35. rész - Az én szememmel láss!

Hihetetlenek vagytok, már több, mint 200-an olvastok, ami rengeteget jelent. Köszönöm, köszönöm, köszönöm! Imádlak Titeket!

Fáradtan keresem elő a kulcsomat, hogy betudjak jutni a házunkba. Már réges-régen meg akartam látogatni anyát, de egyszerűen a suli minden erőmet leszívta. Nem baj, most hétvégén legalább tudok rá szánni egy kis időt. 
- Hazajöttem - tárom ki boldogan a bejárati ajtót, de a várva várt fogadtatás elmarad. Összevont szemöldökkel lépek be, de azért újra elordítom magamat. - Hahó, itt vagyok! - A ház még mindig üresen tátong, ezért bosszúsan állapítom meg, hogy nem volt túl jó ötlet ez a meglepetés tőlem. Majd máskor előre szólok.
Fáradtan vonszolom fel magamat az emeletre, hogy lepihenjek a vonatozás után. A hátizsákomat amiben azok a dolgok vannak, amik kellhetnek a két nap alatt, egyszerű mozdulattal vágom le a szobám padlójára. Hassal ledőlök az ágyra, kifújuk egy tincset az arcomból. Már annyira megnőtt megint a hajam, hogy újra olyan hosszú, mint tavaly karácsonykor.
Mielőtt még elaludnék ruhástul, gyorsan erőt veszek magamon és a fürdőbe megyek. Csak úgy, mint régen hosszasan áztatom magamat, az elengedhetetlen illatosítókkal és gyertyákkal. Sikerül felélénkülnöm annyira, hogy legalább estig fent tudjak maradni. Bee miatt a koleszben nem nagyon tudom kipihenni magamat, hiszen az a csaj folyamatosan pörög. 
FacebookHatalmas sóhaj hagyja el az ajkaimat, amint a főiskolára gondolok, és az ott eltöltött pár hónapra. Iszonyatosan megváltozott körülöttem minden, de abban nem vagyok biztos, hogy bennem is.
Gondolataimat egy ajtó csapódása szakítja félbe, én pedig fülelek, hogy jól hallottam-e. Kikászálódok a kádból, gyorsan megtörülközöm, felkapok magamra egy fekete melltartót, franciabugyit és egy farmer felsőt, majd a hajamból kitépve a gumit a vállamra engedem kócos tincseimet. Visszamegyek a szobámba, majd az ajtómat résnyire nyitva kiáltok le.
- Anya, te jöttél meg? - Az ajkamat harapdálva várom a válaszát, de minden csendben marad. - Mi a franc van már... - motyogom furcsállva. 
Minden meggondolás nélkül indulok el lefele, hogy megbizonyosodjam arról a tényről: valaki tényleg bejött. De a biztonság kedvéért halkan lépkedek és lábujjhegyen. Mert azért nem biztos, hogy szerencsés lenne, ha egy betörőt találnék ott. Akkor csak nyugodtan rámolja ki a házat, csak engem hagyjon életben.
Leérek a földszintre, és a fejemet forgatva keresek valakit, azonban mindenhol nyugalom van. A konyha felé tartok, de mikor beérek ott is minden rendben van. Kis hezitálás után felkapok egy kést, ha netán szükségem lenne rá. Azzal a kezemben indulok el a nappali felé. Lélegzet visszafojtva osonok a falhoz, ahonnan kiosonva rajtakapás szerűen ugrom ki. 
- Biztos, hogy megőrültem - sóhajtok fel, hiszen a nappaliban egy árva lélek sincs. 
A kést az oldalam mellé ejtve indulok el vissza a szobámba, hogy azért ne egyszál semmiben hajkurásszam az állítólagos betörőt. Tekintetemet a földre szegezve lépkedek, talán ezért nem veszem észre, hogy valaki a hátam mögött követ. Ám, mikor két kéz a vállamat érinti hatalmas sikoly szökik ki belőlem.
- Te jó ég! - kiáltok fel, és a késsel hadonászva kicsit megkarcolom a fölém tornyosuló Zayn-t. - Te?! - suttogom elképedve, - Mit keresel itt?
Tüstént hátrálok egy lépést. Nem tudom, hogy azért, mert megijeszt hosszú idő után a közelsége vagy mert szimplán annyira a frászt hozta rám. 
- Jesszus, normális vagy? - csattan fel, a nyakához érinti az ujjait. Sikerült a késsel megkarcolnom egy kicsit, de semmi komoly. - Jó lenne, ha nem szúrnál le - pillant rám túldramatizálva a helyzetet.
Miközben a roppant komoly harci sérülését nézegeti, van időm végigfutni rajta. Az eltelt idő alatt csak még helyesebb lett. Arca borostás, szemei még mindig csokoládébarnán csillognak, akár csak régen. Meg kell állítanom, hogy magasabbnak tűnik, teljesen aprónak érzem magamat mellette. Egy fekete pólót visel, "Boston" felirattal rajta. 
- Mit keresel itt? - fonom össze a karjaimat magam előtt, megismételve a kérdésemet.
Végre abbahagyja a nyaka nézegetését. Rám emeli a pillantását. Szemében pajkos fény csillan, amint végig fut a tekintete rajtam. Boldog vigyor kúszik fel a képére, amit legszívesebben lemosnék róla. Felvont szemöldökkel fürkészem, mire rendezi a vonásait, és elkomolyodik.
- Apa miatt jöttem, hol van? - néz rám, mintha nekem tudnom kéne.
- Én anya miatt, de ő sincs sehol, nem tudom - rántom meg a vállamat, majd lezártnak tekintve a témát, sarkon fordulok, és kettesével szedve a fokokat felszaladok.
- Az első itt töltött napon is így találkoztunk - hallom meg a hangját a lépcsőn aljáról, ezért kelletlenül visszafordulok.
- Elmúlt - mondom ki ridegen, de nincs erőm folytatni az utamat, túlságosan is levesz a lábamról a látvány. Annyira régen láttam, iszonyatosan hiányzott. Az illata, a tekintete, az idióta vigyora, a lazasága és az, ahogyan még mindig képes nézni... Szenvedélyesen, szeretve és féltve.
- Miért nem hagytad, hogy megmagyarázzam a történteket? - kérdezi, feljebb lép pár lépcsőfokot, hogy jobban lásson. Azt veszem észre rajta, hogy mérges és dühös rám, amiért nem voltam képes meghallgatni.
- El ne merd kezdni - húzom össze idegesen a szemeimet, kezem rögtön ökölbe szorul. - Tartsd meg magadnak az ostoba kitalációidat! - javaslom neki nagylelkűen, majd tényleg otthagyom.
- Deon, muszáj megértened ezt az egészet, basszameg! - hallom magam mögött a dühödt hangját, ami még jobban arra ösztönöz, hogy siessek.
- Nem, nem muszáj! - csapom be magam mögött idegbeteg módjára az ajtót, abban a hitben, hogy nem fog utánam jönni. Feldúltan megyek a táskámhoz, ahonnan ki akarnám halászi a ruháimat.
Zayn Malik FaceZayn indulatosan tör be a szobámba, úgy tűnik nem akar engedni, mindent megtesz, hogy meghallgassam.
- Idefigyelnél? - áll meg közvetlenül mellettem, karjait összefonja maga előtt. Úgy méreget, mintha csak valami rosszat tettem volna.
- Nem - válaszolom könnyedén, tudva, hogy ezzel csak provokálni fogom. De jelen helyzetben nem érdekel, nem kell azt csinálnom, amit ő akar.
A következő pillanatban a csuklóm köré fonja a kezét, és erőteljesen a falhoz nyom. Túl közel van hozzám, testével szinte megakadályozza, hogy megmozduljak. Zihálva nézek vele farkasszemet, végül gúnyosan elmosolyodom.
- Tévhitben élsz, ha azt gondolod ettől majd képes leszek megérteni bármit is.
- Próbáljuk meg, oké? - lazít egy kicsit a szorításon, de ugyanúgy nem ereszt. - Nincs más választásom - valahogyan itt a hangneme megváltozik. Elmúlik belőle az indulatosság, halkan és nyugodtan beszél hozzám. - Sandy-vel először általad találkoztam, ahogyan te is tudod. Kicsit húzni akartam az agyadat, ezért flörtöltem vele. Ő végül megcsókolt - itt kis szünetet tart, nézi a reakciómat. Nem szólok semmit, számat összeszorítva tűrök. - Nem történt utána semmi, még csak nem is beszéltünk, Aztán éjszaka jött egy hívás tőled, hogy menjek érted. Emlékszel, ugye?
- Nehéz lenne elfelejteni - válaszolom még mindig kicsit dühösen rá. Azonban felkeltette az érdeklődésemet, amit mond. - Folytasd - unszolom, ő pedig eleget tesz a kérésemnek, és tovább beszél.
- A Zero Pub nevű helyen voltatok együtt, és miután téged hazahoztalak, visszakocsikáztam, hogy Peter megkapja, ami jár neki. Sandy véletlenül jött ki éppen akkor, így találkoztunk másodjára. Megkért, hogy randizzak vele, de nemet mondtam. Természetesen érdekelte, hogy miért, én pedig tudatlanul elmeséltem neki, hogy te érdekelsz, és lefeküdtünk szilveszterkor...
Itt félbehagyja, elengedi a csuklómat, és dühösen beletúr a hajába. Valamin nagyon felhúzza magát, öklét hirtelen beleüti a falba. Mielőtt megszólalnék, hogy leállítsam, megelőz.
- Azt hittem barátnők vagytok, basszus! - kiabál, és tulajdonképpen úgy tűnik magára mérges. - Ha akkor nem avatom be, akkor minden jól alakult volna, vágod? - nevet fel keserűen, majd újra rám néz, és folytatja. - Láttam rajta, hogy nem tetszik neki, amit hall, ezért fél évig nem is jelentkeztem. A legkevésbé sem akartam, hogy belebonyolódjak bármelyikőtökbe is, ezért könnyebb volt távol tartani magamat - dörzsöli meg az arcát.
- Zayn - suttogom elképedve, de nem hagy beszélni.
- A sátrazásnál teljesen elvetted az eszem, a kurva életbe is már - kiáltja el magát, én pedig megrettenek a hangjától. - Belementem, hogy titokban legyünk együtt, mert nem bírtam távol tartani magamat tőled. És ha senki nem tudja csak mi, akkor Sandy is leakad rólam. Jó tervnek tűnt, és rohadtul örültem neki, hogy így is elfogadtál... - néz rám kétségbeesetten. - De minden elromlott. Ahogyan közel kerültem hozzád, úgy Sandy-t is hoztad magaddal. Egyik éjszaka megkeresett ennél a háznál. A neten állandóan fent van, hogy hova megyünk, nem volt nehéz lenyomoznia, hogy apát látogatom meg. Mindegy, nem ez a lényeg. Szomorú volt, sírt és azt hittem menten összeesik. Megkért, hogy adjak neki egy esélyt. Ismét elutasítottam, amit lehet, hogy nem kellett volna - magyarázza hadarva. - Hirtelen zokogó nőből átváltott bosszúálló szörnyeteggé. Azt mondta, hogy kitálal az újságoknak arról, hogy lefeküdtünk és több is van közöttünk, mint testvéri viszony. Hogy akkora botrányt csinál, hogy biztosan nem fogsz tőlem akarni semmit.
Zayn szeme idegesen fürkész. Tudom, hogy nincs még vége, de nem bírom ki. Borzalmasan nehéz ezt végighallgatni, pedig minden egyes szava fontos ahhoz, hogy tényleg áttudjam látni a dolgokat.
- Téged akartalak védeni basszus - rogy le az ágyamra, arcát a kezeibe temeti egy pillanatra, de rögtön felnéz rám.  - Ezért belementem, de nem bírtam ki, és küldtem neked egy sms-t, hogy SOS.
- Várj - állítom meg a tenyeremmel, közelebb lépek hozzá. - Aznap éjszaka, amikor lejöttél Sandy London-ban volt? - kapom a szám elé a kezemet. - Nem volt a tengerparti házban, biztosan hajnalban jött csak vissza - suttogom elképedve.
- Elmondtam neked, hogy biztosan nem vállalhatjuk fel soha mi van közöttünk. Hihetetlen mennyit jelentett, hogy belementél. Iszonyatosan hálás voltam neked mindig, mert senki nem tartott volna ki mellettem ennyi ideig - pillant rám hálásan, majd szomorkásan elmosolyodik. - Sandy sokszor megkeresett, randiztunk. Tényleg elhitte, hogy belé tudok szeretni. Kétségbeesetten próbálkozott. Aztán megtudtál mindent...
- Még most is találkozgattok? - nyelek egy hatalmasat, belegondolni is fájdalmas. Zayn arcát figyelem, próbálok leolvasni róla valami érzelmet San irányába. Nemlegesen megrázza a fejét, majd feláll az ágyról. Egyenes megáll előttem. Arcáról együttérzést, megértést tudok leolvasni.
- Ne utáld, semmit nem ellened tett - kérlel.
- Komolyan őt véded? - merednek ki a szemeim hitetlenkedve, nehéz felfognom, hogy Zayn a történtek után még képes empátiát mutatni Sandy felé.
- Deon, próbáld egy kicsit az ő szemével nézni a dolgokat. Egyáltalán nem volt annyira egyszerű neki, mint gondolod. Nem gonosz - győzköd.
- Nem érdekel - hadonászok a kezemmel. A fejemet fogva nevetek fel kínosan. Kis híján elérte azt, hogy mindkettőjüknek elfelejtsem a dolgokat. - Ahogyan te sem - fejezem be a járkálást, és határozottan cövekelek le előtte. -Mit vársz, mit tegyek ezek után? Bocsássak meg?
Zayn leforrázva figyel, sikerült teljesen összezavarnom.
- Mond, hogy hiszel nekem - bámul bele a hatalmas szemeivel az enyémekbe, határozottan beszél hozzám, mintha mindent erre tenne fel. - Mond, hogy szeretsz!
Látszik rajta, hogy megbánta, amit tett. Tisztán kiolvasható a tekintetéből, hogy még mindig szeret. Olyan nehéz nemet mondani, mert én is ugyanezt érzem még iránta.
- Szeretlek - hajtom le a fejemet, tekintetemet a földre szegezem, csak hogy ne kelljen szembenéznem vele. Gondolj Eric-re! Nem szabad kihasználom őt, segített. Rövid idő alatt annyi mindent tett értem, és milyen ember lennék, ha ezt nem venném figyelembe?
Letörlöm a kigördülő könnycseppet a szememből, majd végül Zayn felé fordulok, aki boldogan mosolyog. Mielőtt még bármit is mondhatnék kezeivel közrefogja az arcomat, szenvedélyesen megcsókol. A hasam görcsbe rándul, a millió kis lepke egyszerre reppen fel, ahogyan ajka újra és újra lecsap az enyémre. De nem csókolom vissza, és mikor végül elenged, levegő után kapkodva lépek tőle.
- Mi az? - kérdezi összeráncolt homlokkal. - Deon, mi a baj? -jönne közelebb, de ellököm magamtól. Kétségbeesetten állapítom meg, hogy nem tettem semmit. Hagytam, hogy megcsókoljon, miközben Eric ott van nekem. Fájdalmasan kapaszkodok bele Zayn tekintetébe.
- Szeretlek, de ez nem változtat semmin. 

58 megjegyzés:

  1. Jó lett! Gyorsan kövit. :* katav.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Köszönöm szépen, boldog vagyok, hogy tetszett.:)

      Puszi, Azy

      Törlés
  2. Bizony gondoltam hogy nem lenne kèpes ilyenre csak úgy, de ez durva! Nagyon vàrom a jövö szombatot!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Örömmel tölt el, hogy meg tudtalak lepni. Köszönöm szépen, hogy írtál!:)

      Puszi, Azy

      Törlés
  3. Woow *-* siess ;)) am kb. Hány rész lesz még ? Remélem.nagyin sok :))<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Negyven részes lesz, utána még egy epilógus és vége. Nem tudom, hogy soknak számít-e, de remélem elég lesz.:)

      Puszi, Azy

      Törlés
  4. Drága Azy!

    Sajnálom, hogy az előző részhez nem írtam, csak rengeteg a dolgom mostanság és nem volt időm sem olvasni, sem pedig írni. Tényleg ne haragudj!
    Most viszont itt vagyok, és bőszen keresem a gondolataim.

    Az előző részben nagyon meglepett, hogy Deon és Eric összejöttek. Számomra kissé erőltetett ez a kapcsolat, mármint Deon részéről. Szereti Zayn-t, és amolyan búfelejtő ez a srác, akár beismeri, akár nem.

    Most viszont örültem, hogy találkozott Zayn-nel, hiányoltam is őt nagyon. Számomra ők egy pár, és furcsa bármelyiküket is mással elképzelni. Zayn igazán őszinte volt, jó, hogy mindent elmesélt a lánynak, bármennyire is fájdalmas.
    Sandy-t nem tudom megérteni, őrült módjára viselkedett, bele kellett volna törődnie, hogy a srác nem kér belőle. Persze ez biztosan nem egyszerű, mert ezek szerint nagyon oda volt érte, különben nem tett volna ekkora hülyeséget.

    Deon szereti Zayn-t, ezt eddig is tudtam, és most is kiderült. Sajnálom, amiért ott az a hatalmas tüske benne, ami teljesen érthető. Remélem meg fog bocsátani egyszer, talán mindkettőjüknek.

    Ők annyira édesek és kedvesek voltak együtt, hogy sajnálom, hogy így alakult a helyzet.
    Ez az Eric gyerek pedig nem szimpatikus, pusztán azért, mert Deon-nál bepróbálkozott és sikerült is neki.

    Ismét frenetikus rész lett, mindig meglepsz valamilyen újdonsággal. Annyira kidolgozott ez a történet, hogy mindig ámulok-bámulok az eseményeken. Nagyszerű vagy Azy, hálás vagyok, amiért olvashatom az írásod.

    Nagyon várom a folytatást, kíváncsi vagyok a további fejleményekre.

    puszillak, Cami

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Cami!

      Természetesen megértem, hogy nincs sok időd, egyébként is mindig írsz, amiért hálás vagyok!:') Eszemben sincs haragudni!
      Igen, jól látod a dolgokat, Deon nem nagyon táplál érzelmeket Eric felé, csak kétségbeesetten próbál felejteni Huh, akkor jó, hogy Zayn most feltűnt, így megszűnt a hiány. Sandy-t tulajdonképpen eléggé furára sikerült megformálnom, de az ő nézőpontját is kifogom fejteni az elkövetkezendő részekben, hogy érthetőbb legyen. És teljesen igazad van, sajnos nem egyszerű.
      Az igazság az, hogy fogalmam sincs Deon hogyan fog dönteni, de remélem, hogy bármi is legyen a történet vége tetszeni fog. Sajnálom, hogy nem szimpatikus Eric, pedig jó fej kis srác, csak tényleg Deon kellett neki.:D
      Jaj, fogalmam sincs mit kéne mondnom, de iszonyatosan köszönöm, minden egyes szóért hálás vagyok! Szerintem Te vagy fantasztikus, és meg sem érdemlem, hogy az Olvasóm legyél. El sem tudod hinni, hogy mennyi támogatást jelentesz, köszönöm! <3

      Puszi, Azy

      Törlés
  5. Drága Azy!

    Mint mindig most is fantasztikus részt hoztál!
    Már vártam hogy mikor fog felbukkani Zayn és lám most megtörtént. Végre kiderült hogy mivel fenyegette őt Sandy és egyre jobban csak sajnálnibtudom szegény fiút.
    Deon viselkedése teljesen érthető. A helyében én sem engedném közel magahoz úgy hogy ott van Eric aki nem érdemli meg hogy megcsaljàk.
    Kíváncsi vagyok hogy ezek után mi fog történni. Vajon Deon megbocsájt Zayn-nek de a Eric-et választja vagy úgy bocsájt meg hogy szakít Eric-kel és Zayn-nel megint összejönnek!

    Puszi, Jordi
    Várom a folytatást!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Jordi!

      Jaj, nagyon örülök, hogy így gondolod, köszönöm! Megértem, hogy Zayn-t sajnálod, én azonban hármukat, hiszen ez egy olyan helyzet, amiben valamilyen szinten mind csak áldozatok és most szenvednek. Én se tudom, hogy mi fog még történni, így azt hiszem ugyanakkora meglepetés lesz Neked, mint Nekem!:)
      Borzasztóan köszönöm, hogy írtál, nagyon boldog vagyok miatta! <3

      Puszi, Azy

      Törlés
  6. Drága Azym!

    Elképesztő!
    A késes résznél jól mulattam. Teljesen magam elé képzeltem, ahogyan Deon karatézik a késsel, és éppen hogy csak megsúrolja Zaynt.
    Ezt félre téve, térjünk a lényegre:
    Örülök, hogy tisztázódott ez az egész, viszont sajnálom, hogy Deont ez még mindig bántja, amiért Zayn mégiscsak Sandyt védte.
    De legalább tudjuk, hogy Deon még mindig szereti Zaynt, és ezzel ő is teljes mértékben tisztában van. Viszont vannak dolgok, amiken nem igazán lehet változtatni. Reméljük, ez nem egy lesz közülük, és ismét szent lesz a béke.
    Mellékesen, nem tudom, mondtam-e, de egyszerűen imádom, ahogyan megformálod Deon és Zayn karakterét. Ezt tanítani kellene!
    Taníts, Mester!:D

    Sok-sok puszi, Tina xoxo

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Tinám!

      Jaj, tényleg nem gondoltam volna, hogy valakit mulattatni fog az a rész, de örülök, hogy mégis! Igen, Deon eléggé érzékeny lett, így Zayn ilyen egyszerűen nem fogja levenni a lábáról. Nem tudom, hogy mi lesz a vége, Deon kit fog választani, de remélem mindenki meg lesz a végével elégedve.:)
      Juj, nem hiszem, hogy tanítani kéne bármit is, amit csinálok, de elképesztő, hogy így gondolod, köszönöm!:') <333
      Te jó ég, tényleg köszönöm! - ( Ezt még így hiányoltam a végéről:) )

      Még annál is több puszi, Azy

      Törlés
  7. Szia Azy!:)

    Haha, nagyon tetszett. Főleg, amikor Deon kergette késsel a "betörőt". A múltkor én is ezt csináltam, csak én a törikönyvemmel. Kiderült, hogy csak a testvérem pakolt be a konyhaszekrénybe, míg én aludtam.:p
    Jól döntött Deon, Eric mellett kellene maradnia. Rengeteget segített neki,Zayn pedig azért valamilyen szinten mégis megcsalta.
    Nagyon várom a következő részt!:)
    xoxo

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Petra!:))

      Haha, jó tudni, hogy hasonló esetek történnek a való életben is! Na, akkor most már tényleg nagyon megosztóak a vélemények, hogy Eric vagy Zayn. Hát, a lényeg, hogy még én se tudom, így én is meg fogok lepődni!
      Iszonyatosan köszönöm, hogy írtál, sokat jelent!:') <3

      Puszi, Azy

      Törlés
  8. Draga Azym!
    Milyen jo volt mar hogy megint talalkoztak. :) A keses resz vicces volt, jot nevettem rajta. :D Sandy elmehet a francba, nagyon megutaltam ot, undorito dolognak tartom meg mindig, hogy igy probalta meg megszerezni maganak Zaynt. Deon meg Zayn annyira aranyosak egyutt, remelem hogy a vegen ujra normalis lesz koztuk minden. Amikor Zayn megcsokolta, annyira orultem, de az utolso mondat elkeseritett. :(
    Puszi, Bius

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Biusom!

      Örülök, hogy téged is annyira feldob a találkozásuk, mint engem, annak pedig még jobban, hogy még nevettél is a rész alatt! Tényleg sajnálom, hogy Sandy-t ennyire ki nem állhatod, tulajdonképpen én sajnálom, de én bízok abban, hogy a maradék részekben kifejetett dolgok miatt Te is megértőbb leszel vele szemben, mégha most utálod is!:)
      Nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon köszönök mindent! <33

      Puszi, Azy

      Törlés
  9. Kedves Azy!

    A rész nekem olyan askadfmalkdsal volt, ( Na ezt aztán megaszontam... ) bár néha kicsit kiakaszt Deon viselkedése. Most is ( amikor nem azzal foglalkoztam, hogy "basszus már megint csillog az az izéé" - telóról olvasok ez tény - ) Kicsit mérges voltam, amiért ilyen felületesen, megvetően bánt Zaynnel. A hétvége további részében tuti depressziós leszek. ><" ( Mindkettő blogban amit olvasok valaki nagyon rondán lett kezelve. Ez kéééész. )
    Most nem fogok kérdést feltenni - inkább kijelentés, de marad a kérdőjel - UGYE SZAKÍT ERICCEL? Én ezt nem bírom. Derprimál ez az egész.
    Nem lehetne azt mondani, hogy már szombat van? 23 óra körül.. (jövő hét természetesen) [?]
    Na jó, téged se terhelünk le..

    Halom puszii, Szonja.

    U.i.: És még szeretném elmondani, hogy imádom a blogot ( blogjaid - eddig mindegyiket olvastam - de eddig szerintem ez az amelyikben teljesen ki tud mutatkozni a tehetséged az írás felé. ) - Nem nagyon szoktam kommentet írni, a telefonos olvasás miatt, de ezt most úgy gondolom muszáj volt leírnom.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Szonja!

      Teljesen megértem, hogy Deon viselkedése nem túl kedves és kiakasztó, de sajnos eléggé megbántották, így ellenséges lett. Öhm, a kurzorra érted a csillogást? Ha igen, akkor igazán sajnálom, nem gondoltam arra, hogy a telefonosoknak ez problémát jelent...:( Nehogy depressziós legyél!:D Ne haragudj, de én se tudok erre válaszolni, fogalmam sincs mi lesz a vége. Ne aggódj, hamar eljön a jövő szombat, de boldog vagyok, hogy már várod! <3

      Sok puszi, Azy

      UI: Nem tudom, hogy most az előző kettőre érted, vagy arra, amiket most írok, de mindenesetre köszönöm, rengeteget jelent, hogy így gondolod. Nekem is ez a kedvencem egyenlőre, de azért, mert ebbe adtam bele először mindent!:')
      Igazán köszönöm, hogy a telefonos olvasás ellenére írtál, hálás vagyok!

      Törlés
  10. Ez iszonyatosan jó lett! Imadom az irasod, egyszeruen nem birom ki, hogy ne olvassam. Deon vegre megtudta az igazsagot, de ahjj. Es ugy talalkoztak eloszor..:3 Azy, siess a kovetkezo resszel! Tukon ulve varom.!! Xoxo. Vivii.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Jaj, köszönöm, köszönöm, köszönöm. Igen, kicsit emlékeztettem őket, arra, mikor először találkoztak! Sieeetek, ígérem!:') <3

      Puszi, Azy

      Törlés
  11. Drága Azy!
    Én komolyan... nem találok szavakat, ahogy ez már számtalanszor előfordult... :) Látod, mit csináltál?? Egyébként nagy dumás vagyok most meg semmi... Szóhoz sem jutok... Hú!
    Zayn, hát... egyszerre ijesztő és ahw! *0* <33 Meginogtam... :$ Mármint... Eric szinten. Áááá! Nekem is mondta egyik felem folyton, hogy ERIC, ERIIIIIIC!!!! De közben... ZAAAAAYN!! :$ Ajj gyerekek... :O Mi lesz itt...
    Én hiszek Zaynnek és tudom, hogy igazat mondd, de Deonnak igaza van... :c És én most elkezdtem fantáziálni, hogy Zayn mit reagálna Eric-re... Hmm... ;)
    Nagyon siess! :D :**
    xx. S

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Stella!

      Jaj, szeretem, ha beszélsz, de azért most örülök, hogy elakadt a szavad! Akkor Te vagy az a csodás személy, aki egyikük pártjára sem képes állni. Na, akkor azt hiszem bármelyikükkel is jön össze a végén ( vagy egyikükkel se, hihi, nem tudom ), akkor remélem, hogy tetszeni fog.
      KÖSZÖNÖK mindent, tényleg fantasztikus Olvasó vagy!:') <3

      Puszi, Azy

      Törlés
  12. Drága Azy!
    Egyetértek az előttem szólókkal, egyelőre még én is letaglózva ülök itt, és azt se tudom mit írjak. De annyi bizonyos, hogy egyszerűen imádtam!
    Teljesen megértem Deon-t, és azért örülök is neki, hogy nem adta be azonnal a derekát neki, annak ellenére, hogy biztosan nagyon szerette volna. Viszont, azzal nem értek egyet, hogy Sandy nem gonosz. Ha velem ilyet tenne a legjobb barátnőm, meglehetősen önző módjára, nem bocsátanám meg neki.
    Egyébként a fogalmazásmódod szokás szerint remek volt, s visszatérni a régi házba külön öröm volt számomra! :)
    Egyébkét hogy telik a nyári szünet?:)

    puszi, Vivienne Hayes

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Vivienne Hayes!

      Iszonyatosan örülök, ha tetszett, mégha nem is tudod mit írj. Boldog vagyok, hogy megértő vagy Deon-nal szemben, viszont kicsit szomorú is, mert Sandy-vel nincs ugyanez. Természetesen ezt még ki fogom fejteni, így érthető lesz minden az ő szemszögéből nézve kicsit más az egész. :)
      Igazán köszönök szépen mindent, sokat adok a szavadra, így megtiszteltetés számomra, hogy így gondolod!
      Huh, hát eseménydús az biztos, remélem, hogy pihenni is fogok a sok utazás között, de nem panaszkodom, hiszen én szerveztem így! Neked milyen eddig, mik a terveid?:)

      Puszi, Azy

      Törlés
  13. Azy ez fantasztikus.:D
    Életemben először sejtettem valamit a történetből, ami részben be is jött. Csodálatos lett, várom a folytatást!!! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Huh, akkor örülök, hogy sejtettél valamit és be is jött. Szerintem a továbbiakban is lesz még ilyen.:) Köszönöm szépen! <3

      Puszi, Azy

      Törlés
  14. Nagyon tetszett ez a rész is :) vártam már hogy mikor fog felbukkanni Zayn és kiderüljön miért is kellet titokban tartaniuk a kapcsolatukat Deonnal de erre nem gondoltam :O durva nagyon. Megértem Deon-t amiért így reagált de közbe sajnálom Zaynt de azzal nem értek egyet hogy Sandy nem gonosz mert ilyet egy barátnő nem tehet a másikkal remélem nem bocsájt meg neki Deon.
    Várom a folytatást :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Igen, gondoltam, hogy már sokan hiányoljátok a főhőst, és boldog vagyok, hogy most szívesen láttad. Teljesen megértem, hogy Sandy-t gonosznak titulálod, de majd az ő szemszögéből is el lesznek mesélve a történet, remélem akkor kicsit megenyhülsz.:) De annak igazán örülök, hogy Deon reakcióit helyesnek ítéled! Köszönöm szépen, hogy írtál! <3

      Puszi, Azy

      Törlés
  15. Szia Azy:)

    Húúhh...nagyon tetszik a rész:) Őrületesen jól írsz*-*
    Hogy őszinte legyek most én is haragszom Zaynre.Szivem szerint az lenne a legjobb,ha Deon egy darabig nem bocsátana meg Zaynek mert kezdem kedvelni Ericet és mert Zayn elég hülyén viselkedett.Persze ez a te döntésed és nehogy azt hidd,hogy én ezt azért írtam,hogy befolyásoljalak,csak így gondolom.Ez a véleményem.
    Nagyon várom már a folytatást.:)
    Puszi,Andi:)

    Ui: Kérlek,ha van időd olvasd el:) http://alwaysbetogetherxx.blogspot.com/2013/06/3resz.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!:)

      Jaj, nem tudom, hogy mi lesz a vége, és valaki Eric-et akar, de valaki Zayn-t... Huh, remélem azért, bármi is legyen a választása, Te örülni fogsz neki, mert Deon biztosan. Nem hiszem, ne aggódj, bármikor leírhatod mit gondolsz, mert érdekel és sokat jelent. :)
      Köszönök szépen mindent! <3

      Puszi, Azy

      UI: Amint lesz időm elolvasom.:)

      Törlés
  16. :o Nagyon jó lett. Szegény Zayn:/<3 Siess a kövivel!:)<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Köszönöm szépen, én is sajnálom, és sietek!:) <3

      Puszi, Azy

      Törlés
  17. Azy!
    Wáá, ez eszméletlen!!Szegény fiú://Olyan nehéz lehet mindegyiküknek.Bár Sandy tényleg szerelmes volt Zayn-be, furcsa elgondolni, hogy így átlépjen a barátnőjén..
    Megint csak elkápráztattál, kimondhatatlanul várom a kövi részt!!Sok sikert!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Drága!

      Teljesen egyetértek veled, szerintem is eléggé nehéz mindannyiuknak. Sandy nézőpontját jobban ki fogom fejteni, hogy érthetőbb és világosabb legyen.:) Nagyon szépen köszönöm, rengeteget jelent a véleményed! <33

      Puszi, Azy

      Törlés
  18. :OOOO OMG :OOO fantasztikus rész volt... annyira örülök neki h végre Deon megtudta az igazat, h mi volt Zayn és Sandy között... és tökre megértem h nem ugrott egyből Zayn nyakába hiszen ott van neki Eric :D áááá eszméletlen rész volt :D imádtam <3 *-*bubi*-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Ah, boldog vagyok, hogy ennyire boldog vagy, mert Deon megtudta a teljes történetet. És igazad van, Eric-re is gondolnia kell, nem csalhatja meg...:( Jaj, sokat jelent, hogy így gondolod!:') <3

      Puszi, Azy

      Törlés
  19. Drága, egyetlen, fantasztikus Azym !
    Igyekeztem gyorsan érkezni az elmaradhatatlan kommentemmel, de így is sikerült egy napot késnem, remélem elnézed nekem !
    Nos, akkor jöjjön is a véleményem, mert azt hiszem végre sikerül kinyögnöm egy értelmes mondatot, mivel közvetlen a rész elolvasása után úgy fél óráig nem sikerült.
    Nem hiszem el ! Nem hiszem el, hogy minden egyes elkövetkezendő rész egyre jobb, mint a legjobb ! (na ez most egy értelmes mondat volt). Nem tudom, hogy vagy képes mindig fokozni az izgalmakat ! De, igazából már meg sem kellene lepődnöm, mert frenetikus vagy ! Azon csodálkoznék, ha nem a BEST fokozatot nyújtanád mindig az olvasóidnak ! És nagy örömünkre te minden újabb fejezet előtt frissíted a szoftvereidet, így mindig egyre bámulatosabb részeket olvashatunk !
    Na, de most már tényleg igyekszem értelmesen fogalmazni, elnézést.
    Szóval a fejezet ismét elképesztő lett, tele izgalmas történésekkel és fordulatokkal, az íráskészséged pedig ismét a tetőfokára hágott, de azt hiszem nem ez volt az utolsó ilyen alkalom ! Hihetetlen, hogy mindig ki tudsz találni valami újat ! Nagyon tetszett, az egész összhangban volt !
    A késes jeleneten jót derültem, most is ha magam elé képzelem, ahogy Deon hadonászik, röhögőgörcsöt kapok ! Arról a kifejezésről meg ne is beszéljünk, hogy " roppant komoly harci sérülését ", azt hittem leesek a székemről ! Örülök, hogy Deon nem enyhül meg (kivéve a legvégén), és hogy ridegen válszolgat Zayn-nek, ellenben annak is örülök, hogy Deon azért végig hallgatja hercegünk magyarázatát, ami által sok titokra fény derül. És ezek után ugye Zayn megcsókolja főhősnőnket, aki nem tesz ugyanígy. Majdenm sírva fakadtam az utolsó mondatnál, és nem csak azért, mert végtelenül szomorú lettem, hogy vége van ! De azt gondolom ez fantasztikus befejezése volt a résznek, igazán drámaira sikeredett de persze nem rossz értelemben ! A megfogalmazásodra visszatérve : ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy fejet hajtok előtted, csodálatos és különleges vagy ! Köszönöm, hogy olvashatom a blogod ! Ha megválogatnák, hogy kinek a blogja szerepelhet a világhálón, tuti, hogy csak te érdemelnéd ki, mert...nem is írok semmilyen dicsérő jelzőt, mert csak ismétlem önmagam és úgy is tudod, hogy imádom az írásaid ! ♥
    Huhh, hát ennyit lettem volna, már izgatottan várom a következő 'epizódot'.

    Puszi, Tia

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Azy !
      Ne haragudj kihagytam pár dolgot !
      Megértem, hogy ott van neki Eric, és tudom, hogy nagyon szereti, de szerintem ez Eric barátunk legnagyobb bánatára ez csak baráti viszony Deon számára, mert soha sem fog mégegyszer úgy vonzódni valakihez, mint Zayn-hez, mert neki ő (volt) az igazi.
      Ó, és még azt felejtettem ki, hogy mindekettő kép, amit beraktál nagyon tetszik !
      Hát, ez gondolom nagyon fontos volt, bocsi, hogy elraboltam az idődet még 2 perccre !

      Puszi, Tia

      Törlés
    2. Drága Tia!

      Huh, el se hiszed miket váltasz ki belőlem egy kommenttel. Komolyan Te vagy az egyik legfantasztikusabb Olvasó az egész világon, elmondani nem tudom, hogy milyen boldog vagyok, amikor már csak azt meglátom, hogy mennyit írtál. Amikor pedig el is olvasom, akkor ott beüt a teljes káosz, egyszerűen hihetetlen vagy. Iszonyatosan sok erőt tudok a megjegyzéseidből meríteni! Tényleg köszönöm, hálám örökké üldözni fog, de legalábbis a Te fantasztikus blogodon biztosan!
      Jaj, akkora túlzásokba esel, viszont iszonyat jó olvasni, köszönöm! Ahw, tényleg nem tudom, hogy mit mondjak, meg se érdemlem ezeket a szavakat! Annyira hálás vagyok, te jó ég! Elképzelhetetlen volt számomra, hogy valaki így fog vélekedni a blogomról! :') Csodálatos, elképesztő, fantasztikus, elbűvölő és imádnivaló vagy, köszönöm, köszönöm, köszönöm! Te sosem rabolod az időmet! Sajnálom, most ennyit tudtam írni, pedig tudom, hogy sokkal többet érdemelnél! <33

      Millió puszi, Azy

      Törlés
  20. Szép estét, drága Azy ♥!

    Ide is megérkeztem, kissé álmosan és náthásan :) Remélem, te nem vagyok beteg :)

    Imádtam ♥! Úristen, mikor Deon hangokat hallott, rögtön tudtam, hogy Malik az :D Annyira édes és összetört volt, úúgy megölelgettem volna srácot ♥ :$ Jó lenne, ha Deon döntene a két fiú sorsáról úgy, hogy egyikük se sérüljön meg lelkileg :D Ha nagyon genyó akarok lenni, én Zayn-t választanám és nem Eric-t :D

    Tűkön ülve várom itt is a folytatást ♥!

    Love Ya,
    Mace

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Macy!

      Jaj, nagyon boldoggá tesz, hogy tetszett a rész, sokat jelent. Hidd el, én is, de Deon kicsit hidegebb szívű, mivel megbántották...:( Nem tudom kit fog választani, aztán lehet, hogy egyiküket se, de tényleg fogalmam sincs. Remélem azért tetszeni fog bármi legyen is. Köszönöm szépen, hogy írtál! <33

      Puszi, Azy

      Törlés
  21. Kedves Azy!
    Nagyon jó volt olvasni a fejezetet! Komolyan szóhoz sem jutok!
    Örülök, hogy Zayn végre elmondta Deonnak mi is a helyzet és nem titkolózott tovább. Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a folytatás.
    Szerintem jobb lenne, ha Eric lenne az igazi szerelme, vagy ilyesmi, de ezt inkább rád bízom :)
    Nagyon, kimondhatatlanul és leírhatatlanul várom a következő részt!
    Sok puszit küld neked: Zsófi Sipos :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Zsófi!:)

      Jaj, nem is tudom mit mondjak, de iszonyatosan örülök, hogy így gondolod! Én is gondban vagyok azzal, hogy kit válasszon a végén...:( Borzasztóan köszönöm neked a szavaidat, eszméletlen hálás vagyok! <33

      Puszi, Azy

      Törlés
  22. anyám anyám!!*-* ma talàltam meg a blogodat és félnap alatt elolvastam!!*-* bakker imádom!!*-* annyiraa jól fogalmazol a történetben nincs összevisszasàg..minden részletes amennyire kell!!*-* :)) fuu nagyon siess a köviveel!!*-* :)) mellesleg Ericnek szurkolok bármilyen furán is hangzik!!:$ de majd kiderül hogy hogy alakul!!*-* Imádom!!*-* :))

    -Ráhel!:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Ráhel!

      Te jó ég, ezt annyira jó olvasni, köszönöm, köszönöm, köszönöm! Tényleg elmondhatatlanul sokat jelent a véleményed!:') Nem hangzik furán, sokan szurkolnak neki, viszont sajnos Zayn-nek is, nekem pedig fogalmam sincs, hogy kit válasszon...:( Én pedig Téged imádlak, rengeteg jelent ez a megjegyzés!:') <333

      Puszi, Azy

      Törlés
  23. Kedves Azy!

    Most vettem észre, hogy nem is írtam ehhez a részhez pedig már 3.-jára olvasom el. Ez is mind ugyan olyan jó lett mint a többi sőt még jobb. fogalmasásod 10 skálán 100-as. Történet 10 skálán 1000-es nagyon imádom a blogod ez a kedvenc történetem annyira...... erre csak egy szó van és az a TÖKÉLETES.Sejtettem, hogy ebbe a részbe találkozni fog Zayn-nel, én Deon pártján állok nem minden múlik el egy csettintésre azt fel kell dolgoznia az embernek de azért Zayn-nek is valamennyire igaza van. Na nem pazarlom az időd ez is nagyon jó mint a többi várom a folytatást! :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Anna!

      Juj, harmadjára? El se hiszem! Aaanyira édes dolgokat írsz, meg sem érdemlem őket! Fantasztikus és TÖKÉLETES Olvasó vagy, hálás vagyok! Sosem pazarlod az időmet! <33 :)

      Puszi, Azy

      Törlés
  24. Szia!
    Ez döbbent! Erre nem számítottam! Nagyon jóóóó! Kíváncsi leszek, hogy mit fog szólni Zayn ha megtudja Deonnak van barátja. Hozd hamar a következőt!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Igazán boldog vagyok, hogy sikerült meglepnem téged. Köszönöm szépen, hogy írtál!:')

      Puszi, Azy

      Törlés
  25. Nagyon nagyon nagyon röstellem hogy eddig nem irtam ! Már rég olvasom a blogod és egyszerüen....aahhhww *-* az egész történet fantasztikus...hogy lehet ilyet kitalálni ? :) és ahogy megfogalmazod a történetet , az érzelmeket , a karaktereket ... erre nincs is jó szó...egyszerüen briliáns , fenomenális , hiper szuper :))
    Nekem Eric és Deon szerelme kicsit erőltetett ! Deon nem szereti Ericet , Zaynt szereti ,és ezt ő is tudja ! Tehát team Zayn XD
    Sandyt egyszerüen kedvem lenne felpofozni !!! el sem tudom hinni hogy lehet ilyet tenni a Legjobb Barátnönkkel ?!! egy fiu miatt aki ugysem szereti viszont !! na mindegy..
    A lényeg hogy elképesztő amit művelsz , ezt nem lehet tanitani sem !! :)) nagyon várom az új részt remélem hamar hozod :)
    Anna

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Semmi gond, emiatt nem kell bocsánatot kérned, boldog vagyok, hogy most mégis írtál. Juj, iszonyatosan jó érzés ezt olvasni, köszönöm, köszönöm, köszönöm! Hát akkor még egy "Team Zayn"-es olvasó, csak az a baj, hogy nem tudom mi lesz a végén még én se, tehát remélem ugyanakkora meglepetés lesz nekem, mint Nektek.:)
      Boooorzalmasan köszönöm a szavaidat, elmondhatatlanul sokat jelent! <33

      Puszi, Azy

      Törlés
  26. Drága Azy!

    Amiket leírsz az valami hihetetlenül életszerű, komolyan nem találok rá szavakat és kezdem irigyelni Deont (nagyon jó a szöveged is :D)gondolom amiket az olvasóid írnak kommenteket nagyon sok erőt adnak neked, tudom hogy egy vagyok a sok közül aki ezt írj a de köszönöm mindenki nevébe hogy ezt a blogot írod nem tudok mást mondani mint további sok sikert az íráshoz mert nagyon tehetséges vagy

    Nagyon sok Puszi:Zsófi
    ♥♥♥ ♥♥♥
    ♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥
    ♥♥♥♥♥♥♥♥♥
    ♥♥♥♥♥♥♥
    ♥♥♥♥♥
    ♥♥♥
    ♥ Ennyire szeretünk ♥☺

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Drága!

      El sem hiszed, hogy mennyire boldoggá tesz, hogy így gondolod, tényleg! Tényleg, erősen túlzol, én köszönöm, hogy ennyire fantasztikus olvasóim vannak, mint Te! Nekem senki sem egy a sok közül, éééés ahw! Annyira hálás vagyok, ezerszer is köszönöm!:')
      Én pedig imádlak Titeket! <33333333333333333333333333333333333
      (Nekem csak ilyen béna szíveim vannak, sajnos nem tudom, hogyan kell szebbet)

      Millió puszi, Azy

      Törlés
    2. Drága Azy !
      Nyomd le egyszerre az Alt és azon a kicsi csak számos 'különálló' billentyűzeten a 3-as gombot ! Úgy tudsz ilyen szívet írni ! :)

      Puszi, Tia

      Törlés
    3. Drága Tia!

      Hát megpróbáltam, de semmi nem történt. Lehetséges, hogy nekem más a billentyűzetem, mert sehogy sem működik...:(

      Puszi, Azy

      Törlés
  27. Úristen!!!
    Tegnap találtam rá a blogra és...Jézusom!
    Komolyan mondom reggel hatra olvastam el, addig egy szemhunyásnyit sem aludtam....(oké ez már picikét azért megszállotság.xdd)
    Annyira jóó!
    Na most hogy ezt így megtárgyaltuk mondom is a véleményemet a részről.xdd
    Örültem, hogy Zayn tisztázodott, és hogy végén megcsókolta Deon-t. Igazából számítottam rá, hogy nem lesz az hogy Happy End és egymás karjaiba omlanak.:DD
    Én azért fogom Zayn pártját, mert hát igaz, hogy megbántotta a lányt, de szereti (ez persze kölcsönös, ami fontos).
    Erick párján azért nem állok, mert kezdjük ott, hogy nem tudom a fiúnak csak tetszik a csaj vagy bele is van zúgva, szóval nem tudom az érzelmit.
    Jó kapcsolat meg nem hiszem, hogy ebből már lehet tekintve hogy Deon nem igazán érzez semmit a szegényke iránt. Amolyan "gyere legyél a paism már szarul vagyok és kell valaki aki megvígasztal" kapcsoaltnak tarom ezt.://
    Ettől függetléenül persze bírom a csávót, de még se mellette képzelném el Deon-t. Hosszú kapcsolat ebből nem nagyon lehetne, hacsak...a lány egy varázsütésre bele nem szeretne halálosan Erick-be. De ez szerintem nem túl valószínű.
    huhh....ez életem leghosszab kommentje. Komolyan.
    Nem bánok jól a szavkkal, szóval....teljesítmény hogy ezt így le tudtam írni.:))
    Sok sikert a folytatáshoz és várom a folytatást.:DD

    ölel, Vic

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Vic!

      Hát én is ezt mondom: te jó ég! Eszméletlen vagy, majdnem kiugrott a szívem a helyéről, mikor megláttam, hogy új olvasó vagy, és tetszett a történet. Húha, erre nem számítottam!
      Akkor te is Zayn pártján állsz, és az okaid is tök természetesek. Eric és Deon kapcsolatát pont a következő részben fogom kicsit jobban bemutatni, abból tisztán le lehet majd venni, hogy a két fel mit érez egymás iránt. Viszont Deon tényleg nem őt szereti, ezt tökéletesen tisztán látod.
      Elmondani nem tudom, hogy mennyire boldoggá tettél, köszönöm, köszönöm, köszönöm. Hihetetlen érzés, hogy milyen érzés ilyen kedves, édes, elképesztő kommentet olvasni, hálával tartozom miatta! <3

      Puszi, Azy

      Törlés
  28. Szia Azy.! Katának hivnak :)
    Minden tiszteletem a tied, hogy egy ilyen remek blogot össze tudtál hozni. Én már az elsö részbe beleszerettem amit itt leirsz minden eggyes részbe ahogy a szived lelked kiteszed az csodálatos, hogy tudnak ilyen csodas gondolatok kipattani a fejedbol nem ertem fantasztikus. Imadom ezt az egeszet imadom ahogyan feldolgozol mindent imadom. Mar mit ehhez fűzni nem tudok en odaig vagyok ezert amit itt csinalsz. Nem tudom egyszeruen leirni.
    Sok sikert a tobbi reszhez is ♥♥
    Puszi :3

    VálaszTörlés