24. rész - Vége van

Köszönöm a díjakat, a sok kommentet, a rengeteg támogatást, a 130 rendszeres olvasót és a több 50 000 kattintást! Komolyan el sem tudom képzelni, hogy mit kezdenék nélkületek, hihetetlenek vagytok, imádlak Titeket!

A napok olyan gyorsan telnek el, hogy észre sem veszem. Az idő egyértelműen gyorsabban szalad, ha nem akarjuk. Mintha csak büntetni akarna minket Zayn-nel. De mi is így is próbáljuk kiélvezni együttlétünk minden egyes percét. Viselkedhetnénk úgy, mintha még mindig utálnánk egymást, viszont értelme nem sok lenne.
Zayn előtt egy barátom volt, visszanézve, csak olyan gyerekes szerelemnek nevezném azt az érzést. Tizenöt évesen estem bele, de sajnos az életünk más vágányra terelődött. Vele azonban teljesen más volt, mentes volt veszekedésektől és heves érzelemkitörésektől. Nyugodt volt, és meghitt.
Az, hogy melyik a jobb, nem is kérdés. Az első kapcsolatom egy idő után lapossá és unalmassá vált. Zayn mindig gondoskodik arról, hogy legyen mi miatt aggódnom. Semmi esetre sem hétköznapi vele lenni. Nem is akarom, hogy az legyen...
- Min gondolkozol? - töri meg hirtelen a csendet Zayn hangja, mire feleszmélek.
- Vége van.
Az utolsó napunkat töltjük a kis sátorban, ami nyugtalansággal tölt el, mert tudom, hogy Zayn visszamegy dolgozni, és annál is kevesebbet láthatom, mint előtte.
Államat megtámasztom Zayn mellkasán, ami sajnos most nem félmeztelen, bár még így a legszexibb pasi, akit valaha láttam. Belecsókol a hajamba, mire elmosolyodom. Felpillantok rá szempilláim alól, és egy percbe sem telik, hogy ajkam megtalálja az övét. Éhesen, mohón tapad a számra, kezével a hajamba túr. Belemarkol a fenekembe, és magára húz, hogy jobban hozzám férkőzhessen. Kezemmel végigsimítok az izmain, fel a nyakán, majd végül az alsó állkapcsának élén. Belenyög a számba, és abban a pillanatban el is tol magától, amit sértésnek veszek, haragos tekintettel bámulok bele a hatalmas csokoládébarna szempárba.
- Deon, nem kell ezt csinálnod - sóhajt fel.
- Tudom, de akarom. Téged akarlak. - Mutatóujjammal elcsitítom, mire szája szegletében féloldalas mosoly tűnik fel. - Anélkül, hogy részegek lennénk, és megbánnánk.
- Egyetértek - bólint, és újra megcsókol.
Testemet bebarangolja, édesen cirógatja a bőrömet, s egy perce sem szakítja meg a csókunkat. Megszabadít a ruhadaraboktól, ahogyan én is levetkőztetem. Szemmel szinte felfalom, mikor félmeztelenre vetkőzik, és meglátom izmos mellkasát.
- Komolyan megölsz, Malik - suttogom elképedve, feltérképezve minden egyes négyzetmétert.
- Te sem vagy semmi - nyel egy nagyot, miközben végignéz rajtam. - Már akkor tudtam, hogy akarlak, mikor első nap elfeledkezve önmagadról végigszambáztál egyszál semmiben - emlékeztet nevetve. 
- De utáltalak akkor - röhögök fel én is, ahogyan eszembe jut, hogy majd felrobbantam a méregtől, csak azért, mert Zayn jobban megnézett, mint illett volna. 
- Én csíptelek - komolyodik el, ami szokatlan tőle, ezért jobban odafigyelek az arcára, hátha le tudom olvasni róla, miért mondja most ezt. - Csak éppen te furcsán viselkedtél, ezért nem tudtam, hogyan álljak hozzád. - Körkörös mozdulatokkal simogatja a kézfejemet, majd óvatosan letol a mellkasáról, maga mellé ejt, de olyan közel húz magához, hogy érzem, mennyire forró most a bőre. 
- Sajnálom, hogy így indult el a kapcsolatunk - simulok hozzá, a szégyentől pirosló arcomat a nyakába fúrom. 
- Egy percig se bánd! Különösen vicces voltál, mikor dühösen méregettél - nyom egy puszit a homlokomra, mire eszembe jut, hogy pontosan ezt tette még az első este is. Valószínűleg akkor mégsem álmodtam, és a Malik familiánál eléggé gyakori homlokon csókolni a másikat. Egy percig sem aggódom emiatt, ameddig nem egy rajongóval teszi ezt.
A féltékenység ismeretlenként tör a felszínre, eddig bele se gondoltam, hogy mivel nem vállaltuk fel a kapcsolatunkat - és nem is fogjuk tudni még egy jó darabig Zayn elmondása szerint - addig lányok milliói próbálkoznak nála, flörtölnek vele, úgy, hogy nem is tudják, hogy neki van valakije. És még csak ellenőrizni sem tudom, hogy mikor, hol és kivel jár, hiszen nem járhatok a nyomában napi huszonnégy órán át. Igen, eddig el sem képzeltem, hogy mennyire nem lesz könnyű ezt elviselni. 
- Zayn? - suttogom, mire fél karral magához húz, halkan suttogva kérdez.
- Igen? 
- Tudod... - piszkálom egy előre lógó fekete tincsemet, s közben felkészülök arra, hogy lehetséges, hogy nem fog túl jól hangozni, amit most mondani fogok. - Annyira szép rajongóitok vannak. Mindegyikük megveszne azért, ha veled lehetne, sőt már attól is elsírják magukat, ha csak rájuk nézel. 
Elakad a szavam, egyszerűen képtelen vagyok kimondani, hogy mitől tartok, mert azt hinné, hogy nem bízom meg benne. Pedig a féltékenység alapvető dolog, nem feltétlen jelenti a bizalom hiányát. Az én esetemben legalábbis.
- Deon - ejti ki a nevemet jól szórakozva, mintha csak mulatságos lenne, hogy ezt az érzést kelti bennem. - Biztosíthatlak, hogy rá sem fogok nézni más lányokra. A fiúkat is megkérdezheted majd erről. 
- Igen, de ők sem tudják, hogy együtt vagyunk. Érdekesen venné ki magát, ha egyszer csak rácsörögnék Liam-re, hogy megkérdezzem a hűségedről.
- Ha már itt tartunk.. Az igazság az, hogy tudják - vallja be egy kissé feszengve. Attól tart, hogy majd neheztelni fogok rá, amiért mesélt kettőnkről? Éppen ellenkezőleg!
- Te... - tornászom fel magamat, könyökömmel megtámasztom a testemet, hogy jobban lássam az arcát. - Te elmondtad nekik? - vidulok fel, szinte már természetellenes vigyorra húzva a számat. 
- Haragszol? - kérdi, szemében bűntudat játszik.
- Dehogyis, iszonyatosan boldog vagyok! - fogom két kezem közé az arcát, és egy felejthetetlen csókban részesítem. - Nagyon köszönöm.
Válaszul szenvedélyesen visszacsókol, kapzsin, mintha csak az élete függne rajta, hogy most megadja nekem a fél év kihagyást. Úgy szorít magához, mintha sose akarna elengedni. Szinte önkívületi állapotba kerülök  ettől, hiszem ez most az utolsó esténk így együtt, fogalmam sincs, hogy mikor fog újra a karjában tartani, illetve egyáltalán mennyi idő múlva láthatom megint. 

Szombat délután fáradtan pakolászunk össze. Anya és Yaser jókedvűen, bár néha inkább idegbeteg módjára rendezik össze a dolgokat, míg Zayn és én teljesen letörten szedjük szét a sátrat. Bár az nem kétséges, hogy tegnap megismételhetetlen élményben volt részünk, a mai nap mégis padlóra vág mindkettőnket. Hiszen minél közelebb kerülünk az elválás pillanatához, annál több kétség merül fel bennünk, hogy hogyan tovább. Jár nekünk az esély, ebben biztos vagyok. Csak abban nem, hogy hozzánk méltót kapunk-e. Elvégre egy ilyen kapcsolatnak alapból nehéz lenne nekivágni. Zayn híresség, és az ezzel járó gondokat le kell küzdenünk. Ha ezzel még nem lenne gond a média szétszaggatna, hiszen elvégre a mostohatesója vagyok, bár semmi közünk egymáshoz valójában. 
Hatalmas sóhaj hagyja el a számat, reggel óta már vagy ezredjére, azonban Zayn-en kívül senkinek nem tűnik fel. Lelkiismeret furdalással és bánattal a tekintetében pillant rám, ahogyan a összetekeri a hálózsákját. Tisztában van vele, ahogyan én is, hogy egyáltalán nem a könnyű utat választottuk.
- Minden megvan? - kérdezi órákkal később anya, hátán hatalmas táskát cipelve, amit semmi féleképpen  nem akart átadni Yaser-nek, miszerint ő is nő, és nem kell neki a segítség, egy táskát még bőven elbír. Szegény férfi, nyilván nem hallott még anyám feminista elveiről, amik hirtelen bukkannak csak fel, viszont akkor hosszú időre befészkelik magukat anya gondolatai közé.
- Én készen vagyok - igazítom meg a vállamon a táskát.
- Velem is minden rendben - válaszol Zayn nem túl lelkesen. 
Yaser ezt anyával ellentétben csak a kimerítő hét fáradalmainak tekinti, bár az, hogy minden nap a táborhely körül lézengtünk, miben kifárasztó, nem tudom, de örülök, hogy legalább ő nem néz ránk ferde szemmel. Anya bezzeg erősen próbálja titkolni, hogy figyel minket, de nem sok sikerrel jár előttem, ugyanis ismerem, mint a rossz pénzt. Minden rezdülésemre felkapja a fejét, mintha csak Zayn-nek akarnék titkosan üzenni valamit a háta mögött. Már azt is megfontolom, hogy jelbeszéddel fogok kommunikálni, hiszen lassan itt tartunk. Kicsit kellemetlen, hogy nagyító alatt vizsgálja meg minden szavamat, hátha hátsószándékból mondom, hogy jelezzek, vagy célozgassak, mert úgy gondolja, hogy a viszonyunk Zayn-nel volt az, ami teljesen leszívta az energiánkat. Hát, nem lőtt mellé, de erről nem kell tudnia.
Anya és Yaser fecsegve mennek elől, míg mi hátul Zayn-nel inkább csendesen lépkedünk egymás mellett. Néha elkapjuk egymás pillantását, ilyenkor próbálom meggyőzni magamat, hogy működni fog ez, de sajnos a szívem mellett az eszem is ordítozik, rengeteg érvet hoz fel ellenünk. 
Számat rengetegszer kinyitom, hogy búcsút vegyek tőle egy időre, de minduntalan becsukom. Nem akarom, hogy anya bármit is halljon ebből. Inkább hagyom, hogy megöljön a túlzott nyugalom.


Tumblr_mclznhrsqk1rhjw2ro1_500_large
A kocsiút sem telik izgalmasabban. A rádió halkan szól, a szendvicsek illata lengi be az autót. A társalgás folyamatosan zajlik, de mi bele sem szólunk, elábrándozva hallgatjuk, miközben a szívem majd meghasad, amikor Londonba érünk. Hamarosan kitesszük Zayn-t a ház előtt, és nekem el kell tőle köszönnöm, és most már kettesben sem lehetek vele... 
Már rég besötétedett, estefele járunk, a kinti lámpák megvilágítják a bepárásodott ablakomat, amire hirtelen felindulásból felfirkantom Zayn nevét, majd egy szívet is rajzolok alá. 
Szomorúan mosolyogva bököm meg, mire felém fordul, és nevetve konstatálja a művemet.
- Nagyon szép, elmehetsz festőnek vagy minek.
- Tényleg az leszek - világosítom fel nevetve, majd mielőtt anya észrevehetné a feliratot, gyorsan letörlöm.
- Festő? - csodálkozik el Zayn, mire büszkén mesélem el neki a tervemet.
- Egyenlőre még nem tudom pontosan, de a művészeti főiskolára jelentkeztem. 
- Az nagyon szuper - lelkesedik fel, látom rajta, hogy őszintén érdekli a dolog.
Igazándiból sosem beszéltem még senkivel a tanulmányaimról, még anyával sem, de már egy ideje tudom, hogy ebben az irányban szeretnék tovább haladni. Régebben rengeteget festettem, rajzoltam, több versenyt is nyertem. Csak hogy anyáék válásakor valahogyan nem szált meg az ihlet, és leszoktam arról, hogy absztrakt műveket, tájképeket, karikatúrákat, arcképeket csináljak. 
- Én is szoktam rajzolgatni. Bár, nem profi szinten, de eléggé jó hobbi - mosolyodik el.
- Miről beszélgettek ti ott hátul? -fordul hirtelen meg anya, a tipikus 'most tetten értelek' nézésével, ami eléggé nyugtalanító és idegesítő.
- Csak a rajzolásról - válaszol illemtudóan Zayn, ártatlan mosolyt magára varázsolva.
- Akkor jó - lágyul el anya tekintete, végre az útra szegezi a tekintetét, de látom rajta, hogy még mindig hallgatózik.
- Majd megmutatod a rajzaid? - hagyom figyelmen kívül a "poloskánkat", érdeklődve fordulok Zayn felé, tekintetemmel szinte könyörgök, hogy mondjon igent, ezzel ürügyet adva egy biztos találkozásra.
- Persze, de akkor te is fess nekem valami szépet - köt kompromisszumot, mire elmosolyodom.
- Miről? 
- Lepj meg! - kacsint felém vigyorogva. Eléggé régen láttam utoljára ezt a fajta önelégült, magabiztos Zayn-t, és jól esik, hogy tudom, hogy nem öltem ki belőle.
- Lep a hóhér, adj valami tippet! - háborodok fel játékosan.
- Oké, akkor rajzolj le engem - tárja szét a kezét. - Tényleg, ez milyen jó! Készíts rólam egy portrét! Hogy ez miért nem jutott előbb eszembe? - beszélget szinte saját magával vidáman, mire akaratlanul is felröhögök.
- Lehet akt? - teszem fel az abszurd kérdést, mire tettetett sértődéssel pillant rám.
- Dehogyis - rázza a fejét hevesen, de szeme sarkában a nevetőráncok már bizalmasként tájékoztatnak arról, hogy bizony tetszett neki a poén. Igazándiból ez egy rohadt jó vicc volt, ami azt illeti,  főleg, hogy meg is tudnám csinálni a megfelelő információk birtokában.

A búcsú pillanatát sosem szerettem, de mindig is szükségem volt rá, így inkább szenvedek, mint hogy kihagyjam. Zayn hatalmas sporttáskája kikerül a csomagtartóból az apja jóvoltából, majd az autó hátsó része lecsapódik, jelezve, hogy itt az idő.
Yaser megöleli a fiát, beszélgetnek egy pár percet arról, hogy mi lesz most Zayn menetrendje, mikor tud újra találkozni vele, azonban mintha a szelektív hallásom lenne, egyszerűen képtelen vagyok befogadni az információkat. Anya megöleli Zayn-t, mond pár kedves szót, de már nekem kellemetlen, hogy mennyire gyanakvóan teszi ezt.
Mielőtt még feleszmélnék, Zayn máris futólag megölel, mormol egy sziát a fülembe, majd egyszerűen távozik. Az ajtó bezárul mögötte, és bár tudom, hogy a szülők előtt nem lehetek érzelmes, mégis mintha száz kést döfnének a szívembe, ahogyan tudatosul bennem, hogy nem erre számítottam. Szükségem van a rendes elbúcsúzásra, nem érem be ennyivel.
- Deon, kicsim, menjünk - noszogat anya, végigsimít a kezemen, hogy üljek vissza a helyemre, de én nem teszem.
- Jaj, elfelejtettem! - kiáltok fel hirtelen, valami értelmes ürügyet kitalálva. - Nálam maradt a fülhallgatója, vissza adom neki, mindjárt itt vagyok - kapok oda a zsebemhez, mintha ott rejtőzne, és futva indulok el Zayn ajtaja felé, magam mögött hagyva az összehúzott szemöldökű anyámat.
Kopogás nélkül benyitok, majd halkan bezárom magam mögött.. A háza tágas, szép, és a fehéren és feketén kívül nem sok színt találok benne. Egy rövid előszoba után a nappaliba érek ki, ahol a kanapén ott gubbaszt Zayn arcát a kezeibe temetve.
- Oh - torpanok meg, egyértelműen nem erre a látványra számítva. Gyorsan felkapja a fejét, láthatólag ő is meglepődik, hogy itt vagyok. - Nem akartam, hogy így váljunk el - suttogom halkan.
Zayn arca elkeseredett és szomorú, mégis halványan elmosolyodik. Szó nélkül felpattan, a karjaiba zár, majd egy picit eltolva magától megcsókol. Mikor ajkai elválnak az enyémtől, aprólékosan végig néz az arcomon, mintha elfelejtette volna, hogyan nézek ki.
- Majd hívlak - simít végig a járomcsontomon.
- Várni fogom - mosolyodok el keserűen, miközben végig az jár a fejemben, hogy mennyire fog hiányozni.

44 megjegyzés:

  1. Istenem. Ez annyira megrendítő!
    Szegény Deon, szegény Zayn! :(
    Már nagyon a sírás határán voltam!
    Egész héten erre vártam. És lám... kellemesen csalódtam.
    Te egyre jobb, és jobb leszel! Nem hiszem el!:)
    Azt hiszem nem szakítom meg a hagyományom, miszerint mindjárt hozzád vágok egy emailt!:D
    Sok puszi xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Tina!

      Nem szeretném, ha sírnál, de azért örülök, hogy kiváltottam belőled valamilyen érzést!:) Áh, köszönöm, boldog vagyok, hogy így gondolod! <3

      Sok puszi, Azy

      UI: Nagyon köszönöm az emaileket, már válaszoltam is rá!

      Törlés
  2. ebből könyvet kéne kiadni.... imádtam <3 rohadt jól írsz! <333

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Headley!

      Nem hiszem, hogy könyvszínvonalú lenne, de elképesztő, hogy ennyire aranyos vagy, és így gondolod! Köszönöm, hogy írtál, sokat jelent! <3

      Puszi, Azy

      Törlés
  3. Drága Azy!

    Nem is tudom, most mit írjak... De tényleg. Annyira bájos, és megható volt ez a fejezet... Eddig egyértelműen ez a nagykedvenc, bár valami azt súgja, úgy is felülmúlod, én pedig megállás nélkül új favoritokat avathatok. Bár, nem bánom. :)
    Viszont a cím... Hát meg kell mondjam, a frászt hoztad rám! Azt hittem máris bekövetkezett a baj, és szétmentek. Örülök, hogy csak félreértelmeztem.
    Kíváncsian várom a folytatást!

    puszi, Vivienne Hayes

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Vivienne Hayes!

      Először is köszönöm, hogy írtál, mert sokat jelent! Boldog vagyok, amiért az egyik kedvenc részed, és sajnálom, hogy a cím félreérthető volt, bele sem gondoltam, de így visszanézve valóban! Hálás vagyok, hogy érdeklődsz a blogom iránt! :)

      Puszi, Azy

      Törlés
  4. Drága Azy ♥!

    Egyet kell értenem az előttem szólókkal, miszerint - saját szavaimmal élve - kiválóan és fantasztikusan írsz :D Egyszerűen elvarázsolsz :) Imádtam, minden egyes betűjét :D Teljesen átéltem Deon fájdalmát/érzéseit, csakúgy, mint Zayn-ét :$ Az egész rész kissé lehangoló és szomorú volt, de nem baj, kell ilyen is :D A vége aranyos és édes volt, imádtam :D Deon anyukája 100%, hogy sejt valamit Dean és Zayn kapcsolatáról :DD Ez olyan biztos, minthogy én itt ülök és vidáman gépelek neked egy kommentet :P :DD

    Tűkön ülve várom a folytatást ♥ :D További kellemes hétvégét, sok locsolót és pihenésben gazdag tavaszi szünetet kívánok ♥!

    Love Ya,
    Mace

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Macy! ♥

      Nagyon szépen köszönöm, hogy írtál, azt pedig még inkább, hogy ennyire szépeket! Azt sem tudom, hogyan köszönjem meg! Boldog vagyok, amiért sikerült átadnom Zayn és Deon érzéseit! Igen, az anyuka szerintem egy igencsak vicces teremtés, pont ezért gondoltam, hogy inkább ő sejtse meg, mint Yaser. :)

      Köszönöm szépen, neked is kellemes szünetet, rengeteg locsolót, és sok pihenést kívánok! ♥

      Sok puszi, Azy

      Törlés
  5. Drága Azy!

    Először is, örülök, hogy kiraksz engem is cserének, én már ki is tettelek ;) Köszönöm! Aztán annyira szomorú lettem a részed miatt..én is utálom a búcsúzásokat, és teljesen ilyen lett nekem is a hangulatom, sajnálom Deont meg Zaynt is.. :I Remélem jól fog menni nekik ez atáv kapcsolat is ;) Tetszettek a képek is!

    Pusz, Dodó

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Dodó!

      Természetes, hogy kiraklak! Sajnálom, hogy szomorú lettél, de azért kicsit örülök, hogy valamennyire bele tudtad élni a szereplők helyzetébe magadat! Reméljük nekik a legjobbakat! ^^ Köszönöm, bár a képek nem az én érdemeim, az internet csodákra képes, onnan szereztem őket!:)

      Puszi, Azy

      Törlés
  6. Istenem! Ez a rész annyira aranyos lett, olyan megindító, szomorú, de mégis szép. Elképesztően jól leírtad a szituációkat, szinte a szemem előtt lebegtek az események, mintha egy filmet néztem volna! Drága Azy, egyszerűen bámulatos vagy! Izgatott vagyok, nagyon nagyon várom a folytatást!

    Kellemes nyuszi ünnepet! :)

    Millió puszi♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Cami!

      Nagyon szépen köszönöm, rengeteget jelent, hogy így gondolod, és az is, hogy rendszeresen kommentelsz! Boldog vagyok, amiért valósághűnek tartod a történetet, ez igazán nagy szó! Fogalmam sincs, hogyan köszönhetném meg, hogy így gondolod, ezért egyszerűen csak leírom: KÖSZÖNÖM!
      További kellemes ünnepeket kívánok!:)

      Rengeteg puszi, Azy

      Törlés
  7. Húú..I-M-Á-D-T-A-M!!
    A címnél a frászt hoztad rám! Komolyan azt hittem h vmi baj lesz..Fantasztikus volt ez a rész is:)Teljesen..mintha ott lettem volna..szegények annyira sajnálom őket! Remélem minnél hamarabb találkoznak majd:D Csak így tovább!!!!

    Ui.:Kellemes nyuszit!! :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Áh, ennek igazán örülök! Köszönöm, hogy írtál, sokat jelent! Nem szándékoztam kétértelmű címet adni, de hát, úgy látszik nem sikerült. :P Boldog vagyok, amiért tetszett a rész, és amiért úgy érezted, mintha Te is ott lettél volna! Ez számomra hatalmas bók!
      További kellemes szünidőt kívánok!:)

      Puszi, Azy

      Törlés
  8. Szia! Ismét nagyon de nagyon jó résszel gazdagodott a blogod. Hülyeség! Mind nagyon jó. Én a héten töröltem ki a blogom. Tudtam és most is tudom, hogy olyan jó író mint te vagy akár ,ás is soha nem lehetek. És nem akartam, hogy szart írjak. Nem igazán gyászolom, pedig tényleg imádtam írni. Na mindegy lényegtelen. Nagyon jóó mint már mondtam. Siess a kövivel!:) <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Nagyon szépen köszönöm, hogy írtál, és azt is, hogy így gondolod.
      Igazán sajnálom, hogy kitörölted a blogod, mert nem érezted jónak, de egyet biztosan tudok tanácsolni: soha ne hagyd abba az írást! Nagyon megtisztelő, hogy úgy érezd, hogy nem lehetsz olyan, mint én, de ez badarság! Elsősorban nem tartom magamat annyira jó írónak, másrészről ha Te mégis, akkor is simán le lehet pipálni engem! Ha abbahagyod az írást, akkor nem fogsz fejlődni, ezért azt ajánlom, hogy semmiképpen ne állj le, maximum pihentesd a blogozást, és írj csak magadnak! Így nem lesz rajtad nyomás, hogy milyen lesz, de sokat fogsz fejlődni rövid időn belül! Ha imádsz írni, akkor pedig pláne ne fejezd be!
      További kellemes pihenést, és írásban és kitartásban gazdag szünetet kívánok!:)

      Puszi, Azy

      Törlés
  9. Szia! :)
    Ez a kedvenc történetem, pedig vagy ötvenet követek, most is abszolút feldobtad a reggelemet és egész napomat! Annyira jól írsz, és olyan ötletes a blog, hogy elmondani nem tudom. :) Teljesen beleéltem magamat Deon szemszögébe, mint mindig. Szóval a fejezet végére picit szomorkás lettem. :)
    Csak így tovább! :)

    Dóri

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      El sem tudom mondani, hogy mennyire meghatódom ettől. Soha nem gondoltam volna, hogy valakinek a kedvence lesz! Igazán köszönöm ezt Neked, rengeteget jelent! Boldog vagyok, amiért beleéled magadat! :') Köszönök mindent.

      Puszi, Azy

      Törlés
  10. Áh én ezt nem bírom ki! Nem írok regényt csakhogy siess a folytatással mielőtt Deon snyja elkap minket! ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Köszönöm, hogy írtál, és ígérem, hogy intézkedem Deon anyja ügyében.:)

      Puszi, Azy

      Törlés
  11. Nagyon szpui ..kerlek minel hamarabb hozd a folytatast..szegeny Deon ,mintha magamat lattam volna kar hogy elkell valniuk de ilyen az elet ..siess a kovivel puszi xoxo emo

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Köszönöm, örülök, hogy tetszett! Én is sajnálom, de szerencsére Zayn nem Alaszkába megy, hanem csak dolgozni, így talán nem is olyan vészes a helyzet, nem igaz?:)

      Puszi, Azy

      Törlés
  12. Szia Azy !
    Eszméletlen aranyos lett a rész, nagyon tetszett ! Annyira édes a Zayn Deonnal ! "ott gubbaszt Zayn arcát a kezeibe temetve" ennél a mondatnál meghaltam. Hogy lehet ennyire cuki, hogy szomorú ?! :') Ne haragudj nem tudom valami jól kifejezni magam ! Ja és azért se haragudj, hogy az előző részekhez nem nagyon írtam !
    Hugs, A~

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia A~!

      Leírhatatlanul örülök, amiért így gondolod, és hogy tetszett a rész is. Nem haragszom, boldog vagyok, amiért most írtál, nekem ez a fontos! :)

      Puszi, Azy

      Törlés
  13. Szia Azy!
    Remélem hamarosan találkoznak maj Zayn-ék. Meg ugye, nem csalják meg egymást, és hűségesek lesznek. És azt is amit Zayn ígért, hogy hívja majd.
    Nagyon jó lett ez a rész is, mint mindig. Más nagyon várom a folytatást! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Köszönöm, hogy írtál, és örülök, hogy tetszett. Hát, majd meglátjuk Zayn-nel mi lesz így Deon nélkül, de remélem, hogy nem okozok majd csalódást.:)

      Puszi, Azy

      Törlés
  14. Szia :D
    Te és a címeid. Hát kérlek szépen, milyen dolog ez? Majdnem infarktust kaptam o.O Aztán a két rossz közül a jobbik verzió következett be, miszerint a sátrazásnak van vége.
    Ahogy Zayn és Deon egymással viselkednek, a "bűnös" érintések, csókok, szavak... teljesen elkápráztat. Deon Zayn felsőtestétől hal meg, én meg a történetedtől :D
    Még elégedetten vigyorogtam a "felejthetetlen élményen" aztán hamar lecsüggedtem, ahogyan pakoltak. Az anyukája már engem is frusztrál, vele nagyobb gondok lesznek, mint a médiával!
    Ez a rajz jó ürügy, és ha már itt tartunk, kíváncsi vagyok a srácok hogyan fogadják Deont :D
    A búcsúzás pillanatában már tényleg összeszorult a szívem, és nem csalódtam Deonba, hogy bement. Engem is megleptek a leírtak, mert először érzem úgy, hogy feketén, fehéren ki lett nyilvánítva Zayn hozzáállása, érzelme Deon iránt. Nagyon édes jelenet volt, de szívszorító is!
    Nagyon tetszett, várom a következőt, nagyoooon *-*
    Puszi Jenni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Jaj, tudom, sajnálom, nem akartam szívrohamot okozni, bele se gondoltam, hogy mennyire félreérthető! :D
      Iszonyatosan örülök, hogy tetszett a rész, tényleg rengeteg jelent. Szerintem az anyuka már mindenkit idegesít, Deon helyében én már elhallgattam volna. Sajnálom, hogy összeszorult a szíved, de azért büszke vagyok, amiért sikerült kiváltanom belőled valamilyen érzést! Köszönöm, hogy írtál! <3

      Puszi, Azy

      Törlés
  15. Drága Azy!:)

    Csodálatos rész lett!:) Olyan aranyosak együtt.:) És a végén,ahogy kitalált egy indokot,hogy normálisan is elbúcsúzhasson Zayn-től,ahh..meghaltam.:) Nagyon tetszett..:) Átérzem Dean szenvedését,kétségeit. Semmiben sem biztos,csak abban,hogy nagyon nagyon szereti Zayn,talán még az élete árán is jobban.:) És ahogy ragaszkodnak egymáshoz... Csodálatos.:) Már alig várom a részt!

    Kellemes húsvéti ünnepeket!:)♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Eternal Dreamer!

      Nagyon szépen köszönöm, hihetetlen, hogy tetszett, borzalmasan sokat jelent! Örülök, hogy sikerül átérezni, ezt bóknak veszem. Köszönöm, hogy írtál!:)
      További kellemes ünnepeket!:) ♥

      Törlés
  16. Szia kedves Azy!
    Először: El sem hiszed, mennyire tetszett. Ez egész. Olyan aranyosak. Hogy 'bújkálnak' Deon anyukája elől, az aktfotós cucc :P, az ablakos felirat, és úgy örültem, hogy Deon Zayn után ment. Jááj. <3
    Másodszor: Képzeld, tegnap, amíg a fejezetre vártam, elolvastam nagyjából az összes díjadnál a 'mondj magadról 11 dolgot', és a kérdéses részeket. Megmondom őszintén meglepődtem egy két dolgon. Érdekes lánynak tűnsz. És a történeted is nem semmi. :)
    Ha én az anyukád helyében lennék, és olvasnám a blogodat, biztosan nagyon büszke lennék a lányomra. :)
    Csak ennyi lenne. Kíváncsian várom, mi lesz ezután, puszi; Adri

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Adrienn!

      Áh, ennek nagyon örülök, köszönöm! Huh, most, hogy így mondtad én is visszaolvastam, és én inkább elborzadtam. Rengeteget ismételtem, sok a helyesírási hiba és unalmasak a dolgok. Ráadásul minden ötödik pont az volt, hogy nem beszélek az érzéseimről... Nem túl eredeti. Mindenesetre elképesztő, hogy végig olvastad, köszönöm! Sokat jelent, hogy így gondolod, de nem is tudja, hogy írok, nem valószínű, hogy bármikor is olvasna!

      Puszi, Azy

      UI: Nagyon sokat jelent, hogy ezeket írtad nekem... <3

      Törlés
  17. nagyon jó....
    gratullálok!!

    VálaszTörlés
  18. Úristen :D hát megint nagyon jó rész lett :D imááádom :d meg persze téged is :D már tényleg nem tudok mit mondani :D PERFECT :D kérlek siess a kövivel *-*bubi*-* <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!:)

      Nagyon szépen köszönöm, imádlak! <3

      Puszi, Azy

      Törlés
  19. Szia Azy!
    Már régebben is olvastam a blogod, de még csak most jutok el odáig, hogy komizzak. Vágjunk a közepébe. K*rva jóó! :) Nagyon várom a szombatokat és ha eljön akkor állandóan fent vagyok a blogodon és frissítgetek, hogy mikor lesz már új rész. Nagyon tetszik a történet, és irigylem Deon-t. Hozd hamar az új részt. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Bia!

      Rengeteg jelent, hogy így gondolod, és köszönöm, hogy most írtál. Ah, ez nagyon édes, nem is tudom mit mondjak! Köszönöm! <3

      Puszi, Azy

      UI: Én is irigylem...:(

      Törlés
  20. Drága Azy!
    Ismét elképráztattál engem, sőt szerintem minden olvasót.
    Az egész fejezetben ura volt egy kis szomorúságnak, amiért véget ért a kempingezés... Jó sok minden történt e kis kiruccanás/kirándulás során, most lett Deon és Zayn igazán fontos egymásnak, és itt végre bevallották maguknak és egymásnak is, hogy igenis összeillenek és járniuk kéne. Talán ezek a fejezetek tetszettek legjobban a blogban, a történetben, de persze te az összeset csodálatosra írtad.
    Nagyon tetszett a végén, hogy Deon csak azért is normálisan elköszönt Zayn-től, mint a barátnője. Annyira aranyosaak!! :')♥
    Az anyukája bizonyára sejt valamit, bár nem lenne jó ha kiderülne, mielőtt készülnének újra elutazni Yaser-el.. És remélem tényleg elmennek megint jó hosszú időre, hogy Zayn és Deon együtt lehessen, KETTESBEN... :D♥
    Nagyon várom a következőt! :))
    Utólag is kellemes Húsvétot, remélem sok locsolód volt és bűzlesz már a kölnitől, mert én igen... :DD
    Puszi: Little Zsoo♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!:)

      Nagyon szépen köszönöm, sokat jelent, hogy így gondolod. Zayn és Deon végre léphettek egyet előre, amiért én is boldog vagyok, és drukkolok nekik, hogy ne csesszék el. De hát majd, úgyis kiderül mi lesz. Ah, nem is tudom mit mondjak, köszönöm, hogy így gondolod!
      Az anyukán pedig én kifejezetten jól szórakozom egyébként, szerintem mulatságos, hogy így viselkedik, bár lehet, hogy ebből nagyobb gubanc lesz.
      Neked is kellemes ünnepet kívánok, és sok locsolót kívánok! ( Nekem szerencsére csak kettő volt.:) )

      Puszi, Azy

      Törlés
  21. Azy ez fantasztikus!!!!!! Nem találok szavakat!! Várom a következőt!!! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Köszönöm szépen, örülök, hogy így gondolod, sokat jelent!:))

      Puszi, Azy

      Törlés
  22. Kedves Azy!
    A cím olvasása közben kicsit megijedtem hogy vége van. Azt hittem szakítanak vagy ilyesmi. De a rész olvasása közben megnyugodtam,mert a végéig nem szakítottak. Nagyon jó volt Deon ötlete a végén. Nyugodt szívvel mibdom hogy az egyik legjobb rész olvasásán vagyok túl. ;D
    Sok sikert és siess a következővel!!!:-*
    Puszil: XDXDXD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!:)

      Sajnálom, hogy megijesztettelek, nem állt szándékomban. Örülök, hogy tetszett, és boldog vagyok, amiért az egyik legjobbnak titulálod a részt. Köszönöm, hogy írtál!:)

      Puszi, Azy

      Törlés