14. rész - A kiszámíthatatlanság következményei

El sem tudom mondani mennyire köszönöm, hogy ennyi támogatást kapok! Hihetetlenek vagytok, imádlak Titeket! 

Rémülten kapok hátra, kezemmel rögtön le akarom hámozni a kezeket. Sikerrel járok, hiszen elgyengül az illető fogása. Megpördülök a tengelyem körül, majd izomból pofán vágom. 
Zayn vigyora azonnal lehervad, bal arca már pirosodni kezd.
- Megőrültél? - simítja meg az arcát, de attól még jókedve nem csillapodik egy percre sem. Amint elmúlik a kósza ütés gyenge hatása, visszatér a százas mosolya, amit hosszú idő után sem bírok levakarni róla.
- Sajnálom! Nem tudtam, hogy te vagy - sóhajtok fel. - A frászt hoztad rám ezzel a bizarr hülyeséggel! - túrok a hajamba. 
- Szerintem vicces volt. Komolyan tök spontán jött az egész. A kés, a kép, az álajtócsapódás, és te máris berezeltél! - nevet fel.
- Arra nem gondoltál, hogy mi lenne akkor, ha annyira bedőlök ennek az egésznek, hogy lepuffantalak? - teszem csípőre a kezemet, szemeimet összeszűkítve mustrálom. 
- Nincs is fegyvered - jelenti ki magabiztosan, de megfeszül a mosolya. - Nincs fegyvered, ugye? - kérdezi immáron pánikszerűen, mire hangosan fel kell nevetnem.
- Majd meglátod - veregetem meg a vállát vigyorogva, felkapom a földre ejtett medvémet, és mielőtt ráeszmélne, hogy nem válaszoltam a "lábas" kérdésre, kikerülve visszamegyek a nappaliba, a folyosón keresztül.
- Deon! Van vagy nincs? Válaszolj már rendesen! - hallom még a hangját, azonban nem válaszolok rá, csupán lenyelem a mosolyomat.
Zayn utánam sétál ( nem nehéz utolérni senkit, ha biceg a szerencsétlen ) , majd kezeivel megérintve a vállamat, lassításra, végül megállításra kényszerít. 
- Jaj, egek, nincs fegyverem, hagyj már békén! - röhögök fel, csakhogy lenyugtassam, és szabad utat engedjek magamnak a távozásra.
- Hű - könnyebül meg, mire röhögve otthagyom.
Felsietek a szobámba, bezárom magam mögött az ajtót. A párnám alól előveszem a problémafüzetemet, s belefirkantok ismételten pár sort. Leírom, hogy az a bajom, hogy nem tudom mi a bajom. Ez az igazság. Nincs okom semmi panaszra, mert már nem öljük egymást, és nem bánom, ha ő is itt él. Azonban érzem, hogy ez így nem okés, nem vagyok elégedett...mivel is? Tudom, hogy lezártuk a szilveszter ügyet, de még mindig bennem van a szálka.
A megoldás erre pedig: megbeszélni Zayn-nel a történteket = lehetetlen.
Fáradtan csúsztatom a helyére a tollat, ami történetesen a spirál által alakított cső. A füzetet visszadugom a kék párna alá, az ott található pizsamámat pedig előhúzom. Ideje megint fürdeni, hogy kiűzzem a gondolatok egyvelegét a fejemből.

A telefonom rezgésére ébredek, amit anyának már lélekben meg is köszönök. Szerencsére csak egy sms érkezik, ezért nem kell felkelnem, csupán a másik oldalamra fordulok. Azonban valahogyan nem vagyok képes visszaaludni. Fekszem, csukott szemmel, de már kiment az álmosság a szememből.
- Rohadt jó - dünnyögöm, és félrelökve a takarót, nagyot ásítva nyújtózkodom. Felkapom az éjjeliszekrényemen hagyott telefont.
12:41
2013 jan. 5, csütörtök
1 új üzenet
Sietősen futom át a szemmel a semmitmondó levelet, végül arra sem veszem a fáradságot, hogy válaszoljak neki. Nem pont én fogom elrontani a pihenését.
Beletúrok szétzilált fekete hajamba, és a fürdő felé veszem az irányt. Sajnos a rögeszmémmé válik lassan, hogy állandóan áztassam magamat.
Végezve, magam köré csavarom a törülközőt, s kilépek. Legnagyobb megdöbbenésre vagy szerencsétlenségemre Zayn ott csücsül az ágyamon. Annyira váratlanul ér, hogy majdnem elejtem a törcsi szélét, ezzel a szeme elé tárva mindenemet. Na, nem mintha számítana most már, úgyis látott mindent. De ha van egy kis mázlim, akkor annyira részeg volt, hogy nem emlékszik rá.
- Először is, hogy kerülsz ide? - szegezem neki mérgesen a kérdést. - Másodszor, várj már egy percet, akkor gyorsan átvedlek - kapkodom össze a cuccaimat, mielőtt megmukkanhatna. Elhúzom a rózsaszínre mázolt szerkényem ajtaját, kikapok belőle egy fekete csőnadrágot, hozzá egy hosszított sárga pólót, és végül mielőtt meglátná egy szintén sárga fehérneműszettet.
Sietősen felöltözök, s már kint is vagyok újra. Így, hogy nem vagyok alul öltözött már jobban szemügyre vehetem, hogyan néz is ki ma.
Ahogy mindig szokott. Komolyan. Szürke kapucnis pulóver és a farmerje. Azonban kicsit borostás az arca, szemei alatt a karikák teljesen elhalványultak. Hatalmas csokoládébarna szemei szórakozottan csillognak. Kicsit hasonlít egy kutyára, azonban épp csak meg kell szólalnia, oda a varázs. Ő nem egy kisállat, hanem egy tinisrác, aki éppenséggel most zavarodottan hajtja le a fejét, csak tudnám miért.
- Én tettem azt a lábaddal? - nyel egy nagyot, szemében bűntudat tükröződik.
Csendesen átkozom magamat, amiért elfeledkeztem róla, hogy eltakarjam. Mára a seb még jobban bedagadt, lila és kék foltos lett a megütött terület. Ennek valószínűleg az az oka, hogy tegnap nem igazán úgy kezeltem, ahogy kellett volna. Szó, ami szó, szartam az egészre.
Az ágyammal szemközti íróasztalhoz sántikálok, s a gurulós székemre huppanok le. Közelebb gördülök hozzá, majd hosszan időzök a válaszomon.
- Ha azt mondom igen, akkor leszállsz a témáról? - bököm ki végül, mire egy bólintás a felelet. - Amikor azt hittem, hogy megütsz, hátrálni kezdtem, és bevertem az ágykeretbe. Tehát közvetve igen, te vagy a hibás, de ez nem történik meg akkor, ha én nem vagyok ügyetlen - vonom meg a vállam, csakhogy elhitessem vele, engem abszolúte nem érdekel az ügy.
- Sajnálom - húzza a száját. - Jóvá tehetem valahogy?
Töprengve teszem a mutatóujjamat az ajkaimhoz, elbambulok a válla felett.
- Ami azt illeti lenne itt valami, amit megtehetnél nekem...
- Mégpedig? - húzza fel a szemöldökét.
Tudom, hogy szörnyen pofátlan vagyok, amiért nem vagyok képes túltenni magam a témán. Egyszerűen fontos számomra a válasz. És az igazi, nem csak egy kitérő.
- Indoklásokat. Mi történt szilveszterkor? Miért csókoltál meg? - nyögöm ki, és amint elhagyják a számat ezek a szavak, máris elszégyellem magamat.
Zayn képe eltorzul, vegyes érzelmek kerítik hatalmába az arcizmait, ami ellen nem tud küzdeni. Harag, feszültség, s mintha már belefáradt volna ebbe a témába, ezzel szemben én még kimeríthetetlenségig bombáznám őt a kérdésekkel.
- Deon, kérlek... - kezdené, de közbevágok.
- Ne! Komolyan kérdeztem - állítom meg, a tenyeremmel belé fojtva a szót. - Te kérdezted, mivel tudnád jóvá tenni. Kérlek válaszolj, nagyon fontos, hogy tudjam - fogom könyörgőre a dolgot. Tekintetemmel próbálom behatóan mustrálni, hátha megkegyelmez nekem.
Nem válaszol. Hosszú pillái összesimulnak, amint beletörődve süti le a szemeit. Mutató- és középsőujjával megdörzsöli halántékát.
- Miért csókoltalak meg? - ejti végül kezeit az ölébe, torkából egy hatalmas sóhaj tör fel. - Egek, vajon miért? Mert nőből vagy, és ráadásul vonzó - Mondata végén rám néz. Én is bámulom, fogalmam sincs, hogy mit mondjak. Hitetlenül felnevet, és folytatja. - Csíplek, de ne értsd félre a dolgokat! Nem akarok tőled semmit. A karrierem az első. Ezért is örülnék, ha továbbra is tartanád a szád. Szerintem egyikünk se örülne, ha ez kitudódna, főleg úgy, hogy nem fogunk összejönni. Mindenki megtudná a kalandunk, nekem pedig ez ártana. Remélem megérted - fejezi be, ezek után nem néz a szembe többet, a távolba mered.
Ekkor jön el a pillanat, hogy egyszerűen eltörik bennem valami. A szavak lassan jutnak el a tudatomig, de mikor ráeszméltek a jelentésükre, annyira fáj, hogy azt kívánom bárcsak minden érzelem távozna belőlem, kitépnék a szívemet, és boldogan merülhetnék az öntudatlanság állapotába. Kimondhatatlanul szenvedek attól, hogy beivódik az elmémbe mit is gondol rólam. Egészen biztos vagyok abban, hogy soha nem éreztem még magamat ennyire csalódottnak, mint most. Az csak rátesz egy lapáttal, hogy nem méri fel szavai súlyát, nem veszi észre, hogy mennyire megbántott.
- Takarodj a picsába, soha többet nem akarlak látni! - suttogom magam elé meredve bambán. A szavak maguktól jönnek a számra, nem is érzékelem, ahogyan meg kell őket formáznom.
Értetlenkedve fordul felém, zavarodottan vonja össze a szemöldökét, egész homloka ráncokba szalad.
- Tessék? Nem értelek...
- Nem hallottad mit mondtam?! - pattanok fel a székről, nem törődve a vádlimba hasító fájdalommal. Dühös vagyok, kiszámíthatatlan, és épp ezért veszélyes az előttem ücsörgő tetűre nézve. Ujjammal az ajtó felé bökök, csak hogy éreztessem merre lehet távozni. - Menj innen azonnal, vissza se gyere! - üvöltök magamból kikelve, miközben a hangommal próbálom kompenzálni, hogy könnyeim utat törtek maguknak.
Látva a mérgemet, ő is felhúzza magát, ahogyan szokott lenni. Mintha csak attól függne a kedvünk, hogy a másik milyen állapotban van. Egy perc alatt le tudjuk nyugtatni, vagy felidegesíteni a másikat. Legyen szó pozitív, vagy éppen negatív érzelmekről, az egyértelmű, valamit mindig megmozgatunk a másikban.
- Mégis mi a fasz bajod van? Te kérted, hogy beszéljek. Tessék, megtettem, nincs okod tombolni! - pattan fel az ágyról, miközben ingerülten méreget, keresve a kitörésem okát. - De tessék, elmegyek! Csak hogy lásd, hogy nagylelkű vagyok! - indul az ajtó felé sebes léptekkel.
- Utállak Zayn! - kiáltom utána sírva, majd a fülemre tapasztom a kezemet, hogy ne halljam, ahogyan olyan erővel vágja be maga után az ajtót, ahogyan még sosem.
Tumblr_lqz2if50dm1qiq2u2o1_500_large
Lábaim felmondják a szolgálatot, rongybabaként esek össze. Könnyeim függönyétől nem látok semmit, lélegezni is alig bírok. Szaggatottan kapkodom a levegőt, de ez olyan nehéz. Csatakos hajam az arcomba hullik, azonban nem foglalkozom vele. A kezeimet a mellkasomra szorítom, majd fél oldalamra fordulva húzom fel a lábaimat. Összegömbölyödve itatom az egereket, s próbálom egybetartani szívem millió részre tépett darabjait.
Talán még most sem tudom elfogadni, hogy Zayn mit mondott. A karrierje, a média, hogy fel sem vállalna, ha arról lenne szó. Miért kellett még jobban megsebeznie? Úgy tesz, mintha én csak ócska cafka lennék, vagy mi több egy megveszett rajongó, aki megkapta egy estére a híres Zayn Malikot, de érje be ennyivel, mert nem fog ám felkapaszkodni a hátán, nem szerez hírnevet az ő révén!
Az egész olyan gusztustalan, undorító. Soha nem tettem semmit azért, mert népszerű. Nem érdekelt a hírneve, sem az, hogy mennyien olvadoznak érte. Ha bármennyire is megkedveltem, vagy amiért hajlandó voltam lefeküdni vele, az másért volt. Mondjuk azért, mert együtt menekültünk a tetőre anyáék elől, vett nekem egy új bögrét, nem érdekelte hogy nézek ki, s smink nélkül is elfogadott...
Az, hogy azt hiszi, képes lennék kiadni a médiának, vagy tönkretenni a karrierjét, egyszerűen szívbemarkolóan csalódottá tesz.
Csalódottá, mert nem ismer. Csalódottá, mert meg se fordul a fejében, mennyire megalázó számomra ez az egész. És csalódottá, mert titkon reméltem, hogy más, mint aminek látszik. Egy híres, bunkó, beképzelt, felfuvalkodott hólyag, akit nem érdekelnek mások érzései, csak halad előre az életével, mint a tank, mindig azt tartva szem előtt, ami neki fontos...

Kisírt szemekkel lépek a tükör elé. Kis vizet fröcskölök betagadt szemeire. Nem akarok többet sírni. Főleg nem Zayn miatt. Órák teltek el azóta, hogy kitessékeltem finoman szólva a szobámból. Hasam hangos korgással adja a tudtomra, hogy ideje lenni valamit enni, hiszen egész nap egy falat nem ment le a torkomon. Lábamat már szinte magam mögött húzva vonszolom le magamat a konyhába.
Előveszek egy kést, felvágok egy zsömlét, amibe vajazás után beledobok egy sonkát. Párat harapok belőle, azonban hamar elmegy az étvágyam, mikor hallom Zayn lépteit a lépcsőn.
Igyekszem nem odanézni rá, azonban az ütemes puffanásokra felé fordítom a fejemet. Egy fekete bőröndöt ráncigál maga után, tekintete borús.
Mielőtt megkérdezném tőle, hogy mit csinál erőt veszek magamon, és a nyelvembe harapok. Nem érdekel hova megy, tűnjön csak el, minél messzebbre!
Lekapja a kabátját az akasztóról, belelép a bakancsába, s leakasztja a motorkulcsát, majd elsüllyeszti a zsebébe. Mintha el akarnám lopni. Van sajátom is!
Hiába próbálom elszakítani a tekintetemet róla, nem megy. Mozdulatait fürkészve bámulom, mikor hirtelen szembefordul velem.
Nem mond semmit, ahogyan én se. Mindketten tisztában vagyunk vele, hogy mit gondol a másik. Semmi szükség arra, hogy még jobban tönkretegyen lelkileg.
Ajkait mégis szólásra  nyitja, azonban az utolsó pillanatban meggondolja magát. Összezárja őket. Csokoládébarna szemei fakón merednek rám, de a legkevesebb érzelmet sem látom benne. Még egy utolsó pillantásra méltat, majd a bőröndje fogantyúját erősen megmarkolva kilép a januári hidegbe. 

40 megjegyzés:

  1. nagyon érdekes fejezet lett, de jó értelemben. tetszett. :)
    remélem hamarosan hozol majd újat. :)
    xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszett, amint lehetőségem adódik, hozom!:)

      Puszi, Azy

      Törlés
  2. Válaszok
    1. Szia!

      Nagyon szépen köszönöm, sietek!:)

      Puszi, Azy

      Törlés
  3. Neked könyvet kellene írnod! Komolyan mondom. Annyira profin fogalmazol, mindig mélyen érint az írásod. Bocsi, nem akarok nyálas lenni, de ez az igazság. Nagyon-nagyon tetszett ez a rész is! Csak így tovább :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Jaj, annyira, de annyira boldog vagyok, amiért ezt írod! Ennél nagyobb bókot nem igazán kaphatok, s ezért hálás vagyok!:') Egyáltalán nem vagy nyálas, köszönöm, amiért leírtad! <3

      Puszi, Azy

      Törlés
  4. Húú. Nem várt fordulat..:oo nagyon várom már a következő részt! *-* Siess!!!! :) *-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Igen, próbálom úgy kuszálni a szálakat, hogy izgalmas legyen!:) Sietek!:)

      Puszi, Azy

      Törlés
  5. Nagyon joo:) igazabol lehet,hogy nem is lesznek egyutt megis azt varom.. Nem tudom miert. De nagyon joo:)) siess a kovivel.. Puszii: Dina<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Köszönöm szépen, és majd meglátod, hogy mi lesz a vége, nem akarom elárulni!:) Sietek, ahogy tudok! <3

      Puszi, Azy

      Törlés
  6. NAGYON JÓ!! az eddigi legjobb rész szerintem! :D nagyon tetszett!! kíváncsi vagyok hogy ezek után hogy tudnak kibékülni! annyira tetszik hogy nem olyan mint a legtöbb blog ahol már a 2. részben összejön a csaj valamelyikkel! csak így tovább, és siess a kövivel!! xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Egek, nem is tudom mit mondjak erre. KÖSZÖNÖM!:') Örülök, hogy tetszik!:)

      Puszi, Azy

      Törlés
  7. Júúúúúj :O
    Annyira Imádom a blogod :D Díjat is kaptál, nem tudom, szóltam-e már... Hm... Itt a link, menj lejjebb, ott lesz az ;) : http://tmhthebesttour.blog.neon.hu/
    Bakker, azért nem lehet, hogy Zaynnek csak ennyi! Őszintének láttam azon az estén de most is és... ÁÁÁÁÁ! :c
    Nagyon kíváncsi vagyok, mi lesz még itt... :D
    Siess,
    xx, Stella

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Nagyon szépen köszönöm, tényleg nem tudok mit mondani, annyira boldoggá tesztek!:') Igazán hálás vagyok a díjért! <3 Hozom a következőt, amint tudom!:)

      Puszi, Azy

      Törlés
  8. Sziaa :D
    Gyorsan hozd az új részt!Nagyoon várom máár <33 Nézz be a blogomra,találsz nálam valamit :]] ( www.aftertenyearsonedirection.blogspot.com )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Hozom, amint tudom, ígérem! Egek, nagyon nagyon nagyon szépen köszönöm a díjat! <33

      Puszi, Azy

      Törlés
  9. Szia!
    Fel vagyok iratkozva a bejegyzésekre és mindig nagy izgalommal várom az új részeket. Hozzászólást még sosem írtam ám a kezdetektől olvasom a blogodat! Ahogyan azt tettem az előző blogoddal (somebodyneedshelp) valamit az azelőtti blogoddal (iwannasaveyourheartforever). De elolvastam ezt a részt és egyszerűen nem bírtam ki, hogy ne írjak ide egy hozzászólást. Bevallom, nem vagyok olvasós típus, de a te írásod rabul ejtett. Nagyon szeretem, ahogyan írsz. Azt szeretem, hogy megvan a saját stílusod, amit eddig mind három blogodban megtaláltam, magyarul sok ismert kifejezéssel találkoztam már előző blogjaidból. Ez nem is baj. Sokáig úgy gondoltam mikor elkezdted az előző blogot, hogy az a legjobb blogod. Aztán elkezdted ezt, és most azt gondolom, hogy ez a legjobb blogod. Remek fantáziád van, és ami még jobb, hogy belecsöppenek a részeidbe és magam elé képzelem azt, amit olvasok. Ez nálam nagyon jó pont, nem mindenkinek sikerül ezt elérnie! Szóval csak annyit szeretnék mondani, hogy tökéletes a blogod és imádlak! :)
    Puszi: Dreamcatcher'

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Komolyan, szerintem nem is tudod, hogy mennyire boldoggá teszel! Elmondhatatlanul szeretném megköszönni, hogy a kezdetektől fogva olvasol, ez sokat jelent! Remélem, azért észrevetted, hogy próbálok fejlődni, hiszen, ha mindegyiket olvastad, akkor észrevehetted, hogy eléggé béna volt eléggé sok rész, az első blogom, meg úgy, ahogyan van. Te mégis olvastál tovább, és ezért hatalmas köszönet jár neked! Örülök, hogy olvasol, és hálás vagyok, hogy most olvasol is! Ráadásul a szavaidnál nagyobb bókot nem is kaphatnék. EZER KÖSZÖNET MINDENÉRT! <33 Én is imádlak!:')

      Puszi, Azy

      Törlés
    2. Szerintem egyáltalán nem voltak béna részek. Persze hogy észrevettem elvégre a 'próbálkozásod' meg is valósult. Engem te teszel boldoggá, hogy írod ezt a történetet, én köszönöm! <3 :*

      Törlés
    3. Akkor mindketten örülünk! <333

      Törlés
  10. Imádom. Nem gondolkodtál azon, hogy kéne egy másik híresség (nem 1D tag) vagy srác, aki odalesz Deonért, Zayn meg féltékeny lesz? :) Nem szerelmi 3 szög, csak úgy simán. És Deon barátnőjével mi van?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      A fejemben már összeállt az alapsztori, amiben természetesen nem csak ők ketten lesznek, de ezt nem mostanra tartogatom! Majd minden kiderül, ne aggódj!:)

      Puszi, Azy

      Törlés
  11. imádom ahogy írsz! ahogy megfogalmazod az apró részleteket és az érzéseket,az ember önkéntelenül is beleképzeli magát a karakter szerepébe.fantasztikus!!:)(ne haragudj,ha helyesírási hiba van a kommentemben,csak telefonról írtam és elég gyorsan..)xxB.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Köszönöm szépen, ez hatalmas bók, nem is tudom mit tudnék rá mondani! <3 (Én nem látok benne helyesírási hibát!:) )

      Puszi, Azy

      Törlés
  12. Kedves Azy!

    Sajnálom, hogy csak most írok neked kommentárt, de eddig lusta voltam meg mindig telefonról olvastam az új fejezetek és ott túl sokáig tartott volna megírnom, de most úgy döntöttem, hogy írni fogok neked. :)
    Az előző blogodat is olvastam így már ismertem az írásodat. De megleptél! Nagyon is! Persze jó értelemben! Olyannyira jól írod le a dolgokat / Zayn és Deon érzelmeit / hogy irigyellek amiért ilyen tehetséged van hozzá. Remekül bemutatod Zayn és Deon nem mindennapi kapcsolatát. Hihetetlen, hogy mennyire egymásnak tudnak néha esni a legkisebb dolgokon. Megértem Deon-t amiért ennyire kiakadt azon amit Zayn mondott. Én is így tettem volna a helyében.
    siess a következővel :))
    xoxo AngelGirl

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Semmi baj, egyáltalán nem neheztelek rád ezért, annak viszont kimondottan örülök, hogy most írtál!:) Hihetetlenül boldog vagyok, amiért még sikerül meglepetéseket okoznom! Azonban ha olvastad a régebbi firkáimat, akkor tisztában lehetsz vele, hogy nem volt ez mindig így, sőt. Ahogyan visszaolvasom a részeimet, egyszerűen mindegyiket tűzre vetném. Talán ez azért van, mert maximalista vagyok, és rossznak tartom, amit írok...
      De annak nagyon örülök, hogy még így is vannak, akik olvasnak, mint például Te, és azért hatalmas hálával tartozom Neked! És azért is, mert most írtál, ami nagyon sokat jelent! <333

      Puszi, Azy

      Törlés
  13. hát ez nem várt fordulat volt... kicsit ledöbbentem, de természetesen ez is ugyanolyan fantasztikus rész, volt akárcsak a többi :) már nagyon várom a kövit :) kérlek siess :D <3 *-*bubi*-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Igazán köszönöm, örülök, hogy sikerült meglepni Téged! Sietek, ahogy tudok!:) <3

      Törlés
  14. szia! már tobbszor is jártam itt nálad, de valahogy nem volt erőm belekezdeni az olvasásba, viszont nem banom hogy mégis erőt vettem magamon. meg ke hogy mondjam, tulsagosan is lusta vagyok blogokat keresni, es olvasni, de ahogy elkezdtem nem birtam abbahagyni! eszmeletlen jo a történet, zayn rosszfius karakteretol en is bezsongok eskuszom:) deon szemelyisege kifejezetten tetszik:) nagyon jol irsz, tetszik hogy van humorod, volt h onkenytelenul is felnevettem:) nagyon jo, csak igy tovább!! puszi:dóri :*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Nagyon boldog vagyok, amiért mégis megtetted, ez nagyon sokat jelent! Annyira szeretném megköszönni, hogy írtál, és nem is tudom mit mondjak a szavaidra, mert annyira jók!:') Massive thank you <3333

      Puszi, Azy

      Törlés
  15. Uristeeen *-* ez a lehető legjobb blog amit valaha olvastam :') nagyon tetszik!! xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      El sem hiszed, hogy mennyire örülök a szavaidnak! KÖSZÖNÖM <333

      Puszi, Azy

      Törlés
  16. Válaszok
    1. Szia!

      IMÁDLAK! Én meg csak ennyit...:')

      Puszi, Azy

      Törlés
  17. Szia :) en is csak most jutottan el odaig, hogy irjak ide valamit. A torteneted egyszeruen tokeletes . Ritka az ilyen blog, amikor nem egyszerre megy a nyaladzas. Annyira jol le tudod irni az erzelmeket. Szinte bele tudom magam kepzelni a szereplo helyebe, es azert ritka az ilyen, amikor annyira beleelem egy tortenetbe magam, hogy akarcsak amikot vesekkednek vagy amikor kicsit erzelmesebb resz van a hasam gorcsberandul es mintha a szivemet szurkalnak. Es ez most komoly :d Nagyon tetszik zayn es deon karaktere. Mind a ketten hamar robbannnak. Annyira varom mar hogy talan(remelem hogy biztosan) egymasba szeretnek. Ja es amugy egy zaynes szemszog valamikor nem jon kepbe esetleg? Nagyon kivancsi vagyok, hogy tenyleg komolyan gondolja azt, hogy nem eredekli kulonoskeppen deon, vagy mit erzett aazzoonn az ejszakan. Kovetkezo resre mikor szamithatunk? Xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Nagyon örülök, amiért mégis írtál!:) Annyira jól esnek a szavaid, fogalmam sincs, hogyan köszönjem meg...:') Zayn-es szemszöget egyenlőre nem tervezek, minden ki fog derülni enélkül is! A következő rész, ha minden igaz szerdán érkezik, de lehet, hogy hamarabb!:) Köszönöm még egyszer, hogy írtál, nagyon sokat jelent!:)

      Puszi, Azy

      Törlés
  18. Szia :)
    Mostanában nem írtam minden részhez kommentet, ahogy eddig szoktam. Ennek az az egy oka, hogy telefonról olvasom, és egy év, mire betudok jelentkezni, hogy kommentet hagyjak. Természetesen folyamatosan olvasom a történetedet, és mindig egyre jobb és jobb részeket írsz. Fantasztikus, ahogy megfogalmazod minden egyes mondatodat. Irigyellek, komolyan.. :) Néha, amikor a Te, vagy olyan blogokat olvasok, amitől eláll a szavam, elgondolkozok rajta, hogy én minek blogolok.. :D Na de visszatérve Rád, és a történetre. Imádom, és imádni is fogom. Nem sok blogot olvasok ilyen figyelemmel, de a tiéd köztük van! Deon és Zayn között pedig remélem rendeződik majd a helyzet, de ez majd úgyis kiderül.^^
    xx, Bius

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Nekem nem kell magyarázkodnod, az számít, hogy most írtál, és ez nagyon sokat jelent számomra! Borzalmasan örülök, amiért ezt gondolod, komolyan...:') Bár nem olvasom a blogodat, biztos vagyok benne, hogy az is jó, ha pedig úgy érzed van mit javítani rajta, akkor se hagyd abba! Lásd meg, idővel, sok olvasással, és rengetek kritikával fejlődni fogsz, és a tied is nagyszerű blog lesz!
      Igazán sokat jelent, hogy most ezeket írod nekem, azt sem tudom mit mondhatnék...:') Remélem továbbra is követni fogod a történet, és tetszeni is fog, alakuljon bárhogyan is...:) KÖSZÖNÖM!

      Puszi, Azy

      Törlés
    2. Nem magyarázkodásnak szántam :) És természetesen követem a történetet, mert imádom.. <3 :)
      puszillak^^

      Törlés
    3. Rendben, és nagyon nagyon szépen köszönöm.:)

      Törlés