27. rész - Az egyszerű út naivitás

Elmondhatatlanul sokat jelent számomra az a rengeteg támogatás, amiket Tőletek kapok, tényleg! Imádlak Titeket, nélkületek sehol nem lennék! Köszönök mindent, drága Olvasóim!

- Nem teheted ezt velem - ragadja meg a karom. Kétségbeesetten néz rám, amitől összeszorul a szívem. Fogalmam sincs mit kéne tennem, hiszen láthatólag szüksége van rám. Hogyan bízhatna bennem ezek után bármikor is, ha most magára hagyom? Pont akkor, mikor senkire nem támaszkodhat...
- Ha nem vagy velem őszinte, miért várod el, hogy folyamatosan kitartsak melletted? Ha minden összedől, akkor miért én vagyok az, aki mindig melletted marad, Zayn? - sóhajtom fáradtan. - Miért nem vagy képes megbecsülni azt, ami kettőnk között van? Állandóan csak elcseszel mindent.
- Megbecsülöm, tényleg. Éppen ezért nem mondhatok neked soha semmit - hajtja le a fejét, majd egy perzselő tekintettel ajándékoz meg, amitől égni kezd az arcom. - Miután megtenném, eléggé szenvednénk mind a ketten. Így csak én - rántja meg lazán a vállát. Értetlenkedve bambulok előre, átpörgetem a fejemben az elmúlt hónapok történéseit. Zayn mindig is furcsán viselkedett velem, soha nem tudtam mi jár a fejében, nem avatott be. Ezeket azért, mert...?
- Mitől akarsz megvédeni egészen pontosan? - húzom össze a szemöldököm, gyanakvóan meredek rá.
A homokba belesüpped a lábam, így egyikről folyamatosan a másikra helyezkedem. A hajam is zavaró tényezőként van jelen, az esti szellő fekete rövid tincseimet az arcomba sodorja. Zayn a szabad kezével kisöpri őket az arcomból, kérlelően néz rám.
- Nem tudjuk csak elfelejteni ezt az egészet? Mindent, amit mondtam? - suttogja.
Csendesen mérlegelem a szavait, de csupán azt látom, hogy ismét jó távolra akar menekülni. Elfut előlem, a gondok elől, amiket nem képes megoldani egyedül. Nem hagyhatom, hogy ezt megint megtegye, mert akkor, ahogyan mondta, mindketten csak szenvednénk.
- Túl sokat felejtettem már. Eszemben sincs többé ezt tenni - rázom meg a fejemet határozottan.
Állunk egymással szemben, mindketten a saját dolgainkon merengve. Ha valaki kinézne az ablakon azt látná, hogy egymás kezét fogva állunk a tengerparton, és nézzük egymást. Azt hinné, hogy boldog pár vagyunk, nem elátkozott szerelmesek.
- A médiától akarsz távol tartani? Félsz, hogy mit mondanának ránk? Vagy csak szégyellsz? - kérdezem végül, hangom megremeg, a saját szavaim nekem is fájnak.
- Jaj, dehogyis - legyint bosszúsan, elhessegetve az ötletemet. - Akkora baromságok jutnak az eszedbe, nem igaz már!
A gyomrom megremeg. Nem azért, mert megkönnyebbülök a szavai hallatán, hanem mert idegesít, hogy mérges rám. Mérges rám úgy, hogy semmi oka nincs. Ne játssza az áldozatot, nem én bántom!
- Tudod, ha nem csinálnál úgy, mintha képtelen lennék bármit is megérteni, akkor nem gondolnék ilyenekre! - kapom ki a kezemet az övéből. Elegem van a se veled-se nélküled kapcsolatunkból!
- Nem úgy értettem, te is tudod!- szabadkozik gyorsan, utánam kapna, ha engedném. - Látod, mindig bántalak... - nevet fel keserűen, lomhán ejti vissza a karját maga mellé.
Nem mondok semmit, ajkaimat szorosan összeszorítom, hogy ne mondjak semmit, amit talán később megbánnék. Jól megfontolom a következő mondatomat, csak utána mondom ki.
- Egyedül azzal készítesz ki, hogy kizársz mindenből, ami kettőnkkel kapcsolatos - tárom szét a karjaimat tehetetlenül. - Felteszek most pár kérdést, te válaszolsz rá, én pedig eldöntöm hogyan tovább, rendben? - ajánlom.
Furcsállva ráncolja a homlokát, végül kicsit leenged. Kíváncsi tekintetével fürkész, amitől ahogyan régebben is tettem volna, elpirulok.
- El akarsz hagyni, vagy folytatni akarod ezt az egészet? - mutatok kettőnkre. Nagyot nyelek, félek a válaszától. Remélem, hogy most lesz annyira önző, hogy legalább őszinte.
- Folytatni akarom. - Bingó!
- El fogod nekem mondani, hogy miért nem lehetünk együtt, vagy saját magamtól kell rájönnöm?
- Ígérem, hogy el fogok mesélni mindent, de nem most! - bólogat, mintha azzal hitelesíteni tudná a szavait.
- Titokban lehetséges, hogy minden megy tovább, mintha nem tudnánk, hogy sose fogjuk tudni ezt felvállalni? Vagy egyszerűen így nem látod értelmét, és tényleg vége? - kérdezem már halkan. Ez a kérdés az, ami igazán  érdekes, és mindent el fog dönteni. Hiszen én már tudom a saját válaszomat, már csak az övére vagyok kíváncsi.
Mintha csak az idegeimet akarná megölni azzal, hogy még húzza az időt. Minden egyes másodperc hosszú órának tűnik. A fejemben zsongnak a gondolatok, a pesszimista énem megérzései, miszerint most látom utoljára. Jól meg kell jegyeznem, hogyan áll előttem. Még most is kihúzza magát, erősen tornyosul fölém, kezét beletúrja ébenfekete hajába, megdörzsöli meggyötört arcát, csokoládébarna szemeit végre hajlandó rám emelni. Ha egyetlen kívánságom lenne, az az lenne, hogy minden nap láthassam ezeket a szemeket, ahogyan ennyire vágyakozva merednek rám. Őt kívánnám!
- Ez számomra sose volt kérdés, de téged nem foglak kitenni egy ilyennek - rázza a fejét hevesen. - Nem engedem. - A nyertesek boldog mosolyával lépek hozzá közelebb, ujjainkat összekulcsolom.
- Mit vigyorogsz? - zavarodik össze. - Most mondtam, hogy nekünk annyi, Deon! Vége, befellegzett, ennyi volt! - hadarja idegesen, de kezeit azért a derekamra csúsztatja.
- Dehogy van! - nevetek fel vidáman. - Nincsen, mert nem engedem!
- Kikészítesz - sóhajtja szomorúan.
- Te is engem.
Tumblr_m0g8fwwq8m1qffkwto1_500_largeElmosolyodok, ujjaimmal az arcát kezdem simogatni. Az én nyugodtságom rajta is erőt vesz. Hiszen már rég észrevettem, hogy hihetetlen hatással vagyunk a másikra. Békésen megsimítja a hajam, majd közelebb húz magához. Puha ajaki századmásodpercek alatt elérik az enyémet. Hiányzott az ölelése, az érintése, az illata, a szája, mindene, ami hozzá tartozik!
A csókunkon erőt vesz a mohóság, így lágyból és óvatosból inkább szenvedélyes és tüzes lesz. Felkap, lábaimat átkulcsolom a derekán. Lassan tántorog vissza a nagy szikla mögé, ahol nem láthatnak meg. Alig bírok magammal, mindig csak többet akarok. Ő az a férfi, akiből sose elég, az ember képtelen leállni vele.
Amint elérjük a kiszemelt célunkat ledönt a homokba. Igyekszünk nem elszakadni a másik hívogató ajkától, miközben azon vagyunk, hogy kényelmesen elhelyezkedjünk. Ez azonban nem sikerül, így muszáj elszakadnom tőle, hogy felnevethessek.
- Ez marha jó - röhögök fel, és Zayn is csatlakozik.
Legördül rólam, mellém dől, mire arcomat a nyakába fúrom, magába szívom bódító illatát.
- Ne menjünk inkább fel? - kérdezem a fehér házra célozva, ami mögöttünk tornyosul.
- Mikor lesz újra esélyünk homokban lefeküdni? - pillant rám féloldalasan.
- Igaz - mosolyodok el. - Akkor folytassuk itt! - kacsintok rá, felmászok a mellkasára, majd két kezemmel szétszakítom az ingét. A gombok szétpattannak, leesnek a meleg homokba.
- Most ezt miért kellett? - tágul ki a szeme, bosszúsan méri fel szétszaggatott felsőjét.
- Sh - kuncogok fel,  majd elhallgattatom a számmal.
Belenyög a számba, és átveszi az irányítást. Kétségkívül véget ért Zayn állapota, amiben picit is elveszettnek tűnt. Nem az a fajta, aki elgyengül. Örülök, hogy én mégis részese lehettem egy ilyennek. Mert így megismerhettem kicsit jobban.
Nem sokkal később mindketten megszabadítottuk a másikat a ruháitól, így már semmi nem választ el minket attól, hogy egymásé legyünk a parton. Azt hiszem, ameddig nem találkoztam Zayn-nel nem tudtam igazából, hogy mit veszítek, ha nincs velem. El akartam üldözni magam mellől, minél messzebbre. Akkor még nem tudtam, azért menekülök előle, mert féltem. De most már jól úton haladok afelé, hogy ne veszítsem el, és hogy képesek legyünk beismerni nyíltan, hogy talán ez több mint aminek látszik. Talán több mint amivel meg tudunk birkózni...

Pár óra múlva zavartan ébredek arra, hogy valami csörög. Néhány lapos pislogás után végre a szemem megszokja a hajlani derengést, így képes vagyok megállapítani, hogy az bizony Zayn telefonja. Könyökömre támaszkodva felnyomom magamat, összébb húzom magamon Zayn szétszaggatott ingét.
- Hova mész? - ásítok egy hatalmasat, megragadom a kezét, nehogy búcsú nélkül merjen lelépni.
Meglepetten fordul felém.
- Azt hittem még alszol. Utána mindig annyira elálmosodsz  - mosolyodik el, miközben végigfut rajtam a szemével. Közelebb hajol, majd egy lágy csókot lehel a számra. - Dolgoznom kell. Majd hívlak.
Egészen boldog voltam, ameddig az utolsó mondat el nem jut a tudatomig.
Akaratlanul kigördül egy könnycsepp a szememből, visszahanyatlom a homokba, és elfordulok. Háttal fekszem neki, nem akarom, hogy lássa már pontosan tudom, hogy nem fog felhívni.
Gyengéd érintéseket észlelek a gerincemnél, mire végig fut rajtam a hideg. Egy ideig még hagyom, hogy a cirógassa a bőrömet, ami minden érintésére égni kezd.
- Mi a baj? - simul a hátamhoz, halkan suttog a fülembe.
- Semmi - válaszolom dacosan, akár egy gyerek. Kis idő után azonban megtörök. - Úgysem fogsz hívni. Ha nem lettél volna elkeseredett most sem tetted volna.
- Ja, hogy ez... - szólal meg fáradtan és szomorúan, utána hatalmas kezével megfordít. Az inge kicsit szétnyílik rajtam, ezért féloldalasan elmosolyodik, és összehúzza rajtam. Hatalmas szemeivel bámul. - Sajnálom, de mikor megtudtam,- elkomolyodik, ijesztő borússág ködösíti el a tekintetét -  hogy mik az esélyeink, akkor teljesen kétségbeestem. Azt akartam, hogy annyira mérges legyél rám, hogy ne akard folytatni - vonja meg a vállát.
Szólásra nyitom a számat, de egy hang se jön ki rajta. Nem tudok erre mit mondani. Ez egy valós ok, de ugyanakkor annyira értelmetlen is. Legalábbis nekem.
- Akkora egy seggfej vagy, Malik - sóhajtok megkönnyebbülten, majd felnevetek.
- Én is bírlak - röhög fel, majd kezei közé szorítja az arcomat, és szájon csókol. - Mennem kell. Los Angelesbe utazunk pár napra, de amint visszajövök megkereslek, de addig is hívlak. Most tényleg.
- Várni fogom - ígérem meg, majd gyorsan leveszem az ingét. - A felső gomb még jó - állapítom meg szórakozottan, miközben felé nyújtom a ruhadarabot.
- Megtarthatod, nekem már nem kell - húzza fel a cipőjét.
- Sandy gyanakodna honnan van.
Hirtelen megáll a keze, döbbenten néz rám.
- Ő is itt van? - kérdezi komoran.
- Persze, ez az ő házuk.
Nem mond semmit, de durvábban húzza fel a farmerét, mint szokta. Kis híján pedig eltöri a csuklóját, ahogyan erőszakosan dugja zsebre a mobilját.
- Figyeld a telefonodat, kicsi Deon - hajol le hozzám, és forrón megcsókol.
- Árgus szemekkel - túrok bele még utoljára a hajába.
Zayn sebes léptekkel közelíti meg a ház bal oldalát, ahonnan érkezett. Azt nem tudom, hogy autóval, taxival, vonattal vagy hogyan. Nem is számít, az ilyen apróságok már nem lényegesek, az a lényeg, hogy ide jött. Nézem távolodó alakját, miközben eufórikus vigyorral öltözök fel. Mindent elrendezve visszasietek a házba, ahol szerencsére hangtalanul jutok vissza. Bedőlök az ágyba, és rögtön elragad az álom. Az álom, ami kezd már valósággá válni.

34 megjegyzés:

  1. iszonyatosan jó *o* nagyon ügyes vagy, tényleg :)) így tovább :) xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Köszönöm, és azt is, hogy így gondolod!:)

      Puszi, Azy

      Törlés
  2. Elso komment? WOW
    A resz csudajo volt. Eloszor feltem hogy tenyleg szakitani fognak de fokozatosan nyugodtam meg a resz olvasasa kozben. Nagyon kivancsi vagyok Zayn titokatossaganak okara.
    Sok sikert a tovabbiakban!
    Puszil:XDXDXD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Úgy tűnik csak a második, valaki már írt előtted.:( Áh, örülök, mert pontosan ez volt a célom! Nem szedem őket ennyire hamar, nem kell aggódni!:) Köszönöm, hogy írtál!

      Puszi, Azy

      Törlés
  3. Kedves Azy!

    Elképesztő, ahogyan csűröd-csavarod. Imádom a megfogalmazásod!
    Nagyon aranyos volt ez a rész. Először be voltam parázva, hogy esetleg tényleg szétmennek.
    Viszont fúrja az oldalam a kíváncsiság, hogy Zayn miért reagált ilyen hevesen Sandy nevére.
    Hol van még a jövő szombat?:(

    Puszi, Tina xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Tina!

      Remélem, hogy tetszik, mert attól tartottam, hogy valakinek már elege lesz ebből a kavarásból! Huh, mi lesz még itt, aaanyira elmondanám az egészet, de akkor hova a meglepetés?:) Köszönöm, hogy írtál!

      Puszi, Azy

      Törlés
  4. Szia! Nagyon jó lett! Siess+ MEGLEPI! http://aprosagokaonedirectiontorteneteimmel.blogspot.hu/2013/04/dij-8-fejezet-ez-az-enyem.html A legvégén megtalálod!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Nagyon köszönöm! A díjért pedig hihetetlenül hálás vagyok! <3

      Puszi, Azy

      Törlés
  5. Ez elképesztő volt!!Jujj naon örülök nekik!:)Az írásod egyszerűen csodás!Annyira átjönnek az érzések,imádom!!Ha belegondolok,hogy régen mien volt Zayn,akkor most télleg annyira elesettnek tűnt,és ez oan jól megírtad:)Zaynnek mi baja Sandyvel.??Furdal a kíváncsiság!Amúgy miért ien hosszú egy hét.?xD Ezt a részt is imádtam/ezt hányszor írom még le.?/ Nem tudok mást írni,így tovább!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Köszönöm, boldog vagyok, hogy így gondolod! Igen, próbáltam megmutatni, hogy egyébként nem ilyen, ez csak egy ilyen este volt nála! Remélem is, hogy furdal, így legalább nagyobb lesz a csattanó!:) Hálás vagyok, amiért írtál!

      Puszi, Azy

      Törlés
  6. Drága Azy!

    Mint mindig, ez a rész is elképesztő volt! Nagyon izgatja a fantáziámat, hogy vajon mi lehet az a bizonyos ok, amiért nem lehetnek együtt. Igazából el sem tudom képzelni, valami komoly dologra gondolok, különben Zayn tuti elmondaná a lánynak. Hát majd kiderül!
    Aranyos volt a szerelmi jelenet, annyira elképzelhetően írtad le, hogy szemeim előtt lebegett a szenvedélyes együttlét. Mármint, átérezhető volt, mit is éreznek egymás iránt! Olyanannyira szeretik egymást, hogy az már csodálatra méltó.
    Azy nem győzöm hangsúlyozni, hogy mennyire mesésen, csodálatosan írsz! Ha könyvet adnál ki, biztosan az elsők között venném meg!
    Várom a következő részt! Ismét szebbé varázsoltad ezt a fáradt szombat estémet!

    millió puszi, Cami

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Cami!

      Huh, nagy kő esik le a szívemről, hogy így gondolod! Ah, az az ok, remélem, hogy az lesz majd a történet csattanója! El sem tudod képzelni mekkora bókoknak számít számomra, amiket írsz! Nem tudok elégszer megköszönni Neked! <3 Sőt, megszólalni is alig bírok!

      Rengeteg puszi, Azy

      Törlés
  7. Drága Azy ♥!

    Köszönöm, hogy írtál kommentet a 34.fejezethez, hálám üldözni fog téged ♥ :)

    Imádtam ezt a részt! :D Az előző részben még a pokolra kívántam Malik-t, most meg itt olvadozok a gép előtt... :D :$ Teljesen egyetértek Deon kíváncsiságával, engem is érdekel, hogy miért viselkedik furcsán Zayn :D A rész felétől a végéig ez volt a reakcióm: ez az én történetem! :) Pontosan olyan, ahogy szeretem :D

    Kíváncsian várom a folytatást ♥! További szép estét és hétvégét, a jövőhéthez pedig sok erőt kívánok ♥!

    Love Ya,
    Mace

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Macy!

      Ugyan, semmiség, próbálok minden részhez írni! :)
      Jaj, mindenki kíváncsi, én meg epekedve várom, hogy leírhassam azt a részt, amiben minden reményem szerint minden világossá válik majd!:)
      Neked is minden jót! <3

      Puszi, Azy

      Törlés
  8. Drága Azy! ♥

    Úristen, nagyon megkönnyebbültem. Rettentően örülök, hogy ha nem is minden a régi kerékvágás szerint halad, legalább nincs vége! Mikor tudhatjuk meg Zayn különös viselkedésének okát? Egyszerűen nem bírok már várni, hisz elképzelésem sincs róla. Azt viszont érzem, hogy nem kis meglepetésként fog hatni! Pláne most, hogy Sandy-re is gyanakodni kezdtem. Talán neki is köze van ehhez az egészhez?
    Legyen már jövőhét szombat!

    puszi, Vivienne Hayes

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Vivienne Hayes!

      Az előző résznél nem akartam írni, de annyira szerettem volna megosztani Veled, hogy nem kell aggódni, kicsit hosszabb jövőt tervezek nekik! Oh, ne aggódj, remélem az a rész így annál nagyobbat fog dobni majd a történet menetén! Hamar eljön!:)

      Puszi, Azy

      Törlés
  9. Drága Azy!♥♥♥

    Komolyan feldobtad a napomat!:) Öröm volt olvasni,hogy minden rendbe van köztük..:) De még mindig nagyon kíváncsi vagyok,hogy mi az amit Zayn nem mondhat el Deon-nak.. Mi lehet az oka? Remélem nem egy álbarátnő! De az úgyis kiderülne az újságokban. Az biztos,hogy nagyon nagy változást fog hozni az életükbe. Nekünk meg nagy meglepetést!:D Meg is érdemled azt a sok olvasót! Fantasztikus ez a történet.:D Mintha én is benne lennék,csak külön állóként.:D Ez az én történetem.!:)♥

    Már alig várom az új részt!:)

    xoxo,eternal dreamer

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Eternal Dreamer!

      Boldog vagyok, hogy sikerült megnyugtatni mindenkit, hogy utána majd felkavarjam a kedélyeket!:D Jaj, hát Zayn meg az ő hülye titkai... Nem kell már annyit várni, ki fog derülni, hogy mit miért tett állandóan! Azt már tudjuk, hogy egy részt Deon-t akarja megvédeni csak az a kérdés, hogy mitől szenvedne annyit a lány, hogy inkább nem mondanak neki semmit! Huh, pont az írod, mint Macy! Hogy ez a Te történeted! El sem tudjátok/tudod képzelni, hogy mennyit jelent ez számomra! Köszönöm! <3

      Puszi, Azy

      Törlés
  10. Drága Azy! ♥

    Ez a rész, végre megnyugodhattam, de most se teljesen, mert ott van az az aprócska kis titok ami mindent megváltoztat.... Ami miatt nem lehetett soha teljes a boldogság, így én nagy izgalommal várom, hogy lelepleződjön ez a titok, ami Deonnal kapcsolatos, amitől annyira védi őt Zayn. Szóval tűkön ülve várom a folytatást, ami remélem több információval szolgál majd. :P Öröm olvasni a te írásodat, mert annyira megérint, egyszerűen a magaménak érzem, teljesen azonosulok a szereplőkkel, mint azt már említettem a múltkor. :) Igyekezz a következővel!

    Puszi, Dodó

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Dodó!

      Boldog vagyok, amiért megnyugodtál! Igen, az a kis titok... Annyira gyorsan eljön az idő, mikor minden kiderül, hogy észre se fogod venni! Biztosan állíthatom, hogy több információ fog jönni a jövőben! Azt meg, hogy magadnak érzed a történetet nem tudom hova tenni, annyira örülök neki! Minden álmom volt az, hogy ezeket olvashassam! Köszönöm! <3

      Puszi, Azy

      Törlés
  11. Istenem.. ez fantasztikus!! Annyira imádom, ahogyan írsz.*-* Kíváncsi vagyok, hogy mi lehet az a nagy titok, amiért Zayn nem akarta ezt az egészet folytatni. Siess a következővel kérleeek! :)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Huh, nagyon köszönöm, én meg Téged imádlak! Ne aggódj, ha egyszer kiderül, akkor visszagondolsz ide, és meg fogod érteni! Köszönöm, hogy írtál:)

      Puszi, Azy

      Törlés
  12. Hello!
    Na végre ismét boldogok! Olyan jó volt, hogy legalább egy estét együtt tölthettek el! Örülök, hogy Deon kérdéseire választ kapott végre! Zayn úgy szereti őt, olyan cuki!
    Nagyon kíváncsi lennék hogy miért lett ideges Zayn mikor megtudta ez a Sandy háza?
    Aj olyan jól írsz!!! Nagyon várom a következő részt!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Igen, végre mindenki megnyugodhat egy kicsit! Nyugalom van a paradicsomban! Hát igen, Deon legalább már azt tudja, hogy Zayn csak megvédeni akarja valamitől, de azért a nagy része azt hiszem még nincs meg!:) Köszönöm szépen, hogy írtál, és azt is, ilyen szépeket! <3

      Puszi, Azy

      Törlés
  13. Szia, drága Azy!
    Ne haragudj, amiért az előzőhöz nem írtam, csak sok minden összejött most... Na de most itt lennék!

    Az előző rész végén nagyon megijedtem, hogy tényleg vége Deon és Zayn kapcsolatának, de most szerencsére megkönnyebbültem, hogy nem. :)
    Igaz, Deon kissé meggondolatlanul mondta, hogy vége, bár az idegesség beszélt belőle, meg tudom érteni, s igazság szerint én is ideges voltam, hogy Zayn csak ott pampogott, hogy ez nem fog menni és így meg úgy... Ahelyett, hogy normálisan elmondaná!
    De aztán persze megbékéltek és a kibékülés végett meg 'hancúroztak' egyet. :DD :'DD Na nem baj, azért nagyon édesek és a fő, hogy béke van. :P♥
    Nagyon kíváncsi vagyok - szerintem mindenki -, hogy Zayn miért titkolózik, milyen veszélynek nem akarja kitenni Deont, s miért lett furcsa mikor megtudta, hogy Sandy-ék házában nyaral éppen a BARÁTNŐJE. (igen, direkt írtam így. ;DD) Egyszóval Malik, ajánlom, hogy áruld el a bajod, s majd együtt megoldjátok! :D Elvégre azért vannak a problémák, hogy megoldjuk őket, nemde?! Feltéve, ha most problémáról van szó.. :$$ :DD

    Nagyon várom a következőt, sok erőt és kitartást a suliba! :)
    Puszi: Little Zsoo♥♥♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Little Zsoo!

      Ugyan, nem haragszom, az a lényeg, hogy most írtál! Remélem azért nincs semmi gondod!

      Boldog vagyok, amiért megkönnyebbültél, bármilyen furán hangzik, de én is ezt tettem! Jaj, nagyon jól látod a dolgokat. Szerintem mindenki ideges lett volna, általában az ember, ha ingerült és feszült könnyen tesz meggondolatlan kijelentéseket, pontosan, ahogyan te is mondtad. Huh, igen, mindenki kíváncsi remélem még tudom egy ideig húzni a dolgot, anélkül, hogy beleőrülnétek. Az a baj, hogy Zayn meg akarja óvni Deon-t éppen ezért nem valószínű, hogy el fogja neki mondani a szituációt... De remélem, hogy attól még tetszeni fog továbbra is történet. Köszönöm szépen, hogy írtál! <3 Neked is rengeteg kitartást kívánok, sok erőt és jó kedvet!

      Puszi, Azy

      Törlés
  14. iszonyatosan fantasztikus rész volt :D én már komolyan mondom hogy nem tudok mit írni, mert egyszerűen leírhatatlan h milyen jól írsz :D már alig várom a kövi részt :D áááá de kíváncsi vagyok h mi sül ki ebből az egészből :D kérlek siess a kövivel :D *-*bubi*-* <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!:)

      Nagyon szépen köszönöm, majd kiugrok a bőrömből, amiért így gondolod! Én pedig nem tudom hogyan meghálálni ezt a sok jót... Köszönök mindent, tényleg! <3

      Puszi, Azy

      Törlés
  15. nem tudom mit mondjak. FANTASZTIKUS! annyira tehetseges vagy hogy az mar faj. nagyon jo lett. nem tudom honnan jon ennyi jo gondolatod. csodalatos ember lehetsz!:) koviiit !:)
    kisses, Fanni. :)x

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Hú, köszönöm, ezek hatalmas bókok, meg sem érdemlem őket. Szerintem Te vagy csodálatos ember, mert ilyen jókat tudsz csak gondolni!

      Puszi, Azy

      Törlés
  16. UramIsten!*-* Elsőnek írok a blogodhoz, de bekell valljam, hogy imádom. Tegnap kezdtem el és megfogadtam, addig nem megyek el aludni, míg el nem olvasom az összes fejezetet. Aztán szomorú lettem amiért nem találtam további részeket, tehát gondoltam írok egy kommentet.:)
    Siess a következővel! x

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!:)

      Nagyon örülök, hogy írtál és annak is, hogy tetszett a történet. Huh, ilyen rövid idő alatt? Juj. el sem tudod mondani mennyire boldoggá tesz, amiket írsz. Szeretnék mindent megköszönni Neked! <3

      Puszi, Azy

      Törlés