25. rész - Gondolatelterelés

Nagyon szépen köszönök mindent, el sem tudom mondani mennyire köszönöm, hogy ilyen fantasztikusak vagytok! Hálás vagyok!

Majd hívlak. Hát, igen. Erre várok egész nap. A következő napon is. Meg az azutánin is. És így tovább egy hétig. A reményem - miszerint állandó telefonkapcsolatban leszünk - megszűnt egy perc alatt. Valahogyan sejthettem volna, hogy nem fog hívni. Teljesen úgy érzem magamat, mint egy tizenéves kis csitri, aki epekedve várja, hogy a randi után csörögjön az a veszett mobil.
Mikor végiggondoltam, hogy egy tízes skálán mennyire gondolnám magamat szánalmasnak kívülről szemlélve, és egyértelműen 15-öt adtam, hát akkor kiborultam. Valahogyan éreztem, tudtam, hogy ez fog történni. Ahelyett, hogy megkerestem volna, lekevertem volna neki egyet, inkább a csendes kínhalállal néztem szembe. Rosszabb volt.
- Már jó régóta ücsörögsz itt kint, nincs kedved bejönni a házba? Kezd lehűlni a levegő. - Sandy kényelmesen elhelyezkedik a mellettem lévő napágyon. Egyszerű fekete bikinit visel, szőke haja felfogva egy kontyba. Mélyen ülő kék szemeivel engem fürkész.
Our-world-36_largeS hogyan kerültem én Sandy-ék tengerparti nyaralójába a Zero Pub-os ismerősökkel? A válasz egyszerűbb, mint bárki hinné. Meghívtak, én pedig úgy éreztem könnyebb elterelni a gondolataimat egy kis kiruccanással velük, és jókat szórakozni, mint otthon poshadni a telefonomat szuggerálva. Ha akart volna, már hívott volna. Mindig az a fránya volna. Nem hívott, mert nem akart. Ennyi az egész.
Anyáék pedig Costa Rica partjain süttetik a hasukat, mert ígéretüket betartva megint elutaztak. Csak az a különbség, hogy ez már egyáltalán nem tölt el izgalommal. Nincs jelentősége számomra. Ők ott, én itt, Zayn valahol. Legalább nem otthon töltöm egyedül a hetemet, hanem itt, velük.
- Mi újság, lányok? - jelenik meg Brittany is. Egy pokrócot teker maga köré, beletúr vörös tincseibe, várakozva emeli ránk zöld szemeit. - Megzavartam valamit? 
- Nem, dehogy. Sandy is nemrég jött - nyugtatom meg gyorsan, majd a lemenő nap narancsos sugaraiba kapaszkodom. - Még egy kicsit üldögélhetnénk idekint, annyira szép.
- Fogalmam sincs mit látsz benne, ez csak a naplemente.  Tök mindegy, én visszamentem Lucas-hoz - rántja meg a vállát szöszke barátnőm, felpattan, és visszasétál a homokban a fehér ház verandáján üldögélő társasághoz.
Brittany csendesen szemlélődik mellettem, amíg barátja, Patrick három dobozz sörrel egyensúlyozva ki nem ül mellénk. Csak egy piros úszónadrágot visel, kidolgozott felsőteste szabadon marad. Lazán leveti magát oda, ahol előbb még Sandy ült, de előtte az ágyat Brittany-éhoz vonszolja, hogy mégis csak közel legyen a barátnőjéhez. Azután, egy 'baszd meg, inkább hozzá ülök' kijelentéssel egyszerűen befurakszik Brit mögé. Mosolyogva figyelem őket. Brittany picit lecsúszik Patrick ölében, így kényelmesen elférnek. 
- Kértek sört? - nyújta felénk a fémdobozos italt, mire mindketten bólintunk. 
- Köszi - veszem el mosolyogva a rövid hajú sráctól, majd jól esően belekortyolok. Szerencsére még hideg.
Először kicsit tartózkodtam attól, hogy Sandy barátaival lógjak, hiszen a kocsmás eset óta nem beszéltem velük. De ők is elismerték, hogy Tony barátai nem a legjobb fejek, ezért nem is hívták meg őket. Jade elmondása szerint Anthony is alig kapott helyet közöttük. A többiekkel meg nincsen bajom, kedvesnek tűnnek.
- Szerintetek, ha valaki nem hív, az azért van, mert nem is akar, vagy mert pusztán nem ér rá? - kérdezem meg tőlük hirtelen felindulásból. Kíváncsi vagyok a véleményükre, és tudom, hogy fogalmuk sem lehet kiről van szó. Nem jelentenek veszélyt. Nem úgy, mint a legjobb barátnőm tenné. 
- Egy pasi? - fordul felém ártatlan szemmel Brittany, mire a barátja kineveti.
- Nem, édesem, Deon bizonyára egy csaj után epekedik - löki meg játékosan a vállát. - Nézd meg, hogyan csillog a szeme, itt biztos, hogy egy srácról van szó, és nem is akármilyenről! - mutat rám vigyorogva, mire a bőrszínem hófehérből egy perc alatt válik vörössé.
- Tudjátok mit? Nem fontos - süllyedek el kis híján a szégyenemben, amiért ennyire meglátszik rajtam, és nagyot kortyolok a fémdobozból. 
- Patrick ne izélj már! - üti meg Brittany gyengéden a barátja mellkasát, majd bátorítóan újra felém fordul. Azonban az én tekintetem már rég elveszett a fehér habokban, a tenger kék hullámjaiban, a naplemente vörösségében és a bikinim türkizében, ami tökéletesen illik a szememhez. - Sokat dolgozik? 
- Igen - válaszolok mégis, és reménykedve a barátságos arc felé fordulok. - De öt percet csak tudott volna rám szánni egy hét alatt, nem? Egyik munka sem ennyire szoros napirendű. Vagy mégis?
Tulajdonképpen saját magammal vitatkozom, és ezt ők is látják. Mi sem kellemesebb mikor egy édes pár ül melletted, és azon szórakoznak, hogy mennyire nem értesz egyet saját magaddal.
- Nézd, Deon, nem tudom kiről van szó, de ha nem hív, nem érdemel meg téged. Ha üzenetet sem hagyott, akkor pláne - vonja meg a vállát sajnálkozva Patrick. 
- Értem. Ez őszinte volt...és kegyetlen - fújom ki a levegőt nehezen. Egy húzásra kiiszom a maradék sörömet, majd felállok a fehér napágyról. Magamra kapom a napszemüvegem. - Visszamegyek, jó romantikázást.
- Várj! - szól utánam a lágy lány hang. Visszafordulok, bár nehezemre esik a fájó igazság után. - Klassz csaj vagy, ne hagyd, hogy kihasználjanak! 
Brittany szavai jobban eltalálnak, mint gondolom. Többet gondolkoztam már ezen, de féltem beismerni. Lehet, hogy Zayn csak egy hazug, és játszik velem. Kihasznál, mikor tud, utána eldob.
- Nem hagyom - mosolyodok el keserűen, majd gyorsan elindulok a ház felé. A napszemüveg sötétített lencséi mögött senki nem láthatja a fájdalmat a szememben az égető könnyekkel. Senki, de én tudom, hogy ott vannak.

A forró zuhanykabinból kilépve magamra tekerek egy törölközőt. Nem pizsamát veszek, csupán kényelmesebben öltözöm fel a vacsorához. Felveszek egy szürke bő kötött pulcsit és egy térdnadrágot a nyári melegre tekintettel. Hajamat kiengedve hagyom, lazán súrolja a vállamat. 
A szobámhoz tartó kis erkélyt - ami pontosan a tengerre néz - nyitva hagyom, hogy kicsit kiszellőzzön a helyiség. Ráveszem magamat, hogy a cuccaimat kicsit összébb rakjam az apró szobámban, hiszen minden szanaszét van. A strandtörölközőmet kiterítem a korlátra a bikinimmel egyetemben, hogy megszáradjanak. 
Bezárom az ajtómat, és kilépek a folyosóra. A ház két emeletes, tele van kicsi hálószobákkal. Szerencse, hogy Sandy szülei kőgazdagok, és megbíznak annyira a lányukban, hogy szívest örömest odaadják egy hétre, hogy nyaraljon.
Hirtelen egy hosszú, barna hajzuhatag szúrja ki a szemem, majd egyben Wendy is, aki idegesen csapja be az egyik ajtót. Feltehetőleg nem a sajátját. Nem vesz észre, picin múlik, hogy fel nem lök, ahogyan könnyeivel küszködve tart a mellettem elhelyezett apró szobába. Talán az jelenti most neki a biztonságos menedéket számára. Beront, de egyből a lila ágyneművel bevetett ágyára veti magát, így az ajtó résnyire nyitva marad mögötte. 
Először nem foglalkozom vele, nem is ismerem, nem az én gondom. De akármi baja is legyen, én szeretném, ha valaki támogatna, még akkor is, ha nincs rá éppen szükségem. Ezért csendesen belépek az ugyanúgy berendezett hálóba. A bőröndje félig nyitva, a ruhák elszórtan hevernek.
- Wendy? - kérdezem tőle halkan, leülök mellé az ágyra, óvatosan érintem meg a vállát, nem szeretném elijeszteni. - Mi történt? Jól vagy?
A kérdéseim eléggé sablonosak, de nem jut eszembe jobb. Amíg nem ismerem a helyzetét, addig nem.
- Az a szemét Louis...- zokogja a párnába. - Ő tehet mindenről.
- Mit csinált? - nyelek egy nagyot. Megsimítom a haját, hátha használ.
- Nem akarok róla beszélni - nyugszik meg egy kicsit, én pedig beletörődöm, hogy semmit nem tudok kiszedni belőle, inkább jobb kedvre kéne derítenem.
- Mindig is ilyen szép barna hajat szerettem volna, mint a tied - szólalok meg nem sokkal később, mikor a hajával játszom. Egy tincsét forgatom az ujjaim között.
Wendy lassan felül, törökülésbe helyezkedik. Arcán elkenődött a sok szemfesték, hiszen azóta is erősen festi  magát. Hatalmas, barna szemei most sírástól vörösek. Megdörzsöli az arcát.
- Tényleg? - szipog még párat. Az egész lány egy édes kislányhoz hasonlít. Nem tudom, hogy mit tett Louis, de ki képes megbántani egy ennyire ártatlan embert? - Köszönöm - mosolyodik el, majd az ujjaira téved a tekintete, ahol szempillaspiráljának maradéka feketedik. - Azt hiszem rám fér egy fürdő. Megvártok a vacsival? - kérdezi halkan, mire biztatóan bólintok.
A hosszú hajú lány elindul a fürdő felé egy kényelmes szereléssel, hiszen még mindig egy rövid nadrág és a fürdőruhája felső része van csak rajta. Mielőtt még bezárkózna a fürdőbe, utána kiáltok.
- Wendy! Ha elszeretnéd mondani... itt leszek - szólok még utána, mire szomorúan mosolyodik el.
- Köszi - pillant felém hálásan, majd a fehér ajtó eltakarja előlem a kisírt arcot.
Sóhajtva hagyom el a szobáját, és lemegyek a lépcsőn. Wendy és Louis kivételével mindenki lent van. Jade, Sandy és Brittany éppen melegszendvicseket gyártanak, Patrick, Darren, Lucas és Tony pedig a focit bámulják a kis tévén. A szokásos sör a kezükben van, hangosan szitkozódnak, mikor a csapatuk nem lő gólt.
- Wendy kérte, hogy várjuk meg - lépek be a konyhába. - Hamarosan lejön.
- Valami baj történt? - vonja fel kérdően Sandy a szemöldökét, mire sietősen megrázom a fejem.
- Semmi, csak még fürdik.
Nem tudom, hogy kaptam-e felhatalmazást arra, hogy jártassam a számat, de ez mindenképpen az ő dolguk. Ha akarják, majd megosztják a többiekkel is.
- Biztos? - néz rám furcsállva Sandy.
- Jaj, San, hagyd! - simítja meg a vállát a kikerülés közben Jade. - Biztos rendben van. Deon, segítesz uborkát vágni? - mosolyog rám.
Rövid fekete hajába egy édes kis masnit tűzött féloldalt, ami bájossá teszi arcát. Orrában egy kis ékkő csillog, jelezve, hogy még nem tett le a piercingről.
- Persze - válaszolom lelkesen, és kiveszek egy kígyóuborkát a hűtőből.
Brittany és Sandy a szendvicsekre rakosgatják a vajat, sonkát és sajtot, míg mi paradicsomot, uborkát, paprikát vágunk mellé. Közben nevetünk a négy fiún, akik a kanapén elterülve szurkolnak, bár hiába.
Louis és Wendy egyszerre érkezik le az emeletről, immáron úgy, hogy Louis átkarolja Wendy vállát. Nem tudtam, hogy egy pár, de édesek együtt, és örülök, hogy kibékültek.
- Nem tudtam, hogy ők együtt vannak - intek feléjük értetlenkedve, Sandy-nek magyarázva.
Hangosan felnevet.
- Nincsenek is. Testvérek.
- Tényleg - merednek ki a szemeim. Hogy eddig miért nem vettem észre a hasonlóságot? Nem tudom. De ahogyan jobban szemügyre veszem őket, nyilvánvaló. Mindkettőjüknek barna haja van, hatalmas gesztenyeszínű szemekkel, álluk ugyanolyan szögletes, mosolyosuk teljes fogakat villantó, száz wattos. Mint két tojás, csupán pár hónap korkülönbséggel. Meg persze a nemük nem egyezik, ezért nem volt annyira egyértelmű.
Louis odacsapódik a magukat kiszolgáltató fiúkhoz, akik a kanapén döglenek, Wendy pedig csatlakozik hozzánk. Öt lány tíz főre csinál vacsorát, ami jelen esetben hidegvacsora. Attól eltekintve, hogy Wendy és Jade csinálnak forró kakaót és teát. Lehet, hogy nem vagyunk a legmenőbb társaság, de nem berúgni jöttünk ide, hanem pihenni és nevetni.
Elkészülve a kajákkal és az innivalókkal, letelepszünk a tévé elé. Akinek nem jut hely, leül a földre egy pokróccal, vagy egy fotelbe fészkeli be magát, esetleg beleül a másik ölébe. Mindenki szórakozva eszegeti a melegszendvicset, miközben azon vitatkozunk kinél legyen a távirányító, és mit nézzünk.
Tumblr_mf4422tbs81rm7reco1_500_largeAz este jó hangulatban telik. Mikor befejezem az evést kiviszem a konyhába a tányérom, hogy ne legyen útban. Töltök magamnak egy Coffee-s pohárba egy adag kakaót. Kevergetem, hogy kihűljön, mikor hallom, hogy valaki belép a konyhába. Átpillantok a vállam felett, és látom, hogy Tony az.
- Szia - köszön, s a tányérját belerakja a mosogatóba, az enyém mellé.
- Hali - mosolyodok el kényszeredetten, és hátrálok egy kis lépést. Volt szerencsém a barátaihoz, és nem tudom, hogy ő ugyanolyan-e. Nem ismerem eléggé, hogy megbízzak benne.
- Nem bántok, ne aggódj! - nevet fel kínosan, majd izzadt tenyerét beletörli a nadrágjába. Fekete haja ismét lófarokba van kötve, furcsa kinézetétől eltekintve azonban semmi gond nincs vele. - Egyébként is, a haverom már megkapta a magáét, nem igaz? - pillant rám, csípőjét nekitámasztja a pultnak.
- Peter-re célzol? - húzom össze a szemöldökömet, még a hideg is kiráz a nevétől. Ha pedig belegondolok, hogyan dugta le a nyelvét a torkomon, egyenesen hánynom kell.
- Igen. A kis barátod már úgyis elintézte, miért nem borítunk akkor már fátylat a múltra? - Kérlelően néz. Tényleg bántja a lelkiismerete, hogy egy ilyen rossz arc is ott volt akkor a Zero Pub-ban.
- Hogy érted, hogy elintézte? És ki? - kérdezem remegő hangon, a legrosszabbtól tartva.
- Nem is tudod? - húzza össze sötét szemöldökét, nem érti, hogy min akadok fent. - Miután eltűntél megjelent Peter, kicsit részegen. Egy ideig még iszogatott velünk, de aztán közölte, hogy lelép. Másnap átmentem hozzá, hogy meglessem, hogyan viseli a másnaposságot, de az arcán egy monoklival fogadott.
- Megverték?  - meredek rá kikerekedett szemekkel.
- Ja. Egy kapucnis srác kipattant egy fekete autóból, behúzott neki egyet. Megragadta a torkánál fogva, és megfenyegette, hogy ha még egyszer hozzád mer érni, akkor nem ússza meg, és halálra veri. Utána visszaszállt, és elhajtott - magyarázza lelkesen Tony, láthatóan teljesen örül, hogy ő közölheti velem. Hogy ez neki miért jó? Nem tudom.
- Te jó ég... - teszem le a krémszínű poharam, és megtámaszkodom a pultban. A fejem lüktet, alig tudok gondolkodni.
Ki tudta, hogy mit tett velem Peter?
Zayn és Sandy.
Melyiküknek volt esélye még aznap este megkeresni őt?
Zayn-nek. 

46 megjegyzés:

  1. Àá kövit! Siess mert elképesztően fanatikus!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Köszönöm szépen, sietek!:)

      Puszi, Azy

      Törlés
  2. Nagyon-nagyon jó lett! Nagyon-nagyon gyorsan hozd a kövit!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Köszönöm, sokat jelent!:)

      Puszi, Azy

      Törlés
  3. Drága Azy ♥!

    Nyugodt, mégis izgalmas rész volt, ami kifejezetten tetszett :D Gyanús nekem Zayn viselkedése...nem hiszem el, hogy 5 perce sincs megejteni egy telefont :$ Szegény Deon...tudtam előre, hogy ez lesz, ha ők összejönnek :) Megfogott Patrick tanácsa, miszerint Deon ne hagyja magát kihasználni :) Ez tényleg jó ötlet :D A Peter-s rész...meg sem lepődtem azon, hogy Zayn intézkedett :D Mondhatni, büszke vagyok rá :D Ha jól emlékszem, ez a kocsmás incidens még Deon és Zayn összejötte előtt volt :) Már akkor is bejött Zayn-nek Deon...oh yeah :D

    Tűkön ülve várom a folytatást, mert azt hiszem, nem lesz olyan nyugalmas, mint ez :)

    További szép hétvégét, a jövőhéthez pedig kitartást ♥!

    U.i.: Köszönöm a kommented, már vártam ;)

    Love Ya,
    Mace

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Macy!

      Én is örömmel írtam végre egy nyugalmas részt, de a végére már nem bírtam ki, és bekavartam. Az...az azt hiszem Brittany tanácsa volt, de mindenesetre igazad van. Tényleg jó tanács. Zayn a hős, csak éppen titokban. :)
      További kellemes hétvégét, majd hetet!

      Puszi, Azy

      UI: Nagyon szívesen. ♥

      Törlés
    2. És tényleg Brittany tanácsa volt...félrenéztem, talán azért, mert még a rész hatása alatt voltam :$

      Törlés
    3. Semmi gond, legalább valamilyen hatást kivált belőled! ^^

      Törlés
  4. Szia! :) Ma találtam rá a blogodra és a kedvencem lett :D nagyon ügyesen írsz, csak így tovább :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Uh, ennek nagyon örülök, és köszönöm, hogy írtál. <3

      Puszi, Azy

      Törlés
  5. Kedves Azy!

    Ismételten arattad a babérokat, ezzel a csodálatos, hosszú, eseménydús résszel!:)
    Azért kár, hogy Deon és Zayn közötti kapcsolat ismét kicsit kihűlt, de remélem, nem marad így a végtelenségig.
    Sajnálom szegény Deont, pontosan tudom min megy keresztül. Furcsa, hogy mennyire hasonlít a karaktere az én énemre.
    De mindegy is.
    Egyébként az új kinézet is nagyon tetszik, mint eddig mindegyik!

    Sok puszi, Tina x

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Tina!

      Nagyon szépen köszönöm, örülök, hogy írtál. Deon és Zayn kapcsolata hullámvölgyes, sajnos sose lehet tudni, hogy mi hogyan fog történni. Nem tudom, hogy örülnöm kéne, vagy szomorúnak lenni, amiért hasonlít Deon karaktere a tiedhez, de azt hiszem, hogy inkább az utóbbi...:(
      Örülök, hogy tetszik, bár remélem, most képes vagyok meghagyni neki ezt a kinézetet!

      Puszi, Azy

      Törlés
  6. Fúú háát mit is mondhatnék.??Ez is naon jó rész volt!!Elképesztően írsz,és választékos a szókincsed,ami naon tetszik!!:D Amúgy Deon és Zayn között remélem nem lesz semmy baj...annyira átéreztem Deon érzéseit*_*! Mien szar lehet neki:( Akkor amikor olvastam,hogy mit tett Zayn azzal a szeméttel,úgy elmosolyodtam magamban:))Zayn már akkor is szerette??xD Mind1.Bárcsak gyakrabban hoznál részeket!! Jó nem akarlak siettetni de mindig annyira várom,és sajnos oan gyorsan elolvasom://sebaj megéri várni!Így tovább!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Köszönöm szépen, nagy bók számomra, hogy így gondolod! Boldog vagyok, hogy sikerült átérezni, ezt szerettem volna... Zayn pedig egyszerűen furcsa, nem lehet tudni, hogy honnantól kezdve szerette pontosan Deon-t...Sajnálom, hogy ritkán hozom, lehetséges, hogy nyáron már gyorsabban fogom hozni, de így...esélytelen!:( Remélem azért így is tűrhető!

      Puszi, Azy

      Törlés
    2. Persze,tűrhető:)) A te blogod az egyetlen/szerintem/amire bármeddig várnék!!:)

      Törlés
    3. Jaj, ennek nagyon örülök, köszönöm.:')

      Törlés
  7. Drága Azy ♥

    Ez a rész eszméletlenül jó volt, nagyon tetszett, de főlge a vége..awww Zayn milyen kis védelmező! Mindenki ilyenre vágyik, persze nem ártana ha életjelet is adna magáról :D Tetszett ez a rész, szerintem Deonnak is jót tett hogy kicsit kimozudlt! Azy kérdezhetek valamit? Miért nem tettél ki cserének ha azt mondat hogy kiteszel? :( Mert ha nem akarsz akkor nyugotan mondd meg!

    Puszi, Dodóka

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Dodó!

      Nagyon szépen köszönöm! Hát, igen, nekem is jól jönne egy ilyen Zayn...
      Jaj, te jó ég! Örülök, hogy szóltál! Egyszerűen azt gondoltam, hogy kiraktalak, de én sem találtalak a listában, és ezért hatalmas elnézésedet kérem! Nem akartalak átverni vagy ilyesmi! Most már azonban azt hiszem tényleg kikerültél! Tényleg sajnálom, hogy nem vettem észre, nem szándékos volt, természetes, hogy kiraklak!:(

      Puszi, Azy

      Törlés
  8. Drága Azy! ♥

    Ismételten remek rész lett!
    Annyira imádom, hogy Zayn így védelmezi Deont. És biztos vagyok benne, hogy nyomos oka volt rá, hogy ne hívja fel őt. Na jó, biztos nem vagyok benne... De úgy kell lennie! Reménykedem. :)
    Az igazat megvallva a történet is remek persze, de az általad alkotott karakterek fogtak meg igazán. Ezért is teljesen bele tudom élni magam minden helyzetbe, már-már én is ott ültem a naplementében gyönyörködve. Ó, bár így lenne...
    Alig győzőm hát kivárni a folytatást, elképzelésem sincs mi jöhet még...

    puszi, Vivienne Hayes

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Vivienne Hayes!

      Nagyon örülök, hogy ismét megörvendeztettél egy megjegyzéssel, rengeteget jelent. Reménykedni szabad, és kell is!:)
      Huh, köszönöm!! Aggódtam, hogy kicsit túl sok régi-új szereplő van, és nehezen lehet őket megkülönböztetni majd egymástól! Boldog vagyok, hogy sikerült magadat beleélni! Köszönöm még egyszer, hogy írtál! ♥

      Puszi, Azy

      Törlés
  9. Szia :D

    Megpróbálok nem a dolgok közepébe csapni, és értelmes mondatokat írni.
    Mi,, olvasok teljesen abba a korban vagyunk, hogy át tudjuk érezni milyez az, amikor várjuk, hogy megcsörrenjen a telefon a képernyőn a fiú nevével, de az néma marad.
    Nincs olyan nyomós ok, hogy egy hét alatt ne legyen 2 perce. A féfiak előszeretettel alkalmazzák a "nem volt időm" taktikát, de bolond aki bedől neki.
    Jó ötlet volt beleszőni a barátokat, a társaságot. Magamból kiindulva nehéz ilyen fejezetet írni, legalábbis nekem gondot okoznak a párbeszédek, ha háromnál több szereplő van jelen. Szóval külön dicséret, mert teljesen világos volt, ahogy leírtad :)
    Peter megérdemelte azt, amit kapott. Sőt, örülök neki, hogy Zayn elintézte, mert akkor Deon fontos neki, viszont akkor miért nem hívja? És most, hogy Deon tudja hogy reagál? Pozitív vagy negatív következménye lesz? Úgy fogja fel, hogy védelmezni akarta, vagy haragudni fog rá?
    Nos, ilyen kérdőjelek villóznak bennem, tehát várom nagyon a következő részt a válaszokkal :D
    Nagyon tetszett!
    Jenni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!:)

      Köszönöm, hogy írtál, és boldog vagyok, amiért sikerült beleélned magadat Deon helyzetébe! Igen, én is ezt használtam alapul, a férfiak valamiért nem szeretnék hívni... Deon barátait egy ideje már kihagytam a történetből, ezért szerettem volna, ha most jelen vannak. Remélem, hogy átlátható, hogy ki kicsoda, mert mindenkinek lesz még szerepe! Deon reagálását a következő részre hagytam, ahol több minden fog kiderülni mindenről, ne aggódj! Ezek a kérdőjelek eltűnnek a következő részben, de szerintem újak fognak keletkezni!:)

      Puszi, Azy

      Törlés
  10. Nekem nagyon tetszett. Kiváncsi vagyok majd Zayn magyarázatára mind a monoklis és a telefonos ügyben. Azért kiderülhetne majd, hogy mi történt a testvérpár között. Jó ötlet volt ez a nyaralós rész így lett egy nyugis rész a végétől eltekintve.
    hamar kövit!

    Szoffe

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Köszönöm, hogy írtál. Boldog vagyok, amiért tetszett. A következő részben mindenre választ fogsz kapni! Örülök, hogy tetszett az ötlet! :)

      Puszi, Azy

      Törlés
  11. Annyira tetszett! Úgy szeretem Deont!♥ Jáááj. Kár, hogy nem volt benne Zayn, csak említve, de így is tök jó volt, megérte várni rá.
    Zayn egy barom (de annyira szeretem xD)... Kár, hogy Deon nem inkább azt választotta, hogy odamegy, és megüti. :DDDD bírtam volna♥♥♥ tök jó az egész! Siess a kövivel;P xx Adri

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Én is szeretem, de reménykedtem, hogy Te is! Sajnálom, hogy most kihagytam szegényt, de Deon szemszögéből írok, és most Zayn eltűnt a felszínről... Őt hibáztasd, ne engem!:D
      Igen, szerintem is egy címeres ökör, de valamiért éppen ezért lesz számomra élethű. Igyekszem teljesen pasissá tenni, nem illene hozzá, ha túlzottan nyálas lenne. De azért lesz benne érzelmes pillanat, nincs kőből, mint az utolsó sorok bizonyítják!:) Köszönöm, hogy írtál!

      Puszi, Azy

      Törlés
  12. Szia! (:

    Engem még nem nagyon ismerhetsz, mert nemrég kezdtem el olvasni a blogodat, és megfogadtam, hogy majd csak a végén kommentelek, amikor elérek a legfrissebb részhez.

    Na de akkor elárulom a véleményemet... Ez a blog nagyon jó! Remekül írsz, jól ki vannak dolgozva a karakterek, és a leírás is tetszik. Olyan, mintha már elég régóta csinálnád amit csinálsz; mintha igazából nem is hobbi lenne, hanem inkább egy életstílus. Nagyon tetszett nekem az egész! (:

    Szeretnélek megkérni, hogy olvass bele az enyémbe is. Igaz, még csak három fejezet van készen, és eléggé gyakorlatlan is vagyok, de pontosan ezért lenne szükségem egy olyan ember véleményére, mint amilyen te is vagy - egy tapasztaltéra.

    Várom a következő részeket! (:
    Ölel, - Tamzeen

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Köszönöm, hogy szántál rá időt, és végig olvastad, sokat jelent! És az is, hogy most írsz nekem! Oh, nem tudom mit mondjak, annyira nagy bókok ezek számomra! KÖSZÖNÖM! Természetesen beleolvasok, de a nevedre kattintva a Google profilodat hozta be a Blogger helyett. Ha linkeled elolvasom! :) És nagyon nagy megtiszteltetés, hogy az én véleményemet kéred!

      Puszi, Azy

      Törlés
  13. Ez nagyon kis aranyos rész lett, igazi csattanóval a végén. Erre nem számítottam. Mindig tudsz meglepetést okozni! Nagyon kíváncsi vagyok, mi lesz ennek a folytatása. Rájöttem, hogy minden hétvégém egyik fénypontja a blogod olvasása! Fantasztikus!

    Millió puszi♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Cami!

      Ah, kicsattanok az örömtől, amiért tetszett a vége, nem bírtam ki, túl nyugis volt az egész rész, nem? Köszönöm, hogy írtál, sokat jelent! Nekem meg az a fénypont, hogy ilyen édes, kedves kommenteket olvashatok, mint a Tied! Hihetetlen vagy! ♥

      Sok puszi, Azy

      Törlés
  14. Kedves Azy!
    Nagyon tetszett ez az resz is mint mindig. Betg voltam a heten es vegig azt vartam hogy mikor lesz mar uj resz. Fergeees volt. Remelem hogy Zayn es Deon kozott monden rendben lesz es vegre felhivja. Kerlek siess a kovdtkezovel!!
    Puszil: XDXDXD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      El sem tudom hinni, hogy egy rész ennyit jelenthet! Ezer köszönet érte, annyira boldog vagyok! <3

      Puszi, Azy

      Törlés
  15. Zayn-nek....Lehet hogy ő volt? Szerintem igen. Ki más lenne? Ez olyan kedves lenne tőle. Viszont az hogy nem hívja....Az kicsit szemét dolog. Ugye nem csalja meg? Az olyan rossz lenne. Van egy kis meglepetésem a blogomon:
    http://vampirestorywithonedirection.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Hát igen, Zayn mindig kiismerhetetlen lesz, hiszen egyszer ilyet tesz, máskor olyat. Majd meglátjuk, hogy miért nem hívta. Köszönöm, hogy írtál és nagyon köszönöm a díjat is! <3

      Puszi, Azy

      Törlés
  16. huuuuuuuu :D alig várom a folytatást♥
    puszillak, Bius

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Szerintem szombaton jön, majd mint mindig.:)

      Puszi, Azy

      Törlés
  17. Wow! Először is olyan gyönyörűen fogalmazol,hogy órákig tudnám olvasni már csak a leíró részeket is,a párbeszédek pedig csak hab a tortán! Mindig tudod hogyan dobd fel a nyugisabb részeket is!Ez most nagy meglepetés volt! Nem gondoltam hogy Zayn ezt tette,de nagyon örülök neki! Jól megérdemelte az a Peter,Szerintem tök jó hogy kicsit kimozdult otthonról és eljött az új barátaival erre a szuper helyre.Jó hogy kapott biztató szavakat.De az nagyon durva hogy Zayn még csak fel sem hívja! Nem értem! Kíváncsi vagyok mi lesz ebből!!!!
    Kérlek hozd hamar a következőt!Nagyon jól írsz és fantasztikus ez a történet! Ez az egyik kedvenc blogom!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!:)

      Annyira hálás vagyok, nem tudom hogyan köszönhetném meg! Örülök, hogy tetszett, azt hittem nem lesz annyira nyerő egy kissé nyugalmasabb rész. Remélem is, hogy nem gondoltad, így akkor a legjobb! Azt szerettem volna, ha mindenkit meglep, hogy egy viszonylag régebbi esemény még képes jobban kibontakozni! Hát igen, Zayn, Zayn...
      Uh, iszonyatosan meghat, hogy ezt írod, rengeteget jelent! <3

      Puszi, Azy

      Törlés
  18. Az a legjobb a blogodban, hogy nem olyanok a párbeszédek, mint pl: ,,helló vagy, hogy szia , meg oké, jó.... ha érted itt mire célzok. Amúgy meg már kíváncsi vagyok , hogy mikor kerül a képbe Zayn... egy nagy adag WOW ez a blog. pussza Debbyxx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Az a legjobb a blogban, hogy ilyen nagyszerű és aranyos olvasói vannak, mint Te! Köszönöm! Hamarosan képbe kerül, ne aggódj!:))

      Puszi, Azy

      Törlés
  19. Következőt gyorsan!! Kérlek kérlek kérlek!!! *-* imádom a blogodat!!<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Nagyon örülök, hogy szereted. Köszönöm, annyira jól esik az ilyet olvasni!:')

      Puszi, Azy

      Törlés
  20. Nagyon jó lett!! :) <3 Elképesztően írsz!! :) :3 <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      El sem tudod képzeni, hogy mennyire örülök, hogy ezt írod. Köszönöm! <3

      Puszi, Azy

      Törlés
  21. Ismét nagyon-de nagyon jó lett!:) Siess a kövivel te csaj!:3 ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Oh, köszönöm. Ígérem hozom hamarosan.:)

      Puszi, Azy

      Törlés