Személyes üzenet mindenkinek

Sziasztok!

Szeretném ebben a bejegyzésben mindenki előtt egyértelművé tenni, hogy több véleményt, kritikát, akármit: NEM ADOK!  Az oka pedig a következő, ami nagyon világos, mégis úgy tűnik, hogy nem mindenkinek tűnik fel. Ember vagyok, oké? Vannak érzéseim, véges a türelmem és fáradt vagyok. 
Mindegy, nem nagyon akarom, hogy ez a bejegyzés arról szóljon, hogy nekem mennyi problémám van, tehát ezt a részt letudom ennyivel. A lényeg, amit Nektek le kéne ebből szűrni, hogy nem egy gép vagyok, aki napi 24 órát a bloggerek világában tölt, mindenféle kéréseknek eleget téve. Igazán sajnálom, ha megbántottam valakit a szavaimmal, amikor tanácsot próbáltam adni. Pontosan ezért mondom most azt, hogy ennek vége, elegem lett, nem adok többet.

A másik, amit szeretnék mindenki előtt leszögezni. Nem tartom magamat tehetségesnek, tisztában vagyok vele, hogy a blogom egyáltalán nem kiemelkedő. SOHA nem mondtam, hogy "az enyém jobb", "béna vagy", "én jobban csinálom" stb. Tanácsot adok, amit nem kell megfogadni. Ha nem vagy kíváncsi a véleményemre, akkor kérlek ne is kérd el.  
Ennyi lettem volna, köszönöm, ha elolvastátok.

Azy

8 megjegyzés:

  1. Helyesen tetted, hogy ezt így leírtad!
    Tényleg vannak, akik nincsenek tisztában azzal, amiket mondanak, tesznek, és ha esetleg valami nem úgy alakul, ahogy azt ők szeretnék, egyből jön a hiszti.
    Ne is figyelj rájuk, Azy!
    Te egy páratlanul figyelemre méltó személyiség vagy, ne hagyd, hogy az ilyen emberek zaklassanak fel!
    Egyébként is, ez nem egy kritikákkal foglalkozó oldal, ha jól tudom. Neked is megvan a saját életed.
    Sajnálom, hogy vannak olyanok, akik ezt nem értik meg.
    Kitartás!
    <333

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!:)

      Örülök, hogy egyet értesz velem, és bár tisztázódott a helyzet, még mindig tartom magamat az elhatározásomhoz, miszerint tényleg befejeztem. Juj, te jó ég, ne írj ilyeneket, egyrészt mert nem igaz, másrészt mert meghatódom. :') Tényleg borzalmasan hálás vagyok, köszönöm! <3

      Puszi, Azy

      Törlés
  2. Drága Azy !
    Valóban, teljsen igazad van, te is csak ember vagy, mint mindenki más, nem mindig a másiknak kell élni !
    Ne haragudj, hogy egyszer nekem is sikerült elvenni az idődből egy ilyen kéréssek, nagyon sajnálom, viszont én mindig nagyon tiszteltem, tisztelem és tisztelni is fogom a véleményedet !
    Egyetlen egy dolgot cáfolnék meg : a blogod fantasztikus és igenis kiemelkedő teljesítményű !!! Az valóigaz, hogy soha nem mondtál olyanokat, mint amiket idézőjelben leírtál, pedig megtehetnéd, te te ennél sokkal okosabb és kedvesebb vagy, nem fogsz ilyen szintre lesűllyedni, én tudom !
    Szörnyű, hogy valaki kéri a tanácsod, aztán pedig sértődötten visszaír, hogy mit képzelsz magadról, holott ugyanezt megkérdezhetné sajátmagától is !

    Puszi, Tia

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Tia!

      Rengeteg erővel töltenek el a szavaid, és borzalmasan hálás vagyok a megértésed miatt. Jaj, most ezzel egyáltalán nem azt szerettem volna üzenni, hogy egyáltalán nem mondom el, ha valami jó, de ha rossz, akkor inkább csöndben maradok. Egyébként meg akikkel eddig kapcsolatot tartottam, és már beszélgettem velük a blogok kapcsán, szívesen tartom továbbra is. Nekem egyáltalán nem azzal volt/van a problémám, hogy véleményeket kell mondanom, mert ezt örömmel végzem, imádok segíteni. Csak egy kicsit összegyűltek a dolgok mindenhol, se időm, se energiám ennyi mindent elvégezni...
      Jaj, nem kell, hogy most ilyenek írj, de attól függetlenül borzalmasan örülök neki, iszonyat aranyos vagy, el sem hiszem!:') <3
      A történet szerencsére nem abból állt, hogy a fél írt vissza sértetten, az Ő védelmezői gondolták úgy, hogy durva voltam, amiben van igazság. Szerencsére tisztázódott a helyzet, de ezt mindenképpen próbálom a javamra fordítani, ügyelni fogok a szavaimra, és ha valamihez már nincs energiám inkább későbbre halasztom, így nem bántok meg senkit.
      Szeretném még egyszer megköszönni, hogy támogatsz, mert rengeteg jelent!:') <333

      Puszi, Azy

      Törlés
  3. Sajnálom ,hogy sokan megbántottak! Pedig te csak azt adtad amit kértek kiritikát és néhány jóindulatu tanácsot! És nehogy azt hidd, hogy nem vagy tehetséges!!!! Mert igenis az vagy!!! És számomra kiemelkedő a blogod, még ha te nem is hiszed!

    Minden jót, Bius

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!:)

      Igazándiból valószínűleg csak visszakaptam, mert nagy valószínűséggel én is megbántottam valakit. Szerencsére sikerült megbeszélni a dolgot, tisztázódott a helyzet. Juj, igazán köszönöm, hogy így gondolod, borzalmasan sokat jelentek a szavaid!:') <33

      Puszi, Azy

      Törlés
  4. Drága Azym!

    Ó, miért kínzol engem? ( Okés talán Deont és Zaynt nem engem, de akkor is!! ) Ez a rész...ahww nem tudom hányszor rázott ki a hideg mikor Zayn megjelent, mert rám is hatással volt ha hiszed ha nem! Végre mindent elmagyarázott, erre min változtatott? SEMMIN... :( Szomorú, hihetetlen, kiábrándító, fájdalmas dolog. Na jó, abba hagyom a siránkozást. :DD Tudom hogy ott van Eric, de bocsi de ebben a helyzetben leszarom mert csak őket kettőjüket akarom együtt látni! ( De kőszívű vagyok ) Na be is fejeztem! Hehe :D Jó rész volt amúgy!

    Pusz, Dodó

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Dodóm!

      Bár nem hiszem, hogy ehhez a poszthoz szerettél volna írni, én itt is ugyanolyan szívesen válaszolok.:)
      Jaj, semmi esetre sem szeretnélek kínozni, de azért kicsit boldog vagyok, hogy valamennyire megérint a dolog. :') Igen, elhiszem, hogy őket akarod, de nem biztos, hogy a végén össze fognak jönni, tulajdonképpen még én se tudom hogyan fog alakulni... Iszonyatosan köszönök mindent, sokat jelent, hogy mindig írsz, hálás vagyok!:') <33

      Puszi, Azy

      Törlés