10. rész - Három, kettő, egy!

Nagyon szépen köszönök mindent, iszonyat hálás vagyok mindenért! Remélem mindenkinek jól telt a szünete, és kitudtátok pihenni magatokat!:)

Gyorsan a föld felé fordítom az arcomat. Bármi is tükröződik is most ki az igazi érzelmeimből, nem akarom, hogy Zayn és fiúk lássák. A karkötőmmel babrálok helyette.
- Nem válaszolok - jelenti ki nemes egyszerűséggel.
Csodálkozva pillantunk rá, még én is felemelem a fejem. Liam arcáról lehervad a mosoly, talán ő sem erre számított. Harry magában sunnyog, olyan, mintha ő már mindent értene. Louis és Niall furcsállva néz egymásra, majd Niall megvonja a vállát.
- Kötelező, különben innod kell - tisztázza a helyzetet Louis.
- Akkor adjátok ide az üveget! - veszi ki Niall kezéből, miközben kerüli a tekintetem.
Jó nagyot húz az üvegből, majd fintorogva elemeli. Kézfejével megtörli a száját.
- Louis-tól kérdezek. Mit vettél Eleanor legutóbbi szülinapjára? És minden kis apróságot, semmit ne hagyj ki! - dörzsöli össze a kezeit fülig érő vigyorral.
- Nem kaphatnék mást? - húzza a száját, mire csak négy fejrázást kap válaszul, ezért beletörődve sorolni kezdi ujjain számolva. - Ruha ajándékutalvány a Forever 21-be, a kedvenc parfümje, egy csokor rózsa, két repjegy Párzsiba, szexi ruhákat, valamint egy khm...öhm egy játékszert.
A végén már teljesen vörös az arca, ezért inkább lehajtja.
- Tudtam! Én mondtam! - örvendezik Zayn, mire Niall csak elképedve pislog Lou-ra.
- Komolyan? Most ne viccelj már velünk, minek az neki? - röhögi el magát hitetlenkedve.
- Hagyatok, nincs több kérdés erről! - zárja rövidre a dolgot - Harold, te pedig csak ne röhögj ennyire, neked még barátnőd sincs! - vágja hozzá a göndör fürtöshöz, majd határozottan Liam-re néz.
- Mennyi idő után feküdtél le először Danielle-el?
Liam meghökkenve néz egy percig, de utána lazán válaszol.
- Körülbelül négy és fél hónap múlva.
- Elhisszük? - fordul a többiek felé Zayn.
- Nem tudom, nekem egy kicsit sok időnek tűnik ez Liam vadságát ismerve - vonja meg a vállát pimaszul Harry.
- Szerintem sem bírta a huncut ennyi ideig - ért egyet kaján vigyorral Niall, majd egy popkorn darabot dob a szájába.
- Zayn, Louis, Deon? - néz ránk kétségbeesetten, mire én mosolyogva őszintén válaszok neki.
- Elhiszem.
- Ne már! - fordul felém a legidősebb tag. Fejrázással adja tudtomra a nem tetszését. - Én sem hiszem el.
Így szerencsétlen Liam sorsa már eldönt. Niall, Harry, Louis ellene szavazott, ezen az én és Zayn döntése sem változtathat.
- Azért csak mondom, hogy én sem hiszem el - veregeti meg együtt érzően Zayn a vállát, mire Liam csak egy grimasszal válaszol. Kiveszi az üveget a kezéből, majd kortyol belőle egy nagyot.
- De legalább kérdezhetek. Harry, ki nyert amikor kimentem a mosdóba, ti meg Andyvel játszottatok Fifát? - böki meg nevetve.
Az előbb említett zöld szemű fiúcska hangos kacagásba kezd. Göndör fürtjei keresztezik kisfiús arcát.
- Mondom, hogy megvertem. Andy elégé hazudós, nem kell neki hinned! Én nyertem, méghozzá 3-0-ra! - bizonygatja, mire én is felröhögök a többiekkel.
Harry eléggé rosszul hazudott, ezért meg se várja a szavazásunkat, rögtön belekortyol a borba.
- Na, ki nem volt még? - pásztáz végig minket, majd rajtam állapodik meg a tekintete. Deon, drágám! - karol át viccesen.
Próbálom magamat elengedni, úgy tűnik, ezeknek a srácoknak már nincsenek gátlásaik, nagyon közvetlenek lettek mindenkivel. Talán a rajongók miatt lettek nyitottabbak.
- Ne kímélj! - mosolygok rá.
Tulajdonképpen rájövök, hogy mindegyikük roppant helyes. Sármosak, szexik, nem csoda, hogy minden lány olvadozik értük. De bennem Harry széles mosolya sem indít el semmit. Nincs se szikra, se az a bizsergő érzés, ami ilyenkor kéne.
- Szűz vagy még?
A kérdés eléggé gyorsan jön, nem tudom elrejteni az arcomon tükröződő meglepettséget. Az igazság az, hogy Sandy-n kívül mindenki azt hiszi megtettem már az előző barátommal. Fél évig jártunk, de nem engedtem neki semmit. Jobban tettem, mert nem volt hajlandó megvárni, ezért összefeküdt mással.
- Gyerünk, válaszolj! - biztat Louis, mire félve pillantok rájuk.
Miért kellett rögvest bedobni a mély vízbe? Lesütöm a szememet, és érzem, ahogyan elönti a pír az arcomat. Soha nem szégyelltem még magamat ennyire. Minden velem egykorú lány már lefeküdt valakivel, én mégis olyan maradtam, mint egy apáca. Szörnyen kínos, ha pont a fiúk tudnák ezt meg!
- Jaj, ne kelljen már válaszolnia rá! - enyhül meg Niall szíve. - Ez csak egy hülye játék, hagyjuk is abba!
- Nem baj, ha nem akarsz válaszolni - szólal meg Harry - Bocsi, elég paraszt kérdés volt - simítja meg a vállam, mire egy hálás pillantást vetek rá.
- Köszönöm - suttogom.
Mindannyian megértően pislognak rám, egyedül Zayn tekintetét kerülöm. Jesszusom, mi van, ha megtudja, hogy szűz vagyok? Örökké ezzel szívatna, azt pedig nem vállálom.
- Nézzünk tévét! - nyúl Liam a távirányító után.
Niall és Louis versengve rohannak a kanapéhoz, hogy övéké legyen a jobb hely. Végül a szőke énekes nyer, aki elterpeszkedve nyúlik el. Liam a földön ülve marad, nekitámasztja a hátát a babzsáknak. Harry még oda tuszkolja magát a bőr ülőalkalmatosságra, de nekem és Zayn-nek már nem marad sok hely. Utánozva Liam-et én is a földön kuporodva maradok. Zayn kimegy a konyhába, az üres dobozos sörrel a kezében.
Valami bugyuta szilveszteri sorozat megy. Mivel én is szomjas vagyok, kimegyek a konyhába.
Háttal áll nekem. Tetkós kezével valamit matat maga előtt, nem hallja meg a lépteimet.
- Mi jót csinálsz? - kukucskálok át  a válla fölött, mire összerezzen. A kés félrecsúszik a kezében, és megvágja magát. Éppen egy szendvicset készített volna magának. - Úristen! Sajnálom! - kapom a szám elé a kezem.
A vér kiserken az ujjából. Igazán segítenék neki, de rosszul vagyok a vértől.
- Minek ólálkodsz mögém?! - néz rám dühösen.
- Nem akartam - mentegetőzöm. - Csak meg akartam nézni mit csinálsz.
- Hát, tessék örülhetsz! - vágja hozzám, de csak csinálja tovább a szendvicset.
Bár mindjárt rosszul leszek tőle, még sem tudom levenni a tekintetem a vérző ujjról.
- Te, figyelj csak, nem rakod víz alá a sebet? - kérdezem halálsápadtan.
- Mindjárt - rakja bele az utolsó uborkát a két zsömlefél közé, majd a vízsugár alá tartja a mutatóujját. Fél szemmel rám pillant. Furcsállva összevonja a szemöldökét. - Jól vagy?
- Nem igazán - támaszkodok meg a pultnak. Nagy levegőt veszek, próbálok nem elájulni.
- Figyelj, inkább menj ki! - int egyet a kezével. - Addig én beragasztom - sóhajt.
Gyengén bólintok egyet, és kitántorgok a konyhából. A tévézésből semmi nem lett, helyette párnával dobálóznak, aminek eredményét Liam jegyzi fel egy szalvétára. Érkezésemre felpillant.
- Minden rendben, Deon? - ejti az ölébe.
- Aha, csak egy kicsit rosszul lettem - felelem, majd leülök mellé.
Louis-ék nem veszik észre, hogy elsápadtam, ezért gondtalanul folytatják a "bunyót".
- Kérsz valamit? - aggodalmaskodik.
- Nem köszi, már jobban vagyok - bólintok, és a kedvéért még egy mosolyt is magamra erőltetek.
Zayn egy szendviccsel tér vissza, az ujját egyszerűen egy zsepibe bugyolálta. Gond nélkül lehuppan a kanapéra velünk szembe, majd egy hatalmasat harap.
- Azért egy sebtől nem kellett volna így kikészülnöd - nevet fel, mire én is halványan elmosolyodom.
- Lehet - suttogom inkább csak magamnak, majd gyorsan magam elé teszem a kezem, mielőtt a nagy harcban Louis nekem esne.

Tumblr_mfmvd9rbi21rmf3glo1_500_largeA fiúk rendesen elbaromkodták az idő hátralévő részét, egyet pislogtam, és már csöngettek is. Beözönlött egy pár ember, akik mind a fiúk közeli haverjai. Rengeteg barát eljött, közöttük  - a bemutatásnak hála tudom a nevüket - Andy, Maz,  Ed, Josh, Eleanor, Danielle, Lou, Grace  és még egy tucatnyi ismeretlen, akiket nem volt időm megismerni. Zayn természetesen hazudott, jóval több ember jött, mint tizenöt.
Úgy alakult, hogy az idő nagyon gyorsan haladt, én pedig jól éreztem magamat. Sokat ittam, talán többet is, mint kellett volna.
Pár perc múlva éjfél, tehát mindenki spicces állapotban ácsorog a nappaliban, hogy majd koccinthassuk. Szerencse, hogy nem kényelmetlen ruhát húztam. Beletúrok a hajamba, miközben a konyha felé lépkedek. Minden szoba sötét, egy helyen se kapcsoltuk fel a villanyt, mondván, így izgalmasabb. A sok piára iszom egy kis vizet, hogy kijózanodjak. Az utolsó cseppig kiiszom, utána berakom a mosogatóba. Megtámasztom magamat a pulton, próbálom kitisztítani a fejemet.
Hirtelen két kar fonódik a derekamra.
- Nem tudom ki vagy, de eltévedtél - közlöm vele nyersen.
- Ahj Deon, ne légy már mindig ilyen harapós - nyögi Zayn, majd elenged. Igen, ő is rendesen ivott.
- Kopj le, Malik! - fordulok vele szembe.
Szemtelenül elmosolyodik, miközben ő szintén tölt magának egy kis vizet. Ebben a pillanatban meghalljuk a visszaszámlálást a nappaliból. El kellene mennem, de valahogy nincs rá erőm. Zayn barna szemeibe kapaszkodom, de ő sem mozdul. Mintha most csak ketten lennénk, a nappaliban lévő emberek kiáltozását tompa zajként érzékelem.
Zayn pimasz vigyort ölt fel, és egy határozott lépéssel átszeli a kettőnk között lévő távolságot. Pontosan előttem lecövekel. A kezem automatikusan simul az arcára. Még soha nem érintettem meg így. Az ujjaim alatt serceg a borostája, ami még vonzóbbá teszi. Nagy tenyerét rásimítja a kézfejemre. Az érintésére megremegek. Hatalmas pillái közül pislog rám, tetszik neki, hogy mit vált ki belőlem. Tekintetünk összefonódik, én pedig elveszem benne. Arcát csak a kintről érkező lámpák fénye világítja meg.
- Mit csinálunk? - suttogok elhaló hangon, talán csak magamtól kérdezve.
- Nem tudom, de élvezem - hajol közelebb.
Meleg lehelete az arcomat csiklandozza, ahogyan még közelebb hajol. A teste nekem feszül, ajka vészesen közelít az enyémhez. Már nem érdekel, hogy mik lesznek a tetteink következményei, de akarom.
- Három, kettő, egy! - hallatszik a kintről beszűrődő kiáltás, mire Zayn még közelebb vonz magához, és megcsókol.

18 megjegyzés:

  1. IMÁDTAM! A vége egyszerűen fergeteges. Remélem összejönnek és befejezik az egymással való civakodást! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Köszönöm szépen, nagyon örülök, hogy tetszett.:')

      Puszi, Azy

      Törlés
  2. Hát én csak ma találtam meg a blogodat, de egyszerűen imádom. Végig olvastam gyorsan az összes részt, és valóban nagyon jó. Van pár blog amit olvasok, de az mind olyan kis bugyuta, egyszerű. Te pedig szépen fogalmazol, akár egy regényben. Nagyon tetszik, fel is iratkoztam. Izgatottan várom a folytatást! :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Hihetetlenül hálás vagyok, amiért elolvastad, nem is sejted mennyit jelent. Nagyon szépen köszönöm, sietek, amint tudok!:)

      Puszi, Azy

      Törlés
  3. imádtam! nagyon gyorsan hozz részt, valami hihetetlenül jó ez a sztori. :)
    xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Köszönöm, ígérem, amint időm engedi, hozom...:)

      Puszi, Azy

      Törlés
  4. Szia!

    Nem találtam chatet, így kommentben kérdezem meg, remélem nem probléma, de benne lennél egy link cserében? Nagyon megköszönném, és ha esetleg időd engedi, írnál véleményt a történetemről?:)Természetesen nem kötelező :D

    link: http://popexplosion-vanitydestiny.blogspot.hu/
    Meg kell jegyezzem, nagyon jól írsz! :)

    ölel,Vanity

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Igen, sajnos kifogott rajtam ez a dolog, nem tudom, hogy lehet beállítani. Természetesen kiraklak. Persze, amint tudok, hagyok kommenteket, csak légy türelemmel!:)
      Köszönöm.

      Puszi, Azy

      Törlés
  5. Erre vártam mióóóta :D hát ezt el sem hiszem :D eszméletlen rész volt :) bár kicsit rövidnek éreztem :( (bocsánat) de áááá nagyon jó volt :D kövit kérlek gyorsan :D <3 *-*bubi*-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Igen, mindig próbálok hosszabbakat írni, de ha nem jön, akkor nem akarom erőltetni. Nagyon nagyon nagyon szépen köszönöm, sietek!:))

      Puszi, Azy

      Törlés
  6. Hát én itt és most meghaltam. Annyira beleéltem magamat,hogy szinte a végére már elolvadtam.Annyira tetszett,hogy azt nem lehet megfogalmazni! Annyit mondanék,hogy.... MOST AZONNAL ÚJ RÉSZT AKAROOOOK! <3 ANNYIRA JÓ LETT!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Jesszusom, el sem hiszed, hogy mennyire boldoggá tud tenni egy ilyen komment. MASSIVE THANK YOU <3 Sietek, ígérem. <3

      Puszi, Azy

      Törlés
  7. Végre ^^ annyira jó lett és ki merem jelenteni ez a kedvenc részem :)) és az oldalad pedig beleatrtozik a kedvenceim közé :D És ilyen véget *.* alig vátom a következőt :D siess!! *.*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Köszönöm szépen, annyira boldog vagyok a szavaidtól.:') <3 Sietek.

      Puszi, Azy

      Törlés
  8. Ezt már olyan régóta vártam! *-* :D Nagyon szuperül sikerült ez a rész is. :D Várom a folytatást. *-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Köszönöm szépen, hálás vagyok Neked.:) Sietek.

      Puszi, Azy

      Törlés
  9. Szia!
    Ez a rész is nagyon jól lett. :) Tényleg nagyon jól írsz! Várom a folytatást. ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Nagyon szépen köszönöm, annyira boldog vagyok, amiért így gondolod.:')

      Puszi, Azy

      Törlés