22. rész - Marionette bábu

Hú, átléptük a bűvös határt, most már +100 olvasóval büszkélkedhetek! Köszönök mindent, hihetetlenek vagytok! 

Zayn nem lóg hosszasan a telefonján, a térerő hamar elmegy. Tintafestéket nem tűrő szitkozódás hagyja el a száját. Jót nevetek a mérgelődésén.
- Ne nevess már! Ez nem vicces, Harry valami fontosat akart mondani, és erre... - tartja a feje fölé a készüléket. - Ez az! Már van egy pöcök! - csillan fel a tekintete, azonban mielőtt újra hívást kezdeményezne újra pórul jár. - A fák akadályoznak - állapítja meg szúrós szemmel méregetve a kérges növényeket.
- Mikor elmentem, találtam egy tök jó dombot, talán ott lenne - húzom meg a vállam. Kíváncsi tekintettel fordul felém, mire csak magamat megerősítve bólintok. - Megmutathatom, ha akarod.
- Vezess, gazdám! - röhög fel máris vidámabban.
Mosolyogva pattanok fel, majd miután leporolom magamat, kézen fogom, és a megfelelő irányba kezdem húzni. Próbálom figyelmen kívül hagyni azt a bizsergető érzést, amit kivált belőlem ez az apró érintkezés vele. De nem megy. Rengeteget gondolkozok azon, vajon mi az, ami neki van, és másnak nincs. Jó, most mondhatnám, hogy hírnév, de az engem pont nem érdekelt soha. Ezen kívül ugyanolyan, mint bármelyik más tinédzser, nem? Akkor miért van rám ilyen hatással?
Puha, férfiasan nagy keze szinte elnyeli az enyémet, amint húzom magam után. Egy lépessel állandóan le van maradva, hiszen szemét le sem veszi a képernyőről, hátha hirtelen elkap valami hihetetlenül jó helyet, ahol képes lesz telefonálni.
- Nem sokára ott vagyunk, csak ne állj már meg fél percenként! - dorgálom le, szememet forgatva sétálok előre nagy léptekkel.
- Olyan vagy, mint egy hajcsár, mondták már? - fejezi be az ellenállást, és pár lépéssel beér.
Teljesen egymás mellett haladunk tovább. Összezavarodok, hiszen már olyanok vagyunk így, mint egy pár. Nem teszek mégsem semmit, egyszerűen nem akarom elszúrni a dolgot, bárhogyan is dönt. Az a hiba velem, hogy Zayn úgy irányít, mintha a bábuja lennék. Mindig azt mondom ez hazugság, a magam ura vagyok, de nem így van. Valljuk be, csak csettintenie kellene, én ott lennék bármikor, bárhol. Túlságosan az életem része lett, bár nem tudom, hogy ez tetszik-e nekem. Túlságosan nagy a veszélye annak, hogy megsérülök, s nem győztesen kerülök az érzelmeim ellen vívott harcból. Ezért nehéz határozott döntést hozni kettőnkkel kapcsolatban. Könnyebb, ha csak sodródunk az árral, még ha nem is tudjuk, hova érkezünk.
- Itt vagyunk - állunk meg a domb tetején, én pedig Zayn felé fordulok. - Van térerőd?
- Igen! - ujjong örömében. - Király vagy, Deon! - mosolyog rám őszintén.
Egy percre sem engedi el a kezem, amíg telefonál. Egy tincsemmel babrálok, miközben fél füllel hallgatom, hogy a göndör fürtös barátjának mi olyan fontos, hogy még olyankor is zargatja, mikor mindannyiuknak egy hetet felszabadítottak a nyaralás érdekében.
- El sem hiszem, haver! Ez a Belen csaj nem semmi! - nevet fel, majd lopva rám kapja a tekintetét. - Viszont nekem mennem kell. Hétvégén találkozunk a kecómon, oké? - zárja le a beszélgetést picit hadarva. Még Harry kérdez valamit, mire elvigyorodik. - Igen, vele, de majd inkább hétvégén beszéljük ezt meg!
Mikor leteszi a telefont felhúzott szemöldökkel figyelem, magyarázatot várva. Azonban nem úgy tűnik, mint aki nagyon meg akarja ezt adni nekem, és én sem kérdezősködöm tovább. Zayn-nél nem merek, mert félek egy rossz szó képes mérföldekre űzni tőlem. 
- Menjünk vissza! - javasolja a távolba meredve, mintha nem venne tudomást a szinte már kérdőjeleket formázó szememről. Végül pimasz mosollyal az arcán így szól: - Az nyer, aki hamarabb ér vissza a nagy fához!
Még el sem kiáltotta magát, már kezemet elengedve startol el. Egy pillanatig még bénultan tekintek utána, de nem sokáig. Olyan gyorsan szedem a lábaimat, ahogyan csak tudom, s hamar be is érem, sőt még egy arasznyival előrébb is jutok.
- Csaló! - kiáltja utánam, amint örömittasan érintem meg a sátrunkhoz legközelebb gyökerező élőlényt. Hallom a mögöttem lévő zihálását, majd mikor megperdülök a tengelyem körül már őt magát is. Túl közel van!
Mély, nyílt tekintettel bámul rám, szája szegeltében apró, bizonytalan mosoly bujkál. A vér az arcomba tódul, mégsem tudok hova bújni. Egy lépést tesz felém, így kis híján hozzám ér a mellkasával. Lehelete csiklandozza az arcom, és képtelen vagyok levenni a tekintetem hívogató ajkairól. - Érdekes, nem igaz? - suttogja.
Tumblr_lkl6o44npx1qjf4mxo1_500_large- Micsoda? - nyelek egy hatalmasat. A bőre, a borostája, az ajkai, a pimasz mosolya, a csokoládébarna szemei, az őrjítő illata... Próbálok menekülni előle, hátrálok, de a hátam neki ütközik a fa törzsének.
- Ami kettőnk között van - válaszol még mindig halkan. Már nyitnám a számat, hogy rákérdezzek,  mire gondol, de belém ragad a szó.
Zayn kicsit habozik, majd félénken puha ajkait az enyémnek nyomja. Meglepettségemnek köszönhetően egy röpke másodpercig még nyitva marad a szemem, de hamar átadom magamat az érzésnek. Visszacsókolok, először még bátortalanul. Gyengén simítom fel a kezemet a tarkójára. Számat egy kis időre nyitva hagyom, mire nyelve bejutást nyer. Rögtön megtalálja az enyémet, ami örülve az újabb találkozásnak, már ismerősként köszönti. Nem sok fiúval csókolóztam életemben, de el kell ismernem, hogy Zayn a legprofibb mind közül. Egyszerre óvatos, de mégis szenvedélyes, érzéki, de folyton többet akaró, és a fejemet már alapból teljesen elveszítem mellette.
Levegő hiányában válunk el, kétkedve pillantok rá. Most mit fog tenni? Megint a képembe fogja vágni, hogy hiba volt, és felejtsem el? Azonban most mintha más lenne. Nem szörnyülködik el saját tettén, egy szemernyi bűntudat nincs a tekintetében, nem hagy el, sőt. Újabb csókot kezdeményez, keze szenvedélyesen túr bele rövid tincseimbe, s közben közelebb húz magához, teljesen hozzá simulok.
Saját magamat is meglepem azzal, amit teszek, de az agyamra hallgatok a szívem helyett. Hirtelen szakadok el tőle, zihálva simítom a kezem a mellkasára, miközben szomorúan pislogok rá szempilláim alá.
- Ne csináld ezt velem! - mondom halkan, hangom csalódottságtól cseng.
Értetlenül néz rám, ujjával megemeli az államat, kényszerít, hogy a szemébe nézzek.
- Mit?
- Megint ugyanazokat a "hibákat" akarjuk elkövetni? - kérdem némi gúnnyal a hangomban. - Nem engedem, hogy megint megkapj, hogy utána búcsú nélkül lelépj.
Kicsit meglepődik a szavaimon. Egy ideig nem szól semmit, tenyerem alatt érzem hevesen zakatoló szívét. Leszegi a fejét, ugyanúgy, mint az előbb én. Csak én nem emelem fel az övét. Várok.
- Fontosat szeretnék mondani, amit muszáj lesz megértened. Lehet, hogy nem fog egykönnyen menni - pillant  végre fel, hatalmas szemeimben már ott csillog az ismert rejtélyesség. - Nem tudok kialakítani egy rendes kapcsolatot jelenleg. Inkább egy jó ideig, ami azt illeti - közli vontatottan, legszívesebben arcom csapnám, hogy siessen. Nem merek a szemébe nézni, pólója szélét az ujjaim közé csippentem, azzal játszadozok.
Mi az, hogy nem tud? Velem nem tud vagy egyáltalán senkivel? Úgy érzem ez egy finom visszautasítás a részéről, és nagyon reméli, hogy veszem az adást, majd félreállok. Ez a lételeme. Elhúzni a mézesmadzagot az orrom előtt, utána magamra hagyni. 
- Őszinte leszek veled, hiszen tartozom ezzel neked, mióta megtörtént a szilveszter. Nem tudok többet adni, mint hogy néha találkozunk, úgy, hogy fogalmam sincs mikor, hol és milyen körülmények között. Megértem, ha most elküldesz a pokolba, és soha többet nem akarsz látni. Ha tényleg ezt kéred, meg is teszem. De most csak ezt tudom adni Deon, beéred ennyivel? - tűri egy tincsemet a fülem mögé, rekedtes hangja egyre halkul, a mondat végét alig hallom. És akkor...
Akkor a szemébe nézek, abba, amit sokszor láttam már, mégsem voltam képes mélyebbre hatolni a felszínnél. Csalódottság, bűntudat, aggodalom, félelem, de nyíltság. Mintha minden kártyáját kiterítette volna előttem. Azonban honnan tudhatnám, hogy ez a valóság? Mi van, ha megint csak egy újabb álarccal van dolgom? 
- Beérem-e? Miért? Van más választásom, mint hogy elfogadjam ezt a képtelen ajánlatot? - tartom a szemkontaktust, bár nehezebb, mint bármikor.
- Igen. Mondhatod, hogy nem kérsz belőlem - vonja meg alig érezhetően a vállát. 
Hihetetlen pillanat az, mikor ott állunk ketten, egymáshoz olyan közel, mint fél éve, s mégis úgy érzem, bár törölte volna ki magát az életemből örökre! Már éppen kezdtem megszokni a hiányát. Túléltem volna nélküle is! Nem. Nem fog megint tönkre tenni, nem fog úgy rángatni, mint egy marionette bábut!
Tekintetem hirtelen elködösül, elönti a harag. Leegyszerűsíti a dolgát, csupán rám hagyja a döntést. Ez annyira igazságtalan! 
Kiszabadítom magamat a karjai közül. Egy szó nélkül megyek előre, sietősen veszem a lépteket, nem akarok neki esélyt adni.
- Deon! - szól utánam kétségbeesetten. - Kérlek, legalább mondj valamit!
- Megelégszem ennyivel, rendben? - fordulok vissza dühösen. Dühösen, mert nem tudok nemet mondani. Sose tudtam, nem is fogok. Neki nem. - Csak hagyj egy kis időt, mert nekem ez túl sok! - fogom meg a fejemet, mintha mindjárt szétrobbanna. 
Zayn szomorúan ácsorog, zavartan túr bele ébenfekete hajába. Aggodalmas tekintettel néz rám, mire én elfordítom a fejemet. Nem kell a sajnálata. 
- Minden okés lesz? - teszi fel a kérdést, de sokkal inkább saját magának, mint nekem.
Nem válaszolok, az út másik felén állva nézek vele farkasszemet, majd megrántom a vállamat.
- Csak rajtunk múlik. 

Soha nem gondoltam volna, hogy képes leszek ennyire lesüllyedni. Zayn, nem lesz a barátom, nem fog felvállalni sohasem. Csak egy játékszer vagyok számára. És én mégis hagyom. Hagyom, mert tudom csak így lehet az életem állandó része. Meg kell szoknom, hogy sokszor leszek egyedül, magányosan, de nem lesz mellettem. Ha ezeket és a rengeteg fájdalmat vállalom, akkor valamennyire hozzám fog tartozni. Egy apró töredékéig az enyém lesz. Semmi másra nem vágyom, mint hogy ne én legyek az a hülye, aki csak vágyódik utána. Ha nem érzem magamat annyira szerencsétlennek, hogy képtelen ábrándokat kergetek, akkor talán kicsit megnyugszom. 
Milyen lesz ez a kapcsolat? Fogalmam sincs. Milyen lesz, mikor találkozunk?  Elképzelni nem tudom. De ha velem lesz, akkor megéri...nem? 

41 megjegyzés:

  1. Szia :)
    Jesszus, elsírtam magamat a végér... tiszta könny a szemem még most is.
    De kezdem az elejéről.
    Megmosolyogtatott, ahogyan Zayn képtelen a telefonja nélkül meglenni. Beindult a szívverésem -mint Deoné- mikor kézen fogva haladtak felfelé a dombra. Éreztem a kérdőjeleket, amiket a lány is. És remélem majd valamit megtudhatunk abból a beszélgetésből, amit Zayn a srácokkal fog folytatni, mivel gondolom Deonra utalt az "igen vele" félmondattal
    A verseny... reméltem, hogy a lány nyer, legalább ebben legyőzheti Zaynt, ha már az érzéseit nem tudja elnyomni. Aztán... végre megcsókolta :DDDDDDD Vigyorogtam, mint valami félkegyelmű, aztán jött a hidegzuhany. Sajnálom Deont, viszont tisztelem Zaynt, amiért őszinte vele. Bár a szívemet ketté hasították volna a szavai, megértem Deon döntését, mert én is így döntöttem volna. Ha a szív szeret, akkor az agy nem tud jól dönteni.
    Nagyon kíváncsi vagyok mi lesz most, hiszen ha nagyon nem hagyott cserbe az emlékezetem, van néhány nap ebből a sátrazásból. Ezentúl hogyan fognak viszonyulni egymáshoz? Erre csak az idő - és te - adja meg a választ :))
    Mindenesetre nagyon tetszett a rész, ez volt az egyik kedvencem. Teljesen magával ragadott, átéltem Deon érzéseit.. Nagyon tetszett,
    Iszonyatosan várom a folytatást!
    Jenni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága, egyetlen Jenni!

      Komolyan nem találom a szavakat, hogy mivel tudnám megköszönni mind azt a rengeteg támogatást, amivel minden résznél megajándékozol. Csodálatos vagy!
      Annyira boldog vagyok, amiért ilyen hatásokat sikerült kiváltanom belőled, bár nem örülök, hogy sírtál. Azt is remek dolognak tartom, hogy így bele tudod magadat képzelni a helyzetbe. Igen, az egész telefonbeszélgetésnek lesz meg szerepe Harry-vel, de sajnos még nem.
      Valóban van még hátra négy nap, remélem az is tetszeni fog... Iszonyatosan köszönöm, hogy megint írtál, el sem tudod hinni, mennyit jelent ez!:') <3

      Rengeteg puszi, Azy

      Törlés
  2. Hahiiii!!
    tegnap olvastam végig a blogod és imádoom. Szerelmes lettem abba ahogyan írsz és kicsit el is gondoltatot, hogy én mi a farncért is írok?
    Szóval nagyon várom a fojtatás és wáá szerinem én is pont ugyan űgy döntöttem volna,mint Deon. Valami fantasztikus ahogy fogalmazol. Imádoom imádoom.
    Alig várom a kövi részt.
    XoXo Bogi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Hihetetlenül boldog vagyok, amiért most olvashatom ezeket a szavakat. Nagyon szeretném megköszönni, hogy írtál, s hogy ilyen jókat! Én Téged imádlak!:') <3

      Puszi, Azy

      UI: Bár nem ismerem a blogod, lefogadom, hogy szuper! Ha nem is érzed annyira jónak néha, ne hagyd abba! Soha!:) <3

      Törlés
  3. Ez nagyon jó lett! Nagyon tetszik ,hogy a végén érti is meg nem is az érzéseit Deon.Nekem nagyon tetszet!:D Hozd gyorssan a kövit!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Köszönöm, köszönöm, köszönöm. Nem is tudok mit mondani, de iszonyat hálás vagyok, hogy írtál.:)

      Puszi, Azy

      Törlés
  4. Hellóóó!
    Mindössze csak annyit szeretnék mondani, hogy most kiakadtam.:D
    Annyira jól írsz, hogy az már fáj. Irigykedek ám, de rendesen!:D
    A megfogalmazásod, a gondolataid, a minden...nincs rá szó.
    Függő lettem! Már fogalmam sincs, hányszor olvastam végig a blogod. Szinte fejből fújom már az egészet.
    Ilyenkor tisztára olyan érzésem van, hogy nekem felesleges írnom, hiszen sose leszek olyan tehetséges, mint te.:3
    Azért remélem minél előbb hozod az új részt!:D
    Sok puszi.
    Tina x

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Tina!

      Jaj, ne butáskodj! Komolyan nem gondolom, hogy annyira jó lennék, mint most mondod. Főleg, hogy már többször végig olvastad?! Ez annyira hihetetlen, tudod, hogy mennyire boldoggá teszel ezekkel a szavakkal? Te jó ég! Hú, mit mondhatnék, hiszen ERRE nincsenek szavak.
      Nem, nem, nem, nem, nem! Soha ne gondolj ilyet! Való igaz, hogy nem olvasom a blogod, de nem szabad abba hagynod az írást! Minden kezdet nehéz, de biztos vagyok benne, hogy szuper író vagy. Ha nem érzed így, akkor nézd meg szerinted hol kéne csiszolni és mit. Tilos abbahagynod az írást!

      Sok-sok puszi, Azy

      UI: Rengeteg kitartást az íráshoz!:) <3

      Törlés
    2. Azy:D
      Most majdnem megsirattál:D Remélem örülsz! :'3
      És hidd el nekem, a te blogod az egyik kedvencem! ;)<3
      Ne aggódj, nem gondoltam abbahagyni az írást, hisz azért vannak akik olvassák, ami remélem azt jelenti, hogy tűrhető a történetem.:D
      De azért köszönöm! ♥

      Törlés
    3. Ha ténylég így gondolod, akkor nagyon örülök. Biztosan jó a történeted, és boldog vagyok, amiért nem hagyod abba!:) <3

      Törlés
    4. A példaképem lettél, szóval remélem te se fogod!;)<3

      Törlés
    5. Oh, komolyan nem tudok erre már mit írni, sajnálom!:') <3 Köszönöm!

      Törlés
    6. Egyszerűen imádlak!:D Ennyi:'3
      Milyen jó kis beszélgetést vittünk végbe:D
      de azért siess a kövivel *-* ♥

      Törlés
  5. Sziaa, újra én vagyok itt :D

    Ez a rész tutira nagy kedvencem lett ;) Hogy miért? Mert ebben a részben csak ők ketten szerepeltek, Zayn megnyílt és végre elmondta, hogy eddig is miért volt ilyen és, hogy mit tud nyújtani! Megértem Deon döntését mert hát én is ezt tettem volna, szégyen de én is foggal-körömmel ragaszkodnék Zaynez :D Remélem nem csak Deon fog szenvedni Zayn hiánya miatt hanem Zayn is!!! :P Szóval nagyon várom az új részedet! Olyan sokat lehet tanulni tőled, szerintem neki is kezdek én is folytatni a részemet a blogomon. xD Kösziii a szuper részt ;)

    Puszi, Dodó

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Édes Dodó!

      Örülök, hogy megint itt vagy. :') Igen, nem is vettem észre, hogy kiiktattam finoman szólva a szülőket... Zayn végre mondott valami konkrétat, már engem is az őrületbe kergetett Deon tudatlansága! Áh, ne aggódj Zayn nem fogja lelki sérelem nélkül megúszni ezt a kalandot Deon-nal!
      Annyira örülök, hogy ezt mondod. További jó írást!:)))

      Puszi, Azy

      Törlés
  6. Ohh, ez a rész valami fenomenális lett. Annyira édesek együtt, mindig közelebb-közelebb kerülnek egymáshoz, de egy apró szál folyton elválasztja őket. Nagyon nagyon jó! :)
    Imádom, ahogy írsz! Újabb jelzőket kell keresnem a szótárban, mert kezdek kifogyni belőlük! :)

    puszi, Cami

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Cami!

      Igen, valahogyan, de közelebb kerülnek egymáshoz, hál' az égnek. Hihetetlenül köszönöm, hogy rendszeres írsz, s hogy ilyen jókat! Borzalmasan örülök ilyenkor mindig...:') <3

      Sok puszi, Azy

      Törlés
  7. Olyan szép rész. Végre Zayn megnyílt Deon-nak és elmondja amit érez, amit tehet. Igaz a lány mérges lesz de ez érthető. Szerintem mindenki ezt tenné. De legalább tudják egymás érzéseit. Legalább valamennyire együtt tudnak lenni, és ez jó. Nekem ez az egyik kedvenc blogom. Azért mert fantasztikusan és választékosan írsz. A fájdalmas és a boldog pillanatokat gyönyörűen leírod. Nekem nagyon tetszik. Köszönöm ezt a fantasztikus részt! ;) :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Nagyon szépen köszönöm, hogy írtál. Igen, egyetértek, én is ideges lennék. Bár, most, hogy van valamije Deon-nak, ami egy picit kézzel foghatóbb, így már nem annyira jó. Hihetetlenül köszönöm, hogy ezeket mondod, rengeteg jelentenek. Én vagyok hálás, amiért írtál!:')

      Puszi, Azy

      Törlés
  8. Drága Azy ♥!

    Nagyon szépen köszönöm a véleményed, sokat jelent nekem, hogy ennyire tetszik neked a történet ♥ :)

    Mint mindig, a rész most is elnyerte a tetszésemet ♥ :) Bármennyire is furcsa ezt mondanom, de egyetértek Zayn-nel :) Megértem, hogy Deon mérges meg minden, de szerintem lehetne ennél megértőbb is :D Hiszen alig tudnának találkozni, meg ha találkoznának is, akkor biztosan letámadná őket egy seregnyi rajongó vagy jó pár paparazzi :"D Bár én szurkolok nekik, hogy összejöjjenek, mégis megértő vagyok :D ;)

    Tűkön ülve várom a folytatást ♥ :D Nálam elméletileg pénteken jön a folytatás :) További szép hétvégét és kitartást a jövő héthez! ♥

    Love Ya,
    Mace

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Macy!

      Igazán nincs mit, tényleg jól írsz.:)

      Igen, ez mindig egy hátulütője egy hírességgel való kapcsolatnak, s ezzel nem sokat törődik senki. Köszönöm szépen, hogy megint írtál, iszonyatosan hálás vagyok érte! :')
      Izgatottan várom a pénteki részt. További szép napot! <3

      Sok puszi, Azy

      Törlés
  9. Aha-aha. Én tudtam, hogy szeretik egymást. Megmondtam, megmondtaaam. Összejöhetnének lassan. Tudod csak úgy nyugisan. xd Szeretnék bocsánatot kérni amiért nem komiztam a részekhez még eddig csak max. 1x 2x. De most már folyamatosan fogok! Nagyon várom, hogy jöjjön a következő rész. Siess vele. És tudod jöjjenek össze.;) ♥:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Igen, összejöhetnének, de erre még várni kell, de legalább már van közöttük valamiféle kapcsolat. Jaj, nem kell bocsánatot kérned, nem is tartozol nekem magyarázattal! Viszont iszonyatosan örülök, hogy most már fogsz, sokat jelentene.:') <3

      Puszi, Azy

      Törlés
  10. Szia Azy! Szeretném nagyon megdícsérni a munkáidat! Eszméletlenül tehetséges író vagy. Megérdemled a bűvös határ átlépését! Eszméletlenül jó! Nagyon imádom! Amúgy tudtam... Úúúúgy tudtam, hogy szeretik/szeretni fogják egymást! Beszarás, milyen jól írsz, komolyan! Jelenleg a Te blogod a kedvencem! :D és szerintem egy ideig ez nem fog megváltozni! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Adrienn!

      Nagyon szépen köszönöm, rengeteget jelent, ha jónak tartod őket. Te jó ég, mit tudok erre most mondani? Annyira édes vagy, hogy ilyeneket írsz, azt sem tudom, hogyan köszönjem meg! És, hogy a kedvenced? Ó kicsi szívem, annyira, de annyira boldog vagyok!:') <33 Köszönöm!!!!!!!!

      Sok puszi, Azy

      Törlés
  11. Drága Azy!

    Nem tudom láttad-e, amit az én blogomnál írtam komment válaszként, de ha nem, akkor itt is megírom. Nemrég találtam meg a blogodat és pár nap alatt gyorsan el is olvastam a meglévő fejezeteket. Kitérnék minden részre, hogy mennyre megnevettetek, és sokszor izgultam is rajtuk, de hogy rövidebbre fogjam, imádom! Kíváncsian várom a folytatást. :)

    puszi, Vivienne Hayes x

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Vivienne Hayes!

      Igen, láttam, és sajnálom, hogy nem válaszoltam, de úgy gondoltam nem lenne jó, ha a Te blogodat az enyémmel töltenék meg. De nagyon hálás vagyok, amiért időt szántál a blogomra, és elolvastad. El sem tudom mondani, hogy mennyire örülök neki, hogy most írtál, hiszen felnézek Rád, s az írásodra, így sokat jelent, hogy tetszett.
      Iszonyatosan köszönöm, és hálás vagyok! <3

      Sok puszi, Azy

      Törlés
  12. Drága Azy!♥

    Mit is írhatnék?! Kicsit csalódtam Zayn-ben meg Deon-ben. Azért nem néztem volna ki Deon-ből,hogy ilyen könnyen hagyja magát behálózni és megelégszik Zayn kis darabjával. Szerintem most követi el az élete legnagyobb hibáját. De nem azt mondják,az ember a hibáiból tanul? Majd rájön,hogy hibát követett el,mikor nem lehet mellette mindig. De ez mellett,természetes örülök,hogy végre kialakulóba van köztük "valami". De azért kíváncsi vagyok,hogy fog a képbe jönni Eric,biztos nagy galibát fog okozni Zayn és Deon kapcsolatában. De annak örültem a legjobban,hogy Zayn végre elmondta,hogy mit is érez Deon iránt. De azis lehet,hogy csak védeni próbálja a rajongók előtt. De miért nem meri felvállalni Deon-t? Remélem azért erre választ fogunk mi is és Deon is kapni. Megértem,hogy megharagudott én is ezt tettem volna. Kíváncsi vagyok,hogy fog alakulni a kapcsolatuk. Már alig várom a folytatást!

    xoxo,Eternal Dreamer

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Eternal Dreamer!

      Mikor elkezdtem a blogot úgy terveztem, hogy a szereplőim azáltal legyenek valósághűek, hogy hibákat követnek el a szívükre hallgatva, s nem mindig azt téve, ami ésszerű. Deon belesett reménytelenül Zayn-be, és fogalma sincs, hogyan kezelje ezt, belekapaszkodik abba, amit éppen kap, mert nem akarja elveszíteni a fiút.S titkon azt reméli lesz több is. Én is így tennék azt hiszem. A kapcsolatuk sose volt egyszerű, és sosem lesz. Még rengeteg hibát fognak elkövetni a blog végéig. Ez teszi őket emberivé. Eric csak hónapokkal később fog feltűnni a történetben, de igen, nagy port fog kavarni, ahogy mondod. Azonban remélem, hogy egy kicsit máshogyan, mint amire Ti számítotok.
      Remélem azért nem fogsz végig nehezteli a szereplőkre, s majd megbékélsz - a természetesen egyáltalán nem helyes - döntéseikkel. Köszönöm, hogy írtál, rengeteget jelent, főleg, hogy nem is rövid! Nem tudom elmondani mennyire hálás vagyok, amiért elmondtad a véleményedet!:) <3

      Sok-sok puszi, Azy

      Törlés
  13. Fantasztikus rész :D én már komolyan mondom, nem tudom h mit írhatnék... erre már tényleg nincsenek szavak :) kicsit én is csalódott vagyok Zayn miatt azt hittem h végre happy end lesz... de remélem h előbb vagy utóbb az is bekövetkezik majd :D már nagyon várom a következő részt :) kérlek siess <3 *-*bubi*-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Bubi!:)

      Köszönöm, hogy megint írtál, sokat jelent. Hát a happy endre még várni kell...jó sokat, de ne aggódj majd lesznek boldog időszakok is. Hát, nem drámát tervezek, de azért nem szeretném, ha annyira romantikus lenne. Ismételten csak azt tudom mondani, hogy hálás vagyok, amiért írtál!:') <3

      Sok puszi, Azy

      Törlés
    2. nos kicsit örülök is meg nem is h várni kell a happy endre :D azért örülök h várni kell rá még egy darabig, mert akkor azt jelenti h ez sokáig fog tartani :D hála istennek :D persze azért annyira még sem jó... mert csak itt húzod az idegeinket (de pont ettől annyira jó ez a blog, ezért is imádom annyira) soha nem tudom h mi lesz a kövi részben :D kiszámíthatatlan vagy :D egyszerűen fantasztikus <3 *-*bubi*-*

      Törlés
    3. Most már bátran kijelenthetem, hogy 40 részt tervezek, s még egy epilógust, utána lezárul. Sajnálom az ideghúzást, de szeretném, ha ezért a szerelemért küzdeni kellene, így még nem pottyan az ölükbe semmi. Nagyon szépen köszönöm, hogy így gondolod, te jó ég, már nem is tudok mit mondani! Te vagy a fantasztikus! ;) <3

      Törlés
  14. Azy ez fantasztikus.*-* imádom ahogy írsz, és ez a történet is.. mindig kiszámíthatatlan, és épp ettől jó. *-* Kíváncsi vagyok a folytatásra, siess vele!!!! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Reginaa!:)

      Nagyon nagyon nagyon szépen köszönöm, tényleg rengeteget jelentenek a szavaid. Sietek!:)

      Puszi, Azy

      Törlés
  15. ez csodalatos imadom az irasodat es a tortenetet ..teli rejtelyel es meglepetessel ez bagyon izgalmas ..leci siess a kovovel millio puszi xoxo emo :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Nagyon szépen köszönöm, ez sokat jelent számomra. Szombaton jön a rész, remélem kibírod!:) <3

      Puszi, Azy

      Törlés
  16. Huh...Nagyon tetszett. Eszméletlenül jól írsz.Alig várom a következő részt!!!! Kérlek siess!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Nagyon szépen köszönöm, örülök, hogy így gondolod!:)

      Puszi, AZy

      Törlés
  17. Szia !!!
    Én őszintén nem tudom mit írjak .
    EZ NAGYON JÓ és mikor ilyen blogokat olvasok és a kommenteket elgondolkozom azon , hogy vajon az én történetem hány pontos a tied mellett . Nagyon jól írsz . Én tegnap óta olvasom mikor van időm de már megszerettem . Azért remélem végül eggyütt maradnak . Puszcsó ~Zoé

    VálaszTörlés