29. rész - Kegyes hazugságok

Iszonyatosan szeretném megköszönni a sok türelmet, a rengeteg támogatást. Nem érdekel, hogy mikor, mennyit, hogyan írtok vagy hogy egyáltalán hagytok-e kommentet! Mindent köszönök!
A szavazás sehogy sem szeretne összejönni, ezért szeretném, ha mindenki leírná kommentben, hogy Deon vagy Zayn karakterét szereti jobban, és hogy miért!:) Köszönöm!


Tanakodva térdelek a bőröndöm előtt, fogalmam sincs mit vegyek fel. Ezt a napot kell még túlélnem, utána szerencsére már találkozom Zayn-nel. Egyre jobban fáj a hiánya, de tudva hogy valószínűleg sokkal hosszabb időre is el fog még menni, nem idegeskedem. 
A bikinire egy combig érő lenge szoknyát húzok, a hajamat pedig egy szoros kontyba fogom. Halványan sminkelem ki magamat, de beleszámítom, hogy tengerben is leszek, így a vízálló szempillaspirál mellett döntök. Belebújok a papucsomba, majd elindulok lefele a konyhába, ahol valószínűleg egy-két lányon kívül senki nem lesz.
Számításaim beváltak, hiszen csak Sandy szürcsölgeti a szokásos reggeli kávéját. Szőke haja lazán kiengedve omlik a vállára, velem egyetemben ő sem visel túl erős sminket. Kék szeme csillog, ahogyan a reggeli napfény bevilágít a konyhai ablakon. Haja aranyszínben játszik. Abbahagyja a bögre peremének körbesimítását, felpillant a fekete löttyből, majd elragadó mosolyra húzza a száját.
- Jó reggelt, Deon! - löki el magát a pulttól, így a ruháját is szemügyre vehetem. Egyik kedvenc kötött pulcsiját viseli egy ízléses farmer rövidnadrággal. - Egyértelmű, hogy Darren nem tud kávét főzni - fintorodik el, majd a maradékot a mosogatóba önti.
- Ő is fent van már? - vonom össze a szemöldököm furcsállva, keresve az említett személyt. 
- Kint van a tengeren, várja a hullámokat - nevet fel Sandy, majd az ablakhoz lép, és a függönyt eltolva megbizonyosodik róla, hogy még mindig úgy van-e, ahogy ő állította. A fehér csipkés anyag visszahullik, a szőke szépség pedig váratlanul felém fordul: - Keresett téged, beszélni akar. 
- Említette, hogy miről? - nyelek egy hatalmasat, a hasam már fel-le liftezik a túlzott idegesség miatt. Darren tudja, hogy Zayn nemrégiben meglátogatott az éjszaka. 
Sandy nem szól egy szót sem, új kávé főzéséhez lát hozzá. Hátat fordít nekem, úgy ténykedik, hogy ne láthassam az arcát. Mintha kicsit szaporán venné a levegőt, de egy pillanat alatt a válla lenyugszik. Megperdül a tengelye körül.
- Nem - rázza a fejét, majd szép lassan végig néz rajtam. Tekintete megállapodik a fallal megegyező színű arcomon. - Tudnom kéne valamit? - ráncolja a homlokát.
- Mi? - rázom a fejem ostobán, majd feleszmélek. - Dehogyis - rendezem arcvonásaimat, majd nyugtatólag megsimítom a kezét. - Nincs olyan, amit nem tudsz - mondom ki a kegyes hazugságot.
- Elvégre a legjobb barátnők vagyunk, nem igaz? - vigyorodik el, majd váratlanul a nyakamba ugrik, és szorosan megölel. - Nekem sincsenek titkaim előtted.
- Jó, hogy ilyen jól megvagyunk- ölelem vissza, beszívom finom virágillatát. Szorosan lehunyom a szememet, ahonnan már erősen kitörni készül egy könnycsepp. Egyszerűen megadom magamat, és szabad utat engedek neki. Lehet, hogy furcsának találhatják mások a kapcsolatunkat, de az csak azért van, mert nem ismernek minket annyira, hogy megértsék. Kötődünk egymáshoz, talán jobban, mint bárki gondolná. Régóta barátnők vagyunk, és vannak titkaink. Mindig is lesznek. De mindent átvészelünk, eddig még nem volt olyan akadály, amin nem tudtunk volna keresztül menni. Szeretem Sandy-t, az összes hibájával együtt, ő a legjobb barátnőm. Ezen senki nem tud változtatni.

- Darren? - teszem napellenzőként a szemem felé a kezemet, majd a hófehér bőrű fiút kezdem szuggerálni.
Darren testét nem borítják tetkók, azonban emós stílusát nemrégiben ledobta. Ennek nagyrészt az az oka, hogy fel akarja hívni magára egy igazán csinos főiskolás lány figyelmét. Az információt Lucas-tól tudjuk, aki vidáman nevetgélve osztotta meg velünk a tegnap esti tűznél. Darren titkolni sem próbálta, mély meggyőződése, hogy egy új stílussal megtudja szerezni  a szőke bombázó telefonszámát.
Meglátva engem szörfdeszkáján kiúszik a partra. Barna félhosszú tincsei vizesen tapadnak a homlokához, amit egy laza mozdulattal kisöpör az arcából.
- Nem jönnek az átkozott hullámok - morog bosszúsan, majd idegesen a homokba taszítja a zöld deszkát.
- Miről akartál beszélni velem? - fonom össze a karjaimat a mellem előtt, nem szeretnék mellébeszélést, a lényeg érdekel.
- Ki az a pasi, akivel pár napja találkoztál? - tesz eleget a kérésemnek, így nem körít.
- Miért kérdezed? - vonom össze a szemöldököm, nem értem az összefüggést.
- Reggel jött egy küldönc, csomagot hozott. A küldő ismeretlen, így gondolom neked érkezett - vonja meg a vállát. - Elrejtettem mielőtt San észrevette volna, remélem jól tettem.
A szívem hangosan kezd verni. Talán Zayn küldött volna nekem valamit?
- Jól, hát - borulok vidáman a nyakába. - Hol van?
Darren szerényen elmosolyodik a reakcióm miatt, de a hátamra helyezi a kezét, és visszaölel.
- Fent a szobámban. Gyere, odaadom! - nevet fel, majd játékosan összeborzolja a hajamat. - Annyira kipirulsz, mikor szóba jön ez a srác.
- Te meg mikor Dr. Szöszi - vágok vissza vigyorogva. A fősulis lánynak ugyanis még nincs rendes neve, megőrizve Darren büszkeségét, ha esetleg mégsem jönne össze a hódolás.
- Lola.
- Hm? - fordulok felé kíváncsian.
- Lola Valery a neve - avat be, mire teljesen elképedek.
- Miért pont nekem mondod el? - rázom meg a fejem értetlenkedve, miközben megyünk tovább a házhoz a homokban. - Úgy értem, örülök neki meg minden, de akkor sem értem.
- A többiekkel már rengeteg közös titkom van, elkezdem gyártani veled is. Én tudom a rejtélyes pasid éjszakai látogatását, míg te Loláról szereztél tudomást - mosolyog rám kedvesen, mire belém ragad a szó.
- Remélem időben észreveszi a csaj, hogy mit hagy ki veled - bököm meg az oldalát, mire összehúzza a szemét.
- Deon, te megböktél? - merednek ki nevetségesen nagyra a szemei, majd egy egyszerű mozdulattal megfog a derekamnál fogva, és a hátára dob. - Na, most kvittek vagyunk! - röhög fel.
Őrült módon kezdek kapálózni, miközben nevetésem zengi be a partot.
- Engedj már el!
- Soha. - Darren a hátán cipelve nyitja ki a bejárati ajtót, ahol már a társaság kibővült három fővel. Jade, Louis és Lucas iszogatják az immáron San által főzött kávét.
- Mi a...? - áll meg a bögre Jade kezében, majd lerakva azt, gyorsan megdörzsöli a szemét, hogy jól lát-e.
- Mikor lettetek ilyen jóban? - sandít ránk vigyorogva Sandy, aki a pulton ücsörög.
- Amióta Deon-nak érzelemkitörései vannak, én pedig jó fej vagyok - vágja rá Darren.
- Neeem is - tiltakozom harmatgyengén, de senkit nem érdekel.
- Szerintem jobban járunk, ha erre nem kérdezünk rá - szólal meg Louis is, mire mindannyian felröhögünk, mi meg haladunk fel a lépcsőn.
- Ne ide csöpögj! - szól még Darren után Sandy, mivel az említett fiú nadrágjából csak úgy csurog a sós víz. Nem úgy tűnik, mintha érdekelné. Felbaktat az emeletre velem, majd a szobája ajtajában végre lerak a szilárd talajra.
Darren ágyán egy fehér papírcsomag van, ami teljesen üresnek tűnik, de a közepén dudorodik. Amint meglátom egyesen az ajándékra vetem magamat. Feltépem a borítékot, így a tenyerembe esik egy aranynyakék, ami három szálló madarat ábrázol. Csillogó szemekkel akasztom a nyakamba, azonban a kapoccsal kicsit meggyűlik a bajom.
- Segítenél? - lépek Darren elé.
- Szép ajándék - jegyzi meg, mire csak halványan elmosolyodom.
- Madarakat viseltem akkor, mikor először találkoztunk - idézem fel az emléket. - Szerinted szándékosan ilyet küldött vagy csak véletlen egybeesés? - ráncolom a homlokomat, és távolabb lépek, mivel sikerült felrakni a nyakláncot.
- Több, mint véletlen - veregeti meg a vállam. - És most ne haragudj, de tiszta víz a szobám, szóval szeretnék megszabadulni ettől a szartól - mutat a piros fürdőnadrágra. - Szerintem nem akarod végignézni, ahogyan ledobom magamról - fordít meg vigyorogva, majd kedvesen kitoloncol a szobából.
- Köszi mindent - kiáltom még vissza az ajtónak, utána gyorsan bemegyek a szobámba, hogy jobban megszemlélhessem újdonsült ékszeremet.

Egész nap a többiekkel lófrálok, sétálunk a parton, így estére épphogy csak le tudok zuhanyozni máris beesek az ágyba. Éppen álomra hajtanám a fejem, mikor megcsörren a telefonom. Egyből éberebb leszek, Zayn hangjának a gondolata is felvillanyoz.
- Rosszkor? - szól bele, mire a hasamban ezernyi kis pillangó röppen fel.
- Dehogyis - szabadkozom gyorsan. - Milyen napod volt? - kérdezem tőle érdeklődve.
- Unalmas. Megkaptad az ajándékom? - érdeklődik a tárgy iránt. Gyorsan az aranylánc felé fordítom a fejemet, ami a komódon hever biztonságban.
- Igen, és imádom - áradozok rögtön. -  Köszönöm Zayn, de nem kellett volna költened rám.
- Örülök, hogy elnyerte a tetszésed. - Hallom, ahogy tényleg boldoggá teszi, hogy sikerült meglepnie és örömet szereznie.
- Holnap mikorra várhatlak?
- Délután vagy estefele. Majd rád csörgök előtte - ismertet a helyzettel, de a következő pillanatban elkomolyul. - Deon, hol fogunk találkozni?
- Fogalmam sincs - dörzsölöm meg az arcomat. - Már én is gondolkoztam rajta, de a házunkon kívül nem sok lehetőség jutott az eszembe.
- Akkor legyen nálatok - egyezik bele. - Holnap te akkor már mész is el onnan? Érted menjek?
- Igen, elköszönök a többiektől, utána azt hiszem vonatra szállok, így nem kell fuvarozni - választom inkább ezt a lehetőséget.
- Rendben, akkor nálatok találkozunk. Nem tudom, hogy meddig tudok majd maradni, de előfordulhat, hogy egy pár napra visszaköltözöm - újságolja.
- Ez remek! - kiáltok fel boldogan.
Így folytatódik a beszélgetés, egyre több téma kerül elő, mire egymás szavába mesélünk sztorikat, amik ma történtek meg velünk. A díjátadón elvileg taroltak, sok díjat elvittek, így nagy ünneplés volt utána. Én beavatom a Darren-el való vicces civódásunkba, mire féltékenységet produkál, amit nem tudok hova tenni, ezért csak gyorsan megnyugtatom, hogy erre igazán semmi szükség. Egészen addig beszélünk, míg már alig bírom tartani a telefont a fáradságtól, így Zayn édesen búcsút vesz tőlem, hogy pihenjem ki magam, és  holnap már találkozunk.

Mindig is utáltam a búcsúzkodást, így eléggé rosszul érint, mikor mindenki az fehér ház előtt áll, hogy elköszönjenek tőlem. Őszintén remélem, hogy hamar fogok velük újra találkozni, mert igazán jóba lettünk, pedig még régebben is találkozunk, de akkor valahogyan nem találtuk meg a közös hangot. Úgy tűnik, ennek most jött el az ideje, hiszen mindannyian remek emberek, - bár Tony-ért nem tenném tűzbe a kezem - jó hallgatóságnak bizonyultak, és szuper tanácsokkal láttak el, de azt hiszem azokra nincs már szükség.
- Szia Jade - szorítom meg az apró termetű lányt, kinek fekete tincseit most az arcomat csikizik.
- Hiányozni fogsz, de majd úgyis találkozunk - mosolyog rám bájosan.
- Nem szabadulsz tőlünk - szorít meg a mellette álló Darren, mire felnevetek.
- Eljössz, és megkeresel?
- Biztos lehetsz benne - kócolja megint össze a hajamat, mire bosszúsan emelem rá azúrkék szemeimet.
- Erről addig szokj le! - rovom meg, de a szám sarkában megbújik az apró mosoly, ami biztosítja felőle, hogy egy cseppet sem gondolom komolyan a szavaimat.
Futólag megölelem Louis-t is, bár kicsit nehéz a hátán csimpaszkodó Wendy miatt. Mindenki végig röhögi a szerencsétlenkedésemet, így inkább tovább haladok, és Lucas-nak is búcsút mondok. Tony-t megölelem, de kissé vonakodva, hiszen ő az a személy, akit nem igazán tudok hova tenni. Patrick és Brittany közös szorításban részesítenek, aminek kifejezetten nem örülök, hiszen kis híján összenyomnak.
- Oké, elég volt - szabadítom ki magamat a karjaik közül, amit csak nevetve reagálnak le.
Sandy-től nem köszönök el, hiszen ő lesz az, aki kivisz a vonatállomásra, így közösen szállunk be az autóba.
- Sziasztok! - intek még egyet tétován, majd végül beszállok az anyósülésre.
Egybefolyó kiáltások és "sziák" hangzanak el, mire még futólag elmosolyodok, majd bevágom magam mögött az ajtót, és várom, hogy Sandy gázt adjon.
- Tényleg igazán jó társaság - állítom meg.
- Nagyon szeretem őket - mosolyodik el a szőkeség, de szemét nem veszi le az útról. - Ahogy téged is- pillant mégis felém.
Halványan elmosolyodok.
- Emlékszel a mondókánkra?
Belenéz a szemembe, majd egyszerre kezdjük el skandálni a régebben annyira ismert sorokat:
Legjobb barátnők vagyunk,
Soha szét nem szakadunk,
Szeretlek Téged,
Barátságunk el ne engedd! 

38 megjegyzés:

  1. Drága Azy!
    Imádtam!
    Annyira aranyos Deon és Zayn. Ha választani kellene közöttük, őszintén nem tudnák. Mindkettejükben van valami, ami megfogott.
    Mikor gondoltad kiadni nyomtatott formában?:)
    Dedikálod is?
    Sok puszi, ölelés, és a többi: Tina x

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Tina!

      Először is köszönöm, hogy írtál. Szerintem is aranyosak, szerettem volna őket most békén hagyni, mert azért nem akarom, hogy abból álljon az egész, hogy civódnak... Nem tudsz választani?:( Én se tudnék, de azért kíváncsi vagyok, hogy kire miért lehetne voksolni. Nem, nem adom ki, csak eltűnődtem milyen volna, ha könyv lenne belőle, így egy nagyon jó oldalról kértem egy borítót. A könyv íráshoz még rengeteget kell fejlődnöm, de szörnyen megtisztelő, hogy Te elképzelhetőnek tartod a gondolatot. <3

      Puszi, Azy

      Törlés
    2. Szia! Én elejétől fogva olvasom a blogod, de nem írtam még eddig hozzászólást.A történet gyönyörű, és a szókincsed választékos...Ahogy írsz, olyan nekem(és szerintem másnak is), mintha ott lenék. Ahogy leírod, az felülmúlhatatlan.Egyszer (kérlek), ha úgy döntesz add ki könyvet. Addig fejlődj , bár most is tökéletesen írsz. Nagyon sok sikert kívánok neked!!! És ne hagyd abba az írást!


      Nati <3

      Törlés
    3. Szia!:)

      Juj, nagyon örülök, hogy most mégis megtetted, és borzalmasan nagy dicséret az, amit most leírsz. Hatalmas boldogsággal tölt el, hogy így gondolod, nem is tudom, hogy hogyan köszönhetem ezeket meg! <3

      Puszi, Azy

      Törlés
  2. Drága Azy ♥!

    Imádtam ezt a részt :) Annyira könnyed, vidám és kicsit vicces volt, egyszerűen le vagyok nyűgözve ;) Egyre jobban megkedvelem ezt a kis baráti társaságot, ami Deon körül létrejött :D Sandy jófej csajszi, őt kifejezett kedvelem :) Zayn...őt nap mint nap kedvelem...főleg, amióta BMX-s és gördeszkás képek jelentek meg róla :$ Igazi Bradford Bad Boi :D Valósággal megfájdult az arcom a hatalmas vigyortól, ami akkor rajzolódott a számra, amikor azt a kis jelenetet olvastam, miszerint Zayn egy rövid időre Deonékhoz költözik :D Mi lehetne ennél szép és jobb dolog a találkozáson kívül Deon életében? :)

    Tűkön ülve várom a folytatást ♥! Nálam remélhetőleg holnap lesz folytatás, elkezdeni elkezdtem, csak az ihlet nem úgy jött, ahogy azt vártam :$

    További szép hétvégét és a jövőhéthez kitartást kívánok ♥!

    Love Ya,
    Mace

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Macy!

      Köszönöm, hogy írtál! Próbáltam egy kicsit most visszavenni, nem szeretném, ha minden részben létfontosságú dolog történne, arra ott vannak ez elkövetkezendő részek! Lehet, hogy furcsa, de nem gondoltam volna, hogy én is ennyire megszeretem őket, az elején még Sandy barátainak szántam őket. Nagyon örülök, hogy kedveled Sandy-t. Oh, Zayn. Szerintem őt nem is lehet utálni. Igen, én is oda vagyok érte! Boldog vagyok, hogy legalább annyira felvillanyoz Téged a dolog, mint Deon-t! S természetesen várom a részt a blogodon!:)
      További szép napokat Neked is!:) <3

      Puszi, Azy

      Törlés
  3. Nagyon jó rész lett.
    Tetszett a Deon-Darren szituáció ami még vicces is volt.
    Zayn gyönyörű nyakláncot vett Deonnak.
    Kíváncsi vagyok hogy Sandynek mikor fogja elmondani hogy Zaynnel van de remélem semmi gubanc nem lesz belőle!
    Hozd hamar a következőt!

    Puszi, Jordi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Jordi!

      Nem is gondoltam volna, hogy őket fogom így összeboronálni, de azért boldog vagyok, hogy elnyerte a tetszésedet a dolog. A madaras dolgok nekem is kifejezetten a szívem csücskei, olyan, mintha a szabadságot jelképezné. Hát, majd kiderül, hogy mikor fog ez a dolog napvilágra kerülni. Köszönöm, hogy írtál, sokat jelent! <3

      Puszi, Azy

      Törlés
  4. Nagyon tetszett.:)
    Amikor Darren felkapta Deont az jó rész volt:D meg hogy a gatyájából csöpög a víz :'D
    Gyorsan kövit!:) *-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Köszönöm, hogy írtál!:) Éééés nagyon boldog vagyok, amiért tetszett a rész, és nem unalmasnak gondolod! ^^

      Puszi, Azy

      Törlés
  5. Azy!
    Ez a rész kifejezetten boldog,felszabadult és vicces volt,ami tetszett,de,mondjuk amit te csinálsz az mindig!:)Remélem Deon új(?)barátairól még többször is olvashatunk.A Zayn-től kapott ajándék annyira meghatott,kedves,hogy gondol a barátnőjére:)
    Deon és Zayn között nem igazán tudok dönteni,mert mindegyikük egy csodás,különleges karakter.:D
    A(z)(egyik) kedvencem,hogy téged mindig érdekel a véleményünk,kiről mit gondolunk,nem csak írsz és követeled a komikat,mint sokan.Pl:mindig válaszolsz a kommentekre,amit szeretek olvasni:P
    Jaa és azt a cuccot,amit,ha elmozdítjuk az egeret kis fekete vmik hullanak (is) imádtam..na ezt megmondtam:"D

    További jó hétvégét és sok sikert az íráshoz!!:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Barbara!

      Huh, nem is tudom hol kezdjem a hálálkodást, fantasztikus dolgokat írsz nekem, meg sem érdemlek ennyi jót! Iszonyatosan boldog vagyok, hogy tetszett a rész. Nem szeretném őket kivonni a forgalomból, így igen, találkozni fogtok még velük, már csak azért is, hogy az ő külön kis történetüknek, -amik időközben kialakultak maguktól (lásd Darren-Dr. Szöszi, Louis-Jade...) - egyfajta méltó lezárást adjak majd. Jaj, hát Te sem tudsz dönteni?:( Nem könnyítitek meg a dolgomat, de egyáltalán nem haragszom, én se tudok választani!
      Jaj, de édes, hogy ezt írod! Nem tudom, hogy kéne most ezt rendesen lereagálni, de ANNYIRA ÖRÜLÖK, hogy így gondolod! És már hogy ne érdekelne ilyen csodálatos emberek véleménye, mint a Tietek?! Én pedig imádom olvasni a kommenteiteket, köszönöm! <3 Igen, a kurzorkövető! Örülök, hogy tetszik. :')

      Rengeteg puszi, Azy

      Törlés
  6. Nagyon jó lett ez a rész is pont úgy mint a többi! Választás nagyon nehéz és nem is tudok mind a két szereplőt megszerettem! Siess a következő részel!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Nagyon szépen köszönöm, iszonyatosan örülök, hogy így gondolod. És bár kicsit sajnálom, hogy nem tudsz választani közölük, de természetesen megértem, nekem se megy!:)

      Puszi, Azy

      Törlés
  7. Drága Azy!

    Imádtam ezt a részt (mint ahogyan a többit is persze). :) Zayn ajándéka annyira kedves volt, jó látni, hogy egyre jobban megnyílik és tényleg szereti a lányt. Főleg ahogyan a kapcsolatuk indult... Talán senki nem gondolta volna (csak reménykedett), hogy egymásba habarodnak.
    Darren és Deon jelenete nagyon tetszett. Jó fej volt a srác, hogy megőrizte a lány titkát és ő is elárult egy kis információmorzsát cserébe. Szimpatikus gyerek. :)
    Azért biztos rossz lehet, hogy a legjobb barátnő semmit nem tud a történtekről, de hát ennek is meg van az oka.
    Az pedig, hogy Zayn hazaköltözik egy kis időre, csak még jobban izgatja a fantáziám. Jó lenne, ha több időt tölthetnének együtt!

    Tényleg fantasztikus vagy Azy, ezt nem győzöm hangsúlyozni. Muszáj minden kommentben leírnom, hogy milyen jó vagy, nem akarom, hogy ezt elfelejtsd. :)♥

    Nagyon várom a folytatást!
    puszillak

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Cami!

      Jaj, nem is tudom mit mondjak erre, leírhatatlanul köszönöm, hálás vagyok mindenért! A nyakláncon sokáig gondolkoztam, nem tudtam, hogy jó ötlet-e, de végül mellette voksoltam. És mennyire jó olvasni, hogy jól tettem, így tényleg kicsit megmutatkoznak Zayn érzelmei Deon iránt. Huh, ha most visszaolvasom az első részeket csak azt találom, hogy ölik egymást. Reméltem, hogy Darren hamar mindenki szívébe belopja magát. Szeretnék egy olyan jó fiú barátot, mint ő! Igen, eléggé rossz, de pontosan úgy van, ahogyan leírtad. Mindennek meg van az oka. Ne aggódj, a következő részben együtt lesznek, így szerintem meg leszel elégedve.:)
      Te vagy fantasztikus, komolyan mondom! Hűséges, kedves, aranyos, türelmes és imádnivaló Olvasó vagy, amit nem tudok elégszer megköszönni! Te pedig ezt ne felejtsd el! <3

      Rengeteg puszi, Azy

      Törlés
  8. Drága Azy! ♥

    Ez a rész nagyon tetszett, kezdve azzal, hogy te mindenért hálás vagy, minden kommentért. :) Szeretem visszaolvasni a válaszaidat is, mert mindig olyan kedves vagy! Aztán tetszett ez a Deon-Darren baráti páros, amiből remélem sose lesz több! De annyira jó, hogy Zayn féltékeny lett, mert hát így látszik, hogy mennyire szereti. ♥ Aztán a nyakláncos ötlet is tetszik, gyönyörűek a madarak ami a szabadág jelképe. :) Egy dolog miatt aggódok csak, hogy Sandyvel minden rendben legyen, és ne akadjon ki ha csak későn tudja meg az igazságot, és nagyon remélem, hogy nem mástól fogja megtudni!!! Hallod és mikor derül ki a nagy titok?? Ja és nyugi, nem fogunk csalódni bene, mert írtad a múltkori válaszban, hogy emiatt aggódsz...ilyen nem fordulhat elő! ;)

    Puszi, Dodóka ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Dodó!

      Jaj, már hogy ne lennék, mikor annyira csodálatos emberek írnak nekem, mint Te?! És én csak úgy reagálok a megjegyzésekre, ahogyan Ti írtok nekem. Tehát ez mind a Ti érdemetek, magatoknak köszönhetitek! <3
      Az pedig csak még inkább boldoggá tesz, hogy sikerült megszerettetni veled Darren-t, mert nekem is szimpatikus. Tényleg tetszik a nyaklánc? Huh, ennek kifejezetten örülök. Sandy... Igen, eléggé kellemetlen lenne, ha mástól tudná meg, én a helyében teljesen elárultnak érezném magamat...:( A nagy titokra még várni kell egy kicsit, de tekintve, hogy 40 részes a történet, így könnyen rájössz, hogy már nincs olyan sok hátra! Iszonyatosan remélem, hogy igazad lesz, és nem csalódtok! Köszönöm, hogy írtál, rengeteget jelent, el nem tudod képzelni mennyire feldob egy ilyen komment! <3

      Sok puszi, Azy

      Törlés
  9. Nagyon jó rész lett, csak így tovább!
    (bocsi, hogy most keveset írok de sietnem kell...)
    Amúgy nekem Zayn és Deon egyformán nagyon szimpatikus! =D
    Puszil, XDXDXD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Nem számít, hogy mennyit írtál, köszönöm, hogy egyáltalán időt szakítottál egy megjegyzésre! Ah, senki nem tud választani!:)

      Puszi, Azy

      Törlés
  10. ÁÁÁÁ nagyon nagyon nagyon (1000 nagyonnal később...) jó rész volt ismét :D komolyan mondom annyira imádom ezt a blogot :) és mindig várom már h elolvashassam persze van amikor sajnos nem tudok időt szakítani rá de mindig tűkön ülve várom a következő részt :) már alig várom h megint szombat legyen :D tényleg fantasztikus ahogyan írsz :D még sok-sok részt kérek ide :D illetve majd még sok-sok blogot is h tudjak mit olvasni :D *-*bubi*-* <333

    Ui: Deon és Zayn is egyformán szimpatikusak :D imádom őket :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Jaj, köszönöm, boldog vagyok, hogy tetszett! Én pedig Téged imádlak! Megértem, hogy nincs rá mindig időd, ennek ellenére szinte mindig írsz, szóval nagyon hálás vagyok Neked! Ne aggódj, írni fogok! Tényleg örülök, hogy írtál, köszönöm! <3

      Sok puszi, Azy

      Törlés
  11. Drága Azy !
    Akkor kezdenem is : o Azy,miert vagy te Azy es MIERT VAGY ENNYIRE UGYES, OKOS,TEHETSEGES, NAGYSZOKINCSU LEANYZO ?! Nem varom el hogy valaszolj,.mert azt hiszem en is tudok : mert tokelezes vagy ! Annyira de annyira jol irsz, hogy azt mar nem tudom hogyan kifejezni ! De most komolyan, igy olvastam a bejegyzest es huu meg waa meg....egyszeruen csak nezek, hogyki vagyok en hozzad kepest. Te egy profi vagy ! Es ne merd azt irni, hogy ez tulzas,.mert nem az !
    Mint mar chatben is emlitettem eszmeletlen jo az uj design,nagyon nagyon tetszik !
    Es most ismet kiterek Deonra : szinten nagyon tetszik, hogy most feloldodott vegre ebben a tarsasagban es, hogy kicsit kozvetlenebb lett, mint volt, de lehet hogy ezt csak en gondolom igy...Annyira aranyos a barazsaguk Sandyvel ! Meg tudom erteni Deont,hogy uert mindent nem mondd el, mert be kell valljam nekem is van nehany (nem olyan sok) titkom amit nem tarok szuksegesnek elmondani legjobbbaratnomnek, de ezeket csak en tudom. De haat rudod, hogy tartja a mondas : Amit mar 2 ember tud,az nem titok.
    Ne haragudj még tudnalak dicserni, de bealszom.
    Jo ejt !
    Rengeteg puszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Covergirl!

      Ó, te jó ég! Őszintén nem tudom mit mondjak, csak azt hogy ezt TÉNYLEG túlzás! Nem vagyok profi, hogy is lennék! Jaj, most lehet, hogy ez furán fog hangzani, de mindjárt elsírom magamat itt a gép előtt... El sem tudod képzelni, hogy mennyire jól esik, hogy azt hiszed tökéletes vagyok. Huh, tényleg nem tudom mit tudnék mondani, de azt mindenképpen szeretném, hogy tudd, hogy nem szabad másokhoz hasonlítani magunkat. Nem ismerem, hogy hogyan írsz, de lefogadom, hogy nem vagy rossz! És ha Te nem vagy megelégedve a munkáddal, akkor írj nyugodtan egy emailt, mert elmondhatom a véleményemet, ha szeretnéd... Na, azt hiszem kissé megnyugodtam. Összeszedve a gondolataimat: KÖSZÖNÖK mindent, mert csodálatos, fantasztikus, édes, aranyos Olvasó vagy, és én imádlak! <3
      Nagyon boldog vagyok, hogy tetszett az új design azt hiszem most már ezt fogom hagyni, de ki tudja biztosan? Reméltem, hogy jó lesz kicsit barátok körében látni. Igen, tökéletesen látod, közvetlenebb lett.
      Tök jó, hogy Te így is látod! Szerintem mindenkinek vannak titkai, amiket nem osztunk meg a szeretteinkkel, legjobb barátnőnkkel.
      Még egyszer szeretném elmondani, hogy mennyire csodálatos dolgokat írtál, amiket nem tudok elégszer meghálálni! <3
      Akkor hát gyorsan menj aludni, és pihend is ki magad! Jó éjszakát! :)

      Rengeteg puszi, Azy

      UI: Drága Azyers! Most veszem észre, hogy mindenki milyen hihetetlen időpontokban ír kommentet! 23:05-01:04-ig egészen érkeztek a megjegyzések. Örülök, hogy ilyenkor is képesek vagytok még bepötyögni nekem pár sort, de azért ne felejtsetek el pihenni is néha! <3

      Törlés
  12. Istenem Azy!! Ez egyszerűen fantasztikus!! Már nagyon vártam az új részt.:)) Remélem hamar lesz majd megint.:D Nekem Deon szimpatikusabb inkább.. Vele jobban tudok azonosulni.:) De Zaynt is imádom!! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Köszönöm szépen, hogy írtál, sokat jelent!:) Úgy tűnik, hogy Te vagy az első akinek sikerült választani közölük. Igen, lehetséges, hogy Deon karaktere egy kicsit mindenkihez közelebb áll, hiszen ő is lány, és könnyebben lehet vele együtt érezni mindenféle szituációban, főleg, hogy az ő szemszögéből van. Hálás vagyok, hogy választottál, és hogy írtál.:)

      Sok puszi, Azy

      Törlés
  13. Szia Azy :) péntek óta olvasom a sztorit. unhatatlan. imadom. mikor lesz következő? :) *-* ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!:)

      Jaj, el sem tudom mondani, hogy ennek mennyire örülök. Tényleg hihetetlen érzés, mikor valaki új olvasó!:') Igazán hálás vagyok, hogy írtál, sokat jelent. A részek pedig szombatonként érkeznek.:)

      Puszi, Azy

      Törlés
  14. Szia, nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon jó lett. :DDDD
    Zayn-t egyszer úgy megpuszilgatnám/ölelgetném ♥
    Mindig meg akartam kérdezni, hogy honnan van a(z) (írói) álneved? Te találtad ki, vagy valahol láttad? -csak mert én is szeretnék, de nagyon hülye vagyok ilyenekben. :$
    U.i.: jóóóóóóóóóó lett a fejezet!♥♥♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Huh, nagyon szépen köszönöm, boldog vagyok, hogy elnyerte a tetszésedet! Én is, hidd el...:(
      Régebben valami olyasmi volt a 'Magamról' modulomba kiírva, hogy "I'm crAZY, so call me just Azy"... Nem túl eredeti, de valahogyan a név megtetszett,, így megtartottam. Viszont szerintem Te ennél jobbat fogsz kitalálni, tehát ne aggódj! :)
      Még egyszer köszönök mindent, hálás vagyok a megjegyzésedért! <3

      Sok puszi, Azy

      Törlés
  15. Drága Azy!

    Jaj, nekem még mindig iszonyatosan gyanús Sandy, és a fejezet címe is nagyon elgondolkodtatott. Vajon rá vonatkozik?!
    Olyan jó, hogy Deon és Zayn végre úgy igazán - remélem tudod hogy értem - együtt lehetnek, és azt se bánom, hogy véget ér ez a kis tengerparti kaland. Viszont, azt meg kell mondjam, hogy mindig feldobott amikor erről a haverokkal megszervezett nyaralásos dologról olvastam. Ó, és a sátorozós is csúcs volt! Mi lesz még...? :)
    Nekem egyébként Zayn a kedvencem, már szavaztam is rá kétszer, bár ami bloggeren folyik - a közvéleménykutatások, meg a pipák folyton változó száma -, az eléggé kiakasztó.
    Nagyon várom a folytatást, nem mellesleg sajnálom az összecsapott kommentet, de kész hulla vagyok..

    Ui: Nagyon bírom, hogy ennyit változtatsz a kinézeten. Akárcsak én szoktam, habár most igyekszem a kényszeremet visszafogni. :D És ha már itt tartunk, ismételten szép munka lett mind a dizájn, mind ugyebár a fejezet!

    puszi, Vivienne Hayes

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Vivienne Hayes!

      Nem szeretnék mondani semmit, pedig tényleg annyira jártatnám a szám. De biztos vagyok benne, hogy jobb meglepetés lesz minden, ha magadtól jössz rá a rész olvasása közben, és nem Tőlem olvasod egy válaszkommentben.:)
      Igen, tudom, hogy hogyan érted, és örülök, hogy neked is tetszik. Igazándiból szerettem volna őket egy kicsit hagyni, hogy mindenki láthassa milyen mikor együtt vannak. Reméltem, hogy mindenkinek egy kicsit megnyugszik a lelke, mikor ilyen részeket olvas, hiszen jóval nyugodtabb körülmények között folynak a cselekmények.
      Na, akkor egy voks érkezett Deon-ra és egy Zayn-re. Köszönöm szépen, hogy Te is választottál!:) Engem rendszerint megviccel a blogspot, fogalmam sincs, hogy miért teszi ezt, de igyekszem nem kiakadni rajta, és máshogyan megkérdezni a véleményeteket.
      Szerintem nem lett összecsapott, nagyon boldog vagyok, hogy írtál, iszonyatosan hálás vagyok érte, sokat jelent! <3

      Puszi, Azy

      UI: Köszönöm szépen, bár most én is rácsapok a kezemre, ha változtatni akarok, mert minden egyes új kinézetnél úgy érzem, hogy elveszett a régi blogom, és hiányolni kezdem. De, ha minden jól alakul megtartom ezt a végégig. Örülök, hogy neked viszont tetszik ez a dolog.:D Huh, boldog vagyok, hogy így gondolod, köszönöm! A te blogod kinézete pedig lélegzetelállítóan szép, nagyon jól harmonizál minden mindennel, csak gratulálni tudok!

      Törlés
  16. Nagyon jó rész lett,várom a kövit:)
    Igazából én Deon-t és Zayn-t is bírom,de talán aki nekem szimpibb az Zayn:)
    Deon mindigcsak magában mondja ki az érzéseit,ahelyett,hogy kiadná magából:/
    Zayn-be viszont az zavar,hogy folyton titkolózik,és ezzel gyakran megbántja Deon-t:/
    De a végén úgyis minden majd rendezõdik,nemde?;D
    L.xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Ahogy így leírtad, nekem is feltűnt, hogy Deon-nal kapcsolatban teljesen igazad van. Furcsa, én eddig ezt nem annyira vettem észre, de így tekintve az egész történetre valójában eléggé zárkózottnak tűnik, senkinek nem beszél a dolgairól... Zayn-t is sikerült eltalálnod, úgy látszik, meglátod a lényeget!:)
      Köszönöm szépen, hogy írtál, és örülök, hogy tetszett a rész!

      Puszi, Azy

      Törlés