csodaltos resz lett ..egesz nap feljarkaltam hoztal e ma reszt..nagyon vartam::)) es megerte varni fantasztikus lett....annyira de annyira nyilvanvalo hogy szeretik egyast..ngyon bizom benne hogy egyutt lesznek..ez a tortenet csak akkor lenne kerek.:)) team zeon.:))) <333

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Hűha, elképesztő vagy, ha ez tényleg igaz! Boldoggá tesz, amiért jónak találod a részt, őszintén remélem, hogy a vége is tetszeni fog.:) Köszönöm szépen, hogy írtál! <33

      Puszi, Azy

      Törlés
  5. Drága Azy ♥!

    Úgy tűnik, mi ketten rokonlelkek vagyunk, hiszen játszuk az éjjeli baglyot :D Az én örömömre, a szüleim bánatára :)

    Imádtam ezt a részt, legfőképp azért, mert egy kicsit beleláthattam/láthattunk Deon érzéseibe :) Semmi kétség, Zayn és Deon még mindig odavan egymásért, csak hülyék és nem veszik észre, vagy nem akarják észrevenni :DD Még hogy Malik nem érzett semmit a csók közben... Hülyeség! :DD Forradalom fog kitörni, ha nem hozod össze őket újra :) :$ Eric olyan jó haver kategória, nem Deon-hoz való :) Deon-hoz olyan rossz fiú illik, mint Zaynie :DD

    Tűkön ülve várom az utolsó részt, de mégse szomorkodom :) Tudod, miért nem? :) Azért, mert ott van az Angyal az éjben című remekmű, amit egyszerűen imádok olvasni :DD

    További szép éjszakát és jó pihenést kívánok ♥!

    Love Ya,
    Mace

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Macy!

      Igen, szokás szerint későn kezdek neki a résznek, aztán mire befejezem a részt, már rég aludnom kellene...:D Hűha, forradalmat semmiképpen nem szeretnék, remélem tényleg a végétől függetlenül tetszeni fog mindenkinek, Neked is! Boldog vagyok, amiért Te nem szomorkodsz! :) <3
      Igazán hálás vagyok, amiért megint írtál, ahogyan mindig is, nem tudom elégszer megköszönni! <3

      Puszi, Azy

      Törlés
  6. Szia Azym!<3
    Tartani szeretnek egy Zeon trendet!
    A mai reszed: To-ke-le-tes! <3 Elsem hiszem,h mar csak 1resz+az epilogus van hatra.. most mond el.. Mi lesz velem a blogod nelkul?:'( <3
    Amugy, hihetetlenul izgalmas volt a resz!<3 Megerte ilyenkor telefonhoz kapni,es megnezni,h irtal-e:))<3 Bevallom oszinten,amikor a cimet olvastam,megijedtem.. Felek Toled.. Nem eppen bizalom gerjeszto,de a resz vegere megnyugodtam!:') Kerlek Azy! Hozd oket ossze! Ugyis tudom,h szeretik egymast:'D<3
    Sok puszi es oleles: Lizi*-*
    U.i.: Nagyon orulok,h Zayn nem hagyta ott Deon-t<3:)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt elfelejtettem megirni..: Fantasztikus lett a kinezet!<33

      Törlés
    2. Drága Lizi!

      Csak nyugodtan, úgy tűnik sokan vannak a Zeon csapatban, nem leszel egyedül. Azt hiszem ugyanazt érezzük, rettenetesen fog hiányozni ez az egész..:(
      Juj, én pedig hihetetlenül boldog vagyok, amiért tetszett a rész! Sajnálom, nem szerettelek volna tévútra csalni, csupán ez tűnt a legjobb címötletnek. És igazán remélem, hogy a végével együtt jónak fogod elkönyvelni a blogot! Köszönök szépen Neked mindent, csodálatos vagy! <3

      Puszi, Azy

      Törlés
    3. A kinézet a káprázatos Bridget S. műve, ugye milyen ügyes? Szörnyen szép lett a fejléc! <3

      Törlés
  7. Szia Azy!

    Nagyon jó volt ez a rész is. :)
    Én.. Nem tudom mit írjak. :D Ez a 'Féle tőled..' dolog. Fúú, hát úristen. >< Azy, elképesztő vagy. Nem tudom elmagyarázni, hogy mit váltottál ezzel ki belőlem. Szépen fogalmazva rátapintottál a lényegre.
    Ezek után még kíváncsibb vagyok az utolsó fejezetre és az epilógusra. Nagyon tisztellek azért, mert végigvitted a történetet, hogy egyszer sem adtad fel, pedig biztos voltak neked is nehéz időszakaid, mint mindenkinek. :))
    Fantasztikus vagy!

    U.i.: Nagyon tetszett, hogy egy kicsit beleszőtted az 'Angyal az éjben' blogodba ezt a történetet. Szeretem az ilyesmit. Jó ötlet volt, csak még jobban vártam, ezt a részt.

    U.i.2: Nagyon szeretem a blogod, ez a történet nagyon közel áll hozzám. Ezért, remélem, hogy ha befejezted, nem törlöd majd a blogot, hogy vissza tudjam olvasni később is. :D

    Puszi Vi :*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Vi!

      Jaj, bár nem írtad le igazán tisztán, hogy mit váltottam ki belőled, én mindenképpen örülök neki, mert valamilyen érzés, aminek én már örülök. Boldoggá tesz, amiért ezt írod, sokat jelent, hogy érdekel a következő rész. Illetve rengeteget számít, hogy tiszteletedet mutatod, rettenetesen köszönöm! :')
      Nem gondoltam volna, hogy meg fog maradni Deon nevének említése, de természetesen öröm tölt el, amiért tetszik. Ne aggódj, nem fogom törölni!:) <3

      Puszi, Azy

      Törlés
  8. Drága Egyetlen Azy!

    Sajnálom, hogy ez már az utolsó előtti rész, szívesen olvastam volna még sokáig! Egy egészen egyedi, nagyon ötletes és remekül kivitelezett blog. Ha szabad ilyet mondanom: büszke vagyok Rád! Szerintem elég sokat fejlődtél. És még mindig felnézek Rád!
    Ami a részt illeti, annyira sajnálom Zeont. Látom, hogy szeretik egymást, talán még jobban is, mint eddig, de ahogyan te fogalmaztál: félnek!
    Kíváncsi vagyok, mit hozol ki még belőle, és hogy hogyan fog végződni a történet! Zeon, Deric vagy csupán Deon?

    Végtelen sok puszi, Tina x ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága, egyetlen, édes Tina!

      Én is nagyon szomorú vagyok miatta, hatalmas űrt fog maga után hagyni...:( Hűha, elképeszt, hogy tényleg ezt gondolod, köszönöm! Jaj, ne mondj/írj ilyeneket, mert mindjárt elsírom magamat. Szeretném megköszönni, amiért régóta írsz nekem, fáradhatatlanul, folyamatosan erőt adsz a kedves szavaiddal! <3 El sem tudod képzelni mennyit jelent, hogy büszke vagy rám, illetve látod a fejlődést. :')

      Még annál is több puszi, Azy

      UI: Köszönöm, hogy az Olvasóm vagy! <3

      Törlés
  9. Na jó, egy kissè álmoskásan íok most neked, nézd el a helyesírási és a többi hibát.:)

    Hihetetlen és egyben csodálatra méltó a tehetséged amivel megáldottak, sosem gondoktam voln hogy lesz még egy tökéletes blog ami Zayn-ről szól, vagy is ő a NAGY Ő. Az egész blog nagyon tetszik, elnézést kérek de a hosszú komentett az utolsó részre tartogatom, úgyhogy mint észre vetted nem írok most se hosszút, amióta komentelek neked. Azt hogy miért nen az elejétől írok neked majd megtudod, a hosszabb komentnél.:)

    Bocsi a csúnya szóèrt de úgy érzem ez a pár szó az ami igazán megmutassa mennyire tetszetr, és hogy mennyire faltam a sorokat, nem az a szokvanyos "Jó lett" hanem olyan Dottisan: kibaszott jó lett. Azt hiszem ez jobban érzékelteti mennyire tetszet.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Jaj, ne aggódj emiatt, így is tökéletesen el tudom olvasni a kommentedet! Jesszusom, ne mondj ilyet, egyáltalán nem igaz! Hűha, akkor már igazán várom azt a hosszú kommentet, főleg, hogy megtudom, miért nem az elejétől kezdted.
      Egyáltalán nem bánom a csúnya szót, nyugodtan! Borzasztóan boldoggá tettél ezzel a megjegyzéssel, köszönöm, köszönöm, köszönöm! <3

      Puszi, Azy

      Törlés
  10. Azy!
    Direkt csinálod ezt velem? Deon miért nem képes rájönni, hogy nem Erci-be hanem Zayn-be szerelmes? És, hogy amit Zayn elmondott a hogy mitől fél Deon stb. az teljesen igaz volt?:( Komolyan akkor üresség lesz bennem mint a fejem, ha befejezed ezt a blogot. Ha nem is jön össze Zayn-el, akkor pedig akkora lesz mint egy ház. Sírni fogok. (Most eljátszom, hogy hisztis vagyok.xd) Nem akarom, hogy vége legyen. Főleg nem Zeon páros nélkül. Tényleg tehetséges vagy NAGYON. Egyébként nem gondolkoztál még rajta, hogy a Louis-os blog mellé még majd mikor ennek vége lesz kezdesz egy másikat?:) Ne érts félre nem akarlak sürgetni vagy valami. De egy élmény olvasni a munkáidat.♥
    Egyébként bocsi az összefüggéstelen mondatokért.:$
    Puszii: Edina♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Drága!

      Hát, mert Deon sajnos még mindig Deon, így vannak hibái, mint például, hogy nem sokszor veszi észre azt, ami a szeme előtt van. Igen, igaz, Zayn fél Deon-tól, mert szereti, képtelen elfelejteni, ez pedig rémisztő számára. Teljesen megértem, amit érzel, én is hasonlóan vagyok, már most szenvedek, amiért vége lesz. :(
      Jaj, ne viccelj, nem zaklatsz! Írni mindenképpen fogok még, nem lesz olyan, hogy ne futna legalább egy blogom, csak abban nem vagyok biztos, hogy One Direction fanfiction lesz-e... Sajnos nem tudok sok mindent mondani ezzel kapcsolatban!
      Köszönök neked rengeteg mindent, többet között azt is, hogy ennyire édes, kedves, aranyos Olvasó vagy, komolyan rengeteget jelent, amit írtál! <3

      Puszi, Azy

      Törlés
  11. Szia :)
    Sajnálom hogy már csak egy rész lesz + az epilógus van hátra hiányozni fog nagyon ez a blog :(
    Annyira látni hogy még mindig oda vannak egymásért csak ők nem veszik észre vagy nem akarják. Nagyon szurkolok nekik hogy végül észrevegyék és együtt lehessenek :)kíváncsian várom az új részt :) <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!:)

      Hidd el, nekem is sajog érte a szívem! Mindenesetre megnyugtat, hogy ezzel nem vagyok egyedül. Én is szurkolok Nekik, de sajnos nem rajtam múlik, hanem Deon-on (hihi). :) Boldoggá tesz, amiért várod az új részt! Köszönöm, hogy írtál! <3

      Puszi, Azy

      Törlés
  12. Drága Azy! :)
    Ez fenomenális! Miért érzem úgy, hogy nem fogod teljesen befejezni a negyvenedik részben? :D Azt akarod, hogy izguljunk az epilógusig? :O Úristen, én félek. :OO
    Most annyi minden van a fejemben... Eric a médiából fogja megtudni, vagy Deon-tól? Esetleg Zayn-től? Áhh, azt kétlem. :D
    Elhiszem, hogy mindketten félnek... Meg is értem. Uhh, amikor Zayn beült a kocsiba, és Deon ott maradt, én nem kezdtem volna el kiabálni Eric miatt... De nem is tudom, mit mondtam volna... Viszont én nem dühös lettem, hanem inkább megsajnáltam Zayn-t... Uhh... Ez gáz egy szitu... Kíváncsi vagyok, a szüleik mit szólnak hozzá. De Deon anyukája szerintem már tud róla :D
    Siess! :D
    xx. S

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Stella!

      Talán azért, mert tényleg nem is tervezem, az epilógusban lesz csak a teljes befejezés. :) Igen, szeretem, ha izgultok, sajnálom! Hűha, hát a legtöbb kérdésedre választ fogsz kapni, legalábbis remélem. Teljesen megértem, amiért máshogyan cselekedtél volna Deon helyében, szerintem nem vagy ezzel egyedül. Őszintén bízom abban, hogy nem fogsz csalódni a történet végkimenetelében! Köszönöm szépen, amiért megosztottad velem, mit gondolsz, igazán sokat jelent! Hálás vagyok mindenért, rettenetesen sokat jelent, hogy az Olvasómnak mondhatlak! <3

      Puszi, Azy

      Törlés
  13. Drága Azym!

    Bevallom erre a fordulatra nem számítottam, sokkal jobb lett mint amit én eltudtam volna képzelni, mert ez a reakció teljesen ráillik az általad kialakított Zaynre,szóval nem csalódtam benne! :) Persze vártam volna a nagy kibéküést vagy azt hogy elhangzon a szeretlek szó, de ami késik nem múlik, ugye? Remélem az utolsó részben meglesznek ezek!! De nem akarom hogy vége legyen.... :( Szerencsére az írásodtól nem kell megvállnom mert van másik blgod is! :$
    Nagyon örülök, hogy Rád találtam, erre a blogodra és ezt olvasva téged is megismerhettelek, nagyon megszerettelek! :) Csak így tovább!

    Dodó

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Dodóm!

      Örülök, amiért sikerült meglepnem Téged, főleg, hogy úgy gondolod, illik a reakció Zayn karakterére. Nem mondhatok semmit a végéről, de tényleg rettenetesen remélem, hogy tetszeni fog. Én sem szeretném, már most hiányzik ez az egész!
      Hidd el, én még annál is jobban örülök. Kitartó és bámulatos vagy, nem tudom elégszer megköszönni, hogy olvasol! :') <33

      Puszi, Azy

      UI: Én is rettenetesen megszerettelek! :)

      Törlés
  14. Szia.
    I M Á D O M!!!
    Egyszerűen IMÁDOM!
    Nagyon fog hiányozni a blogod!Te nagyon tehetséges vagy és már nem tudom mi lesz ha ez a következő utolsó rész és az epilógus is fent lesz!Abban bisztos vagyok hogy még jó ideig fel fogok nézni csak úgy reflexből új rész várva mert elég nehéz elhinni hogy már csak (2rész) lesz és vége! Aludni is alig tudtam mert már annyira vártam az új remekműved következő részét.... Még egyszer gratulálok ehez az isteni alkotáshoz...
    xoxoliza <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!:)

      Én pedig Téged imádlak! Komolyan kis híján elsírom itt magamat a szavaidat olvasva, köszönöm szépen, bár nem érzem, hogy megérdemlem őket! Nekem is hiányozni fog ez az egész, bele se merek gondolni milyen lesz az utolsó sorokat írni. Rettenetesen boldoggá tesz, amiért írtál, ráadásul ilyen szépeket, hálás vagyok, KÖSZÖNÖM! <3 :')

      Puszi, Azy

      Törlés
  15. Drága Azy!
    Eszméletlen volt! Rettentően jól írsz. Nagyon sajnálom, hogy nem sokára vége a blognak. Nagyon kíváncsi vagyok mi lesz a következő részben. A rész zseniális volt. Minden egyes szavát élveztem...;)
    Sok puszi: Zsófi Sipos

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Zsófi!

      Hűha, hihetetlenül boldoggá tesz, amiért ezt gondolod, köszönöm!:') Én is sajnálom, hiányozni fog. Hálás vagyok, amiért írtál! <3 Remélem nem okozok majd csalódást!

      Puszi, Azy

      Törlés
  16. Úristen de imádtam ezt a részt, egyszerűen fantasztikus volt :D annyira imádtam olvasni :D azt akartam h soha ne legyen vége :) már nagyon várom a következő részt, de egyben a szívem szakad meg, h vége lesz ennek a fantasztikus blognak :S nah mindegy :) a lényeg az hogy imádtam :D akárcsak téged :D <3 *-*bubi*-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Imádlak, mindig boldog vagyok, mikor látom, hogy írtál! Én sem szeretném, hidd el, mindenesetre jó érzés, hogy nem egyedül fogom hiányolni a történetet... Remélem, hogy tetszeni fog a vége!:') Köszönöm szépen, amiért rendszeresen írsz, rengeteget jelent! <3

      Puszi, Azy

      Törlés
  17. Drága Azym! :)
    Imádom, imádom, IMÁDOM! Erre nincsen jobb szó. Várom már, hogy mi lesz a vége, mert tudni akarom, de nem is várom, mert akkor vége lesz. :( Kíváncsi vagyok, hogy fognak a szülők reagálni, és hogy milyen lesz Deon és Zayn kapcsolata. :)
    Puszillak, Bius

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Biusom!

      Juj, elképesztően kivirulok, mikor ilyeneket olvashatok! Remélem, hogy tetszeni fog a vége, és jó érzés lesz visszagondolni erre a blogra. Minden ki fog derülni, hiszen az utolsó rész következik...:( Köszönök szépen mindent, én is imádlak! <3

      Puszi, Azy

      Törlés
  18. Kedves Azy!
    Egyszerűen nem vagyok képes egy normális mondatot összeállítani, mert a történet hatása alatt vagyok, még mindig! Annyira imádom! Ezerszer megbántam volna, ha nem kezdek bele. Uh, imádom!!! Egyrészt tűkön ülve várom az új részt, másrészt kicsit sem, mert nem sokára vége van, és nem akarom, hisze alig olvastam végig, már vége is van.:o Tudom, ez az én hibám, hogy nem korábban kezdtem bele, na de akkor is:)
    Ah, jöjjön csak a következő, alig várom! :)
    Ölel,
    L.T.P.~

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves L.T.P~!

      Hűha, el sem tudom mondani, hogy ez mennyit jelent számomra, borzasztóan boldog vagyok, amiért hatott rád a rész. Hát akkor azt képzeld el én mennyire repesek, amiért az olvasóm lettél, rengeteg jelent!:') Én is sajnálom, hogy vége van, de örülök, hogy nekikezdtél olvasni, pedig nem kis türelem kelhetett hozzá! <3 Köszönök szépen mindent! :')

      Puszi, Azy

      Törlés
  19. Drága Azy!

    Fantasztikus lett ez is, mint a többi. Deon érzéseit teljesen áttudtam élni olyan jól leírtad és szemléltetted. Zayn reakciója meglepett. Nem gondoltam volna, hogy ilyen nyíltan kifog mondani mindent azt meg főleg nem, hogy így fog viszonyulni Deon-hoz. Az a monológ ahol sokat használta a félsz szót fergeteges lett. Ekkor jöttem rá, hogy még mindig szereti a lányt. A dolgok amiket mondott nem meglepő, hogy meglepték Deon-t, de azt nem vártam, hogy egyből Eric miatt kezd ez aggódni mikor előtte állt a fiú akit szeret csak még magának sem meri bevallani. Azt viszont megértem, hogy ott hagyta Zayn. Szerintem én is ott hagytam volna, ha a kegyetlennek hív meg hasonlóknak.
    Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a befejezés. Most már teljesen bizonytalan vagyok az egészben, de abban az egyben biztos vagyok, hogy azt is ilyen csodásan fogod leírni, mint ezt és az előzőket! Már nagyon várom a következőt!

    Puszi, Jordi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Jordi!

      Először is szeretném megköszönni, hogy ismét egy ilyen hosszú megjegyzéssel örvendeztettél meg. Boldoggá tesz, amiért elnyerte a tetszésedet a rész, és megértetted Deon érzéseit. Szerintem Zayn is tudta, mikor kell lépnie, mert ha most nem mondta volna el neki, nagy valószínűséggel Deon meg sem fontolja ki mellett maradjon. Igen, Eric-et pont nem akkor kellett volna felhoznia, de Zayn sem hagyta ezt szó nélkül, ezért volt az önző, lelketlen dög megszólítása is...:(
      Én mégis örülök, amiért bizonytalan vagy, így legalább - remélem - nem lankad a történet iránti érdeklődés. Köszönöm szépen a bizalmat, illetve azért is hálás vagyok, hogy ennyire édes, csodálatos, kitartó és kedves vagy!:') <3

      Puszi, Azy

      Törlés
  20. Kedves Azy!

    Nem is tudom mit írjak, de amire gondolok az csak csupa dícséret és ámuldozás. Nekem nagyon tetszik ez a rész is! Imádom, ezt a blogod! Már az elejétől fogva minden érzését átérzem/tem Deonnak. Egyszerűen tényleg csodálatosan írsz! Nagyon tehetséges vagy!
    Bocsánat,hogy csak ilyen rövid kommentet tudtam írni, de a lényeg (hogy mennyire nagyra becsüllek) benne van!

    Puszi
    Darku

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Darku!

      Hűha, ha ez tényleg így van, akkor most nagyon meg vagyok illetődve, szeretném megköszönni, hogy ezt gondolod, rengeteget jelent! Nem számít, hogy mennyit, nekem az a fontos, hogy írsz! :) <3

      Puszi, Azy

      UI: Komolyan mondom, hogy hálás vagyok!

      Törlés
  21. Azy!
    Végre el tudtam olvasni a részeket!Nagyon jók lettek!!!Hihetetlen a fogalmazásod!!!Ha csak feleannyira is tudnék olyan jól írni, mint te, már irtó boldog lennék!!
    Nos, a csókon meglepődtem, Zayn pedig olyan furi..mármint miért nem mutatja ki az érzéseit?A végén meg olyan cukik:))
    Hát őszintén, én szörnyen félek, hogy lassan vége...olyan különleges ez a blog..Az a lényeg, hogy még van egy rész és ennek igazán örülök:))
    Sok sikert a kövi(és utolsó :'() részhez!!<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Drága!

      Nagyon boldog vagyok, hogy sikerült elolvasni a részeket, és tetszettek is. Jaj, ne viccelj, szerintem jobban is tudsz! Zayn csak félig-meddig mutatja ki, részben azért, mert különben Deon sose eszmélne fel, részben pedig azért, mert nem az a fajta, aki csak egy ilyen helyzetben képes lenne nyíltan felvállalni...
      És is nagyon sajnálom, hogy vége lesz!:( Örülök, amiért különlegesnek tartod a blogot, rengeteget jelent! <3 Köszönök mindent!

      Puszi, Azy

      Törlés
  22. Szia :D

    Hát, visszatértem. Sajnálom, hogy ennyi rész óta elmaradtam, de alássan jelentem,minden egyes részt bepótoltam és imádtam!
    39.rész, tehát már csak egyetlen fejezet van vissza, ami mindenről dönteni fog. Nem mondhatja senki, hogy nem tartod fenn az utolsó pillanatig az érdeklődést és az izgalmakat. Azonban ezekbe az érzésekbe kis híján bele fogok őrülni. Ez a választás, a kérdőjelek megőrjítenek. Én érzem, hogy Zayn való Deonhoz... annyira szeretném, hogy így legyen!
    Imádom, ahogy veszekednek, kiabálnak, megbántják egymást, majd csókolóznak -bár az most elmaradt- egyszerűen tökéletesek, kiegészítik egymást, ők, ők, ők egymás másik felei, szerelmesek, akik tudnak győzni a világ felett.. szeretném ezt hinni, szeretném ha így lenne.
    A rész csodálatos volt, ahogy mindegyik, ezzel újat már nem mondok.
    Rendkívül kíváncsi vagyok az utolsó fejezet tartalmára, hogy mi lesz velük, a szülők, a média, a közvélemény, eric és sandy reakciójára... alig várom!
    Szombat lesz az én napom, remélem boldog mosoly lesz az arcomon!
    Imádtam, és várom a folytatást!
    Puszi Jenni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Jenni!

      Borzasztóan örülök, amiért sikerült bepótolni a részeket, és tetszettek is. Sokat adok a véleményedre. Igen, jól látod a dolgokat, már csak sajnos egy rész maradt hátra, amiben sok minden fog eldőlni. Örülök, amiért még mindig érdeklődsz a történet iránt, mélyen reméltem, hogy ez lesz. Jó érzés olvasni, hogy miképpen látod Deon és Zayn kapcsolatát, főleg mivel szinte két puzle (így írják?) darabként tartod őket számon.Őszintén bíztam abban, hogy kíváncsi leszel. Köszönöm szépen, amiért írtál, rengeteget jelent! <333

      Puszi, Azy

      UI: Imádlak!

      Törlés
  23. Fantasztikus, komolyan mondom!

    Ez a jelenet, ami Zayn és Deon között zajlott, elképesztő lett. Amolyan "a levegő is megállt" érzés. Nem is tudom felfogni, hogy lehetsz ennyire profi. Egyetlen résszel elfeledreted velem a világ összes baját.
    Egyébként az ő párosuk az egyik kedvencem. Talán azért, mert annyira különleges a kapcsolatuk. Imádják egymást, mégis ellentétek sokasága bukkan fel. Érdekes nagyon.

    De most ott a szikra és ezt annyira jó olvasni.

    Utolsó előtti rész, szomorúan hangzik, kíváncsi vagyok mi sül ki ebből. Izgatottan várom.

    Millió puszi, Cami

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Cami!

      Nem is tudod mennyit jelent, hogy így írtad le a részt, repesek az örömtől, amiért eképpen látod. Nekem külön boldogság, ha akár egy percre is megtudlak fosztani a gondoktól! Remélem, hogy az utolsó rész is tetszeni fog! :') <3
      Köszönök szépen mindent, rettenetesen hálás vagyok, komolyan Te vagy az egyik legjobb Olvasó a világon! <3

      Puszi, Azy

      Törlés
  24. Drága Azy!
    Egyszerűen nem tudok újat mondani az előző részekhez képest, hiszen ez a rész is FERGE-most figyelj- TEGES lett! Legbelül ostorozom magam, hogy miért nem kezdtem neki hamarabb a történetednek. Nem tudod elhinni, mennyire a szívemhez nőtt annak ellenére, hogy nem rég kezdtem el olvasni.:)
    Tűkön ülve várom a folytatást,hiszen alig várom,hogy kiderüljön, végre mi lesz ezzel a két bolonddal! Ideje lenne végre egymás karjába borulniuk, hogy ismételten a körmömet rágjam az izgalomtól és attól a hihetetlen vibrálástól, ami köztük van!:) Team Zeon! :) <3

    Sok puszi, Lily

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Lily!

      Jaj, úgy látom, Barney Stinson a te szívedbe is belopta magát, külön öröm, amiért az ő jelzőjével illeted a történetet. Szerintem az is jó, hogy egyáltalán elkezdted, pedig elhiszem, hogy nem lehetett könnyű végig olvasni! Boldog vagyok, amiért várod a következő részt, a végétől függetlenül remélem tetszeni fog. Köszönöm szépen, hogy írtál, elmondani nem tudom mennyit jelent, hihetetlenül drága vagy! <3

      Puszi, Azy

      Törlés
  25. Szép Napot!
    Meghatározhatatlan, miért, de ez a rész a kedvencem.
    Az, ahogyan Zayn tanácstalanságába nem tudja, mit tegyen, hogy megrémiszti Deont, miközben bevallja, hogy szereti. Ott hagyta, azt hittük megismétlődött a korábbi jelenet, hogy egy szívtelen dög, de nem, meg sem fordult a fejében. Együtt mentek haza, s néznek szembe tetteik következményével..
    Zayn karaktere nagyon szimpatikus nekem, míg a női főszereplőre mostaniban haragszom. Remélem, hogy az utolsó részben újra a szívembe zárhatom, hiszen a kezdetekben még nagyon tudtam azonosulni vele.
    Nagyszerű az, hogy azt a szikrát, ami folyamatosan ott van Zayn és Deon között, azt így le tudod írni, ennyire át tudod adni.
    Kicsit sajnálom, hogy már csak egy rész van vissza, én én csak most kapcsolódtam bele a "Legjobb ellenség" családba, de jobb később, mint soha.
    Mint a Választás menüpontban is kifejtettem, akárhogy is döntesz, engem nagyon érdekel, hogy miért lesz az a vége, amit majd olvasni fogunk. Én továbbra is a Zayn csapatba tartozom, el sem tudok képzelni mást, de nagyon érdekel a te nézőpontod.
    Izgatottan várom a befejezőrészt!
    Magyar Emília

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Juj, örömmel tölt el, amiért ez lett a kedvenc részed. Igen, Zayn ezúttal nem hagyta ott, ezzel azt szerettem volna megmutatni, hogy már megváltozott, nem ismétlődik meg a korábbi történet. Sokat jelent, hogy kedveled Zayn karakterét, és bármily furcsa, az is, hogy Deon-ra haragszol. Tök jogos, meg is értem. Deon csupán ismét önmaga, vagyis az egyik hibája az, hogy nem veszi észre, ami nyilvánvaló. Boldoggá tesz, amiért a szikrát sikerült érezned. Én szintén sajnálom, ahogyan azt is, hogy csak most csatlakoztál, de jobb később, mint soha, nem igaz?:) El sem tudom mondani, mennyire örülök, amiért Te bízol a történetben, a végétől függetlenül!
      Köszönöm szépen a sok támogatást, amit most ezzel a kommenttel adtál nekem!:') <3

      Puszi, Azy

      Törlés
  26. *And Azy you're going to do an amazing end of this story because you're PER-FECT!*
    (És Azy, te egy csodálatos befejezést fogsz adni a történetnek mert te TÖKÉ-LETES vagy!)
    Ha elhiszed, ha nem 2 kezemen nem tudom megszámolni, hogy hány blogon láttam a történetedet kedvencként. Könyvjelzőként is be van "aktiválva" a blogod nálam, de most kivételesen nem onnan jöttem ide. Hanem láttam valakinél, hogy "A legjobb ellenség" cím alatt nem a 38., hanem a 39. rész található. Örömömben sikítottam volna, de nem hiszem, hogy anya és a barátja annyira örültek volna neki. Na, mindegy. A rész, mint mindig csodálatos volt, Deon és Zayn pedig 100, hogy együtt lesznek és valami tökéletes "epic love" fog kijönni belőle, mert ha nem, eret fogok vágni (na jó, nem!), hiszen én csak a happyend-et szeretem. Fura dolgaim vannak, tudom. Remélem kedvemre teszel (önzőségemért elnézést) és egy újabb isteni blogot fogok tudni magam mögött! Xx, Veronika

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Drága!

      Hűha, nagyon boldoggá tesz, amiért pont ezzel a mondattal örvendeztettél meg, köszönöm! Nem vagyok, messze állok tőle, de rengeteget jelent, amiért ezt mondod! Jaj, el se hiszem, ha tényleg igaz, akkor rettenetesen megérte megírni, az egyik legjobb dolog ebben, hogy néha örömöt tudok okozni. A végével kapcsolatban semmit nem szeretnék elárulni, de nagyon remélem, hogy tetszeni fog!:) <3
      Elmondani nem tudom, mennyit jelentenek a dolgok, amiket írtál, hálás vagyok! <3

      Puszi, Azy

      Törlés
  27. Szia drága, drága, tehetséges Azy!
    Ismét olyat alkottál, amire szerintem senki nem számított! Megint lenyűgöztél, és megint elérted, hogy nagy-nagy sóhajjal nyugtázzam, hogy elolvastam a fejezetet, és most várni kell az újra... :// Zayn... még mindig ahhw♥♥♥ még mindig elfogadnám, ha valaki hozzám vágná életnagyságban!:D♥
    Új blogom van, úgyhogy ha benne vagy, szeretnék egy cserét kérni tőled! Nos? :)
    kivi vagyok (xd alma) hogy mi lesz a következő részben! puszi Eni V.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Khm... a linkje (:P) - -> letmeloveu1dfanfic.blogspot.hu

      Törlés
    2. Szia, édes, túlzó, elbűvölő Eni V.!

      Ha ez valóban igaz, akkor rettenetesen örülök! Igen, egy Zayn-t én is elfogadnék, bár nem lehet könnyű vele. Köszönöm szépen az kedvességedet, meg sem érdemlem! <3
      Természetesen benne vagyok, már kint is vagy!:)

      Puszi, Azy

      Törlés
  28. ahh Azy ez annyira nagyon jól sikerült! Még megkönnyeznem is sikerült..:)
    Neharagudj, hogy eddig nem írtam, de táborban voltam, onnan meg sajnos nem tudtam olvasni.:(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Drága!

      Jaj, iszonyatosan boldog vagyok, amiért úgy gondolod, hogy tetszik!:') Egyáltalán nem haragszom, amiért csak most írtál, nekem az számít, hogy írtál! Köszönök szépen mindent! <3

      Puszi, Azy

      Törlés