30. rész - Visszatér a múlt

Iszonyatosan hálás vagyok mindenféle támogatásért, amit Tőletek kapok. Köszönöm szépen őket, illetve azt is, hogy sokan hagytatok megjegyzést, többen választani is tudtak és szavaztak. Elmondani nem tudom, hogy a díjaknak pedig mennyire örülök, tényleg nekem vannak a legfantasztikusabb olvasóim.
Most éppen a történet háromnegyedénél járunk, így gondoltam kicsit felpörgetem az eseményeket, és belép a várva várt szereplő.  Remélem, hogy tetszeni fog a fejezet, de ne aggódjatok, ebből még nem derül ki, hogy miért is nem lehetnek együtt rendesen, csak titokban. Jó olvasást!

A vonatút csiga lassan telik el. Az ablaknak támasztom a fejemet, unott fejjel bámulom a mellettem elsuhanó tájat. A legócskábbra szereztem jegyet, hiszen a többi Londonba tartó vonat kicsit később indult el. Így örömmel kezdtem el az utamat, nem számítva arra, hogy ennél bénább vasutat keresve se tudtam volna kifogni. A fekete bőrülésen, - ami csak úgy árasztja magából a hőséget - kezdek megizzadni, így kikutatom a bőröndömből a törülközőmet, és a magam alá rakom.
Éppen újra kényelmesen helyezkedni kezdek, mikor tekintetem egy fiatal srácra esik, aki pontosan a kabinom előtt áll meg.
- Szabad itt egy hely? - tolja félre a nehéz vasajtót.
Halványan elmosolyodom, majd bátorítóan a velem szemben álló ülésekre bökök.
- Persze, ülj csak le.
Belép a fülledt helyiségbe, a hátán lévő kék sporttáskát felrakja a fejünk felett húzódó tartóra. Mielőtt leülne, futólag rám pillant.
- Kinyithatom az ablakot? Csak mert így meg fogunk sülni... - vonja meg a vállát.
- Próbáltam, esélytelen - húzom a számat keseregve, miközben a karcos, grafitis és kosztól fekete ablakra vetem a tekintetem. 
- Azért én is megnézem mit tehetek - vigyorodik el, majd megragadja az ablak kallantyúját.
Amíg erősen ráncigálja, van időm tetőtől talpig végig mérni. Sötét haja van, de nagyon úgy tűnik, hogy régebben több szőkés tincse is volt, hiszen néhány helyen kicsit arany árnyalatú. Egy fekete mintákkal ellátott fehér pólót visel, amit egy kék-fehér kockás, térdig érő nadrággal egészített ki. Feje tetején egy pilótaszemüveg pihen. 
Az ablak a következő pillanatban kirándul, és friss levegő áramlik be, vele együtt pedig egy nagy bogár is beszáll. Menetiránnyal szemben ülök, így tökéletes célpont vagyok a rovarnak, ami mint kiderül nem más, mint egy darázs.
- Úristen! Vidd innen ki! - ugrok fel a helyemről, magam körül őrült csapkodásba kezdek, hogy ne érjen hozzám. Allergiás vagyok rá, ezért nem lenne túl szerencsés, ha most megcsípne.
A fiú igyekszik gyorsan cselekedni, így lekapja a papucsát, és egy jól irányzott ütéssel eltalálja a bogarat, ami még mozog ugyan, de a földre esik. Megkönnyebbülten sóhajt fel, azonban én tovább folytatom a hisztériát, az állat elvégre még él! 
- Taposs rá! - utasítom még mindig ijedten. - Nem látod, hogy még mozog?!
Eleget tesz a kérésemnek, és elpusztítja az állatot. A papucs talpáról kipöcköli az ablakon a "tetemet". Furcsálló tekintettel néz rám, mintha megőrültem volna. 
- Meleg helyzet volt - jegyzi meg ironikusan a szája szegletében bujkáló mosollyal.
- Allergiás vagyok rá, nem lett volna túl jó, ha megcsíp - jegyzem meg magyarázatot adva, majd a szívem helyére teszem a kezemet, ezzel saját magamat is lenyugtatva. Visszarogyok a helyemre és látom, hogy a srác is így tesz. - Kösz a segítséget - pillantok felé hálásan. Ekkor tűnik fel, hogy ugyanolyan szeme van, mint nekem. Azúrkéken csillog, ahogyan a nap rávilágít. Tényleg egyforma a kettő. Még az írisze körül is van egy sötétebb, vastag körvonal. 
- Nincs mit. - Kisfiús arcán megjelenik egy mosoly, ami kifejezetten sármossá varázsolja. Eltűnődve nézek tovább, és egyre ismerősebb lesz minden vonása. - Valami baj van? - vonja fel a szemöldökét, nyilván nem érti miért fürkészem.
Megrázom a fejemet, tanakodva figyelem a mozdulatait. És akkor rájövök... Az emlékfoszlányok egyre erősebben kezdenek élni bennem. A szeme. A haja. A hangja. Minden ismerős. Ő volt az, akit leöntöttem a kávémmal, amiért elírta a nevemet! Meglepettségemben a szám elé kapom a kezemet.
- Te voltál az - veszem el gyorsan onnan, vigyorogva bámulom az elképedt srácot.
- Ne haragudj, de ki voltam én? - ráncolja a szemöldökét furcsán.
Hangosan felnevetek, miközben a beáramló levegő meglebegteti a hajamat. Szórakozottan beletúrok, és egy kérdéssel felelek: 
- Nem volt télen egy dühítő, idegesítő incidensed egy lánnyal a Starbucks-ban, ahol dolgozol? - vonom fel a fél szemöldököm.
Egy ideig még nem szól egy szót sem, szinte látom, ahogyan a csinos kis fejében forognak az agykerekek, és próbálja kieszelni, hogy mire célzok. Aztán teljesen kimerednek a szemei, dühösen szólal fel:
- Deon, ugye? Aki nyakon öntött a rohadt kávéjával, csak mert elírtam a nevét! - kiált fel idegesen.
Kicsit megilletődve nevetek fel, nem tudtam, hogy még ennyi idő után is képes felhúzni magát ezen. Valószínűleg én voltam a legeslegrosszabb vevője. Igazándiból nekem is rossz napom volt, elvégre Zayn akkor költözött ki, de tényleg övön aluli volt, hogy rajta vezettem le a felgyülemlett dühöm.
Egyszerűen így az idő távlatában már nem tudom sajnálni, hogy ezt tettem, sokkal inkább mulatságosnak tartom, hogy megint összefutok vele. Szerencsére ő is normálisan kezeli a helyzetet, az előbbi mérge elpárolog, egyre inkább kezd mosolyogni, de inkább zavartan, mint vidáman.
- El sem hiszem, hogy képes voltál nyakon önteni! - fogja meg a fejét hitetlenkedve. 
- Sajnálom, de nem voltam túl jó passzban akkoriban, és tökéletes célpont voltál - rántom meg lazán a vállam még mindig jó kedvűen.
- Akkor sem érdemeltem meg - ró meg a tekintetével, majd mintha lezártnak tekintené az ügyet, kinéz az ablakon, ahol már London első épületei suhannak el. - A fővárosig mész, ugye? - érdeklődik, mire csak bólintok.
- Mehetne gyorsabban a vonat, már kezdek beleőrülni a várakozásba - sóhajtom fáradtan, miközben megmasszírozom a halántékom.
- Sietsz valahova? - vonja össze a szemöldökét, majd észhez kap, és szabadkozni kezd: - Mármint ha nem titkos, érted...  - magyarázkodik, amitől édes hatást kelt. - Nem szeretnék olyan dolgok után kérdezősködni, amik nem az én dolgaim.
Megmosolyogtat, hogy ennyire elővigyázatos és tapintatos.
- Dehogy - rázom a fejemet gyorsan, majd elvigyorodom. - Csak hazamegyek. És te?
- Dettó - villantja meg a fogait, amik egy fogkrémreklámba is beleillene. - De én már a következő megállónál leszállok- jelenti ki, majd a biztonság kedvéért meggyőződik róla, hogy igazat beszél. Eléggé hamar ér a kijelentése, miszerint csak három megálló erejéig volt a vonaton.
- Jó neked - jegyzem meg kedvetlenül. - Mindenesetre további szép nyarat! - varázsolok egy mosolyt az arcomra.
- Köszönöm, neked is! - viszonozza, majd lerántja a táskáját a fejünk fölött húzódó fémpolcról. - Jó volt most normálisan találkozni. Kávémentesen - nevet fel, majd kihúzza az ajtót, kimegy rajta, de még visszaint egyet.
- Várj! Hogy hívnak? - kiáltok utána, mielőtt még elszalasztanám a lehetőséget, hogy én is megtudjam az ő nevét. Visszakapja a fejét, készségesen és kedvesen válaszol.
- Eric.

Az ember életében nem sokszor élheti át a szerelmet. Talán ezért kapaszkodik bele mindenki foggal-körömmel. Ha megtalálod, nem szabad elengedi, küzdeni kell érte. Még akkor is, ha ez egyáltalán nem egyszerű. Életében először érzem ezt, bár már volt Zayn előtt is párkapcsolatom. Nem mondom, hogy nem voltam őrülten boldog. Hazugság lenne ezt állítani. De akkor még nem tudtam, hogy milyen az, mikor tényleg a felhők felett lebegsz és rózsaszínben látsz mindent. Mikor megszűnik az élet körülötted, ha Vele vagy. Nem ismertem az érzést, mikor majd' meghalsz a hiányától. Fogalmam sem volt, hogy mennyi erő árad szét benned, mikor egyszerűen csak meglátod. Az pedig elmondhatatlan, hogy mennyi kis pillangó reppen fel a hasadban, ha a karjában tart, majd megcsókol.
Az ajtó nincs kulcsra zárva, így egy könnyed mozdulattal feltépem, hogy aztán a bőrönd fogantyúját egy elegáns mozdulattal elengedjem és hagyjam, hogy a csomagom halk puffanással a földre essen. Ezt pedig mind azért, mert meglátom Zayn-t, amint éppen a lépcsőről jön le.
Meggyorsítom a lépteimet, hogy egyre közelebb érjek hozzá. Azonban mikor lecövekelek előtte, megfagyok, és visszafogott mosollyal várom, hogy ő szólaljon meg először.
- Szia! Mi újság?- simítja meg az arcom szórakozottan, mire csak egy szidalmazó tekintettel ajándékozom meg.
- Ne húzd az idegeimet, kérlek! - könyörgöm, jelezve, hogy a csókjára várok és nem bájcsevejre.
- Sajnos nem értem mire célzol - tűr egy tincset a fülem mögé, miközben piszkosul élvezi ezt az egészet. - Milyen volt az utad? - mosolyodik el pimaszul.
- Zayn - nyögök fel, mire végre megadja magát, és ajkait az enyémre tapasztja.
Finoman, becézve csókol, egyik keze a csípőmre vándorol míg a másik az arcomon pihen. Lassan, gyengéden szakad el tőlem, majd homlokát az enyémnek nyomja.
- Hiányoztál.
- Te is nekem - ölel meg, az arcomat a nyakába fúrom, ahol beszívom férfias illatát, ami már szörnyen hiányzott. - Van mára egy tervem, csak azt nem tudom, hogy tetszeni fog-e neked - jegyzi meg mintegy mellékesen.
Eltávolodok tőle, mire érzem, hogy végigsimít az alkaromon, hogy aztán összekulcsolja ujjainkat. Észrevehetően közvetlenebb, ha csak ketten vagyunk. Ami persze tök érthető, hiszen eddig mindig attól kellett tartani, hogy bármelyik percben észrevehetnek minket.
- Kíváncsian hallgatlak, de előbb hadd vetkőzzem le, teljesen leamortizált ez az utazás! - jelentem ki keseregve, egy kósza pillantást vetve a magam mögött hagyott bőröndre.  - Meg le is kéne zuhanyoznom.
- Ugyan, nyugodtan vetkőzz csak, segítek - röhög fel jót mulatva a nem éppen egyértelmű kijelentésemen.
- Zayn Malik, ne akard, hogy beverjem a képedet - húzom össze mérgesen a szemöldököm, majd nehezen elszakadok a kezétől, hogy a cuccaim után nyúljak.
- Attól tartok én is, hogy a te kis termeteddel nekem jössz - nevet ki, mire teljes elképedést produkálok, eltátott szájjal meredek rá. Gyorsan gyors puszit nyom az arcomra. - Tudod, hogy csak viccelek, tökéletes vagy - kacsint rám, majd kikerülve megragadja a hozott motyóm és felindul az emeletre vele.
Mosolyogva eredek utána, és végig nézem, ahogyan becipeli a szobámba, hogy aztán egy laza mozdulattal levágja a földre.
- Kösz - rázom meg a fejem hitetlenkedve a hanyagságán, de úgy tűnik ő már észre sem veszi az ilyen berögzült mozdulatait. - Elmegyek fürdeni, ha kijövök vázold az ötleted.
- Rendben - mosolyog, majd hanyatt vágja magát az ágyon.
Kiveszek egy tiszta fehérneműt és nyárias, lenge szerelést a szekrényemből.
- Nem szükséges felöltöznöd utána - sandít rám Zayn vigyorogva.
- Seggfej - célzom neki a nem éppen kedves jelzőt, de mivel régen állandóan ezt mondogattam neki, így nem viseli nagyon a szívén a dolgot. De azért, hogy kiengeszteljem nyomok egy forró csókot a szájára. - El ne mozdulj, két perc alatt végzek!

Igazam lett. Azt tudva, hogy nagyjából egy félisten vár odakint, megkétszereztem az átlagos gyorsaságom és hamar végeztem.
- Kész is vagyok - kiáltottam fel vidáman. - Halljam azt a szuper tervet!
- Rajzoljuk le egymást - ült fel az ágyon, majd érdeklődve nézett rám. Mivel az arcom semmit sem fejezett ki, gyorsan szabadkozni kezdett: - Tudom, hogy nem igazán randis dolog az ilyen, de gondoltam...
Igyekeztem hamar reagálni, mielőtt még attól tartana, hogy nem jön be.
- Imádom - nyugtatom meg gyorsan. - Eddig csak úgyis sablonos első randiim voltak. Étterem, mozi és séta egy parkban. Örülök valami újnak.
Zayn feláll az ágyról, majd az asztalomhoz lép, ahol már két vászon hever.
- Ezeket azért hoztam, hogy legyen mire - mutatja meg. - Szeretnél előbb modell lenni?
- Igen.
Leültök az ágyamra, míg Zayn a gurulós székemet választja. Maga alá húzza, majd az állványt maga elé teszi, rá a vásznat.
- Na akkor, vágj olyan arcot, amit ki is tudsz tartani sokáig! - tanácsolja, és a kezébe vesz egy ceruzát.
Eleget teszek a kérésének, és csak egy halvány mosolyt varázsolok magamra. Elkezdi az alapvonalakkal, megrajzolja nagyjából a fejem formáját, majd elkezdi kidolgozni a részleteket. Elég sokszor megállapodik rajtam a tekintete, amit nem hagyok szó nélkül, fogalmam sincs, hogy miért.
- Mit bámulsz annyira? - teszem fel a kérdést, amikor már egy jó ideje nem rajzol semmit, csak néz.
- Semmit - rázza meg a fejét mosolyogva, majd folytatja a rajzot. - Milyen volt a kis kiruccanás egyébként?
- Eszméletlen jó. Mindenki annyira kedves és vicces. Sandy igazán szerencsés, hogy egy ilyen baráti társaságra tett szert - jegyzem meg.
Sandy neve hallatára Zayn arca borús lesz. Nem kérdez többet, csak idegesen vonja a vonalakat. Mivel a vonásaim nem durvák, így nyilvánvalóan a barátnőm tehet a hirtelen hangulatváltozásáról.
- Mi van Sandy-vel? - puhatolózok finoman, nem akarom sarokba szorítani, de tudni akarom az igazságot, hogy miért nem bírja.
Csalódottan emeli rám a tekintetét, sóhajt egy hatalmasat, majd inkább visszafordul a munkájához.
- Semmi. - Komolyan ez az egyetlen normális hazugság, ami eszébe jut?! Ennyire nem vagyok hülye.
- Zayn, kérlek. Hagyd abba, hogy folyamatosan kizársz! - csattanok fel, de rögtön nyugalmat erőltetek magamra.
- Ő nem mondott semmit? - kérdezi tömören, de még mindig nem néz a szemembe, meredten bámulja a kezét, ahogyan egyre szaporábban rajzol.
- Nem viselkedik furcsán, ezért nem kérdeztem rá - közlöm vele, ezzel megértetve vele, hogy tőle vagyok kíváncsi a magyarázatra. Továbbra sem válaszol, és még egy pillantást se vet rám. Pedig anélkül nehéz lerajzolni. - Zayn! - szólok rá hangosabban és idegesebben.
 - Jól van már! - dobja el dühösen a ceruzát. - Emlékszel milyen volt, mikor először találkoztam vele? Még te mutattál be neki... - kezdi, mire csak bólintok. Izgatottan várom a folytatást. - Na, eléggé jól kijöttünk, de gondolom ez akkor is látszott. Csak éppen szerintem félreértettük egymást azt hiszem - sóhajt, miközben felidézi az emléket.
- Mert? - kérdezem nagyot nyelve.
- Azért, mert Sandy megcsókolt.
A szerelem egyáltalán nem könnyű. Elfogadni a másik hibáit, megbirkózni azzal, hogy belép az életedbe és teljesen megbízni benne. Beletörődni, hogy már előtted is volt élete, és nem tudod megváltoztatni azt, ami már megtörtént. Ahogyan én sem tudom...
Aki azt állítja, hogy ez sétagalopp, az hazudik. Mert nem az.

36 megjegyzés:

  1. Úristen, elképesztő rész lett! Imádom, amit a kurzorral csináltál... :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszik. Juj, reméltem, hogy elnyeri a tetszéseteket!

      Puszi, Azy

      Törlés
  2. Ferge... most figyelj... TEGES!! :DD Imádooooooooom *-* siess a kövivel :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Juj, ennek iszonyatosan örülök és boldog vagyok!:') <3

      Puszi, Azy

      Törlés
  3. Drága Azy ♥!

    Mondhatni beleszerelmesedtem ebbe a részbe :$ Imádtam minden egy szavát, főleg azt a jelenetet, amikor Deon magából kikelve menekül egy darázs elől :P Mintha csak magamat láttam volna... :P A másik kedvenc jelenet/jelenetek Zayn aranyos és mégis szexi beszólásai voltak :D Deon helyében én is kiakadtam volna Zayn szótlansága miatt :)" Igazából sejtettem, hogy Sandy és Zayn között történt valami, s Malik azért pikkel a csajszira :D" S lám, sejtésem be is igazolódott ;)

    Tűkön ülve várom a folytatást ♥! További szép hétvégét, a jövőhéthez pedig kitartást kívánok ♥!

    U.i.: Hamarosan közzéteszem a Stay with Me 38.fejezetét! ;)

    Love Ya,
    Mace

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Macy!

      Huh, ennek ANNYIRA örülök, de tényleg. Boldog vagyok, hogy megnevettettek a részek! És igen, szerintem mindannyian sejtettétek, hogy volt valami! Köszönöm szépen, hogy írtál, rengeteget jelent! <^
      S megyek is hamarosan olvasni a részt!

      Puszi, Azy

      Törlés
  4. Drága Azym!

    Eszméletlen! Végre felbukkant ez az Eric figura is, kíváncsi vagyok mi a terved vele.
    Örülök, hogy végre Deon és Zayn együtt lehetnek.
    Zayn hozza a pimasz, perverz formáját!:D Megmosolyogtam, nem egyszer.
    Amikor pedig a darazsas részt olvastam, szabályosan felröhögtem. Végül is nem nézett hülyének anyám... annyira!:D
    Csodálatos lett!
    Egyszerűen imádom. Alig várom már a jövő szombatot!

    Sok puszi, Tina x

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Tinám!

      Huh, reméltem, hogy valamennyire megkönnyebbültök, hogy végre megjelent. Na, azt majd meglátod, de már alig várom, hogy leírhassam! Zayn borzalmas egy némber, de szerethető! Juj, nagyon örülök, hogy nevettél!:') Iszonyatosan köszönöm, hogy írtál, nagyon sokat jelent! <3

      Sok puszi, Azy

      Törlés
  5. Drága Azy!

    És igen, megint új kedvencet avattam! ;) Mind a három "rész" remek volt, de főleg az utolsó tetszett. Zayn ötlete váratlanul ért - már a jó értelemben véve, annak pedig főként örülök, hogy kiderült, miért nem bírja Sandy-t. Nem mellesleg, annyira tudtam! Hihetetlen ez a lány, főleg az előző fejezet befejezésére visszagondolva. S mivel Deon eléggé kiszámíthatatlan, sejtésem sincs miként reagál majd erre a vallomásra. Szóval, mint mindig, most is várom a folytatást! :) Remélem Eric visszatér még.

    puszi, Vivienne Hayes

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Vivenne Hayes!

      Juj, ennek nagyon örülök! És boldog vagyok, hogy bejött a rajzolós ötlet. Igen, próbáltam nem elszólni magamat, mert azt hiszem így sokkal jobb. Sandy pedig... Hát hozzá nem fűznék szavakat, ha nem gond. Örülök, hogy kiszámíthatatlannak tartod, mert így tudok (remélem) meglepetést okozni! Oh, igen, vissza fog.:) Köszönöm szépen, hogy szakítottál időt egy megjegyzésre, elmondhatatlanul sokat jelent! <3

      Puszi, Azy

      Törlés
  6. Mint mindig ez is iszonyatosan jó lett! *__* Siess a kövivel! *__*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépen köszönöm, örülök, hogy tetszett!:)

      Törlés
  7. Azy!
    Végre megjelent Eric is.! Már vártam,ki lesz ő,de álmomban sem gondoltam volna,hogy az a fiú a kávézóból!!Annyira klassz,mert kiszámíthatatlanul írsz!!!:D
    Jókat mosolyogtam amikor Deon a darázs elől menekült:)
    Zayn ötletét is imádtam,ez nem mindennapi randi.:)
    Tudtam!!!Muhahaha,tudtam,hogy Zayn és Sandy között volt valami..mondjuk olyasmire számítottam,hogy jártak de mind1...így legalább nem olyan durva.Én,mondjuk Deon helyében nagyon kiborulnék.Miért nem mondta el Sandy.??Elvégre a legjobb bnője...
    A lényeg:ez a rész is csodás volt,várom a jövő szombatot :3 Így tovább!!<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Drága!

      Ííí, annyira boldog vagyok, hogy ilyeneket írsz és mert sikerült meglepni Téged! Igen, eléggé sejthető volt, hiszen Zayn nem túl jól palástolta az érzelmeit. Deon reakciójáról se szeretnék elmondani semmit, mert akkor is lelövöm a poént! Sandy-ről pedig ismét nem szeretnék szót fecsérelni, de gondolom érted miért... :) Iszonyatosan köszönöm a megjegyzésedet, rengeteget jelent! <33

      Rengeteg puszi, Azy

      Törlés
  8. imadom! a vonatos resz jo volt es zayn "randi"otlete kifejezetten tetszett :) a sandys csokos tortenet magyarazatara meg nagyon kivancsi vagyok. imadtam. :)
    puszillak, Azy :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Tényleg elmondani nem tudom, hogy mennyit jelent, hogy tetszett a rész, számomra ez hatalmas bók. A következő részben természetesen választ fogsz kapni a csókra.:) Köszönöm, hogy írtál!

      Puszi, Azy

      Törlés
  9. Drága Azy! ♥

    Nagyon tetszett nekem, az egész rész! Kezdve a vonatos jelenetel, meg a bogaras rész, hát ja mintha magamat láttam volna, mert engem még egyszer se csípett meg, de a bátyámat igen és ő allergiás, és sok mindenben hasolnítok rá,szóval gyanús hogy nekem is ez lenne,szóval félek tőlük. ._. Meg vicces volt, hogy pont az a fiú volt ott. :D A rajzolós ötlet is nagyon tetszett....aztán a Sandys dolog, hát sejtettem, hogy történt valami köztük...úgymond még örülök, hogy csak csók, de akkor is. Bár nem tudta meg még mindig nem tudja, hogy együtt vannak, ennyi a mentsége, de Zayn.. Aww szörnyű,hogy ez most derült ki, mikor minden jó végre. :/ Na de a részedért megint oda voltam ;) Mindig örömmel látom, ha újjat hozol!

    Dodó ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Dodó!

      Örülök, hogy sikerült kicsit magadra ismerned, hiszen az egyik célom mindig az, hogy tudjatok azonosulni a szereplővel. Boldog vagyok, hogy elnyerte a tetszésedet a rész, ez tényleg iszonyatosan sokat jelent. Zayn, Zayn, Zayn... szerintem pont ez benne a vicces, hogy Zayn ilyen, mert így mindig van kalamajka.
      Szeretném iszonyatosan megköszönni, hogy írtál, mert elmondhatatlanul boldog leszek tőle és mindig jobb kedvre derítenek a soraid! <3

      Sok puszi, Azy

      Törlés
  10. Azy!
    Ez mint mindig, fantasztikus..! :) Nem gondoltam volna, hogy valaha is volt valami Sandy és Zayn között. Úgy gondolom, hogy ezt a "Deon összefut a pincérfiúval" dolgot még lehetne folytatni. Vagy fogod is? ;) Látok benne ötletet..:) Nekem szimpatikus a srác (eddig), de persze csak mint Deon haverja. Pasi téren maradjon csak Zayn. Érdekes ötlet volt ez a rajzolósdi, de mint minden, amit írsz, ez is elnyerte a tetszésemet!! Csak így tovább! *-* :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Regina!

      Huh, ezt nagyon jól esik olvasni, igazán köszönöm! Igen, ne aggódj, ennek még biztosan lesz folytatása, remélem tetszeni fog a neki szánt szerep. És boldog vagyok, amiért szimpatikus gyerek, be kell vallanom, nekem is az. Jajaj, nem kell azért ennyire Zayn-re szorítkozni, elvégre Eric sem annyira rossz, nemde?:) Eszméletlenül hálás vagyok a szavaidért, nagyon szépen köszönöm! <33

      Puszi, Azy

      Törlés
  11. Eszméletlen jó lett! Ennél jobb blogot is csak ritkán lehet találni... =D
    Remélem minden rendben lesz Zayn és Deon között!
    Puszi, XDXDXD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Nagyon szépen köszönöm boldog vagyok, hogy így gondolod!:') <3

      Puszi, Azy

      Törlés
  12. Drága Azy !
    Megint egy hosszabb kommentet próbálok neked összehozni, mert tudom, hogy azokat szereted a legjobban.
    Nekem valahogy ez a rész, így teljesen elkülönült 3 részre, de ez persze egyáltalán nem baj, nagyon is jó, hogy nem folynak össze a dolgok.
    Tehát az első 'részről' : Nem tudom kinek, hogy, de nekem a vonat utat és az Eric-el való találkozást jelenti, amit igazán jól és részletesen írtál le, pedig egy ilyen jelenet nem lehet valami izgalmas, de neked sikerült feldobnod egy régi 'ismerős' felbukkantásával (milyen vicces ez a szó !) Nagyon kiváncsi vagyok, hogy Eric-nek még mi szerepe lesz a történetben, aminek nem mellesleg nagyon várom a folytatását.Az egyetlen, amit annyira nem értek, hogy miért van ugyanolyan szeme a srácnak, mint Deon-nak ? Először azt gondoltam, hogy kiderül, hogy féltestvérek, de úgy tűnik nem vált be a tippem. Bízom benne, hogy a későbbiekben magyarázatot kapok.
    A második 'rész' : Ez Zayn-ről és Deon-ról, a viszontlátás öröméről, valamint az érdekes első randiról szólt, ahol - mint tudjuk - nem olyan sokáig telik jó hangulatban. Igazán jó ötletet adtál Zayn-nek, mindeketten művészlelkek, így öröm nekik az alkotás (gondolom), pláne ha kedvelik egymás társaságát. Tetszik ez a különleges első randi, sokkal jobb, mint az elavult és sablonos mozi, gyors-, esetleg 'sima' étterem.
    A harmadik 'rész'-ben pedig egyértelműen Sandy és Zayn ügye kerül a központba, ahol Deon idegesen 'faggatja' Zayn-t. Mondani szokás, hogy, aki kiváncsi, hamar megörekszik, de egy ilyen helyzetben szerintem senkisem ülne meg szép csendben a fenekén, én is egyből tapogatózni kezdenék, mivel mi nők, igencsak kíváncsi természettel vagyunk megáldva, nemde ? Tehát egyáltalán nem tartom furának/illedelmetlennek, hogy Deon mindent tudni akar, és mint kiderül, meg is tud. Itt sem értek valamit : Mikor csókolta meg Zayn-t Sandy ? Mert attól függ, hogy megcsalásnak tituláljuk ezt az egészet, mert ha akkor, amikor még nem jártak, sőt nem is kerültek közelebb egymáshoz (khm), nem alkotok negatív véleményt Sandy-ről, de amennyiben, a következő részben fény derül erre is, és beigazolódik feltevésem..ott kő kövön nem marad. Igaz, nincs okom nekem se, és Deonnak se felháborodni, hisz Sandy nem tud legjobbarátnője boldog párkapcsolatáról, de szerintem én se avatnám be ilyenekbe pletykafészkünket, pedig lehet, hogy akkor egy, s más dolog jobban alakulna Zeon között (én alkottam). Valahogy engem az elejétől kezdve idegesít Sandy, túl rámenős és liba, de lehet, hogy ez csak az én véleményem.
    Sajnálom, hogy nem írtam neked mail-t, és azt is sajnálom, ha esetleg vártad (?). Örömmel fogadnám, ha benéznél ide : www.enemyorlover.blogspot.hu , mert nagyon kiváncsi lennék a véleményedre és természetesen a negtív kritikádat is boldogan várom.
    Ennyi lettem volna, további szép vasárnapot !
    Rengeteg puszi, Covergirl

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága, egyetlen Covergirl!

      Tényleg igazad van, ezeknek a kommenteknek borzalmasan örülök, eszméletlen aranyos vagy, hogy mindig veszed a fáradságot és írsz nekem. Komolyan nem tudom elmondani, hogy mennyire szeretném megköszönni... hálás vagyok, amiért az Olvasóm vagy!
      A szemnek nem kell tulajdonítani semmi jelentőséget, vagyis akkorát, mint a Te gondolod, biztos nem!:) Majd a későbbiekben lesz ezzel egy kis megjegyzés, csupán azért említettem már most. Igen, Eric-nek lesz szerepe a továbbiakban, és remélem, hogy mindenkinek tetszeni fog, amit neki szántam. Örülök, hogy elnyerte a tetszésedet a művészetes dolog, gondoltam húzok közöttük még egy kis kapcsot, hogy összetartozzanak.
      Te jó ég, mennyire tetszik, hogy ezt kitaláltad. Furcsa, nekem eddig eszembe se jutott ilyet kitalálni, de nagyon örülök mégis, hogy ezt Te tetted meg! Zeon... Hm, tényleg jól hangzik. Sandy-t pedig szeretném az Olvasókra bízni, a kommentemmel nem akarom befolyásolni azt, hogy én mit gondolok róla, mert ugye nekem is van egy konkrét véleményem. :)
      Igen, tényleg vártam, de megfordult a fejemben, hogy lehetséges, hogy valamit félreértettem, de mindenesetre boldog vagyok, hogy sikerült tisztázni ezt a helyzetet. Mindazonáltal, mi lenne ha az emaicímedre küldeném el majd a levelet? Hiszen természetesen benézek hozzád, és örömmel mondom el a véleményemet is. :)
      Még egyszer szeretném megköszönni a rengeteg támogatást, amit minden egyes résznél az időt nem kímélő megjegyzéseiddel adsz nekem. Borzalmasan meghat mindig, amiket írsz, fantasztikus vagy! <3

      Millió puszi, Azy

      Törlés
  13. Drága Azy!

    Huhha, most nagyon megleptél. Nem tudom mennyi jelentősége van annak, hogy a Starbucks-os srác, Eric megjelent a színen. Talán több, mint amennyi most megmutatkozott, de lehet, hogy csak én képzelek bele többet és csupán ennyi volt a szerepe.

    A Sandy-Zayn csók a rész legnagyobb meglepetése számomra. Nem gondoltam volna, hogy bármi történt közöttük, ha volt bármiféle kapcsolat, az nem nagyon került terítékre. Alapvetően Deon-nak nincs joga haragudni egyikükre sem, hiszen akkor nem jártak együtt, szívük joga volt, hogy kivel mit csinálnak. Persze azért döbbenet, hogy a legjobb barátnő és a jelenlegi kedves között anno elcsattant egy csók, érhető ha rossz érzést kelt a lányban.

    Deon és Zayn még mindig nagyon édesek együtt, Deon az érzelmei ellenére sem bírja ki, hogy ne dobjon egy-egy "becsmérlő" szót a srácnak. Gondolok itt a seggfej jelzőre. Deon nem hazudtolja meg önmagát! :)

    Szóval nagyon nagyon tetszett ez a rész is, igazán fordulatos lett, nem számítottam egyik tényezőre sem. Szimpatikus, ahogyan felépíted a történetet, az ötletek, az hogy az egésznek van egy nagyszerű kerete. Bámulatos vagy!

    Izgatottan várom a folytatást, kíváncsi vagyok hogyan alakul a Sandy-s ügy. :)

    millió puszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Cami!

      Borzalmasan örülök, amiért sikerült meglepnem Téged, ez volt az egyik célom. Eric személyének még tartogatok részeket, ezért biztosan állíthatom, hogy nem fog eltűnni a történetből. Szerettem volna most már véget vetni Deon kétségeinek, hogy mi is van tulajdonképpen Zayn és Sandy között. Teljesen egyetértek veled, miszert Deon-nak nem szabad átlépnie a határt, erre utal a rész végén lévő dőlt betűs szöveg is, miszerint nem tudja megváltoztatni azt, ami már megtörtént, ami ő előtte történt. Zeon-t próbálom úgy megalakítani, hogy ne váljanak egyik percről a másikra, hiszen attól még hogy együtt vannak, ugyanolyanok maradtak lényegében. :)
      Elmondani nem tudom, drága Cami, hogy mennyit jelentenek a megjegyzéseid, amit részről részre itt hagysz nekem. Persze elmondhatom én ezerszer, hogy mennyire hálás vagyok, mégsem adja át azt, amit tényleg akkor érzek, mikor olvasom a soraidat. Iszonyatosan köszönöm, boldog vagyok! <3

      Ezerszer ölel és puszil, Azy

      Törlés
  14. Drága Azy !

    Szerintem nagyon jó lett az a rész is, mint persze mindig.
    Végre megtudhattuk, hogy ki Eric, de a legkevésbé sem gondoltam volna, hogy a Starbuck-os srác lesz az!
    Viszont az jó volt benne, hogy miután megtudta, hogy Deon az aki nyakon öntötte kávéval nem reagálta túl a dolgot. Remélem még lesz róla szó a történetben, mert nekem szimpatikusnak és érdekesnek tűnik.
    Zayn meg az ő félre érthetetlen gondolatai és megjegyzései. Nem is lenne nélkülük az élet normális.
    Amikor kiderült, hogy Sandy megcsókolta kicsit kiakadtam. Hogy gondolta azt, hogy csak úgy kikezd Zayn-nel. JÓ nem tudta és most sem tudja, hogy Deon-nal együtt vannak, de akkor is.
    Remélem hamarosan kiderül a titok ami miatt nem lehetnek nyilvánosan is együtt!
    Remélem hamarosan hozod a következő részt!

    Puszi, Jordi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Jordi!

      Annyira jól esik ezt olvasni, de tényleg, köszönöm! Reméltem is, hogy senki nem gondolta, de már nem akartam több szereplőt, úgy gondoltam, hogy inkább őt hozom vissza. Igen, benne lesz még a történetben, hisz nekem is szimpatikus srác. Huh, boldog vagyok, hogy így látod, szerintem is ez teszi őt Zayn-né! Sandy-t pedig nem ócsárolom, védem, se semmi, mert nem akarom, hogy az én véleményem befolyásoljon titeket a történettel kapcsolatban.:)
      Nagyon nagyon nagyon nagyon szépen köszönöm, hogy írtál, tényleg hihetetlenül boldog vagyok miatta és örülök. Hálás vagyok, hogy mindig veszed a fáradságot, hogy írj nekem, ráadásul nem is pár sort. Nem tudok már mint mondani, csak azt, hogy KÖSZÖNÖM! <3

      Sok puszi, Azy

      Törlés
  15. ááááá D: fantasztikus rész lett :D véééégre jönnek a bonyodalmak D: imádtam <3 *-*bubi*-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Huh, nagyon örülök, hogy elnyerte a tetszésedet.:') Köszönöm szépen, hogy írtál. <3

      Puszi, Azy

      Törlés
  16. Mikor lesz uj rész?????
    xxT

    VálaszTörlés
  17. Szia :D
    Hát végre túl vagyok az érettségik nehezén, bár még a szóbelik hátra vannak, de megérkeztem, és sajnálom, hogy ennyit késtem a kommenteléssel! Az összes rész csodálatos lett. Izgalmasak, érdekesek voltak, mint minden, amit eddig tőled olvastam!
    Ez a fejezet pedig... már nem is emlékeztem erre a kávés esetre, de vicces volt visszaolvasni.
    Aranyos volt, ahogy találkoztak, ahogy Zayn húzta az agyát, a kis szócsaták.. imádom őket, édes páros!
    Hogy mit csinált Sandy :O Oh mein Gott! Istenem, csak ebből ne legyen nagy galiba, hát nem elég, hogy titkolózni kell a szülők, a média miatt, meg, hogy Zayn mindent elhallgat Deon elől?
    Te szent ég, mi lesz itt még?
    Nos, azért a teljesség kedvéért elmondom azt, amit mindig: IMÁDTAM ÉS VÁROM A KÖVETKEZŐT :):)
    Puszi Jenni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!:)

      Remélem, hogy jól sikerült az érettségid, szorítottam Neked. Nem kell szabadkozni, teljesen megértem, és amúgy sincs rá okod, hiszen sokszor írtál chaten, amit köszönök. Huh, úgy örülök, hogy ezt írod! Nagyon jó érzés ezeket olvasni, hatalmas hála érte!:') <3
      Én pedig Téged imádlak!

      Puszi, Azy

      Törlés