26. rész - Éjszakai kaland

Hihetetlenül köszönöm a rengeteg támogatást, bármilyen formában! Nem tudom elégszer mondani, hogy Ti vagytok a legfantasztikusabbak!

- Lassítsunk egy kicsi honnan tudta a... a barátom, hogy hol van Peter? - Ellököm magamat a pulttól, és megállok a lófarkas ismerősömmel szemben.
- A környéken körözött.
A levegőt egyre nehezebben veszem, igyekszem értelmes magyarázatot találni a történtekre.
- Nem is tudtad, hogy mennyire védelmező emberek vesznek körül? - húzza össze a szemöldökét furcsállóan méregetve.  - Pedig P - szólítja a becenevén -  megesküdött nekem, hogy te küldted rá.
- Én?! - merednek ki a szemeim, a tulajdon mellkasomat bökdösve. - Dehogyis, soha nem tennék ilyet! 
- Ne nekem magyarázd! - teszi fel tiltakozva a kezeit, majd egy pimasz mosollyal az arcán folytatja. - A helyedben nem akarnék a kezei közé kerülni, eléggé feldühítette, hogy behúztak neki. - Mielőtt még rákérdezhetnék, hogy most tulajdonképpen kinek az oldalán áll, megelőz. - Persze, majd megmondom neki, hogy nem a te hibád - komolyodik el.
- Köszi - suttogom halkan, majd ráharapok alsó ajkamra. - Most, ha nem haragszol...- hagyom félbe a mondatot, majd kikerülve az előszobába sietek, ahol lekapva a vékony dzsekimet megyek ki a teraszra. 
Amint becsukódik mögöttem az ajtó, elhalnak a tévézés zajai, illetve a vidám nevetések is vele együtt. Mélyeket lélegezve támaszkodom a fehér korlátnak. A hold a tenger a vizén visszatükröződik, és biztosan nagyobb figyelmet fordítanék rá, ha nem ölne meg a sok kétely Zayn iránt. 
Tumblr_m852sihorp1rxt80ao1_500_large
A telefonom, mintegy végszóra sípol fel. Ijedten rezzenek össze, kihalászom a zsebemből. Teljes elképedés vesz erőt rajtam. Zayn írt! Mondjuk, hogy miért nem tudott akkor már hívni, nem tudom. Ezek szerint mégis eszébe jutok néhanap? Igazán megtisztelő.
Remegő gyomorral nyomok rá a gombra, ami megnyitja az üzenetet. Ami annyira rövid, hogy már fáj. Egy egyszerű "SOS" szerepel benne, semmi több. Még egy "puszi Zayn" sem. A "hiányzol" szóra pedig még nem is merek gondolni.
Erre mi a megfelelő válasz? Hogy tudnék rajta segíteni, mikor egy hete ígérte meg, hogy hív és mégsem tette? Azt sem tudom hol van, és hogy mi lehet akkora probléma, hogy hozzám fordul. Egyet tehetek: válaszolnom kell. Nem miatta, hanem mert soha nem találom ki egyedül, hogy mi van Peter-üggyel.
Gyorsan bepötyögöm a választ, ami egyszerűen a tengerparti ház címe. Remélem, hogy nem éppen a világ másik felén van. Zakatoló szívvel várom, hogy jelezze, hogy eljön-e egyáltalán. Nem biztos, hogy megteheti.
Az ajtó mögöttem nyikorogva nyílik ki. Wendy átjut először a fehérre mázolt ajtón, majd a szúnyoghálóval ellátottal is. Meglep, hogy kiszakadt a társaságból, és kijön.
- Miért nem jössz vissza? - kérdezi, megáll mellettem, a fejünk felett magasló tető egyik tartópillérének támasztja a hátát. Dús, barna haját összefogta egy kontyba a feje tetején, így nem melegíti.
- Gondolkoznom kell néhány dolgon - igyekszem a legbarátságosabb mosolyomat felé villantani, de mégis éreztetem vele, hogy nem szeretnék erről beszélni.
- Nem mondod el, mert én sem, hogy mi volt Louis-val? - mered rám szomorúan. Említettem már, hogy Wendy olyan, mint egy nagy kislány? Annyira őszinte, nyílt és közvetlen tekintete van - mikor éppen nem sír - hogy egyszerűen úgy érzi az ember, ártatlanabb lény nála nincs is a földön.
- Jaj, nem azért - nyugtatom meg gyorsan. - Bár nem bánnám, ha beavatnál.
- Akkor jó - könnyebül meg látszólagosan, majd vidáman mesélni kezd. - Egyébként is el akartam már mondani, nem tudok magamban tartani semmit! - csillan fel a tekintete. - Az történt, hogy szerintem tetszik neki Jade, és ezt elmondtam neki. Mire teljesen felcsattant, és nekem támadott. Letagadta, de ha az ember egy kicsit figyel, nem olyan nehéz észrevenni, mennyire védelmezően nézi - meséli, az arca piros pozsgás lesz a nagy beleéléstől.
- De miért sírtál ezen? Miért mondtad, hogy az a szemét Louis tehet mindenről? - ráncolom a homlokomat, nem egészen állt még bennem össze a kép.
- Mert elmondtam Jade-nek, hogy ezt feltételezem, mire megharagudott rám, és azt mondta, hogy ne találjak ki ekkora butaságokat. Hogy jobban járok, ha inkább csendben maradok! - biggyeszti le kicsit az ajkát. - Szerencsére már nem haragszom egyikükre se, pedig mindketten jó alaposan megbántottak. Olyanokat mondani nekem, hogy foglalkozzam a saját dolgommal...! Nem számít, majd lépnek, ha mernek - rántja meg a vállát teljes nemtörődömségével. Fejét neki dönti a fehér oszlopnak, kíváncsi tekintettel bámul rám. - Neked mi erről a véleményed, Deon?
Váratlanul érint a kérdése, nem gondoltam bele, hogy lehet-e több Jade és Louis között. Elvégre a társaság már jó ideje együtt van, Brit és Patrick is így jöttek össze. De azért nem kell mindenkinek ebből a csapatból választani párt, lehet, hogy csak jól kijönnek egymással, semmi több.
- Nem tudom, nem ismerem őket annyira, mint te. Viszont, ami a védelmezős dolgot illeti, szerinted mennyire messzire képes elmenni egy pasi, hogy megvédjen valakit ?
Telefonomat szorongatva várok a válaszra, ami egy ideig nem érkezik. Wendy elmerül az este gyönyörében, a szentjánosbogarak fényében, a partot nyaldosó hullámok halk morajlásában, a hold szépségében és az este hűvösségben, ami még így is melegnek számít.
Már megismételném a kérdést, de gyorsan be is csukom, mert a válasz hamarabb jön, mint számítanék rá. Wendy jelentőségteljes pillantást vet rám, amiből szinte mindent ki lehet olvasni. És már én is tudom mi a felelet, így együtt mondjuk ki.
- Attól függ, hogy mennyire szereti az illetőt.

A fehér függönyt meglengeti a kintről érkező éjszakai lágy szellő. Órák óta fekszem éberen az ágyamban, egyik oldalról a másikra fordulva. Mivel nyitva hagytam az erkélyajtót, így pontos rálátásom nyílik a holdra, csillagokra és arra a részre is, ahol a horizont összeolvad a tengerrel.
Hogy mennyiszer csillanthatja még fel bennem a reményt Zayn, hogy utána jól pofára ejtsen, nem tudom, de minden alkalommal egyre jobban fáj. Ad egy kicsit, utána eltűnik, mintha félne tőlem.
Egy könnycsepp kigördül a szememből, végigfolyik az orromon, majd folytatja útját a másik arcomra. Gyorsan letörlöm, és inkább kikászálódok az ágyból. Belebújok a strandpapucsomba, majd kisétálok az erkélyre. Nem vagyok vészesen magasan, de alacsonyan sem. Ha innen lezuhannék, pontosan rá egy sziklára, akkor nem valószínű, hogy élve túlélném.
A partot kémlelem szomorúan és elkeseredetten, mikor a komódomon hagyott telefon halk rezgésbe kezd. Értetlen ábrázattal sietek vissza, és felkapom a készüléket. Ha most azt akarja mondani, hogy nem tud jönni, akkor már régen elkésett vele.  Azonban teljesen elképedve fut át a szemem az ismét rövid sms-en. Aztán első döbbenetemet, átveszi az idegesség, a düh, az aggodalom és végül maga a félelem. Mert félek Zayn-től, félek a kapcsolatunk alakulásától. Nem akarom elveszíteni, de pont lehet, hogy ez a görcsös ragaszkodás riasztja majd el.
- Nem szabad megfojtanod - emlékeztetem magamat halkan, majd újra elolvasom, amit írt.
Hamarosan a ház bal oldalán vagyok. Gyere ki egyedül és halkan. Tíz perc, Deon.
Azzal a tudattal, hogy szörnyen béna, amit teszek, a fürdőszobába rohanok. Fogat mosok és átfésülöm a hajamat. Halványan kihúzom a szememet, és felöltözök. Azt akarom, hogy lássa, egy cseppet sem rendített meg a távolléte, még mindig ragyogok. Nélküle is.
Mire elkészülök, már ideje mennem, így halkan az ajtóhoz osonok. Lassan lenyomom a kilincset, majd óvatosan kinyitom az ajtót. Imádkozom, hogy közben ne nyikorogjon. Nem lenne szerencsés valakivel összefutni. Főleg nem Sandy-vel. Ó, mennyire kínos lenne!
Átjutok Wendy ajtaja előtt, aminek ajtaja most is résnyire nyitva maradt. Szerintem már sosem lesz képes rendesen becsukni! Rálesek a nyugodtan szuszogó Wendy-re, és... és a mellette fekvő Louis-ra! Hát, úgy tűnik sikerült teljesen félretenni a Jade okozta nézeteltéréseket, és újra testvérként viselkednek.
Csendesen ólálkodom tovább. San ajtaja előtt még a lélegzetem is visszafogom, annyira koncentrálok, hogy semmilyen hangot ne adjak ki. Talán pont ezért történik, ami történik. Nem veszem észre a felgyűrődött szőnyeget, így elegánsan hasra esek benne. A padló hangosan megnyikordul alattam, a lábam tompán ütődik neki a parkettának. Könyökkel sikerül megtámasztani magamat, így a fejemet megvédem az eséstől.
Talán ha egy másodpercig sikerül visszafognom a nevetésemet. Utána, már mindegy alapon, kitörik belőlem. Röhögésemet a szőnyeg rojtjaival próbálom kicsit elfojtani. Szép lassan lenyugszom, és sikerül felkelnem a földről. Vigyorogva lépkedek a lépcső felé, de mielőtt még egyen is leléphetnék, egy ajtó kinyílik, bennem pedig megáll az ütő. Ajkamat harapdálva fordulok meg féloldalasan, hogy lássam, kivel van dolgom.
- Mit a szart csinálsz hajlani kettőkor? - dörzsöli meg az arcát Darren.
Lesütött szemmel nyelem le a mosolyomat. Ha most Sandy jött ki volna, biztos végem. Nem hagyott volna addig, ameddig be nem vallom hova sietek felöltözve.
- Csak kimegyek, mert találkoznom kell valakivel. Nem lehetne, hogy ez kettőnk között marad? - hadarom suttogva, nehogy más is felkeljen. Késő, a Darren melleti ajtó is kivágódik, Lucas néz körül, majd megállapodik rajtunk a tekintete.
- Azt hittem Sandy sikított - húzza össze furcsállva a szemöldökét. - Deon?
- Basszus - motyogom. - Először is csak nevettem - nézek rá morcosan Lucas-ra. - Másrészt nem lehetne, hogy elfelejtitek, hogy láttok, és visszafeküdnétek aludni? - pillantok kettejükre kérlelően. - Ez nagyon fontos nekem!
- Ki előtt falazzunk? - kérdezi rögtön Darren.
- Mindenki - nyelek egy nagyot. - Köszi, srácok.
- Aztán halkan - jegyzi meg Lucas, mire bólogatva megígérem.
Én halkan lesietek a lépcsőn, ők pedig visszamennek a szobájukba, miközben fejüket rázzák hitetlenkedésükben.

A homokban futva már nem kell óvatoskodnom, rohanok, mielőtt Zayn elhúzna idő előtt. Szerencsére nem ment sehova, a fehér ház oldalának dőlve áll. Mikor meglátom, lefagyok, muszáj végignéznem rajta. Minden alkalommal ezt kell tennem, mintha csak utoljára tehetném meg.
A ház árnyékában nem látszik rendesen, így közelebb lépek egy lépést. Egy fekete farmert, kockás inget visel, haja tökéletesen belőve van. Arca szomorú, elkeseredett és meggyötört. Rögtön megesik rajta a szívem, képtelen vagyok rá így haragudni.
- Zayn?
Felém fordul, szemében furcsa fény villan, majd a következő pillanatban már magamon érzem ölelő karjait. Szorosan tart, ahogyan én is őt. Az ölelésünk pontosan annak az ellentéte, amit csinálunk. Ha ennyire szenvedélyesen vagyuk képesek szeretni a másikat - mert én hiszek benne, hogy ő is valahogy így érez irántam - akkor miért viselkedünk mindig úgy, mintha idegenek lennénk egymásnak?
- Deon... - suttogja rekedten.
- Mi a baj? - fogom meg a fejét, ujjaim belesüppednek puha hajába, ahogyan jobban magamhoz szorítom.
Nem válaszol. Én pedig várok, hogy magától mondja el. Csendesen állunk a sötétben, hajlani kettőkor és mégsem érdekel semmi más, csak hogy jobban legyen.
- Menjünk a partra, kérlek - távolodik el, kezeinket összekulcsolva húz a sziklákhoz.
Engedelmesen követem, hiszen szüksége van rám. Jobban kell neki az, hogy csak vele legyek, minthogy megválaszoljon néhány kérdést.
Az egyik nagy kőtömb tövébe rogyik le. Így nem látnak ránk a házból, eléggé takarva vagyunk. Belehúz az ölébe, én pedig a mellkasára hajtott fejjel várok arra, hogy megszólaljon. Ujjaival a kézfejemet cirógatja, amitől libabőrös leszek.
- Fázol?
Megrázom a fejemet. Szólásra nyitom a számat, aztán becsukom. Aztán még egyszer, de mielőtt belegondolhatnék megkérdezem.
- Te bántottad Peter-t?
A hangom szinte elvész a sötétségben. A szívem a torkomba ugrik a választ várva, félek, hogy egyszerűen ellök magától, mert újra próbálok bejutni oda, ahova nem akar még beengedni.
- Igen.
Nos, nem az őszinte válaszra vártam. Tulajdonképpen már ezernyi szöveget lefuttattam a fejemben, hogy hogyan fogom az igazságra kényszeríteni. Ez könnyű volt. Túl könnyű.
- És ne kérdezd miért, mert szerintem mindketten tudjuk a választ - fojtja belém a következő kérdésem. Azt hiszem, kissé túl kiismerhetővé váltam számára.
- Zayn, mi történik veled? -  szólalok meg egy végül habozva, s nyelek egy nagyot. Picit feljebb tornázom magamat az ölében. De nem vagyok felkészülve, ami fogad. Kétségbeesetten néz rám. Már-már szenvedve. Nagy kezével végigsimít az arcomon, szomorúan közli velem, mintha csak egy tény lenne.
- Az jobb kérdés, hogy mi fog történni velünk. - Próbálok valamit kihámozni a tekintetéből, de nem megy. - Nem lehetünk együtt soha nyilvánosan, ez már biztos - ejti ki a végső szavakat, amik mint egy tőr, hasítanak belém.
- Tessék? - kérdezem olyan halkan, hogy talán csak én hallom. Ahelyett, hogy most ismét bánat öntene el, inkább a harag az, ami motivál. Nem lehet igaz, hogy Zayn a legkisebb erőfeszítést sem teszi annak érdekében, hogy mentse a menthetőt! - Miért nem?
- Nem mondhatom el, sajnálom. Csak egyszerűen nem - sóhajt nagyot.
Kipattanok az öléből, miközben a düh akaratos könnyei szántják végig az arcomat. El sem tudom hinni, hogy Zayn nem képes küzdeni, elfogadja a tényt, hogy vége, és még egy rendes okot sem ad! Sebes léptekkel szelem át a homokot, próbálok nem figyelni arra, hogy néha egy kavics beleáll a talpamba.
- Most hova mész? - állít meg a hangja, mire idegesen megfordulok. Zayn gyors léptekkel jön utánam, majd lecövekel fél méterrel előttem.
- Elegem van belőled - tárom szét karjaimat, majd megadom neki a végső döfést, ami egyben az enyémet is jelenti: - Végeztünk.

48 megjegyzés:

  1. Ez nagyon jó lett, de miért kellett így véget érnie? Siess!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Köszönöm szépen, és azért, hogy egy picit húzzam az agyatokat!:D

      Puszi, Azy

      Törlés
  2. WOW.Nagyon jó lett!Egy ici-pici részem arra motivál hogy le üssem ezért zayn de csak egy pici... :P Siess a kövivel!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Ne aggódj, én is sokszor megütném! Köszönöm, hogy írtál!:)

      Puszi, Azy

      Törlés
  3. Kedves Azy!

    Ismét arattad a babérokat, illetve a könnyeimet. Sikerült megsiratnod ezzel a fantasztikus, mindent elsöprő résszel. Sajnálom Deont. Sajnálom, amiért Zayn nem tudja elmondani, mi az oka a furcsa viselkedésének, illetve, hogy miért nem lehetnek együtt. Viszont Zaynt is sajnálom, ugyanis látszik, hogy szereti Deont, csak fél kimutatni. És ez a 'Végeztünk.' tuti a padlóra küldi... Kár, hogy ilyen bonyolultan alakul kettejük kapcsolata, bár szerintem ez teszi egyedivé a történetet!
    Epekedve várom a folytatást.
    Sok puszi. x

    Tina. ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Tina!

      Nagyon szépen köszönök mindent. Mondhatnám, hogy nem örültem a sírásodnak, de egy picit jó érzéssel tölt el, hogy ekkora hatást sikerült kiváltanom belőled! Sajnálom őket én is, és ne aggódj majd minden kiderül, de idővel! Remélem addig még nem őrülsz bele!:)

      Sok puszi, Azy

      Törlés
  4. érdekes, de egy rohadt jó rész! kár, hogy Zayn nem mondja el az okot. Furcsán viselkedik és már kiváncsi vagyok az okára. Csak nem egy másik csaj van a dologban akiről már tud a média? Szerintem Zayn jobban a padlón lesz mint Deon. Félti és szereti a lányt ez kiderül az írásaidból ahogy az is mintha félne a visszautasítástól ami most megtörtént. nagyon izgi lett a vége.
    Hamar kövit és bocsi ha nem összefüggőek a mondatok, de már 22:30 van.
    szoffe

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!:)

      Huh, köszönöm, örülök, hogy elnyerte a tetszésedet! Ne aggódj, majd kiderül, aminek ki kell. Igen, az a baj velük, hogy képesek a földbe döngölni a másikat, anélkül, hogy átéreznék, mekkora fájdalmat okoznak. Számomra összefüggőek voltak, és köszönöm, hogy még ilyenkor is időt szánsz a komment írásra.:)

      Sok puszi, Azy

      Törlés
  5. Drága Azy ♥!

    Vicceskedni akarsz, hm?! :O Teljesen beleéltem magam abba, hogy majd Zayn és Deon együtt töltik az egész éjszakát; sétálgatnak a parton, csókot váltanak meg ilyesmi...erre mi történik? :O Zayn konkrétan kijelenti, hogy köszöni szépen, de nem kér ebből a kapcsolatból... :@ :$ Megértem Deon reakcióját, teljes mértékben :D De azért ez a Végeztünk című dolog durva volt :( Csodálkozni fogok azon, hogy Deon még ezután szólni fog-e Zayn-nek pár szót :)' Szép volt, Malik! Jól megcsináltad ;)! SE!

    Imádtam a részt, mint mindig :D Kíváncsian; tűkön ülve várom a folytatást ♥! Nálam is pár perc múlva felkerül a folytatás :D Nem emlékszem, hogy megköszöntem-e már a kommented, de ha nem, akkor itt van: köszönöm ♥ :D

    További szép hétvégét és a jövő héthez kitartást ♥!

    Love Ya,
    Mace

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Macy!

      Oh, nem szeretnék én vicceskedni, így alakult!:P Úgy tűnik minden cím kezd félreérthető lenni, de annyi baj legyen! Az a baj Zayn-nel, hogy egyszerűen képtelen beavatni Deon-t a dolgaiba. És mivel Te az ő szemszögéből látsz mindent, eléggé zavaros a történet. Éppen ezért nem tervezek Zayn-es részt, mert akkor minden egyértelmű lenne. Hova lenne a szórakozásom?:)
      Hihetetlenül hálás vagyok, hogy mindig írsz, és ne aggódj, már én is hagytam nálad kommentet! <3
      Neked is!

      Puszi, Azy

      Törlés
  6. Drága Azy!

    Irtó nehezen bírtam ki, hogy ne olvassak bele a fejezet végébe, pláne, amikor Zayn első sms-e érkezett. Konkrétan ledermedtem!
    Elég szomorú a vége, hogy ilyen hamar bekövetkezett, amitől féltem/féltünk, de ezzel együtt is imádtam. Amikor pedig Deon hajnalok hajnalán elesett, és beleröhögött a szőnyegbe... Kész, magamra ismertem! :D
    Kíváncsian várom a következő részt, s bízom benne, hogy kicsit többet megtudhatunk Zayn különös viselkedésének miértjétől!

    puszi, Vivienne Hayes

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Vivenne Hayes!

      Huh, azt hiszem jól tetted, hogy nem olvastál bele, mert kicsit más úgy olvasni a fejezetet, hogy tudod mi a vége! Igen, de ne aggódj, még egészen sok változás lesz, nem kell őket félteni! Az a rész, igen! Örülök, hogy magadra ismertél, bevallom, én is átmentem már hasonlókon!:D Köszönöm, hogy ismét írtál, nagyon sokat jelent!:)

      Puszi, Azy

      Törlés
  7. Kedves Azy!

    Annyira jó lett ez a rész is, mint a többi. Csak azt nem értem miért nem vállalja fel a kapcsolatot Zayn? Vagy miért nem küzd a kapcsolatért? Ha igazán szereti megtenne akármi, nem? Legalábbis szerintem....
    És az a végső döfés....Remélem nem így ér véget teljesen a kapcsolatuk. És megint beugranak a kérdések. Vajon Zayn tényleg szereti? Vagy csak szórakozik vele? Vagy talán valaki fenyegeti?
    A fiú teljesen kiszámíthatatlan. Pedig az egy hét kempingen teljesen őszintének tűnt....Akkor látszott rajta, hogy szereti Deon-t.
    Deon akkor küzdött a szerelemért, a kapcsolatért. Most viszont már nem tud mit tenni. Újra hasra vágódott. Már látta maga előtt, hogy ez fog történni, de azért küzdött.
    Erre Zayn beállít, hogy nyilvánosan nem képes felvállalni a kapcsolatot...És megint a kérdés. MIÉRT?
    Még annyi, hogy nagyon-nagyon-nagyon jól írsz. Fenomenálisan.
    Várom a folytatást! Remélem Zayn nem lesz olyan gyáva, hogy ne menjen utána. Mert ha nem tesz semmit, én tényleg a falnak megyek...:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!:)

      Nagyon szépen köszönöm, örülök, hogy tetszett! Huh, eléggé sok kérdés, de hidd el, hogy meg fogod kapni rájuk a választ, csak még nem most! Tökéletes a meglátásod, miszerint Zayn állandóan kétes jelek ad, így nem csoda, ha nem érted, hogy mi zajlik. Viszont garantálhatom, hogy minden ki fog derülni, és ha visszanézed, akkor pontosan látni fogod, hogy mi zajlott be Zayn-ben az ominózus pillanatokban!:) Huh, annyira boldog vagyok, hogy ezt írod, köszönöm! <3

      Sok puszi, Azy

      Törlés
  8. ez nagyon..húú..na szóval ütött. irtó ügyes vaagy,siess a kövivel^^
    x,*s.

    VálaszTörlés
  9. Ez nagyon fájt!Mi történik?Nagyon sajnálom őket.De legalább megmondta vilna Zayn hogy miért nem lehetnek nyilvánosan együtt.
    Nagyon érdekel a következő rész!Hogy hagyhattad itt abba?
    Egyépként most is csodálatosan fogalmaztál és fantasztikusan írod le az érzelmeket is!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Sajnálom, hogy fájt, és hidd el, én is sajnálom őket.:( Igen, ebben is egyetértünk, de Zayn sose avatja be Deon-t, így nehéz a dolog... Ígérem, hogy hozni fogom! Köszönöm, nagyon örülök, amiért így gondolod! <3

      Puszi, Azy

      Törlés
  10. Komolyan.??Ezt nem hiszem el..ien gyorsan szakítottak.??Mármint naon tetszik az írásod nem az a baj,hanem,hogy ettől féltem annyira..és máris ittvan:szakítottak..remélem mihamarabb kibékülnek.Annyira sajnálom Deont,hogy csalódnia kellett,és Zaynt,hogy a lány kidobta...mondjuk részben megérdemli.Miért nem mondja el mi van.????o_O Amúgy mikor Deon elesett a szőnyegen sírtam a röhögéstől:'D Már nem tudom kitalálni mit írjak a blogodhoz.Új szavak kellenének annyira jóóó:P Így tovább!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Huh, sajnálom, hogy bekövetkezett, amitől féltél! Sajnálom őket én is, de nem mondhatok többet, mert túl sokat árulna el a következő részből, és nem szeretnék egy rossz előzetes lenni! Örülök, hogy sikerült megnevettetni Téged! Nekem ezek a szavak is több mint tökéletesek, köszönöm! <3

      Puszi, Azy

      Törlés
  11. nagyon jó rész ismét *-* gyorsan a kövit :*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszett. :)

      Puszi, Azy

      Törlés
  12. Oh, jézus úristen!!!! *O*
    Bocsi, hogy nem írtam, behoztam most reggel a lemaradásom és áááááááááá!
    Törékeny a boldogság... :( Most eszembe jutott Petőfi... Megint! >< Elegem van már belőle ajj ._. A bánat? egy nagy óceán. Pff.
    Én is mindkettőjüket sajnálom. :( És olyan jól írsz, hogy nem igaz! Ki fogsz nyírniiiii! :oo ♥♥
    Nagyon siess! Jajj, várom a jövő szombatot! ♥ :*
    xx. S

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Nem haragszom, akkor írsz, amikor tudsz! Igazán örülök, hogy egyáltalán írsz, boldoggá teszel! Sajnálom őket én is...:( Huh, köszönöm a bókot, nem tudom mit mondhatnék...:')

      Puszi, Azy

      Törlés
  13. ez a 'végeztünk' szó szerint nekem fájt :| kíváncsi vagyok hogy Zayn miért nem akarja felvállalni a kapcsolatukat. :)
    puszi, Bius

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Sajnálom, hogy fájt, de közben örülök is, hogy valamilyen hatást kiváltottam belőled! Köszönöm, hogy írtál! :)

      Puszi, Azy

      Törlés
  14. Nem hagyhattad itt abba!!!!!!!!!!!! Most kb szóhoz sem jutok.. Úgy le vagyok döbbenve,hogy még a szavak sem találom. Őszintén megvallva mindenre számítottam csak erre nem. Pedig vicces mert az elején még nem voltam a pártjuk mellett most meg foggal körömmel ragaszkodom hozzájuk,hogy együtt maradjanak,erre most meg "szakítanak",ha lehet így nevezni. Azon gondolkodtam,hogy miért is nem lehetnek együtt. Mondjuk 2 tippem is van: 1. Paul megtiltotta neki,mert milyen az,hogy a "testvérével" jár.
    2. Paul összehozta valakivel és azt kell játszaniuk,hogy együtt vannak a nyilvánosság előtt. Vagy valami teljesen már indok van rá.:) Sajnos az ő kapcsolatuk törékeny volt,amit ha nem ápolnak könnyen vége szakad és sajnos most itt is ez történt,de remélem Zayn menti még a megmenthetőt. Komolyan kinyírsz az írásoddal.:) Már alig várom a folytatást!

    xx,Eternal Dreamer

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Eternal Dreamer!

      Sajnálom, de valahol abba kellett hagynom, pedig én is tudtam volna még folytatni! Jaj, örülök, hogy sikerült meglepnem Téged! Igazán megértem, hogy nem pártoltad őket az elején, és még most is rengeteg ellenérvem van saját magamnak is ellenük, de valahogyan nem vagyok képes neheztelni rájuk, mert nem tehetnek a kialakult helyzetről, már megpróbáltak foggal-körömmel küzdeni ellene, hiába. Majd kiderül, nem szeretnék erről semmit sem elárulni, de nem kell feladni a reményt soha! Köszönöm, hogy írtál rengeteget jelent, el sem tudom mondani, mennyire!:)

      Puszi, Azy

      Törlés
  15. Lebilincselő rész lett, igazán fordulatos befejezéssel. Nagyon tetszett az egész. Annyira sajnálom Zayn-t. Néha olyan szemét tud lenni, de most olyan elesettnek írtad le, a szívem összeszorul miatta. Deon pedig.. nem is értem, hogy tudja ezt megtenni vele. Huhh, szuper, kíváncsi vagyok mi lesz ebből. Remélem Zayn a sarkára áll végre, bár még azt sem tudjuk mi az oka ennek. Azt hiszem a kulcsszó ebben a részben a "Végeztünk" volt, belőlem nagyon furcsa érzést váltott ki. Olyan "nem akarom, hogy ez történjen" érzés...
    Egy szó mint száz, Azy egyszerűen lenyűgöző vagy! Izgatottan várom a következő részt!

    puszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Cami!

      Iszonyatosan boldog vagyok, amiért elnyerte a tetszésedet! Igen, egész egyszerűen Deon sem tud kiigazodni rajta, és én is sajnálom őket, mert itt mindketten áldozatok...:( Huh, örülök, amiért sikerült az írásommal ilyen hatást kiváltanom belőled, ez nekem sokat jelent! Köszönöm, hogy írtál, és pedig Téged tartalak lenyűgözőnek! <3

      Sok puszi, Azy

      Törlés
  16. Imádom ahogy irsz:)) ès már mondhatom,hogy èrtem az elözetes video lènyegèt :) szegèny Deon :-/ de remèljük minden jóra fordul:))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Nagyon szépen köszönöm, boldog vagyok, amiért tetszik! Igen, eléggé sokat elárult az előzetes, és egyre jobban kezdenek bejönni ezek a dolgok a blogba!:) Én is remélem, nem szabad feladni a reményt!

      Puszi, Azy

      Törlés
  17. Drága Azy!

    Köszönöm hogy kiraktál. :$ Aztán WTF? Micsoda? Ez most komoly? Miért? Annyira fáj a szívem....olyan rossz mert emiatt rossz kedvem lett, szomorú lettem. Nem először tetted ezt velem :D Ilyenkor mindig kérdezik a barátaim hogy mi a bajom xD De ezt nem lehet megmagyarázni! Érzem hogy alapos indokat lehet Zaynek amiért szakított vele....de akkor is, ez szörnyű :'(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Dodó!

      Ugyan, ne köszönd, sajnálom, hogy először valahogyan nem kerültél ki, pedig megígértem! Szomorú vagyok, hogy így érzel, de egyben boldog is, hogy tudok valamilyen hatást kiváltani belőled, pláne, ha még mások is meglátják rajtad! Tudom, hogy szörnyű, de valamikor biztosan lesz jobb is!:)

      Puszi, Azy

      Törlés
  18. Anyááám... Nagyon jó lett! Zayn... Zayn... nem találok szavakat. :P Király lett a fejezet.
    A falazós részen nagyot mosolyogtam... 'azt hittem Sandy sikított...'
    Egy linkcserében benne lennél? (régóta itt vagyok, d emég nem kértem) weloveonedirectionfanfiction.blogspot.com
    /Csak érdekességként...: képzeld, laptopon elolvastam a fejezetet, aztán elmentem wc-re, és ettem, majd átültem a számítógéphez, és ezalatt az idő alatt jött három kommi -oké, ez így nem érdekes, de sztem tök jó/
    puszi: Adri

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Igen, Zayn-re gyakran én se... Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszett. Igen, az a sor az egyik kedvencem közé tartozik. Persze, hogy benne vagyok, kérhetted volna előbb is, raklak!:) Juj, szörnyen repesek, hogy rövid idő alatt ennyi jön! ^^

      Puszi, Azy

      /Csak érdekességként...2.: Egy rész felrakásakor folyamatosan izgulva várom, hogy mik lesznek az első reakciók, ezért eléggé sokszor frissítem a bloggert, hogy láthassam! És tényleg eléggé hamar jön az első, és én aaannyira örülök neki, hogy körülbelül ugrándozom! Minden egyes komment annyit jelent, hogy némelyiken el is sírom magamat, mert soha nem gondoltam volna, hogy ilyen édes dolgokat fognak nekem mondani! Szóval köszönöm Neked, köszönöm Mindenkinek, aki akár egyszer is írt! <3 /

      Törlés
  19. Szia :D
    Hmm.. lehet túl nagy a fantáziám, de szerintem Deon anyja terhes. Nem tudom, ez az első ami eszembe jutott. Márpedig akkor aztán tényleg soha nem vállalhatják fel, de nem megyek tovább ezen a szálon, mert lehet hülyeség.
    Amúgy nagyon tetszett a fejezet felépítése. Ahogy kiderült a Peter ügy, az SOS sms, az újabb üzenetre várás, a szökés, a találkozás, a beszélgetés, a vég.. nos, az utóbbi nem túl szép, sőt Deon egy cseppet hisztis, -nos, én is az lennék!!! - de ha látja hogy Zayn ilyen meggyötört, akkor elgondolkodhatna, hogy talán okkal kell beletörődnie, hogy van magyarázat arra, amiért nem harcolhat. - Inenn könnyen vagyok okos, ilyen helyzetben pontosan ezt tettem volna-
    Nagyon tetszett a rész, várom a következőt, hogy kiderüljön az ok, hogy mi lesz most ezzel a kapcsolattal. Elképzelhetetelen számomra, hogy mit fognak a szülők reagálni, ha egyszer kiderül.. és le kellene szoknom arról hogy ennyi kérdéssel csigázom fel saját magam :D
    Szóval imádtam és várom a következőt :)
    Jenni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!:)

      Nem szeretnék semmit se megerősíteni benned, vagy akár eloszlatni a kételyedet, ezért nem mondok semmit! De biztosan állíthatom, hogy minden ki fog derülni, ha egy kicsit türelemmel vártok!:) Köszönöm, örülök, hogy tetszett! Deon eléggé hisztis szokott lenni, de a Zayn és az ő kapcsolata valahogyan mindig furcsa érzelmeket hoz ki belőle, hiszen ha keresel egy olyan részt, ahol nincs ott Zayn, akkor láthatod, hogy egy nyugodt természetű lányról van szó. Én örülök, hogy ennyi kérdésed van, élvezet olvasni őket! <3

      Sok puszi, Azy

      Törlés
  20. Azta! Ez hihetetlen!! Soha nem hiszem el, hogy meg tudsz lepni még, de mindig sikerül!! Siess a következővel légyszi!!! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Huh, örülök, hogy sikerül meglepni Téged, pedig azt hittem kezd egy kicsit kiszámítható lenni a történet! :)

      Puszi, Azy

      Törlés
  21. hát te jó isten :D imádtam:D úristen micsoda fordulatok... mi az h nem lehetnek együtt??? :OOOO jajjj de várom már a kövit :) kérlek siess nagyon :D tudom egy hetet várni kell rá... de áááá nem bírom ki... bocsi h az előző részhez nem írtam azt is imádtam, de azt is sajnos csak most tudtam elolvasni mert nem volt időm :S de az is fantasztikusan jó rész lett :D imádlak csajszi *-*bubi*-* <3
    ui: imádom az oldal új kinézetét :D nagyon jó lett <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Jaj, köszönöm szépen, iszonyat boldog vagyok, hogy ennyire tetszett! Nem baj, hogy nem írtál, nekem az a fontos, hogy most itt vagy! Én Téged imádlak!

      Sok puszi, Azy

      UI: A drága Hannah Chapes által új fejléc került ki, ennek köszönhetően megint megváltozott a blog, így remélem, hogy ez is tetszik, ha már a régit lecseréltem.:( De ez annyira gyönyörű, képtelen voltam ellenállni!

      Törlés
  22. szia!:)
    most találtam meg a blogod, de már most imádom! az alapszori izgalmas, nem sablonos. Mar ragtam a kormom hogy mikir lesz valami koztuk. Megerte varni! nagyon tehetsegesen irsz, egyszeruen tokeletes! ne hagyd abba az irast. gratulalok, egy ujabb rendszeres olvasoval buszkelkedhetsz!:)
    kisses, Fanni. xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Hű, nagyon örülök, hogy így látod, ez sokat jelent nekem! Tényleg nem tudok mit mondani erre, csak azt, hogy köszönöm! Köszönöm, hogy szántál időt a blogomra, köszönöm, hogy írtál nekem, köszönöm a szavaidat! Mindent!:)

      Puszi, Azy

      Törlés
  23. Szia, Azy! (:

    Nagyon tetszik a blogod, sőt, mi több, a kedvenceim között tartom számon. (: Ezért is hoztam neked egy kis meglepetést: eletem-utja.blogspot.com

    Ölel, - Tamzeen

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Huh, iszonyatosan boldog vagyok miatt, köszönök mindent, a díjat is! <3

      Puszi, Azy

      Törlés
  24. Kedves Azy! :)

    Imádom a történetedet - mint mindig :) -, és már izgatottan várom a folytatást. Nagyon jó a fogalmazásod.. Jó?? Eszméletlen! A karaktereket is iszonyat ügyesen formáztad meg. Tetszik, hogy nem sietted el, és mindig csavarsz benne valamit. Fordulatos és választékos a szókincsed. Csak jókat tudok mondani rólad és a blogodról. Azért remélem Deonnak és Zaynnek boldog jövőrt szánsz. :) Már igazán megérdemelnék, főleg amiken keresztül mentek és gondolom még sok minden fog velük történni. :) Hmm, szóval imádom a blogod és téged is, drága írónőnk!<3 Csak így tovább, csajszi! :))

    Hugs, Lina xx

    P.s.: Nem szeretnék bunkó lenni - és lehet ezt nem itt kellene -, de szeretném a segítségedet kérni. Lehet, hogy már te is hallottál róla, hogy a Popcorn magazin szeretne csinálni egy 1Ds kissebb újságot, de ezt csak akkor valósítják meg, ha 3000 directioner előjegyez rá. Talán már sejted mit szeretnék... Tényleg nem akarok bunkó lenni, de valahogy eltudnád jutattni ezt a hírt pár rajongónak? Biztos van jobb dolgod is, de kérlek valahogy jelezd vissza, hogy legalább el tudtad olvasni ezt. Sokat jelentene.
    Itt van egyénként az oldal: http://www.directioner.hu/
    Köszönöm és elnézést a zaklatásért! xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!:)

      Először is nagyon köszönöm, hogy írtál, és azt is, hogy elolvastad a blogom! Huh, annyi jó dolgot említettél, nem tudok rá mit reagálni, csak annyit, hogy KÖSZÖNÖK mindent. Én Téged imádlak, képtelen vagyok elégszer elmondani mennyire hálás vagyok! <3

      Rengeteg puszi, Azy

      UI: Egyáltalán nem vagy bunkó, örülök, hogy szóltál erről a dologról! Ne aggódj, természetesen próbálom népszerűsíteni az ötletet! És ne aggódj, nem veszem a bunkóságnak, zaklatásnak az ilyet!:)

      Törlés