28. rész - Ne ítélj, hogy ne ítéltess!

Hihetetlen mennyire fantasztikusak vagyok, imádlak Titeket, drága Olvasóim! Köszönöm a rengeteg támogatást, legyen az bármilyen formában. Hálás vagyok, tényleg!

A nap gyönyörűen csillog a tenger vizén, sirályok hangja keveredik a hullámok zajával, ahogyan mossák a partot. A reggeli hűvösség kifejezetten kellemes, még a karom se libabőrös. Kifejezetten élvezem az erkélyen ácsorgást, miközben a partot kémlelem, azon belül is azt a nagy sziklát, ami mögött tegnap megbújtuk Zayn-nel. Ábrándozva idézem fel az estét, mikor rezgésre leszek figyelmes.
Éppen csak gondolni kell rá, és máris hív - fut át a fejemen vigyorogva, és kihalászom a telefonomat a köntösöm zsebéből. 
- Szia - szólok bele vidáman.
- Jó reggelt! - Amint meghallom a hangját a hasam görcsbe rándul. Akaratlanul is elmosolyodom. - Éppen a reptéren vagyok.
- Most fogsz felszállni?
- Igen, így a mobilom egy ideig ki is lesz kapcsolva - közli az egyértelmű tényeket, de hirtelen röhögést hallok a vonal túlsó végéből, mire Zayn-be is belefagy a szó. - Várj egy percet, Harry és Niall kezd megőrülni! 
- Rendben - nevetek fel. Zayn félretesz, és csak azt hallom, hogy Harry felordít, a többiek pedig nevetnek. Lihegést hallok, mire összeráncolom a szemöldökömet, de hogy biztosra menjek, inkább megkérdezem: - Zayn?
Elfojtott röhögés a válasz, amit nem tudok hova tenni. Újra megkérdezem, de képtelen vagyok kitalálni, hogy ki szórakozik velem. Nevetést észlelek, majd megszűnik a zihálás. Helyét átveszi egy férfias hang, amit Louis-hoz tudok fűzni.
- Bocsi, Niall teljesen bezsongott Los Angeles-től, nem lehet leállítani - kér bocsánatot, azonban úgy érzem, hogy őt inkább mulattatja a dolog. - Nem akart rád ijeszteni, de a gép picit késik, és valamivel el akarja foglalni magát - szól bele, mire elkezdek bólogatni. Gyorsan kapcsolok, hogy valószínűleg ezt nem látja.
- Semmi baj, örülök, hogy jól feltaláljátok magatokat - válaszolom jókedvűen inkább, egy csepp neheztelés nélkül.
- Akkor már szent a béke köztetek?
Kapásból rávágnám, hogy kivel, de azt hiszem egyértelmű. Picit meglepő ugyan a kérdés, de hamar felidézek egy beszélgetést, ami még Zayn-nel folyt a sátorban, így már nem is olyan furcsa, hogy ismerik a helyzetünket.
"- Igen, de ők sem tudják, hogy együtt vagyunk. Érdekesen venné ki magát, ha egyszer csak rácsörögnék Liam-re, hogy megkérdezzem a hűségedről.
- Ha már itt tartunk.. Az igazság az, hogy tudják - vallja be egy kissé feszengve."
- Igen, minden rendben. - Igyekszem készséges válasszal szolgálni, de nem ismerem annyira Louis-t, hogy fél percen belül mindent elmeséljek neki. Még akkor sem, ha bízom benne, és abban hogy tud titkot tartani.
- Figyelj, mindjárt visszaér Zayn, de addig el akarom mondani, hogy bármit is tesz gondolj arra, hogy szeret téged, bár még valószínűleg ezt magának is fél bevallani, és eléggé gázos ez a helyzet így is, csak ki akar hagyni a kalamajkából - hadarja gyorsan, alig tudom követni a szavait, de próbálok minden szóra figyelni. - Csak azért, hogy megvédjen, nem azért mert nem bízik benned. Ezt tarts észben, oké? - kérdezi meg a végén könyörgő hangon, amitől az lesz az érzésem, hogy tényleg annyira közel állnak Zayn-nel egymáshoz ,hogy szörnyen szívén viseli a sorsát, és valószínűleg ez fordítva is igaz. - Deon, megjegyzed? - sürget meg kétségbeesve, így inkább gyorsan reagálok rá:
- Persze, majd nem felejtem el - nyugtatom meg egy gombóccal a torkomban. Ugyanezt mondta Zayn is. Ki akar hagyni, mert félt. Volt idő, mikor kifejezetten örültem volna neki, hogy aggodalmat tudok kiszedni belőle, de nem most. - Louis, meg tudok birkózni vele, legyen az akármi. Avass be kérlek, ő tényleg nem mond semmit - panaszolom, hátha meg tudom győzni, hogy legalább egy kis információmorzsát adjon nekem.
- Adom Zayn-t - vált hangnemet hirtelen, a komolyból egy pillanat alatt változott át szórakozottá. Úgy beszél, mintha jót csevegtünk volna az időjárásról.
- Itt vagyok. Remélem Louis nem fárasztott le a hülyeségeivel - nevet fel, és nekem kicsit elszorul a szívem, hogy nem fogok neki mondani semmit ebből a telefonbeszélgetésből.
- Nem, ne aggódj! Csak tömören elmesélte, hogy Niall be van zsongva, és próbáljátok lenyugtatni, de Harry is kissé idióta - mesélem el tulajdonképpen az igazságot. Vagyis csak egy részét. - Majd küldesz képeket LA-ből?
Tumblr_m4j0fbhql21qgzcejo1_500_large- Aha, de szerintem nem olyan nagy szám. Inkább hajtok Rómára, szerintem az szebb - jegyzi meg, és teljesen egyetértek vele. Oda vagyok a romokért, a történelmi helyekért, így Olaszország fővárosa természetesen az egyik álomhelyem közé tartozik. Muszáj vigyorognom, hogy Zayn-nek is. Bár ő csak csettint egyet, és már ott is vannak.
- Én is szeretem Rómát. - Elmerengve meredek magam elé, lelki szemeim előtt már megjelenik a kép, ahogyan én és Zayn a Colosseum bejáratánál állunk, miközben a nap ragyogóan süt, az ég kék színben pompázik, s mi el nem tudunk képzelni boldogabb napot. Én játékosan a hátára vetem magamat, hajam újra hosszú. Mindketten napszemüvegben virítunk, különben kiégne a szemünk a tűző fénytől. Örömteljesen nevetünk, miközben a kép elkészül. Utána ajkait az enyémre tapasztja, én visszacsókolom, és boldogan élünk amíg meg nem halunk.
- Egyszer elviszlek - tesz ígéretet, amire izgatottság vesz rajtam erőt.
- Ígéred? - mosolyodok el.
- Ígérem. - És bár nem láthatom az arcát, biztosra veszem, hogy ő is mosolyog.

A nap többnyire vidáman telik, köszönhetően a reggeli telefonálásnak. Zayn képes volt pusztán egy hívással jobb kedvre deríteni. Azt hiszem mással ez nem működne. De hogy nehogy elszomorodjak folyamatosan érkeznek az üzenetek, amik többnyire a tartózkodási helyéről szólnak, illetve arról, hogy mit csinálnak a srácokkal. Édesen érdeklődik, hogy én mit csinálok, hogyan érzem magamat, illetve azt is írja, hogy hív, amint lesz rá lehetősége. Bár az időeltolódás miatt kicsit nehézkesen megy az ügy. Ameddig nálam délután négy óra van, nála reggel nyolc.
Éppen amint bekenem magamat naptejjel rezegni kezd a telefonom. A fölöttem felállított napernyő árnyékában hagyott készülékért nyúlok, és mosolyogva olvasom el.
"Most lesz interjúnk, másfél óra múlva próbállak hívni. Mit csinálsz, milyen a napod és az időjárás?"
- Deon, kivel smsezel egész álló nap? - tolja fel a szemüvegét a mellettem heverő napágyon magát süttető Jade, és mosolyogva fürkész. Összeráncolom a szemöldökömet, nem értem a kérdése okát. - Kivirultál, pedig eléggé ingatag állapotban jöttél ide - vonja meg a vállát, megmagyarázva a dolgokat.
- Ennyire látszik? - túrok bele szégyenlősen a hajamba, majd mielőtt még válaszolnék neki, visszarogyok a napágyra, és szembefordulok vele.
Csak bólint egyet, majd megenyhülve így szól:
- Nem kell elmondani, ha nem akarod. Szimplán kíváncsi voltam, hogy ki az, aki ennyire boldoggá tesz. Komoly a dolog? - pillant rám kedvesen. Rövid fekete haja most csillog a rá vetülő napfényben, és sovány arca gyönyörűvé teszi. Mosolyát pedig minden lány megirigyelheti.
- Nem tudom - jegyzem meg keserűen. - Remélem egyszer azért mindennek ellenére az lesz.
- Ha nem becsül meg, nem érdemel meg - jelenti ki egyszerűen, felül a napágyon, maga felé húzza a saját napernyőjét, majd folytatja: - Nem ismerem a helyzetet, de eddigi tapasztalataim szerint minden pasi egy segg.
Elgondolkozom azon, amit mond miközben a többieket figyelem. Mindenki a vízben pancsol, kivéve kettőnket. Brittany Patrick-on lóg, láthatóan egymás szájában vannak már megint, Sandy és Wendy versenytúsznak, míg Tony, Louis, Lucas és Darren iszapot dobálnak egymásra. Érettek, semmi kétség.
Megakad a tekintetem Louis-on, aki éppen lenyomja Tony fejét a víz alá, majd jót nevet rajta a többiekkel, amíg az ő kobakja nem kerül ugyanoda. Kissé köhécselve, de nevetve jön fel a felszínre, s így távolról jobban megtudom nézni magamnak. Összeborzolja vizes tincseit, nevetve indul el a sekélyebb rész felé. Ahogy szép lassan csökken a vízmagasság teste is láthatóvá válik. Nem az a tipikus izmos felsőtest, de nincs rajta felesleg és nincsenek kockái. Be kell vallanom, hogy sármos a mosolya és ő maga is vonzó. Oldalra pillantok, és úgy tűnik, Jade-nek ugyanez jár a fejében, hiszen elrévedezve néz felé, s még talán egy halvány mosoly is ott van szája szegletében.
- Miért nem lép egyikőtök sem? - kérdezem meg, számat harapdálva. Tényleg tetszenek egymásnak, Wendy is észrevette már. Csak az a baj, hogy őt szépen mondva elküldték melegebb égtájra, de remélem, hogy nekem nem ez lesz a sorsom.
- Ez nem ilyen egyszerű - sóhajt mégis, én pedig örülök, hogy nem kaptam visszautasítást. - Már megpróbáltuk, nem jött össze.
- Mikor? - csodálkozok el, teljesen meglep, hogy van közös múltuk.
- Régen. De Louis... megcsalt, én meg rájöttem. - Nyel egy nagyot, nehéz erről beszélnie. Ez neki megalázó, mégis képes beavatni egy picit, amiért le a kalappal előtte. - A többiek nem tudják, titok. Pár hónapig tartott az egész, nem volt valami tartós - hajtja le a fejét csalódottan, mire reflexből nyúlok a karja után, hogy megsimítsam.
- Sajnálom.
- Én is. De rendben vagyok, köszi - mosolyodik el szomorkásan. - Találok valaki mást. Biztos vagyok benne.
Ráhagyom a dolgot, majd lassan visszahúzom a kezemet, és az ölembe ejtem. Újra ránézek a közeledő Louis alakjára. Ahogyan tovább siklik a tekintetem a mögötte lévőkre, ráeszmélek, hogy egyszerűen soha nem lehet valakit teljesen kiismerni, vagy mindent megtudni róla. Egy embernek mindig vannak titkai, mindig tartogat valami újat a másik számára. Nem tudhatjuk, hogy min ment keresztül, miket élt át, milyen titkok nyomasztják. Nem ítélhetünk el senkit, mert ameddig nem voltunk az ő helyében. Senki nem ítélhet el azért, mert képes vagyok titokban együtt lenni Zayn-nel, pedig talán én is tudom, hogy nem lesz jó vége. Nem érthetik, hogy szükségem van rá, és kitartok mellette még így is. Nem érthetik azt sem, hogy nehéz elhagyni valakit, aki lényegében már az életed része.

Aznap este éppen Zayn-nel még épphogy tudok beszélni, mert valamilyen díjátadóra hivatalosak, és nem igazán van ideje. De szerencsére el tudok búcsúzni tőle, így nem hagy maga után hiány nyomot.
- Álmodj szépeket- búcsúzkodik.
- Neked pedig sok szerencsét - kúszik egy halovány mosoly az arcomra. - Mikor is jöhetsz haza? - kérdezem még gyorsan, mielőtt letenné.
- Holnap este száll fel a gép, de a repülőutat és az időeltolódást beleszámítva már régen fent leszel, mikor megérkezünk Londonba - magyarázza. - Mit szólnál, ha utána csinálnák valamit ketten? - ajánlja fel, amire a gyomrom apróra zsugorodik.
- Nagyon örülnék neki - babrálok a hajammal zavaromban, amit szerencsére ő nem lát.
- Akkor holnap után találkozunk - nevet fel vidáman. - Jó éjszakát, Deon!
- Szia Zayn - köszönök el, azonban úgy érzem, hogy nem fogom tudni kivárni, hogy végre láthassam. Mert most végre minden a normális kerékvágásban megy. Már ha lehet ezt mondani. Nem akarom, hogy többet véget akarjon bármelyikünk is vetni ennek az egésznek. Nincs értelme, ezt már mindketten tudjuk. Mert én nem adom fel, mégha ő hajlamos is lenne rá.

34 megjegyzés:

  1. Nagyon jó lett ez a rész végre mind ketten boldogok! Nagyon jóó!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Köszönöm szépen, borzasztóan örülök, hogy elnyerte a tetszésedet!:)

      Puszi, Azy

      Törlés
  2. Drága Azy!

    A hetem fénypontja!
    Végre egyenlőre minden rendben van Deon és Zayn között. Aranyos Zayntől, hogy érdeklődik a lány hogylétéről.
    Mégis van egy olyan érzésem, sőt, biztos vagyok benne, hogy tartogatsz még néhány meglepetést, és a múltkori reakciója Zaynnek Sandy neve hallatán, még fontos lehet.
    De ez csak egy megérzés!:)
    Már alig várom a folytatást!
    (Bocsi, ha egy kicsit értelmetlenül fogalmaztam, de most keltem fel, és még a nevemet sem tudom!:D)

    Puszi, Tina x

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Tina!

      Huh, el sem tudod képzelni, hogy mennyire boldoggá tesznek a szavaid! Jaj, nem mondhatok semmit, pedig hidd el, hogy nagyon szeretnék, de nem lehet...:( Remélem így akkor legalább izgalmasabb lesz majd!:)

      Puszi, Azy

      Törlés
  3. szia :) Iszonyatosan jó :oo Kíváncsi vagyok mi lesz a találkozáson :)) nagyon ügyes vagy xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Köszönöm szépen, jó hallani, hogy ezt gondolod!:)

      Puszi, Azy

      Törlés
  4. Aww ez valami elképesztő lett!!! Siess!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Örülök, hogy elnyerte a tetszésed. :)

      Puszi, Azy

      Törlés
  5. Drága Azy!

    Annyira idillikus hangulata volt ennek a tengerparton ücsörgős, csajos csevejnek... De persze nem csupán ez, hanem maga az egész fejezet nagyon jól sikerült. Remélem Zayn betartja ígéretét, s egyszer valóban elutaznak Deonnal Rómába. Mivel itt is imádom a tájleírásaid, biztos vagyok benne, hogy lenyűgöznél amint Olaszországról, és a benne dúló szerelemről írnál.
    Alig győzőm kivárni a folytatást!

    puszi, Vivienne Hayes

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Vivenne Hayes!

      Én is nagyon kedveltem azokat a részeket, amiket megemlítettél, szerintem is csodálatos a tengerpart. Köszönöm szépen, elmondhatatlanul hálás vagyok, amiért ezeket írod. Huh, még a bizalmat is köszönöm, amit megszavazol nekem Rómával kapcsolatban, de majd meglátjuk mi sül ki belőle.:)

      Puszi, Azy

      Törlés
  6. Kedves Azy! :)
    Először is azzal kezdeném, hogy nagyon tetszik a történet és, hogy rendkívül tehetséges vagy :) Másodszor, kíváncsi vagyok mi lesz Deon és Zayn között, hogy vajon felvállalják-e a világ elött a kapcsolatukat?! Vajon Zayn apukája és Deon anyukája megtudják-e és mit szólnak majd hozzá?! Számtalan kérdés merül fel bennem :DD
    Harmadszor, annyira szeretnék én is ilyen jól írni :')
    puszi :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Bianka!

      Köszönöm szépen, hogy írtál, sokat jelent, főleg, hogy ennyire szépeket. Hát, még hátra van 13 rész, azalatt remélem minden kérdésedre választ fogsz kapni. Huh, nem is tudom mit mondjak erre! Hálás vagyok, amiért ezt szeretnéd, de szerintem sokkal jobbak vannak nálam.:')

      Puszi, Azy

      Törlés
  7. Napsütéses délutánt, drága Azy ♥!

    Imádtam ezt a részt, csakúgy, mint idáig a többit :D Zayn iszonyat édes volt, remélem én is, hogy betartja az ígéretét a Rómába való utazással kapcsolatban ;) Deon helyében én is izgatottan várnám azt a napot, amikor ismét találkozhatunk Zayn-nel :D Nagyon jól szemléltetted Deon érzéseit, élvezet volt olvasni ezeket a részeket :D Különösen tetszett a Louis-val való eszmecsere, csak kár, hogy Lou nem mondott semmit Zayn viselkedéséről :') :$

    Tűkön ülve várom a folytatást ♥! Nem tudom, nálam ma lesz-e fejezet, mert 4 órakor megyek a városi könyvtárba filmnézésre :D Este 7-kor érek haza, de azért megpróbálok majd valamit összehozni (nem ígérek semmit sem) :D

    További szép hétvégét és a jövő héthez kitartást ♥!

    Love Ya,
    Mace

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Macy!

      Örülök, hogy sikerült elnyernem a tetszésedet. Rómával kapcsolatban nem mondhatok semmit, mert - mint minden más - ki fog derülni ez is. Szerintem mindenki várja, Zayn tényleg édesen viselkedik. Köszönöm szépen, igyekeztem, hogy közelebb érezzétek magatokat hozzá, boldog vagyok, amiért sikerült.
      Ha lesz fejezet, biztosan írok majd!:)

      Puszi, Azy

      Törlés
  8. Szia Azy! Jajj nagyon jó lett. És szép hosszú is. <3
    Ahhj, vajon hogy érti Louis és Zayn, hogy csak védeni akarják Deont azzal, hogy kihagyják. Jajj, és Niall, kis hülye ♥♥♥ ( :) )
    Oké, kanyarodjunk vissza újra Zaynhoz. Olyan aranyos, hogy ennyit helyzetjelentést ad, meg minden. ~furi sóhaj...~
    Biztos vagyok benne, hogy a kis találkán valami meglepi lesz, aminek lehet, hogy nem fogunk örülni, vagy kikészítesz minket, vagy valami. Nem tudom. De biztos tetszeni fog. Jáááj, nagyon tetszett. :) Siess a kövivel, puszillak: Adri :)
    U.i.: Bocs, hogy így csapongok a témák között, de ajj... összezavarsz.
    U.i.2.: Képzeld, én is kiolvastam az Összekuszálvát (még karácsonyra kaptam) és nekem is nagyon tetszett. :) -oké, ez nem tartozik ide, de azért... mind1 bocsi :/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!:)

      Eszméletlenül feldob, hogy tetszett. Ahj, nehéz, hogy nem mondhatok semmit, de nem lőhetem le a dolgot. Igen, tényleg aranyos, ha velem ezt tenné, valószínűleg én nagyon boldog lennék tőle. Ah, a találkozó... hát ne aggódj, az már nincs olyan messze!:)

      Puszi, Azy

      UI: Egyáltalán nem baj, örülök, hogy írsz. Nem számít, hogy nem ide tartozik, én vidáman meghallgatok ilyen dolgokat. Huh, az tök jó, hogy neked is tetszett, szerintem remek könyv. :)

      Törlés
  9. Ismételten nem okoztál csalódást, nagyon aranyos rész lett.
    Egyre kíváncsibbá teszel ezzel a nagy titokkal kapcsolatban, elképzelésem sincs, mitől akarja Zayn megvédeni a lányt. De ez a titok nagyon jól átfedi a történetet, ha fény derül rá, biztosan hatalmas csattanó lesz.
    Zayn rendkívül kedves Deon-nal, egyre jobban látszik, mit is érez iránta, s mennyire fontos neki. Tetszett, hogy Louis is kapott egy kis reflektorfényt, úgyis ritkán szerepelnek benne.
    Szóval ismét csodálatosat alkottál, és nagyon nagyon várom a következő fejezetet!

    puszillak

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Cami!

      Köszönöm szépen, már attól tartottam, hogy túl nyugis lett, és unalmassá fog sikerülni. De hát végül is néha ilyen is kell, nem...? Igen, valahogyan így alakult, pedig nem terveztem, hogy végig ez fogja kísérni szinte a történetet. Én végre egy kicsit megenyhültem Zayn iránt, most normálisan viselkedik. Az elején több szerepet szántam a fiúknak, de Deon sajnos nem áll még annyira közel Zayn-hez, hogy a bandával is jól összeismerkedhessen általa. Iszonyatosan hálás vagyok mindenért, köszönöm! <3

      Puszi, Azy

      Törlés
  10. Azy.. Ez megint fantasztikus lett.:D már nemtudom másképp kifejezni magam. Imádom ezt a történetet, Deont, Zaynt..:) Nagyon kíváncsi vagyok arra a titokra, remélem egyszer majd kiderül!! Csak így tovább!!! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Nem számít, nekem ez is rengeteg jelent, köszönöm, hogy írsz. Huh, amiatt pedig repesek, hogy imádod a szereplőket is, hiszen féltem attól, hogy talán nem állnak majd túl közel Hozzátok, de most megnyugtattál!:)

      Puszi, Azy

      Törlés
  11. Drága Azy !
    Tudom, hogy most utalsz, mert kabe az osidok ota nem irtam neked kommentet, de most megis megteszem, abban a remenyben, hogy meg jo olvasonak szamitok.
    Hihetetlen eszmeletlenul (van ilyen?) jo lett,annyira jol fogalmazol, hogy az valami fantasztikus ! (na ezt most jol megmondtam) Olyan szofordulatokat hasznalsz, hogy csak amulok es bamulok ! A blogod olvasasa kozben elszoktam gondolgpzni azon, hogy megis mit keresek en a "blogolas szakmaban". Termeszetesen osszemerhetetlen vagyok veled, hisz te nagyon ugyes vagy, van tehetseged az irashoz es szerintem egyszer irni fogsz egy konyvet, amit en az elsok kozott fogok megvenni. Vigyazz, ha kell ott ejszakazom a kiado elott ! :'D
    Na meg a blogrol : imadom Deon karakteret, annyira jol kitalaltad az egesz story-t meg a hozzaillo emberkeket ! Biztos faratsagos munka volt, nekem nyilvan egyszerubb dolgom van :falni a sorokat, ugyanis a tieidet csak falni lehet.
    Koszonom, hogy olvashatom a blogod !
    Meg egysuer ne haragudj, Covergirl'

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Covergirl•!

      Dehogy utállak, eszemben sincsen! Egyébként sem neheztelek senkire, aki nem ír kommentet, csupán csak olvas. Tökéletes Olvasónak számítasz így is, ne aggódj!
      Huh, nem találok szavakat, annyira édes dolgokat írsz, pedig meg sem érdemlem! Azért vagy a blogos szakmában, mert mindenkiből lehet tökéletes blogger vagy író, csak akarni kell! Egyáltalán nem vagy összemérhetetlen velem, egyenlő szinten vagyok mindenkivel, egy cseppet sem vagyok különb. Nem hiszem, hogy könyvet adhatnék ki, ahhoz még rengeteget kell fejlődnöm, de azért nagyon megtisztel, hogy Te gondoltál ilyenre!:')
      Annyira boldog vagyok, hogy ilyeneket írsz, elképzelhetetlenül feldob, hogy szereteted Deon karakterét, nagy kő esett le a szívemről, mert féltem, hogy ellenszenves lesz Nektek! Remélem, hogy még sokáig fogod falni a sorokat, mert nagyon sokat jelentene! És én köszönöm, hogy ilyen remek Olvasóm vagy! <3

      Puszi, Azy

      Törlés
  12. Drága Azy!

    Ilyen rész..aww végre boldogság volt a levegőben. :) Annyira örültem, hogy Zayn ezúttal betartotta azt amit ígért és felhívta Deont meg SMS-ezett is vele, olyan cuki. Szóval megértem Deont, hogy így is vele akar maradni, én is ezt tenném, aztán kíváncsi vagyok arra a NAGY titokra!

    Dodó

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Dodó!

      Igen, reméltem, hogy nem fogjátok annyira bánni, hogy most végre egy kicsit megpihennek, és nincs konfliktus. Az egyszer biztos, hogy Zayn végre korrekt módon viselkedett. Huh, a nagy titok! Annyira félek tőle, hogy nem fog nagyot csattani, és csalódottak lesztek...:( Reméljük mindenesetre a legjobbakat!

      Puszi, AZy

      Törlés
  13. Azy,ez egyszerűen fantasztikus volt..és annyira a valóságot tükrözte,legalábbis számomra..imádtam.Annyira bánt,hogy csak ma olvastam el az új részt!Komolyan ez már hozzátartozik a szombat estéimhez!Hát most ennyi voltam,mert legfeljebb csak azt tudnám leírni még vagy ezerszer,hogy imádtam.Lassan bővíteni kéne a szótárat:DD Így tovább!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Az a legjobb egy rész felrakása után, hogy végigolvashatom az ilyen kommenteket! Fantasztikus vagy, köszönöm! Az pedig hogy valósághű nagyon nagy bók számomra. Áh, ilyen rendszer lett belőle? Ezt nagyon jó olvasni. Köszönök mindent, és én pedig Téged imádlak!:)

      Puszi, Azy

      Törlés
  14. Szia Drága!

    A napokban kezdtem el olvasni a blogodat és egyszerűen alig bírtam abbahagyni! Fantasztikus ahogyan a szavakkal bánsz és olyan jók a leírásaid, hogy magam elé tudom képzelni ami történik.
    Remélem Deon és Zayn kapcsolata most sokáig fog tartani és mindketten megfognak tenni mindent azért, hogy együtt maradhassanak.
    Remélem hamar tudod, hozni a folytatást!

    Puszi, Jordi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!:)

      Ennek iszonyatosan örülök, és boldog vagyok, amiért tetszett! Annyira elmondanám, de nem szeretném lelőni a következő részek tartalmát...:( Nagyon szépen köszönöm, hogy írtál, rengeteget jelent! <3

      Puszi, Azy

      Törlés
  15. Szia Azy!
    Nagyon cuki lett ez a rész! Olyan titokzatos.Mikor derül már ki hogy mi az a nagy titok?
    Nagyon tetszik az hogy kicsit Jade életébe is bepillantást nyerhetünk. Már alig várom hogy ismét egymással legyenek Zayn és Deon!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Köszönöm szépen, annyira boldog vagyok, hogy elnyerte a tetszésedet. Jaj, mindenki ezt kérdezi, de már én se bírok várni. Egyszerűen csak kicsit későbbre tervezem, mert még sokáig fog tartani a blog, és azt akarom majd a csattanónak... Bár remélem nem fogtok ennyi várakozás után csalódni. Én is várom, és köszönöm, hogy írtál, rengeteget jelent! <3

      Puszi, Azy

      Törlés
  16. Drága Azy :) Nagyon jó rész lett :D egyszerűen imádtam :D kíváncsi vagyok már nagyon arra a titokra h miért nem lehetnek együtt hivatalosan :D nagy nehezen de valahogy ki fogom bírni :D kérlek siess a kövivel :D <3 *-*bubi*-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Bubi!

      Huh, annyira jó ezt olvasni, köszönöm! Már nincs olyan sok hátra, kitartás! Hálás vagyok, amiért írtál!:')

      Puszi, Azy

      Törlés
  17. Drága Azy!
    Remélem még nem kértem el a kommentel. :$$

    Nagyon jó lett, imádtam, mint mindig. A fogalmazás tökéletes, csodálom a stílusod, az írási képességeid..
    Örülök, hogy Zayn most betartja ígéretet s rendszeresen beszélnek Deonnal. :)
    Viszont az a titok és Zayn Sandy iránt való furcsa viszonyulása még mindig fúrja az oldalam... Ötletem sincs de most már ugye Louis is beszélt vele...
    Ne kínozz minket, kérlek!! :DD Mi imádunk, né tedd ezt velünk!! Na jó csak viccelek, inkább hálás vagyok hogy írod ezt a történetet és olvasója lehetek! :') <3<3
    Rengeteg puszi: Little Zsoo <3<3<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Little Zsoo!

      Dehogy késtél, tökéletesen időben vagy! Huh, nagyon köszönöm, olyan aranyos vagy, hogy ilyeneket írsz, komolyan nem tudok rá illendően reagálni...
      Igen, kezdek attól tartani, hogy lassan az agyatokra fog teljesen menni, úgyhogy igyekszem, hogy ne legyen olyan borzalmas... Louis és a fiúk tudnak mindenről, de mégis Zayn barátai, így sajnos amúgy sem fognak elmondani semmit Deon-nak. Én is imádlak Titeket, és én tartozom hálával, hogy ilyen nagyszerű olvasója vagy a blognak! :') <3

      Sok puszi, Azy

      Törlés