38. rész - Olaj a tűzre

Meghoztam szám szerint a harmincnyolcadik részt, remélem tetszeni fog! Illetve iszonyat hálás vagyok mindenért, felsorolni nem tudom mennyi úton támogattok. Gőzöm sincs, mondtam-e már, de Nálatok királyabb, édesebb és kitartóbb olvasókat keresve se találnék! Köszönök mindent, imádlak Titeket!


Eighth Continent | via Tumblr
Négy hónap múlva 
Július 

Norvégia esős és hideg napjai után megkönnyebbülten szálltam fel a Londoni gépre. Egyedül. Félre értés ne essék, nem azért mert bármiféle zűr merült volna fel köztem és Eric között, hiszen csodálatos hetet töltöttem vele meg a családjával. Csupán a kezdetektől így terveztük mind a ketten. Ők még maradnak pár napot, míg én Londonban leszek anyával.
- A gép hamarosan landol, kérjük kapcsolják be a biztonsági öveiket! - szakítja félbe merengő gondolataimat a bemondó, mire hatalmas sóhaj hagyja el a számat. Eleget teszek a kérésnek, nem mintha lenne más választásom.  
Anya nehezen ment bele ebbe az utazásba a barátom családjával, de mivel már majdnem fél éve vagyunk együtt, ezen kívül én hamarosan tizenkilenc leszek, végül megadta magát. Szerencsémre az utóbbi időben minden pontosan úgy alakul, ahogyan eltervezem. Semmi gond, semmi Zayn, semmi felkavaró esemény. Minden nyugodt és békés. 
Míg én elmerülök varázslatos életem apró részleteiben, a repülőgép leszáll, ezt követően már azon kapom magamat, hogy anya ölelő karjai fognak közre.
- Annyira hiányoztál! Végig azért imádkoztam, hogy le ne zuhanj. Azt hittem szívinfarktust fogok kapni  - szorít szorosan magához.
- Jaj, anya!- nyögök fel hitetlenkedve. Nyomok egy puszit az arcára, aztán mikor elengedem, feltűnően végig mér. 
- Sajnos nem hazudhatok, semmi színed nincs - nevet fel, mire nekem is vigyorra húzódik a szám.
- Igen, Bergen az esernyők városa, nem napozni mentem - igazítom meg a kezemben markolászott bőrönd fogantyúját. - De most veled leszek, amíg Eric meg nem érkezik - mosolygok rá, miközben megállapítom magamban, hogy a kor még mindig nem fogott ki rajta. Bár nem olyan fiatal, lassan a negyvenötöt rúgja, a boldogságtól állandóan virágzik. Fekete haja hullámosan omlik a vállára, az egyszerű farmer, illetve a krémszínű ujjatlan egy elbűvölő nyaklánccal még mindig azt az érzést kelti bennem, hogy ő a tipikus örök fiatal anyuka. 
- Igen, borzalmasan örülök is neki, de közben induljunk - veszi ki a kistáskámat a kezemből. - Tudod, az embernek mindig szüksége egy otthonra, ahova hazatérhet - kezd bele egy könnyed csevegésbe, amitől kis híján elérzékenyülök. Hazaértem.

Le kellett volna kopognom, mikor az állítottam: az életem csodálatos. Túl hamar örvendeztem, egyszerűen elhomályosított a rózsaszín köd, nem gondoltam bele, hogy Zayn ugyanúgy otthon tölthet pár napot, ameddig nem köti le a zenélés. Elvégre neki az apukája lakik itt, ráadásul saját elmondása szerint nagyon is szereti. Nem meglepő, ha a nyarának egy részét vele szeretné tölteni. 
Én viszont mégsem készültem fel, ezért teljesen letaglóz, mikor anyuval a közös tévézések közepette beállít az apjával. Valószínűleg mozi volt a program, hiszen Zayn teljesen beleélve magát magyaráz valamit, miközben hevesen gesztikulál. Fogalmam sincs, hogy mit akar tulajdonképpen utánozni, de ha egy akciófilmbe képzelte magát, le kell lomboznom. Pocsék színész lenne. 
Amint belép a nappaliba, kicsit megtorpan. Azonban már előfordulhat, hogy nem a régi, ahogyan én sem. Nem vagyok rá hatással, ennyi az egész. Közömbösen pillant rám, majd int egyet.
- Én felmentem, jó éjt - köszön el az apjától, és anyára is rámosolyog, de úgy tesz, mintha láthatatlan lennék.
- Aludj jól - veregeti meg a hátát Yaser.
Zayn lazán felsétál a lépcsőn, én pedig első sorból kapom meg az anya-Yaser showt, amiből nem kérek. Feltápászkodom a kanapéról, az arcomat dörzsölve hagyom ott őket, mivel láthatólag teljesen jól megvannak nélkülem. 
Felslattyogok a szobámba, ahol egy rekordgyors zuhanyzás és fogmosás után, magamra kapom a pizsamám. Gondolom nem meglepő, ha ezt a nyár közepén a rövid gatya és topp teszi ki. A hajamat egy kócos kontyba fogom a fejem tetején, utána tehetetlenül ácsorgok. Mivel tíz óra alig múlt el, korai lenne aludni, viszont ki akarom tisztítani a fejemet. 
Az ablakra téved a pillantásom, nem sokáig kell gondolkoznom. Felveszem a papucsomat, magamra kapok egy vékony kardigánt, a hónom alá csapok egy párnát, és kimászok a tetőre. 
- Basszus - nyögöm, mikor beverem a fejemet az ablak üvegébe. 
Amint szerencsésen kiérek, mélyet szívok a friss levegőből. Kifújom, és hálát adok az égnek, amiért nem esik az eső, sőt felhőmentes az éjszaka. A fenekem alá nyomom a párnát, így biztos lehetek benne, hogy fel sem fázok. Fejemet nekidöntöm a tetőnek, próbálom kiűzni a fejemből Zayn viselkedését. Mégis mit gondoltam? Hogy ennyi idő után még fog valamit érezni, mikor megannyi csinos lány veszi körül? Tök mindegy, én Eric barátnője vagyok, Zayn már nem része az életemnek.
Hirtelen beszédfoszlányokat hallok, így furcsállva összevonom a szemöldököm. A tető szélére merészkedem, és lehasalva próbálok rálátni az erkélyre, ami Zayn szobájához tartozik. Szerencse, hogy vízszintes a házunk teteje, így könnyedén meg van oldva a hallgatózás.
- Igen, de mondom Niall, hogy tökre itt van, nem érted? - ordít rá a vonal túlsó végén lévő személyre. Valószínűleg az eléggé nyugodt barátja mindent megtesz a hangulat lecsillapítása érdekében, esélytelenül, mert Zayn ismét ingerülten szólal meg: - Miért szerinted miképpen kellene viselkednem? 
A többi részét alig hallom, ezért még inkább közelebb kúszom. Egészen a mellemig tolom el magamat, a könyökömet megtámasztom az apró padkán. A fejemet idiótán nyújtogatom, mégis az erkélyére hiába látok rá, nincs már ott. Bemehetett a szobájába. 
- A francba! - mondom hangosan és tökéletesen rossz időpontban. 
A nyitott ajtó miatt Zayn felfelé kapja a tekintetét, összehúzott szemmel keresi a zaj forrását. A szám elé kapom a kezemet, sürgősen húzódom vissza. Remélem nem jön rá, hogy én voltam. Rövid idő után négykézláb mászok vissza, csak egy kicsit nézek ki, fel akarom mérni a terepet. Zayn már nincsen se az erkélyen, illetve az ajtó is be van csukva. 
- Ezt megúsztam - sóhajtok fel, majd egy egyszerű mozdulattal állnék fel és fordulnék meg, ha nem botlanék bele valakibe. - Ááá! - kiáltok fel, rögtön a szívemhez kapok. - Mond csak, meg akarsz ölni? - rivallok rá az előttem tornyosuló személyre.
Karjait összefonva méreget, egy cseppet sem kedvesen. Gúnyosan elmosolyodik, aztán lefagy a művigyor az arcáról, hidegen kérdi tőlem.
- Mi a szarért hallgatózol? 
Zayn arca a sötétében még inkább fenyegetőbbnek tűnik, tetejében nem segít a megjelenése. Fehér ujjatlan póló, a karjai pedig egészségesen izmosak. Arca az idő elteltével megkeményedett, a borosta viszont megmaradt. Az egyetlen, ami igazán megváltozott rajta az a tekintete. Semmi kedvesség, féltés, aggódás vagy gyengédség. Egyszóval nem úgy néz rám, mint régen. Mintha csak egy idegen lennék.
- Én nem hallgatóztam - jelentem ki határozottan. 
Csendesen mustrál, akaratlanul húzom összébb magamon a kardigánomat. Minden látszat ellenére, megijeszt a viselkedése, ami furcsa azt számításba véve, hogy régebben akár még az életemet is rábíztam volna.
- Tekintve, hogy egy fedél alatt kell élnünk nem tudom meddig, mi lenne, ha nem keserítenéd meg a napjaimat? - kérdezi mogorván. 
- Hidd el, nem áll szándékomban, csupán... - kezdenék magyarázkodni, de a telefonom megszakít. Kiveszem a zsebemből, és már azelőtt tudom, hogy Eric hív, mielőtt a képernyőn megjelenne a csókolózós képünk, amit a szülei csináltak rólunk Norvégiában.
Zayn egy pillantást vet csak rá, aztán keserűen felnevet.
- Hív a pasid, jobb, ha felveszed - vágja hozzám szánalommal telt hanggal. - Engem meg kerülj el! - hagy faképnél.
Szótlanul nézem végig, ahogyan bemászik az ablakon, aztán elnyeli az alakját a sötétség. Egy éve még együtt sátraztunk, teljesen más volt a kapcsolatunk. Mikor változott meg ennyire minden? 

summer fashionReggel fáradtan, de már megmosakodva, felöltözve töltök magamnak egy bögre kávét. Ezt követően meglátom a cetlit, amit anya és Yaser hagyott a hűtőre erőszakolva egy mágnes segítségével. Röviden az áll benne, hogy hétfő révén elmentek dolgozni, de délután mindketten jönnek, ahogyan tudnak. Aztán utóiratban még szerepel mindkettőnknek egy bevásárlólista.
- Szuper - veszem le a sajátomat, futólag átolvasom. 
Rengeteg dolog szerepel rajta, viszont úgy döntök, sokkal jobb lesz, ha később elintézem. Kinyitom a szekrényt, szememmel valami reggelit keresek. Felháborodottan túrom fel az egészet, hiába. Semmi reggelinek való kaja nincs itthon. Idegesen tárcsázom anyát, aki pár csörgés után fel is veszi. 
- Szia, komolyan nincs itthon semmi, amit ehetnék? - teszem fel azonnal a vádló kérdést, amire egy zavaróan szórakozott válasz érkezik. 
- Nincsen - nevet fel.
- Mi olyan vicces ezen?
- Mit gondoltál, miért kell vásárolnotok? - sóhajt fel színpadasian. - Így nagyobb a motiváció. - Szinte látom magam előtt, ahogyan megrántja a vállát, mintha egy szuper nevelési módszert vinne véghez, és nem éheztetne. 
- Csodálatos. Ne haragudj, most mennem kell, ha nem akarok éhen veszni - jegyzem meg ironikusan, aztán rácsapom a telefont.
Mivel a kajapénzt egy piros dobozba a szekrény tetejére szoktuk rakni, nincs más választásom, mint lehalászni onnan. Először csak nyújtózkodva próbálom elérni, de a fehér felsőm folyamatosan felcsúszik. Ujjaimmal kizárólag súrolom, ezért úgy gondolom az egyik polcra fogok felállni. Ledobom a papucsomat, és óvatosan megkapaszkodva a szekrény szélébe ráállok a legalsó fapolcra, ami többnyire üres, épp elég hely van a harminchetes lábamnak. 
Az egyik kezemet elengedve kaparintom meg a dobozt, de érzem, hogy elveszítem az egyensúlyomat, ezért még jobban rászorítok. Fogalmam sincs, miképpen, mégis megtörténik. A szekrény velem együtt megindulna, de még időben eleresztem, így mindössze én esek hanyatt a kemény kövön. 
Alig kapok levegőt, úgy érzem, nem jut elég oxigén a tüdőmbe, és megfulladok. Ha lenne erőm, segítségért kiáltanék. Pusztán fekszem, kezeimmel próbálok felülni, de nem megy. Hirtelen azt érzem, hogy két kéz megfog a lábam hajlatánál. Kétségbeesetten kapaszkodok bele, egészen addig, míg el nem jut az agyamig, hogy Zayn az. Akkor igyekszem tőle eltávolodva szabadulni, viszont erősebb, semmi esélyem.
Letesz a kanapéra, és kész kifújt. Nem ül le mellém, nem néz mélyen a szemembe, nem engedi, hogy beszívjam az illatát, hogy ezzel biztonságban érezzem magamat. Elmegy, ő is elolvassa a hűtőn hagyott cetlit, majd elegánsan kisétál az ajtón. 

Dühösen tolom magam előtt a bevásárló kocsit, még mindig képtelen vagyok megemészteni a tényt, hogy simán a kanapén hagyott, mikor alig kaptam levegőt. Oké, pár perc után jobban lettem, de baj is történhetett volna. Ekkora egy tuskót. Pont olyan, mint mikor megismertem. 
A boltban nincsenek sokan, így könnyedén kiszúrom Zayn-t, amint egy rajongóval pózol és még autogramot is ad. Még vásárolni se mehet ki úgy, hogy ne találkozna rajongóval? Elfintorodom, de azért megállok, tisztes távolból figyelem. Amint a kislány és az anyuka elhúzza a csíkot, Zayn útnak indul, a gabonapelyhek felé veszi az irányt. Szándékosan nem arra megyek, kikerülve próbálom elintézni az én bevásárlásomat.
A kasszánál már látom, hogy a zacskókat maga mellett fogva indul a kijárat felé, azonban ismét megállítják képekért. Egy szó nélkül, bár kicsit nyúzott arccal kezeli a helyzetet, ameddig én kikerülve előzöm be. 
A fotocellás ajtó engedelmesen nyílik ki előttem, én pedig a légkondis helyiséget magam mögött hagyva merülök el a forró nyárban. Rengeteg csaj lófrál a pláza körül, valószínűleg nincsen jobb dolguk hétfő délelőtt, mint ide jönni.
Mivel én motorral érkeztem, nem tudom hova tenni a szatyrokat, nincs más választásom, mint Zayn-t megkérni, hogy vigye őket haza . Megkeresem a szememmel az autóját, majd nekidőlve várakozok. Bár még rengetegen megállítják, én türelmesen ácsorgok, elvégre szívességet szeretnék tőle kérni, tilos felhúznom magamat.
Mikor végre hajlandó nemet is mondani a lányoknak, elszabadul, és megindul felém. Dühösen húzza össze a szemöldökét, én pedig az ajkamat harapdálva imádkozom, hogy ne engem érjen a haragja.
- Mit akarsz? - tárja szét a karjait idegesen. - Tűnj el, Deon!
- Csak meg akartalak kérni, hogy rakd be a cuccokat a csomagtartóba, de inkább megoldom egyedül! - ordítok fel. - Miért vagy ennyire bunkó?
- Nem vagyok - néz rám lesajnálóan. - Továbbléptem, mégsem vagy képes elfogadni, miközben te már hamarabb megtetted - jelenti ki az nyilvánvaló igazságot, ami szíven üt. - Nem érzek már irántad semmit, kérlek emészd ezt meg - kerül ki, kinyitja a kocsi ajtaját, bedobja az anyós ülésre a dolgokat, az enyémeket is elveszi a kezemből,  a többi mellé hajítja. Én eközben megdermedve állok ott, szúrósan méregetem.
- Hazudsz - nyilvánítom ki egyszerűen.
- Egyelőre közömbös vagy, de kezdelek meggyűlölni, mikor így viselkedsz - sóhajtja nyűgösen.
- Nem vagyok közömbös - erőltetek határozottságot a hangomra, pedig kételkedek abban, amit mondok.
- De igen, az vagy - röhög képen.
- Bizonyítsd - szalad ki a számon, de abban a pillanatban meg is bánom. Ez csak olaj a tűzre.
Látszik rajta, hogy hamarosan felrobban. Gyilkos tekintettel bámul a szemembe, majd egy laza lépéssel átszelve a kettőnk közötti távolságot hevesen ajkait az enyémekre tapasztja. Szenvedélyesen csókol meg, kezével közrefogja az arcomat, ahogyan mindig. Érzem a közelségét, ami összezavar.
Időm nincsen felfogni a dolgokat, mert Zayn eltávolodik tőlem, rémülten néz át a vállam fölött. Követem a tekintetét, bennem is akkor tudatosul, hogy mi történt. A sok lány, akik messziről figyeltek minket, telefonjukat szorongatva örökítettek meg mindent. Mi pedig elfeledkezve arról, hogy egy parkoló kellős közepén állunk, veszekedtünk, jelenetet rendeztünk, csókolóztunk...
Kétségbeesetten fordulok körbe, rengeteg döbbent szempár vizslat minket, és biztos vagyok benne, hogy pár óra elteltével már a neten leszünk. Rettegve keresem Zayn tekintetét, amit hamarosan meg is találok. Halkan suttogva kérdezem tőle azt, amiről még neki sincs fogalma.
- Mi lesz most?  

64 megjegyzés:

  1. nagyon jó lett! Hamar kövit!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszett. :)

      Puszi, Azy

      Törlés
  2. Neeeee! Ez valami elképesztő lett, alig várom a kövit!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Boldoggá tesz, hogy így gondolod, köszönöm! <3

      Puszi, Azy

      Törlés
  3. Atyagatya :D hááát ez milyen jó rész volt már :D egyszerűen imádtam :D jááááj de kíváncsi vagyok, már h mi lesz a következő részben :D jaaaaj :D kíváncsi mi lesz ebből az Eric+Deon illetven Deon+Zayn hármasból :D már nagyon várom a kövit :D csak így tovább :D <3 *-*bubi*-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!:)

      Én pedig Téged imádlak, de komolyan, iszonyat aranyos vagy! Hát remélem, hogy tetszeni fog a befejezés. <3 :) Köszönök mindent!

      Puszi, Azy

      Törlés
  4. Szia :)
    Úristen ez marha jó volt *-* nem is tudok mit írni annyira jó volt kíváncsi vagyok nagyon mi lesz most Zayn-el és Deon-al :D <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!:)

      Nagyon boldog vagyok, amiért elnyerte a tetszésedet. Hát, már nincs sok hátra, így hamarosan megtudod. :) <3

      Puszi, Azy

      Törlés
  5. Draga Azym!
    Fantasztikus fejezetet olvashattunk megint, bar mar meg sem lepodom. Meglepett hogy Zayn ilyen hideg volt Deonnal, bar megertem ot.. A csoknak iszonyatosan orultem!! Remelem minden rendezodik Deon es Zayn kozott.. Varom a folytatast! :)
    Puszillak, Bius

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Biusom!

      Rettenetesen örülök, amiért sikerült meglepnem Téged, ez sokat jelent. Hamarosan ki fog derülni minden, nem kell sokat várnod!:) Köszönöm, hogy írtál! <3

      Puszi, Azy

      Törlés
  6. Drága Azy!

    Éljen, végre megérkezett az én sötét hercegem is. Először elképedtem a viselkedésén. Folyamatosan az járt a fejemben, hogy vajon mi a baja lehet, hisz nem rég még oda-vissza volt Deon-ért. Azonban most már tudatosult bennem, hogy csupán fáj neki. Hogy nem lehet az övé. Annyira sajnálom szegény srácot. És Deon-t is!
    Remélem nem lesz nagy baj ebből!
    Várom a következőt!<3

    Sok puszi, Tina x

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Tina!

      Igen, Zayn végre szerepelt, és ne aggódj a következőkben már nem is fog eltűnni. Tökéletesen jól látod a dolgokat, azért ilyen mert végső soron Deon szakított vele, nem tud vele kedvesen viselkedni, hiszen fáj neki. Én is sajnálom őket, de hamarosan valahogyan le fog zárulni minden, elvégre vége lesz a történetnek. :)

      Nagyon hálás vagyok Neked, amiért folyamatosan írsz! Köszönöm! <3

      Puszi, Azy

      Törlés
  7. Azy!:OO<3
    Jojjenek ossze je-je-je^^:3 am sziaa<3:'))
    Eloszor is: Annyira jo lett!<3:D majdnem megorultem,amikor lattam,h van uj resz*--*
    Masodszor: mar csak 2resz?:(( mit fogok csinalni a blogod nelkul?:(<3
    Raterek a lenyegre: majdnem elsirtam magam(:D:||),mert Zayn igy viszonyul Deon-hoz..:|| Kerlek.. Az alomparos legyen egyutt!:')<3 Es a csook! Ahww*-* Draga Rajongok! A kepeket legyetek szivesek fellpakolni az internet nevu dologra!*-*(nagyon-nagyon birom Eric-et,de a Zeon parossal vagyok..:)! )
    Remelem, nem raboltam az idodet..:/:)<3
    Sok-sok puszi: Lizi*-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Lizi!

      Jaj, iszonyat aranyos vagy, ha így reagálsz egy új részre! Igen, már csak tényleg kettő van hátra (+epilógus), és hidd el, én sem tudom mit fogok kezdeni magammal...:(
      Természetesen nem mondhatom el Deon döntését, de remélem, hogy tetszeni fog! <3
      Rettenetesen édes vagy, köszönöm szépen, hogy írtál, rengeteget jelent! <3

      Puszi, Azy

      UI: Soha nem rabolod!:)

      Törlés
  8. Szia
    Atya Úr Isten!!! Előszőr a fejemetfogva olvastam a sorokat,és akorát ugrottam az ágyon mikor hogy a mobilom egyenesen a földre ugrott a kezemből mikor a végén láttam hogy azt írtad megcsókolják egymást...Nem tudtam elhinni annyira örültem neki de aztán lefagyott a mosoly a képemről mikor belegondoltam hogy ez már a vége előtti részek eggyikébe tarozik mi lesz velem a te fantasztikus kis sztorid nélkül?Nem tudom de ha már úgy is a végét járja remélem legalább az utolsó mondata boldog lessz a sztoridnak. Mert iszonyatosan várom már az új részét igaz nagyon fáj hogy nemsokára nem lesz új rész...És hiába fogom várni a következőt de nem lessz.....De addig még ugyan úgy örülök míg mindíg lessz egy blogod amit ugyanolyan nagy örömmel olvashatok végíg mit ezt itt......:-D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Juj, el sem tudod képzelni mit okozol a szavaiddal, képtelenség, ettől függetlenül borzalmasan boldoggá teszel! Jesszus, ne mondj ilyeneket, durván túlzol! Viszont én sem tudom mi lesz utána, hiányozni fog...:(
      Köszönöm, hogy írtál, köszönöm, hogy ilyen fantasztikus vagy és köszönöm, amiért erőt adsz! <3

      Puszi, Az

      UI: Tényleg KÖSZÖNÖM! <3

      Törlés
  9. Sziaa! :)
    Úristen. Te jó ég! Már akkor elbőgtem.magam, amikor Zayn olyan goromba volt Deonnal a hallgatózás miatt...De az, hogy azt mondta, már nem érez semmit....Na jó úgy érzem jössz egy csomag papírzsepivel! :O Komolyan. Deon és Zayn összetartoznak ezt a vak is látja! Az igaz szerelem sosem múlik el, és én teljesen, száz százalékosan biztos vagyok abban, hogy egymásnak vannak teremtve! Egyszerűen fantasztikus vagy! És azt az egy csomag papírzsepit felemelném kettőre! :'D <3333

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Na, én is ezt mondom: te jó ég! Tényleg sírtál? (Most ez furcsán fog hangozni, de...) Ez elképesztő és fantasztikus! Álmomban se gondoltam volna, hogy ilyesfajta érzelmet ki fogok tudni váltani belőled, de ettől függetlenül sajnálom! Iszonyatosan boldoggá tesz, hogy tetszett a rész, köszönöm, köszönöm, köszönöm! <3

      Puszi, Azy

      Törlés
  10. Nagyon jo lett .:) remelen egyutt lesznek vegre Zaynnel mert igy latszolag mindketten szenvednek..foleg.ezutan a csok utan..szegeny Deon eddig abban a hitben volt hog szerelmds Ericbe es Zayn elfelejtette de ezekutan szerintem rajott hogy rz nem igyvan...remelem eyutt lesznek Zaynnnel..egesz idaig valami ilyen fordulatot vartam..atyauristen csak jojjenek vegre ossze!!! Enek a tortenetnek csak akkor lenne ertelme.:) alig varom a kovetkezot.:) <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Rettenetesen örülök, hogy így gondolod, sokat jelent. Hát, azt nem mondom el, hogy mi fog történni, hogyan fog dönteni Deon, de remélem, hogy tetszeni fog! <3 Nagyon hálás vagyok a kommented miatt, köszönöm!

      Puszi, Azy

      Törlés
  11. Te jò ég! Ez a rész nem volt semmi!
    Végig izgultam az egészet. Borzasztòan jòl írsz és tele vagy meglepetésekkel!
    Foggalmam sincs mi jön ez után, de ez a nyilvános csòk biztosan nyomot hagy maga után. Nagyon várom a következő részt!!!!!

    Ügyes vagy, Bius

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Juj, borzaszótan örülök, amiért izgultál. Azta, ne mondj ilyet, igazán nem érdemlem meg! Köszönöm szépen, hogy írtál, rengeteget jelent! <3

      Puszi, Azy

      Törlés
  12. Azt a rohadt...!
    Első gondolat, mármint a végét leszámítva, mert akkor tettem egy Pál-fordulatot: Zayn, te kőbunkó vagy.
    De utána asztaaaaaaaa! *-*
    Én is végig izgultam, de... megérte izgulni :)) Zseniális vagy! <33
    JÖJJENEK ÖSSZEEEEE PLÍÍÍÍZ! :c <3
    xx. S

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Hűha, igazán örülök, amiért elképedtél a rész során, illetve annak is, hogy izgultál. Nem, te vagy a csodálatos olvasó! Köszönöm szépen! <3

      Puszi, Azy

      Törlés
  13. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Azy!

      Az a helyzet, hogy már kétszer kitöröltem a kommentemet, mert mindig találtam benne valami hibát, most már remélem jó lesz. (megrögzött maximalista vagyok.) Az egyetlen baj már csak vele, hogy túl hosszú lett. Na, mindegy, remélem nem baj. :D

      Mint mindig, most is fantasztikus részt hoztál.
      Nekem nagyon tetszett és nem hiszem, hogy Zayn bunkó lenne, inkább Deon egy kicsit érzéketlen. Értem, legalábbis azt hiszem, értem, hogy Zayn miért viselkedik így. Mert most komolyan, hogyan kéne kellene viselkednie? Vágjon jó pofát az egészhez, vagy mi legyen?
      És szerintem még semmiképpen ne jöjjenek össze. Az úgy túl egyszerű lenne. Vannak problémáik, amik még mindig megoldatlanok, és amíg azokat nem rendezik le magukban és a körülöttük lévőkkel, addig szerintem nem lenne jó ha összejönnének, mert bizonyos szempontól nem lenne őszinte. Vannak dolgok, amiket az ember sosem felejt el, de talán meg tudja őket bocsájtani. IDŐVEL. Sok idő elteltével, talán. És szerintem - megint csak ez az én véleményem - sem Zayn, sem Deon nem képes ilyen hamar megbocsátani a másiknak, mert fájdalmas és túl büszkék is hozzá. Ami szerintem amúgy marha jó.:) Na, de nem okoskodni akarok, csak gondoltam leírom, hogy én, hogy látom az egészet. :)

      Sajnálom, hogy nem találtam hamar rá a blogodra, mert akkor hosszabb ideig olvashattam volna. Kár, hogy nem sokára vége, de mindig jó érzés lesz visszagondolni rá, hogy milyen volt olvasni. :') Azt is sajnálom, hogy megszűntetted a 'Túl jó megjátszás' c. blogodat. Remélem a későbbiekben folytatod majd valamikor. Közel állt hozzám az a történet, ahogyan persze a többi blogod is.

      Nem akarom, hogy azt gondold, zaklatlak, vagy elhamarkodottan ítélkezem.. De ezt le szeretném írni. :) Azt hiszem mi sokban hasonlíthatunk. Én is szoktam néha írni és tudom, hogy az ember önkéntelenül is beleteszi önmagát. Hiszen ettől lesz olyan jó, amit írsz.
      Van egy olyan érzésem, hogy sok mindenben hasonlítasz Deonra. Persze nem úgy, hogy motorozol, vagy hasonlók. Láttam, hogy írtad, hogy te nem vagy ilyen vagány csaj, mint ő. Szerintem ez nézőpont kérdése.
      Nyugi, nem akarok belemászni az életedbe vagy ilyesmi. És nem bántásként írom ezeket.
      Ha jól sejtem, te is olyan hirtelen haragú, önfejű, büszke, néha meggondolatlan és makacs vagy, mint a főhősnőd. Ugyanúgy csak annyit mutatsz magadból, annyit árulsz el magadról, mint ő. (Pl.: Sandy csak annyit tud Deonról, amennyit ő akar, hogy a barátnője tudjon.)
      Ez persze nem csak a negatív jelzőkre igaz, de azokat általában könnyebb kiemelni, mint a pozitívakat. Remélem megérted. :))
      Én is hasonló vagyok, mint te. Hasonló tulajdonságokkal, zárkózottsággal és tüskékkel, meg falakkal. Mindezt érdekesnek tartom, ennyi. Ezért osztottam meg veled.

      Ha fent leírtak közül valamit rosszul tudok, nyugodtan javíts ki. :)

      Valójában fogalmam sincs, hogy most miért tartottam itt kiselőadást.. Elragadott a hév. Bocsánat. :DD
      Szóval kíváncsian várom a következő fejezetet és remélem, hogy egy darabig még Zayn és Deon küzdenek egymással és nem jönnek össze. ;)

      Persze kalkuláljunk be egy ’happy end’-et is azért. :D Bízom benne, hogy a legjobb és legmegfelelőbb módot fogod választani a történet lezárására.
      (Mellesleg tudod, én vagyok az a tag, aki írta, hogy nem szereti az 1D-t. Még mindig nem tudom elhinni, hogy ennek ellenére megszerettetted velem Zayn és a másik blogodban Louis karakterét.)

      Puszi Vi :*

      Törlés
    2. Szia Vi!:)

      Igen, tényleg hosszú lett a kommented, de ennek én igazán örülök, szóval ne aggódj. Csak azt sajnálom, hogy valószínűleg ugyanolyan hosszút nem tudok visszaírni, mint Te....:(

      Elsősorban élvezet volt olvasni a meglátásaidat, legfőképpen Zayn és Deon karakteréről, sok igazságot látok benne, de most így egyiket sem szeretném megerősíteni, ahogy azt sem, hogy összefognak-e jönni. Ezt azért, mert semmiképpen nem akarom befolyásolni a véleményedet, bár azt hiszem a Tiedet nehéz is lenne. :) Mindenesetre tényleg hálás vagyok, amiért leírtad ezeket, rengeteget jelent!

      Huh, meredek dolgokat említesz, de nem rossz értelemben. Eszemben sincs azt gondolni zaklatsz, ne aggódj. Érdekes dolgokat hoztál fel, a nagyja igaz rám, akaratlanul viszek bele saját magamból is. Huh, igen, a tulajdonságok egyeznek, és még rengeteg rossz tulajdonságom van, amit meg sem merek említeni. De ezeket félretéve boldog vagyok, hogy hasonlítunk. :)

      Jaj, ne kérj bocsánatot, el se tudod képzelni mennyire vidáman olvasom ezeket, szóval meg is szeretném köszönni!
      Igen, persze, emlékszem Rád, és iszonyatosan büszke vagyok arra, hogy valahogyan Zayn és Louis karaktere nem áll már messze tőled! :')

      Köszönöm, köszönöm, köszönöm, köszönök mindent! <3

      Puszi, Azy

      Törlés
  14. Nagyon, nagyon, nagyon szuper lett! (Bár nem vártam mást) Annyira örültem, amikor megcsókolták egymást, hogy azt elmondani sem lehet! Szuper író vagy és nagy rajongód vagyok ;)
    Zeon 4ever! :D

    Puszi, Kriszti

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Juj, ennek iszonyatosan örülök! Húha, nagyon aranyos vagy, hogy ezt írod, el sem tudod képzelni mennyit jelent! <3 Köszönöm szépen! :')

      Puszi, Azy

      Törlés
  15. Azy!
    Hűű. Fogalmam sincs, hogy hogyan fogalmazzam meg az óriási dicséretet amit le akarok írni. Ilyet eddig azt hittem csak a k*rva jó írók tudnak kihozni belőlem. Mikor egy jó, romantikus könyvet olvasok "bele szeretek" a főszereplő fiúba és most te ezt hozod ki belőlem. Mintha szerelmes lennék Zayn-be és a másik blogodnál is Louis-ba. Csodás vagy.<3
    Puszii: Edina

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Drága!

      Ó te jó ég, azt sem tudom merre kapjam a fejem, hihetetlen, ha tényleg igaz, én pedig rettenetesen boldog vagyok! Nem, te vagy a csodás, köszönök mindent! <3

      Puszi, Azy

      Törlés
  16. Drága Azy!

    Kicsit meg késve ugyan, de itt is lennék a kommenttel!
    Wow. Ez volt az első reakcióm. Hogy te milyen jól tudod összekuszálni a dolgokat, de komolyan mindenre számítottam csak erre nem. Vártam nagyon veszekedést, ajtó csapkodás tányér törést, meg mindent ami ezzel jár, de az, hogy Deon arra kérte Zayn-t, hogy bizonyítsa, nem volt semmi. Hogy ezek után mi lesz azt nem tudom, de tudva, hogy már csak 2 rész van hátra, valamivel még biztos megfogsz lepni minket. Kíváncsi vagyok, hogy Eric ehhez az egészhez majd mit fog szólni, mert, hogy ez nem fog titokban maradni az biztos.
    Viszont annak nagyon örültem, hogy megint köreinkben tudhatjuk Zayn-t. Remélem harcolni fog Deonért és azt is, hogy megtud majd bocsájtani neki azért, mert tovább lépet.
    Fantasztikus lett. Annyira szeretem benned azt, hogy mindig kitalálsz valami olyat amire az ember nem várna és azt olyan jól megfogalmazod és leírod, hogy öröm olvasni. Komolyan mondom mindig nagy izgalommal várom, hogy feltedd a legfrissebb részt, mert akkor már történt valami jó is. Nagyon szeretem a blogjaid és remélem még sokáig olvashatom őket!

    Puszi, Jordi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Jordi!

      Juj, nagyon örülök, ha nem számítottál a történtekre. Igazad van, már csak kettő rész van hátra, egyszerűen elkeserítő, de remélem még mindent bele tudok vinni, amit szeretnék... Igen, másik főhősünk is feltűnt a színen, és bíztam abban, hogy örömmel fogod fogadni. :)
      Hűha, én pedig szeretem azt benned, hogy folyamatosan támogatsz, rettentően aranyos kommenteket hagysz, amikből erőt tudok meríteni. És én lennék a legboldogabb, ha olvasnád a történeteimet a továbbiakban is!
      Iszonyatosan hálás vagyok, köszönök mindent, fantasztikus vagy! :') <3

      Puszi, Azy

      Törlés
  17. Drága Azy!
    Bocsánat a késői kommentért, csak elutaztam, és ma értem haza, szóval jó sok mindent kell bepótolnom!
    A részről: ez valami fantasztikus volt! Egy ideje már kicsit depi volt a történet, de most, hogy újra olvashattuk Zayn és Deon civódását, már úgy érzem, megint visszatértünk az elejére. Imádom, hogy ezek itt veszekednek, és olyanokat vágnak egymás fejéhez, amit nem gondolnak komolya, közben pedig még mindig szeretik egymást.
    Ha visszagondolok az első részig, és most odáig, ahova eljutottál, azt kell, hogy mondjam, hihetetlen, hogy milyen fejlődésen mentek át a karakterek, és a történet maga.
    Egyszerűen imádom az írásaidat, nem tudom elégszer hangoztatni! Alig várom, hogy mi lesz most ezek után.
    (Bocsi a szűkszavúságért, hosszú volt a repülőút)
    Love,
    Sophie Palmer

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Sophie!

      Egyáltalán nem kell bocsánatot kérned, akkor írsz, amikor kedved tartja. Juj, iszonyatosan boldoggá tesz, ha elnyerte a tetszésedet a rész. Igen, az első részekben látszólag ugyanilyenek voltak, mégis rengeteg dolgon mentek azóta keresztül. Én pedig Téged imádlak! :')
      Remélem, hogy azért kellemes volt a repülőút, és nem fáradtál le nagyon.
      KÖSZÖNÖK MINDENT!

      Puszi, Azy

      UI: Fantasztikus lehet Ausztrália, borzasztóan irigyellek! <3

      Törlés
  18. Drága Azy ♥!

    Elnézésed kérem a késői véleményemért, de csak nemrég jöttem fel a gépre :$

    Imádtam, egyszerűen nem találok szavakat ♥ :) Sejtettem, hogy Zayn is otthon tölti majd a szabadságát az apukájánál, de azt már nem mertem gondolni, hogy ilyen bunkó és lekezelő lesz Deon-nal :( Kicsit haragszok is Malik-ra, amiért ilyen :") Azért be kell vallanom, hogy hiányzott már ez a Deon-Zayn szópárbaj :DD Jó volt újra ilyesmit is olvasni ;) A bevásárlós jelenet tette fel igazából számomra fel az i-re a pontot, amikor Zayn és Deon csókolózni kezdtek :) Mi lesz ebből, ha Eric fülébe jut... Már előre parázok :$

    Tűkön ülve várom a folytatást ♥! További szép estét és hétvégét, jó pihenést kívánok ♥!

    Love Ya,
    Mace

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Macy!

      Elhiszem, hogy haragszol Zayn-re, pont olyan, mint az elején, de borzalmasan örülök, hogy hiányzott a szópárbajuk, és most volt! Hát, már csak két rész van, szóval próbálom rendesen levezeti a dolgokat, hogy ne siessek el semmit. Köszönöm szépen, hogy újra írtál, hihetetlen kitartó vagy, hálás vagyok! <3
      Neked is kellemes napot kívánok!

      Puszi, Azy

      Törlés
  19. Kedves Azy!

    Mióta megtaláltam a blogodat, többször is elkezdtem leírni, mit is gondolok róla, de ezután a rész után jöttem rá igazán, hogy muszáj leírnom, mennyire szeretem azt, ahogyan írsz!
    Hihetetlen, mennyire jól fogalmazol, hogy mennyire jól összetudod komponálni a dolgokat.
    Mindegyik blogodat olvasom, bár a régiekről sajnos lecsúsztam.
    Minden szombaton többször is ránézek a blogra, hátha kitetted már az új részt, és hatalmas kíváncsisággal állok neki olvasni, ha azt látom, hogy kikerült a folytatás, hiszen mindig tudsz meglepetést okozni, illetve valami csavart beletenni.

    Nagyon várom a folytatást! További szép nyarat, és kellemes pihenést :) ♥

    Puszi, Lia :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Lia!

      El se tudod hinni, hogy mennyit jelent, hogy most mégis írtál, köszönöm szépen! Juj, fantasztikus, ha tényleg igaz, amiket leírtál, azt sem tudom mit tudok mondani! Igazán csak annyit vagyok képes vagyok kinyögni, hogy: köszönöm, köszönöm, köszönöm! <33
      Napsütéses, élményben gazdag nyarat kívánok, és pihenj sokat! <3

      Puszi, Azy

      UI: ( Lehet, hogy nem volt eléggé egyértelmű, de én őrülten KÖSZÖNÖM!)

      Törlés
  20. Drága Azy!

    Elképesztően szuper rész lett, olvasás közben néha levegőt is elfelejtettem venni. Teljesen lekötött, néhány percig, mintha más világba kerültem volna. Annyira imádtam! :)

    Úgy örültem, hogy Zayn újra felbukkant. Nos a kapcsolat közöttük nem épp olyan, mint amire számítottam, vagyis a látszat nem olyan, de ez mögött (ahogyan a csók is mutatja), sokkal több van.

    Zayn adja a bunkó stílusát, pontosan úgy, ahogyan azt az elején tette. Így olvasva picit el is szomorodtam, mert eszembe jutott, amikor rátaláltam a blogodra és egyszerre 15 részt kellett elolvasnom, mennyire megtetszett már akkor, lekötött. Az egyik nagy kedvencem lett a történet, és belegondolni sem akarok, hogy lassan vége... :(

    Szóval ugyanazt érezni köztük, mint az elején, amikor meg volt a bizsergés (most persze több annál), mégis ellenségesek voltak egymással.
    Zayn próbálja eltaszítani magától, de láthatóan nem sikerül neki.

    Szép, nagy csattanó lett a csók, ami nem mellesleg a rajongók szeme láttára történt. Ebből aztán lesz ne mulass!

    Összegezve a véleményem, hiper-szuper fantasztikus lett!

    Alig várom a folytatást!

    puszillak, Cami

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Cami!

      Huh, irgalmatlanul boldoggá tesz, hogy sikerült elnyernem a tetszésedet a résszel, sokat jelent. Igen, Zayn újra színen van, a kezdeti bunkó stílusával, de ahogyan akkor is, most is van rá oka. Én pedig most szomorodok el, szerintem nem is sejted, hogy mennyire meghatódom, mikor valakinek a bloggal való történetét olvasom el. El szeretném mondani - lehet nem mondom elégszer ezt így ki - de rettentően sokat segítettél/segítesz nekem, megállás nélkül írsz, ezzel rengeteg erőt adva. Köszönöm szépen, azt hiszem az egyik legcsodálatosabb olvasó vagy a világon! <3

      Puszi, Azy

      Törlés
  21. Drága Azy.!:)
    Annyira jól írsz imádom! Nem akkarom hogy vege legyen, nem lehetseges hogy legyeb 50 resz.? Vagy 60.?

    VálaszTörlés
  22. Es a csok.:/ szegeny Eric, nagyon sajnalom. Zayn meg egy kocsog, tenyleg rosszul viselkedik Deonal.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Doroti!

      Remélem nem bánod, de a kettő kommentre most ebben az egyben válaszolok, könnyebb. :)
      Először is nagyon hálás vagyok, amiért olvasol, és tetszik is! Sajnos negyven részesre terveztem , nincs elképzelésem még tíz részre... Azt hiszem így sokkal kerekebb lesz az egész, bármennyire is sajnálom én is, hogy vége lesz. :(
      Megértem, hogy így érzel, de remélem, ezek ellenére is tetszeni fog a következő rész!

      Puszi, Azy

      Törlés
  23. Drága Azy!

    Mondanom sem kell, ezt a részt is imádtam, akárcsak a többit! Fantasztikusan írsz, máshogy nem is tudnám jellemezni a munkád. Ismételten csak ámultam-bámultam, miközben olvastam. Imádom Zayn jellemét, ez a se veled-se nélküled viselkedése pattanásig feszíti az idegeket, és csak egy dolog jár a fejemben: FOLYTATÁST, AZONNAL! Iszonyatosan kíváncsi vagyok a végkifejletre, tűkön ülve várom a folytatást!:)

    Sok-sok puszi, Lily

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Lily!

      Hűha, elképesztő, ha tényleg igaz, amit leírtál. Azt hiszem inkább Te vagy a fantasztikus, hiszen tudod miképpen vélekedek a tehetségedről, lehengerlő vagy!
      Én is szeretem Zayn-t, azt hiszem elfogadnék egyet a rossz tulajdonságaival együtt. Bár borzalmasan idegesítő tud lenni, szerintem pont ezért ilyen szerethető. :)
      Még egyszer szeretném elmondani, mennyit jelent, hogy elolvastad a blogom, és írsz is hozzám! Rettentő nagy megtiszteltetés! <3

      Sok-sok-sok puszi, Azy

      Törlés
  24. Drága utánothatatlan és egyetlen Azym!

    Bevallom neked szomjaztam már Zaynra mint egy sivatag növény. :D Lehet hülye a hasonlat de ezt éreztem, szükségem volt már rá...róla olvasni, ergo tuti Deonnal is ez a helyezt. Na jó lehet merész következtetés volt, de na. :P Annyit nevettem magamban, mert olyanok voltak mint az elején, de éreztem hogy nagyoooooooooon vágynak a másikra. *-* Szóval a csók jelenetnél örömködtem, de rögtön eszembe jutott szegény Eric, aki ha ezt megtudja összetörik, nem íg kellett volna megtudnia de na, ők ÖSSZETARTOZNAK, ezt mindenki tudja. :) Happy end-et kérek. :D

    Puszi, Dodó

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága kitartó és elképesztő Dodóm!

      Elhiszem, azt hiszem nem csak Te, mindenki, ezért most már nem is vonom ki szegényt a forgalomból. Igen, most hogy mondod, nekem is kellett már, hogy róla írjak, főleg úgy, mint az elején. Hiányzott.
      Juj, én vagyok a legboldogabb, amiért magadban nevettél, és merészen levonom a következtetést, hogy akkor tetszett a rész, amitől még inkább vidámabb leszek!
      Huh, hát Eric... Akkor Te mondod meg neki, hogy Deon és Zayn összetartoznak! :D
      Egyszerűen csodálatos vagy, irdatlan hálás vagyok, amiért írtál, köszönöm! <3

      Puszi, Azy

      Törlés
  25. Drága Azy! ♥♥♥
    Nagy-nagyon jó volt.
    Nem értem Zayn-t. Akkor is, ha már szakítottak, nem feltétlenül bunkónak lennie.
    Örültem a csóknak, csak azt nem tudom, hogy hogy fognak ebből kimászni...Kicsit azért sajnálom Eric-et.
    Izgatottan várom a következő részt! ♥
    Sok puszi: Zsófi Sipos ♥♥♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Zsófi!

      Először is nagyon boldog vagyok, amiért még mindig írsz, főleg azután, hogy kicsit csúnyán fogalmaztam meg a véleményemet, ami egyébként tökre szubjektív, nem kell rá adni! <3
      Aztán... Igen, megértem, hogy zavar Zayn viselkedése, viszont valamilyen szinten, ha az ő szemszögéből nézed a dolgokat, tökre természetes, hogy képtelen kedves lenni Deon-nal a történtek után. Nos, hamarosan kiderül, nem kell sokat várni! <3
      Köszönöm, hogy írtál!

      Puszi, Azy

      Törlés
  26. Szia:)
    Nagyon tetszett:)
    Végre csókolóztak:)
    Kérlek küldenél egy meghívót a Túl Jó Megjátszás nevű blogodra,vagy valamikor elérhetővé teszed,vagy valami,mert imádom azt a blogot?!:)
    Livi.xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!:)

      Örülök, hogy tetszett a rész, de tényleg!:') Az a helyzet, hogy azt a blogot idő és energia hiányában lezártam, igazán sajnálom... :( De sokat jelent, amiért írtál miatta! <3

      Puszi, Azy

      Törlés
  27. Szia! :-)
    Nos.. nem túlzok, ha azt mondom,hogy ez a legjobb történet amit eddig olvastam! Egyszerűen imádom!
    Tegnap este 10 óra körül találtam rá a blogodra,és most fejeztem be az olvasást. Semmit nem aludtam az éjszaka,amit nem is bánok,teljesen megérte! A telefont szó szerint nem bírtam letenni a kezemből..még a reggeli cigi-kávé kombo közben is olvastam,ami nagy szó,mert olyankor általában csak gondolkozom.. Csodálatosan írsz!:-)
    Kíváncsian várom a következőt!:-)<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!:)

      Juj, hihetetlen, hogy ezt írod, azt sem tudom mit mondjak. Iszonyatosan sokat jelent, hogy így gondolod! Húha, azért aludnod is kellett volna. Mindenesetre nem vagy semmi, nekem nem lenne elég türelmem harmincnyolc részen végig rágni magamat. De természetesen borzalmasan boldoggá tesz a kommented!
      Több dolgot is szeretnék megköszönni, ezért most felsorolom őket. Szóóóval, köszönöm, hogy: nekikezdtél, végig olvastad az egészet, nem is aludtál(?), írtál nekem, azt mondod csodásan írok - ami egyébként aranyos túlzás.
      Tehát hálás vagyok mindenért, el sem tudod képzelni mennyit jelent ez az egész számomra! <3

      Puszi, Azy

      UI: Akkor este tíztől reggel fél hétig?! TE JÓ ÉG!

      Törlés
  28. Szia Azy!:)

    Olvasgattam itt mások kommentjét:hogy mennyire sajnálják szegény Eriket meg minden,és most lehet hogy gonosznak tűnök:de én nem sajnálom..mármint szerintem tisztában volt/van azzal Erik hogy Deon nem igazán szereti na jó azért az nem teljesen így van inkább csak nem annyira szereti mint Zayn-t..szóval én a srác helyében inkább szakítottam volna Deon-nel és így mindkettőjüknek jobb lett volna sőt minden "team Zayn" olvasódnak is(köztük nekem is),de még nincs semmi veszve,szóval lehet happy end.xd Viszont az is nagy csavar lenni ha Deon úgy döntene egyedül folytatja tovább az élet útját(odanézzenek egy költő veszett el bennem xd:P) és végül egyik fiút sem választaná ,na nem nem nem az nem lenne jó ,ilyen nem lesz ugye?xd Óhh és még egyet mindenképpen meg akartam említeni:Zayn most teljesen ugyan úgy viselkedik mint a sztori elején: egy köcsög :O ,megértem én hogy már rengeteg idő eltelt meg blablabla ,de akkor sem kellene így viselkednie Deon-nel.. ebben a részben nagyon haragudtam rá(mármint Zayn-re D:)de ezzel a csókkal a végén sikerült elnyernie a bocsánatomat :DD .És igen én is csak azt tudom kérdezni hogy mi lesz most?? Deon-ékkel ,velünk olvasókkal mivel hamarosan vége a sztorinak és mi lesz Erik-kel(na jó ez engem annyira nem érdekel hogy vele mi lesz de nem akartam annyira tapintatlan lenni hogy őt meg kihagyom a felsorolásból xdd)..na azt hiszem ennyi lettem volna,de még egyet mindenképpen meg akarok említeni(előre is bocsánat a kifejezésért)de kurva jól írsz xd már a sztori elejétől követlek és már akkor is nagy rajongója voltam az írásaidnak,de most már függővé váltam egyszerűen imádom a blogot nagyon csodálatosan írsz(bár biztos hogy nem én mondom ezt neked elsőnek ,de utolsónak sem).Na a lényeg hogy nagyon várom az új részt!!:)
    Kriszta xx
    ui.:öhh a túl jó megjátszás c. blogodat már nem írod?vagy csak szünetel? mert sehol sem találom :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!:)

      Na, most jól megleptél, ilyet sem gyakran olvasni, de egyet értek, bár tudom, hogy ez nem sokat jelent, én mindenkinek a nézőpontját elismerem.
      Viszont ezt leszámítva, igazad lehet Eric-kel kapcsolatban. Szerintem azért nem szakított Deon-nal, mert ő pedig szereti, és még ha tudja is miképpen érez a lány, képtelen ellökni magától. Nehéz lehet, ha szeretsz valakit, sejted, hogy ez nem kölcsönös (már ha sejted), mégis kellemesen elvagytok együtt. Ráadásul ha Deon meggyőzte Eric-et a szerelméről, a fiú még kételkedni sem kételkedhet!
      Aztán Zayn...Igen, bunkó, ahogyan az elején is. De, ugyanúgy mint Eric-nél én most is belegondolok hogyan viselkednék, ha valaki szakítana velem, és azt kéne látnom, hogy ő hamarabb tovább lépett. Azt hiszem nem ölelném a keblemre, sőt. Rettenetesen bántaná a büszkeségemet, ezért lehetetlen lenne jó képet vágni hozzá.
      Viszont nagyon örülök, hogy ezek ellenére de megbocsátottál neki a végén.
      Haha, ne már! Most egy jót nevettem azon, hogy nem akartál tapintatlan lenni, ezért írtad csak oda! :'D
      Hűha, iszonyatosan köszönöm, hogy ezt mondod, nem is sejted mennyit jelent! Hálás vagyok, de komolyan! <3

      Puszi, Azy

      UI: Azt a blogot idő és energia hiányában megszüntettem, igazán sajnálom. :(

      UI 2: Nem semmi kommentet rittyentettél ide, k.ö.s.z.ö.n.ö.m! <3

      Törlés
  29. Hm.. Na mit hozol ki megint ez alatt a kemény két fejezet alatt, azt nem tudom, őst lila halvány gőzöm sincs, de te már biztos tudod. Aha. Szóval, nagyon jó lett. Az elején berágtam Zayn-re, bevallom, de a vége tetszett. :) Siess!♥♥♥ xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Hidd el, azt hiszem még én se biztosan, de remélem mindent bele tudok vinni, amit szeretnék. Hihetetlenül boldog vagyok, hogy tetszett. Köszönöm, hogy írtál! <3

      Puszi, Azy

      Törlés
  30. úristen ez (bocsánat) kibaszott jóó!! kb.8 órától kezdtem el olvasni és most fejeztem be..nagyon nagyon tetszik már majdhogynem sírtam némelyik résznél de a mostaninál nagyon izgultam :D kíváncsi leszek hogy mi lesz a Zeon-nal :DD Gyorsan köviiit! amúgy nincsen valami facebook csoport ahova lehet csatlakozni és akkor ott hamarabb észre venni ha van új rész?:))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Azta, mindig elképeszt, hogy valaki még ennyi rész után is képes nekiállni az egésznek, köszönöm! El sem tudom mondani mennyire meglep, hogy ilyesfajta érzelmeket sikerült kiváltanom belőled, ez fantasztikus! Sajnos Facebook csoport nincsen, de szombatonként van rész, így akkor érdemes figyelni az oldalt!:)
      Köszönök szépen mindent, rengeteg jelent a kommented! <3

      Puszi, Azy

      Törlés
  31. Drága Azy!

    Már nagyon vártam, hogy elolvashassam ezt a fejezetet, és természetesen nem is kellett csalódnom, ismét lenyűgöztél! Bírtam, amikor Zayn és Deon a sztori elején "harcoltak" egymással, s nem is gondoltam volna, hogy ez újra így lesz. De persze ismét örömmel fogadtam. Huh.. hát, tényleg nem tudok még mit mondani... Nagyon imádtam! Csak bár ne tartanánk már ennyire a történet végénél... :(

    Ui: Elnézést az összefüggéstelen gondolatokért. :D

    puszi, Vivienne Hayes

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Vivenne Hayes!

      Tényleg irdatlanul örülök, amikor írsz hozzám, hiszen tehetséges vagy, ez számomra nagy megtiszteltetés. Igen, bevallom én se nagyon, ez csak ennél a résznél alakult ki bennem. Igen, én is sajnálom, hogy mindjárt vége, elképesztően fog hiányozni...
      Köszönök szépen mindent, tényleg rettenetesen boldoggá teszel! <3

      Puszi, Azy

      Törlés