23. rész - Úgy történik

Nagyon köszönök mindent, el sem hiszem, hogy ennyire nagyszerűek vagytok! Hálás vagyok, és imádlak Titeket!

Úgy történik, hogy mikor visszatértek a hosszú sétából rájövök, hogy totálisan elvesztem az érzéseimben. Éppen ezért nem akarok kijelenteni, megígérni, kizárni, megtagadni bármit is. Ismételten csak menni előre a vakvilágba, hogy meglássuk mi sül ki belőle. Semmit nem teszek, és Zayn sem kérdezett semmit már. Mikor meglát, felpattan a farönkről, elnyomja a cigijét, majd kitárja a karjait. Én pedig szó és mosolygás nélkül rohanok oda hozzá. Ölelő karjai szorosan tartanak, mégis vigyázva, mintha csak porcelánból lennék. És pont jó minden. Csak a nyugalom és mi. A legkisebb zaj úgy érzem képes lenne most összetörni a tökéletes képet.

Úgy történik éppen együtt vacsorázunk a családunkkal, miközben le se tudom venni a szememet Zayn-ről. Ahogy kértem, időt ad, míg megszokom a gondolatot, hogy az enyém. Nem teljesen, de azt hiszem őt senki sem birtokolhatja száz százalékig, így bőven beérem ennyivel is. 
- Megkaphatnám a teát? - kérdezem tőle, ő pedig megkönnyebbülten, hogy nem neheztelek rá, mosolyogva nyújtja át. Igazándiból jó látni, hogy tehetek valamit, amivel boldoggá tehetem. Halványan visszamosolygok, majd kitöltöm a forró italt a bögrémbe.
- Mi jót csináltatok ma? - harap bele a szendvicsbe anya, furcsán méregetve minket. Lehetséges, hogy én vagyok paranoiás, de miért érzem úgy, hogy észrevett valamit? 
- Társasjátékoztunk - nézek bele az azúrkék szempárba, ami pontosan ugyanolyan, mint az enyém. 
- Remélem sikerült most már teljesen elfelejteni az ellenszenvet - folytatja tovább, bennem pedig megáll az ütő. Nem képzelődök, célozgat valamire!
- Igen, sikerült - szűröm ki az aprócska mondatot a számon, majd inkább az evésre koncentrálok. 
- Nagyszerű - nyomja meg a szót, és behatóan méreget, mintha csak az arcomra lenne írva valami.

Úgy történik, hogy az eredi helyen tudunk fürdeni, ami már bőven ránk fér. Tehát mindenki összeszedi a kellékeit, majd megtesszük az utat a szállásig. Ki-ki a maga részlegén lezuhanyzik. Személy szerint nekem szörnyen hiányoznak a hosszú órák, amiket mindig a kádban töltök a régi cimboráimmal, az illatos gyertyákkal. Viszont eszembe sincs panaszkodni, én választottam ezt a viszonylag nomád életkörülményt.
Már bőven sötétedik, mire mind végzünk, anyáék pedig beszállingóznak a sátorba, bár eléggé nehezen tudom lerázni magamról a hozzám tartozó szülőt, mert olyan, mintha detektívest játszana. Már csak egy pilótaszemüveg választja el attól, hogy  úgy érezze, ő Horatio Caine. Komolyan, bedrótozni nem akar?
Zayn figyelmesen elszív egy cigit a szabadban, míg én bent öltözködöm. Úgy tűnik eddig bírta, túl ideges ahhoz, hogy ne éltesse a szervezetét a roncsoló nikotinnal. Nem ujjongok, hogy dohányzik, de nem az én dolgom. Szabad ember, sosem fogom megszabni, hogy mit csináljon.
Sokáig vacakolok, legalábbis Zayn szerint, mert hirtelen beront a sátorba, miszerint "ő nem várja meg, hogy a farkasok széttépjék, mégha meg is kell azzal birkóznia, hogy meztelenül lát". Nevetve reagálom le, hiszen már egy jó ideje csak a hajamat igazgatom.
- Sajnálom, gyere csak. Kimenjek addig, míg...? - hagyom abba a fésülködést, és rákapom a tekintetem, azonban bennem ragad a szó, hiszen Zayn-t egyáltalán nem érdekli, hogy éppen hol tartózkodom, miközben ő pizsamára vált. Félmeztelenül kutat a pólója után, mire nagyot nyelek. Észreveszi elkalandozó tekintetemet, mire féloldalasan elmosolyodik, majd mintha csillanna valami a szemében. Igen, a közeledő szórakozás szikráját látom ott, és akaratlanul nekem is vigyorognom kell.

Ogaaaambz2draxt4bt8cv-sbb-jaqtf_iudkzwvfbgrvnihozrh3iiqi02011kc5ikjsdwil82dwequ_bwhq7dazbniam1t1uephb_9lyeqmqkdsvbpphccxwx7l_large_largeÚgy történik, hogy Zayn úgy gondolja szörnyen vicces, ha félmeztelenül megközelít, s úgy tesz, mintha én rejtettem volna el a felsőjét, ezért rajtam keresi. Hiába bizonygatom ártatlan arccal, hogy nekem semmi közöm az eltűnt póló ügyéhez, nem hisz nekem. Csuklómat fonja finoman a keze közé, komoly arccal követeli a választ, de szeme sarkában megjelennek a kis nevetőráncok. Röhögve tiltakozok, amivel csak azt sikerül elérnem, hogy feldőlünk, ő pedig rám zuhan. Eléggé nehéz úgy egy szót is kinyögnöm, hogy tulajdonképpen a halálomon vagyok. Ennek egyik oka, hogy még a szuszt is kiszorítja belőlem a tizenéves srác, a másik pedig maga a tizenéves srác. Forró bőre nekem feszül, ajkai közel játszanak az enyémhez, barna szemei gúzsba vágnak. Igen, egyértelműen lélegezni sem tudok. Miatta.
Régebben egyértelműen elhúzódtam volna, hogy ne fájjon még jobban, mert nem tudhattam, mire számíthatok. Azonban most egyikük sem húzódik el. 
Mindkettőnk arcára egy örömittas mosoly kúszik, majd mire feleszmélek puha ajkai már az enyémen vannak.  Belőle sose elég, minden csókkal jobban kívánom, pedig azt hittem, ez nem lehetséges a kezdeti vonzódásunkat nézve. Szenvedélyesen csókol, keze az alvós pólóm szélét piszkálja, majd picit felgyűri azt, s a bőrömet kezdi cirógatni, ami így is eléggé libabőrös a közelsége miatta. 
Hosszú csókcsatába bonyolódunk, de nem maradok sokáig alatta, mert hirtelen fordít a helyzetünkön, hogy kényelmes legyen nekem. Magára húz, én pedig máris vidámabban harapdálom az ajkait. Belemosolygok a csókunkba, mire érzem, hogy ő is. Rövid tincseim még így is az arcába hullanak egy kicsit. Ezért eltávolodik tőlem. Kisfiús kíváncsisággal térképezi fel az arcom minden négyzetcentiméterét. Rögtön pír önti el az arcomat, hiszen semmi smink nincs rajtam. Bah, éljen a természetes rondaság!
- Smink nélkül is jól nézel ki, Deon, ne máár! - nyög színpadiasan, mire elnevetem magamat. Ezek szerint ennyire tudja mi jár a fejemben?
-  Ha ez segít, akkor te is - bólogatok.
- Pedig már a körmömet rágtam izgalmamban, hogy mit fogsz szólni, ha meglátsz ilyen kiszolgálgatott állapotban - bizonygatja komolyan, szája szegletében bujkáló mosollyal. 
Miután elálmosodok a sok nevetéstől, amit Zayn az ellenállhatatlan, legfőképpen ironizáló humorával ér el, egyszerűen fáradt leszek, így már nincs erőm  visszamászni a hálózsákomba. A mellkasára hajtott fejjel, egyenletesen szuszogva, simogató karjai között alszom el. Azt hiszem a legjobb estéim közé sorolnám. Igen, egyértelműen.

Úgy történik, hogy egyikőnk családja sem híres arról, hogy imád kirándulni, meg már nagyon nem is volt hova. Ezért döntöttük kényelmesen amellett, hogy a pihenést választjuk az állandó gyaloglás helyett. Kiülünk a szabadba, és sütögetünk. Ezt már kora délelőtt elkezdjük, hiszen jó sok idő, mire a hús jól átsül, és finom lesz. Yaser és Zayn a tüzet rakja, miközben én anyával hagymát pucolok. A szemem már könnyben úszik, de valahogyan vicces a dolog. A fiúk éppen a tűzrakás fortélyait beszélik meg, így egyáltalán nem figyelnek arra, hogy mit csacsogunk össze. Szerencsére, hiszen, ha Zayn hallaná anyámat, azt hiszem meg sem állna Londonig!
- Tudod, mire gondoltam? Yaser és én megint elutazunk - vagdal, majd biztatóan felém pillant. - Costa Rica megint, csak egy másik helyre. Mindketten nagyon megszerettük. Arra gondoltam, hogy Zayn átjöhetne addig hozzánk, hogy ne legyél egyedül.
- Köszi az ötletet, de nem hiszem - áll meg a kés a kezemben, majd kínosan elmosolyodom.
- Pedig azt hittem, hogy ti már olyan jól kijöttök egymással... - sóhajt, szándékosa félbehagyva a mondatot. Nem, nem és nem! Miért ilyen gyanakvó az anyám?
A mondatra nem reagálok, inkább gyorsan eliszkolok húsért, hogy ne kelljen kettesben maradnom vele. Kicsit viccesnek érzem a szituációt, de nem tudok mást tenni, ha nem akarom, hogy faggatózzon.

Úgy történik, hogy az egész nap elmegy, és én roppantul élvezem. Lopott csókok ezrei csattannak el, csak éppen mind anyáék háta mögött. Ez teszi még élvezetesebbé, minden percben lebukhatunk. És hogy ez mégsem történik meg, még jobban túlfűt. Mikor lehajolok egy leejtett húsdarabért, hátulról két kéz fonódik a derekamra. Hátrafordulva gyors csókot váltunk, mielőtt még anya és Yaser felénk fordulna.
Az asztalnál evés közben nem bírjuk abba hagyni a vigyorgást, s mikor megkérdezik, hogy mi olyan vicces ez az egyetlen válasz, amit adunk, kórusban kántálva.
- Bennfentes poén.
Mikor arra gondoltam, hogy talán hiba az, amit elkövetek, akkor nyilvánvalóan nem erre a részre gondoltam. Boldog vagyok, és ennek egyetlen pillanatát sem bánom. Annyit szenvedtünk egymással, mindketten megérdemeljük, hogy megpróbáljuk ezt a kapcsolatot. Még akkor is, ha ennek később szörnyű ára lesz...

Úgy történik, hogy a fejemben egy gondolat rajzolódott ki, méghozzá élesen. Nem is gondolatnak, inkább célnak nevezném. Egy célnak Zayn-nel kapcsolatban. Egyszerű, de nehéz megvalósítani. Egyetlen szándékom, hogy ne hagyjon el, hozzám tartozzon. Ragaszkodónak tűnik, lehet az is. Viszont ez nagyon fontos számomra. Hiszen szinte mindent el tudok viselni vele kapcsolatban, mégis... Ha ezt megteszi velem, én nem hiszem, hogy képes vagyok megint túlélni. Nem bírom a búcsú nélküli távozásokat, ezektől kiráz a hideg.
Már hagytak el így, apám azóta sem látogat meg. Fene gondolta volna, hogy ennyire mély benyomást tesz rám valaki, akiről már azt hittem, nem érdekel, és nem tud bántani a hiánya. Úgy tűnik, nem vagyok eléggé erős ahhoz, hogy elfelejtsem őt. Hiába hív fel, hiába küld ajándékot a szülinapomra, nem ugyanaz. Mert titkon képtelen vagyok megbocsájtani azt, hogy olyan hirtelen lépett ki az életemből.
Bármennyire is szükségem van Zayn-re azt hiszem, csak annyi kell, hogy még egyszer szó nélkül távozik, és én befejeztem vele. Nem érdekelnek akkor már a kifogások, a magyarázkodás, semmi. Pár éve megtette apám, fél éve Zayn... Pont elég volt. 

50 megjegyzés:

  1. Jézusom, ez hihetetlenül jó volt *.* faltam minden egyes szót :) ma itt alszik a barátnőm, és ketten egyszerre olvastuk, úgyhogy helyette is kommizok :P imádjuk, ahogyan téged is :P puszi xoxo <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága szerecsendio és barátnője!:)

      Nagyon szépen köszönöm nektek, el sem hiszem, hogy ilyen édes dolgokat írtok! Én is imádlak Titeket!:') <333

      Puszi, Azy

      Törlés
  2. a világ legeslegjobb története:D egyszerűen imádom:)) minden szombaton percenként frissítem az oldalt hogy mikor lesz már friss:D meg egyébként úgy minden nap és várom hátha hozol hétközben is, de tudom hogy te sem vagy időmilliomos..:) egyébként iszonyatosan jól írsz, és az a jó hogy mindent át lehet érezni amit érez a főszereplő is:) megszámolni nem tudom hányszor olvastam újra a történetet:D és most örülök hogy boldogok bár tudom, hogy nemsokára jön valami ami ezt az egészet szétrombolja de most egyenlőre örülök én is Deonnal együtt:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Édes smilyinggirl!

      Te jó ég, túlzásokba esel! Komolyan annyira boldog vagyok, hogy ezt olvashatom, el sem tudod képzelni, hogy mennyire örülök ennek a kommentnek..:) Nem találom a szavakat, iszonyatosan kedves vagy, és annyira hihetetlen dolgokat írsz, el sem hiszem, hogy ennyire várod!:') KÖSZÖNÖM! <3

      Sok puszi, Azy

      Törlés
  3. jujj,kedvenc blog*_* ez a rész is elképeztő,ahogy azt már megszoktam a blogodnál:)mióta felkeltem tűkön ülve vártam,és megérte!!így tovább!!!:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!:)

      Jaj, de cuki vagy, komolyan nem tudok mit mondani erre, nagyon imádlak!:') <3

      Puszi, Azy

      Törlés
  4. Kedves Azy!
    Ismételten csak gratulálni tudok!
    Annyira, de annyira jól összehoztad ezt is.
    Imádom, ahogyan bonyolítasz.
    Tetszik, ez a titkos románc, és ez az egész játék. De remélem több is lesz.
    Nem akarom elhinni... egyszerűen Tökéletes lett!
    Már nem bírok várni a következőig.
    Sok puszi tőlem,
    Tina xx ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Tina!

      Nagyon szépen köszönöm, rengeteget jelent a támogatásod! Imádlak, és remélem kibírod a következőig azért!:') <3

      Sok puszi, Azy

      Törlés
  5. Drága Azy!

    Ez a rész...ajj nem akarok hűtlen lenni és lecserélni a kedvenc részemet ( az ezelőtti ) így nem fogom :P De ez is nagyon tetszett, Zayn is olyan édes volt meg minden...szóval nagyon jóóóó vagy :D És kiváncsian várom Deon tervét arra, hogy hogy tartja magához közel Zaynt és hogy mit fog válaszolni! Mert láthatóan Zayn és egyre jobban rahaszkodik és rájött hogy mennyire is fontos neki Deon, remélem ezt magának is bevallja! És lehetne egy kérésem? Kérhetnék cserét? Itt lenne az én blogocskám: http://iamastarjustharry.blogspot.hu/ *bociszem*

    Pusz, Dodó

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Dodó!

      Á, hatalmas bóknak veszem, hogy hezitálsz melyik legyen a kedvenced! Ha érdekel ( bár nem hiszem ) nekem a Zayn, a hős a kedvencem, talán azért, mert ott is nagyon édesek, csak burkoltan.:D Nagyon köszönöm a szavaidat, és sokat jelent, hogy elgondolkodsz a történeten! Természetesen benne vagyok a cserében, ez nem is kérdés, már ki is raktalak!:)

      Puszi, Azy

      Törlés
  6. Drága Azy ♥!

    Ez a rész volt számomra a favorit, imádtam ♥ :D A sátras jelenet minden vitt, komolyan :D A sütögetésnél való lopott csókok is...ez a Deon és Zayn páros jobban tetszik, mint az a Deon és Zayn, akik állandóan marták egymást :) Az lenne a legjobb, ha Yaser és Deon anyukája ismét elutaznának, és akkor Zayn odaköltözne egy időre Deon-hoz :D *.* Milyen szép álom :) Kíváncsian várom a folytatást, nagyon de nagyon ♥ <33

    Köszönöm a kommented, minden feldobod vele a kedvemet :D Örülök, hogy elnyerte a tetszésedet a történetem :D Pénteken jön a következő fejezet ;)

    További szép hétvégét és a jövőhéthez kitartást kívánok ♥!

    Love Ya,
    Mace

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Macy!♥

      Elsősorban annyira jók ez a szívek, és én nem tudom, hogyan lehet csinálni, ezért csak másolok Tőled! Áh, örülök, hogy tetszett!:') Igen, ne aggódj, már abbahagyják az örökös hadakozást. Köszönöm, hogy írtál!
      Nincs mit, természetes, hogy írok!:)
      Neked is további szép napot, hetet, évet, mindent!:D

      Puszi, Azy

      Törlés
  7. Wow....azta.. nagyon jó lett! SIESS!:D
    xoxo

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Köszönöm szépen, sietek, ahogyan tudok, és akkor megint szombaton jön a rész.:)

      Puszi, Azy

      Törlés
  8. Válaszok
    1. Szia!

      Ígérem, hogy jövőhét szombaton ismét jön.:)

      Puszi, Azy

      Törlés
  9. Azy ! Kérlek változtas kinézeten ! Mert telon nem lehet olvasni az egesz csak egy feketeseg !

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Az a baj, hogy a fejlécet is ehhez igazítottam, nagyon macerás, ha meg meg akarnám változtatni. Sajnálom, mi lenne, ha megpróbálnád gépen olvasni?:(

      Puszi, Azy

      Törlés
  10. Kedves Azy!
    Hihetetlenül tetszett a rész!!!
    Nagyon örülök, hogy összejöttek és remélem sokáig együtt lesznek.
    Kérlek siess a következővel!!!
    Gyönyörű a háttér, további sok sikert a blogodhoz, mindig élvezettel fogom olvasni!!
    <3<3<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!:)

      Ez nagyon nagy örömmel tölt el, köszönöm szépen, amiért ezt mondod! Sokat jelent, hogy így gondolod, hálás vagyok! <33

      Puszi, Azy

      Törlés
  11. Szia :D
    Ismét csodás részt írtál :D Nagyon tetszett, ahogyan a gondolatokat kezdted. Ötletes.
    Az a kis sátorban történt jelenet Zayn és Deon között, a lopott csókok, a bennfentes poénok, a nevetések, mind-mind mosolygásra késztettek. Azaz, nagyon élvezetes volt olvasni a részt :D
    Ellenben aggaszt, hogy Deon anyukája gyanakodni kezdett, mert .. hát csak mert aggaszt :D És újabb utazás? Az nekünk jó, akkor miért mondott ez a szerencsés lány nemet? Talán nem akar lebukni, de Zaynnek majd igent kell mondania :D
    Elkeserítettek a végén Deon gondolatai, nagyon sjnálom, hogy ilyeneket kellett átélnie, de nem vennék rá mérget, hogy Zayn nem tenné meg vele újból.. majd a jövőben kiderül.
    Nagyon várom a következő részt :D Imádtam!
    Puszi Jenni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!:)

      Köszönöm, hogy írtál, nagyon sokat jelent. Hah, annyira örülök, hogy sikerült megmosolyogtatni! Igen, annak majd lesz folytatása, jogosan aggódsz.:D Deon karakterét már az elején úgy terveztem el, hogy ne az legyen, hogy csak elmegy Londonba, találkozik valakivel, és happy end. Ha tudnád még mennyi mindenen fog keresztülmenni, te jó ég, már előre sajnálom. Remélem, azért így is tetszeni fog a történet, hiszen iszonyatosan boldog lennék!:') <3
      Hálás vagyok a véleményedért, még egyszer köszönöm, hogy írtál!:

      Sok puszi, Azy

      Törlés
  12. Elképesztő volt ez a rész! Annyira édesek együtt, a titkolózás és a lopott csókok csak rátesznek még egy lapáttal. Csodásan írsz Azy! Nagyon-nagyon várom a folytatást! Az újabb kalandokat! :)

    puszillak♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Cami!

      Nagyon köszönök mindent, és örülök, hogy Te is édesnek találod őket! <3

      Puszi, Azy

      Törlés
  13. Olyan jó lett. Végre boldogok valamelyest. Ahogy te is írtad: "Annyit szenvedtünk egymással, mindketten megérdemeljük, hogy megpróbáljuk ezt a kapcsolatot. Még akkor is, ha ennek később szörnyű ára lesz..."
    Nagyon tetszik ahogy fogalmazol. Ez az egyik legjobb blog amit olvasok. Szerintem ha abba hagynád újra meg újra visszaolvasnám. Tehát ez egy fantasztikus blog.. Remélem majd mindketten boldogak lesznek és a szülők sem állnak közéjük. Most Deon anyukája nagyon gyanakvó. Ez így vicces mert humoros szóhasználattal díszíted azt ami zavaró. Például amikor Horatio Caine-nek nevezted. Azon egy jót nevettem.
    Sok szerencsét a két fiatalnak. Remélem nem csak lopott csókok lehetnek majd köztük.
    Tűkön ülve várom a folytatást! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Nagyon szépen köszönöm, örülök, hogy tetszik az a részlete a történetnek, és az is, ahogyan fogalmazok, iszonyat sokat jelent, hogy így gondolod. Ah, de édes vagy! Nem is tudok mit mondani már, mert azt hiszem egy szó mindent leír: KÖSZÖNÖM <3

      Puszi, Azy

      Törlés
  14. Drága Azy!

    Úgy történik,hogy imádtam a részt.:) Sikerül megint mosolyt csalnod az arcomra. Ahh.. a sátorban történteken majd meghaltam. Imádtam♥ .Olyan aranyosak együtt. Igaz,hogy egyenlőre nem képviselem ezt a csoportot,(hogy csak titokban járás és néha néha csók),de kezdek hajlani felé,hogy jó megbocsátok Zayn-ek és kezdem élvezni ezeket a lopott csókokat. De vajon Deon meddig fogja bírni így ezt a kapcsolatot és vajon Deon-nak ennyi elég néha néha egy lopott csók? Vicces volt,ahogy Deon anyja méregeti a fiatalokat.:) Egy újabb utazás? Már alig várom,hogy a szülök elmenjenek otthonról. Mert hogy is van a mondás? Nincs otthon a macska cincognak az egerek?! Már alig várom,biztos Zayn-el jól elfogják tölteni az időt. Bár még kicsit bosszant,hogy se veled,se nélküled kapcsolatuk van,de Zayn valamitől nem meri/nem akarja felvállalni a kapcsolatukat,de vajon Deon,hogy viseli majd el? Egyenlőre a jövő zenéje.
    De egyenlőre élvezem,hogy élvezik egymás társaságát.:)
    A végén a gondolatok,nagyon elkeserítettek,szegény Deon mennyi mindenen mert keresztül,mennyi rosszon,most már kijárna neki valami jó is,valaki olyan,aki csak az övé és senki másé. És most lehet,hogy megint ez fogja kapni és megint szenvedni fog mint anno az apja miatt. Összefog törni vagyis remélem,hogy Zayn-ek komolyan a szándékai és nem fogja megbántani Deon-t mert akkor megkeresem és jól megütöm.:)
    Már alig várom a folytatást!

    xoxo,Eternal Dreamer

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Eternal Dreamer!

      Úgy történik, hogy én Téged imádlak. Annyira boldog vagyok, hogy mindig ilyen hosszú kommentet hagysz magad után, már akkor mosolygok, mikor látom, hogy írtál! Megértem, hogy nem támogatod, szerintem sem ez a legjobb dolog, amit tehetnek. Deon pedig... Haj, ez a lány, még engem is az őrületbe kerget! Hiszen, természetesen tudom, hogy mi fog történni velük, de akkor is. Na, majd minden kiderül, nem szeretnék mindent elmondani! Zayn mindent okkal tesz, s majd egy részben mindenről lehull a lepel, Deon- és ezáltal Te is - mindent megértesz, remélem addig még olvasója leszel a blognak! Ah, ha Zayn tesz valami hülyeséget, majd megyek Veled, és együtt ütjük szét ( már ha nekem tényleg lesz szívem...:P )
      Köszönöm, hogy írtál, sokat jelent! <3

      Rengeteg puszi, Azy

      Törlés
  15. Drága Azy!

    Örülök, hogy őrződ a jó szokásod, és ilyen részekkel kápráztatsz el minket. Ugyan tényleg rövid volt, amit persze sajnáltam, de biztos vagyok benne, hogy hozol hosszabbakat is. Legalábbis, bízom benne.
    Végre a várva várt együttlét, tiszti idilli. :) Gondolom lesznek itt bőven bukkanók, szóval egyelőre ahogyan Deon és Zayn is, én is élvezkedem a kibontakozó szerelemben. Várom a folytatást!

    puszi, Vivienne Hayes

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Vivienne Hayes!

      Nagyon szépen köszönöm, örülök, hogy így gondolod. Igen, a következő hosszabb lesz, legalábbis remélem. :P

      Puszi, Azy

      Törlés
  16. Szia drága Azy! ♥
    Annyira fenomenálisan írsz még mindig, hogy szóhoz sem jutok!
    Megint sikerült elkápráztatnod, de szerintem mindekit, ahogy mindig.♥

    Imádom, ahogy írsz, felülmúlhatatlan!
    A történésekről pedig csak annyit, hogy... VÉGRE! VÉGRE! VÉGRE összejöttek!!♥ Bár az már más kérdés, hogy nem akarják felvállalni, ezt sosem szerettem, az lenne a legjobb, ha felvállalnák az érzéseiket, s egymást! (Ez leginkább Zaynre vonatkozik..) Az lenne tisztességes, de meg kell mondjam, hogy nagyon tetszik ez a titkos dolog már csak azért is, mert ez olyan mint egy játék, amit ketten játszanak, mert bármelyik óvatlan pillanatban lebukhatnak! Csak úgy faltam a sorokat, ezek a lopott csókok. Hát valami iszonyat romantikus!!! :)) *-*
    Most pont tökéletes lenne, ha a szülők megint elutaznának, jó hosszúúú, ismétlem: hosszúúúú (:D) időre, és addig együtt lehet, kettesben az újdonsült gerlepár, az ő nagy örömükre és a miénkre, mint olvasókra is! :P
    Kellett már Deonnak egy támasz, akit Zayn személyében meg is lelt.
    Remélem még sokáig ilyen jól fognak alakulni a dolgok! :)

    Nagyon várom a következőt! :)
    Kiatartást a sulihoz! ;)
    Rengeteg puszi: Little Zsoo♥♥♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Little Zsoo!

      Nagyon szépen köszönöm, hogy írtál, rengeteget jelent. Én is nagyon örülök, hogy végre így alakult. Szerintem sem a legjobb utat választották, de pontosan így akartam, ezért örülök neki, hogy így alakult. Hálával tartozom, amiért ennyit írtál, azonban én most mégsem tudok erre már mit írni, tényleg, annyira, de annyira boldog vagyok! <333 Köszönök mindent.

      Rengeteg puszi, Azy

      Törlés
  17. Tetszett a rész, de kicsit idegesített, h csomószor azt írtad, "úgy történik"!! ne ismételgess ennyit!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Igen, tudom, de ezt szándékosan tettem így, nem azért, mert nem tudtam volna mással helyettesíteni. Mint látod címként is ez szerepel, ráadásul így épült fel ez a rész. Minden új bekezdést - ha mondhatjuk így - ezzel kezdem. Sajnálom, ha idegesített, viszont nem tévedésből írtam őket, tisztában vagyok vele, hányszor szerepelt.

      Puszi, Azy

      Törlés
  18. Kedves Azy!
    Imádtam ezt a részt is akárcsak az előzőeket :D én már komolyan mondom h nem tudom h mit írjak neked :) sajnos belém nem szorult annyi tehetség mint beléd :D fantasztikusan írsz :D soha ne hagyd abba :) annyira örültem annak h forrósodott a helyzet Deon és Zayn között :) Imádtam :) csak így tovább <3 csóközön *-*bubi*-*
    ui: nagyon siess a kövivel kérlek, mert már tűkön ülök :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!:)

      Nagyon szépen köszönöm, hogy írtál, s a szavaidat is. Képtelen vagyok elhinni, hogy így gondolod, azonban biztos vagyok benne, hogy Te is tehetséges vagy! Iszonyat sok hálával tartozom, amiért írtál! :) <3

      Sok puszi, Azy

      Törlés
  19. Szia! :) annyira imádom a blogod,hogy van egy meglepim :DD <3 ---> http://jessandzayn.blogspot.hu/2013/03/elso-dijam.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Nagyon szépen köszönöm, hihetetlenül örülök neki, ki is rakom hamarosan!:) <3

      Puszi, Azy

      Törlés
  20. Anyiraaaa joooo lett imadom*-* kedvenc blogom ;3.<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Á, nagyon szépen köszönöm, irdatlan jó ilyet olvasni!:') <3

      Puszi, Azy

      Törlés
  21. Drága Azy!<3
    Eszméletlenül tetszik a rész!!!
    Komolyan. Annyira vártam már, hogy összejöjjenek!!
    A résznak egyetlen szépséghibája volt. Mégpedig ez az "úgy történik''. Kérlek ne ismételgess!
    De ezt leszámítva, nagyon-nagyon-nagyon szerettem.
    Te vagy az egyik kedvencem!!!<3<3<3
    Sok sikert!!!!
    Váááárom a kövit!
    XDXDXD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!:)

      Nagyon szépen köszönöm, én is örülök, pont mint Te, de én a kommented miatt. Látom, sok mindenkit zavar, hogy ennyiszer leírtam, őszintén nem gondoltam volna, hogy ennyire megbotránkoztok ezen. :) Egyébként szándékosan csináltam, tehát tisztában vagyok vele, hogy sokszor szerepel, de így szerettem volna felépíteni az egész részt. De hát, látom nem nagyon nyerte el a tetszéseteket. Annyi baj legyen, örülök,hogy azért így is élvezted. :)

      Puszi, Azy

      Törlés
  22. Nagyoon de nagyon joo lett!:) Siess a kovivel<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszett. Szombaton hozom!:) <3

      Puszi, Azy

      Törlés
  23. Nagyon ügyesen írsz!! Egyszerűen I-M-Á-D-O-M. :D siess a következővel légyszi.:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Köszönöm szépen, sokat jelent, hogy így gondolod!:') Én Téged imádlak!:) <3

      Puszi, Azy

      Törlés
  24. Szia Azy! Szégyenlem magam, amiért csak most írok, ne haragudj... Engem nem zavart ez az úgy történik, csak furcsa volt. :) Annyira örülök, hogy végre "összejöttek"! Ha hívhatjuk ezt annak... Siess a kövivel, már nagyon várom. :D <3 puszi a hasadra, Adri voltam. :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Adrienn!

      Nem kell semmiért szégyenkezned, köszönöm, hogy mégis írtál. Ah, végre valaki, akit nem zavart, ennek igazán örülök! Hát, igen, erős túlzás lenne, ezt írni rájuk, de nevezhetjük így is. Ma jön, sietek!:)

      Sok puszi, Azy

      Törlés
  25. Nagyon jó...Imádom a blogod:) ez a kedvencem <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága!

      El sem tudom mondani, ez milyen sokat jelent nekem, köszönöm, amiért már ennyiszer írsz, eszméletlen! <33333333

      Puszi, Azy

      Törlés